Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

O Γιώργος Παπαναστασίου μιλάει στο agrinionews.


Ποιά είναι τα προβλήματα των νέων της Αιτωλοακαρνανίας;
Θα έλεγα ποιο το κυρίαρχο πρόβλημα. Και είναι αυτό της ανεργίας.
Ο δρόμος για την αντιμετώπιση – λύση, συμπίπτει με τις ριζικές αλλαγές για την ανάπτυξη του νομού μας και με τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών στο πλαίσιο του και με τη μεταβολή των συνθηκών. Δηλαδή συμπίπτει με αποφάσεις – τομές που θα αγκαλιάσουν το σύνολο της κοινωνικοοικονομικής του οργάνωσης.

Είστε υπέρ ή κατά της εκτροπής του Αχελώου;
Ασφαλώς είμαι κατά της εκτροπής. Όπως οφείλει να είναι κάθε Αιτωλοακαρνάνας και κάθε Έλληνας.
Σοβαρότατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι το έργο δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα. Αντίθετα θα είναι τεράστια η ζημία για το περιβάλλον και την εθνική οικονομία.
Η εκτροπή του Αχελώου είναι μία τριτοκοσμικού χαρακτήρα επιλογή. Είναι απλώς ένα ιδεολόγημα, που σύμφωνα με την απόλυτη γλώσσα των αριθμών δεν συνδέεται με κανέναν σοβαρό προγραμματισμό και με καμία προοπτική ανάπτυξης.
Το ποιοτικό άλμα της κοινωνίας μας, το οποίο σαν νέος στον πολιτικό στίβο υπερασπίζομαι, θα πρέπει να συνδέεται με την προστασία του περιβάλλοντος, την ορθή διαχείριση των φυσικών πόρων, σαν προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής για την παρούσα και τις επόμενες γενιές.

Πιστεύετε ότι παίζει ρόλο το διαδίκτυο στην συγκρότηση της πολιτικής σκέψης των νέων και στην απόφαση ψήφου;
Στην εποχή μας ο ρόλος του διαδικτύου, όπως είναι σημαντικός στη διακίνηση της πληροφορίας, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να λειτουργήσει για τη διακίνηση ιδεών, πολιτικών ιδεών και πολιτικού λόγου. Μπορεί δηλαδή να επηρεάζει στη συγκρότηση και την καλλιέργεια της πολιτικής σκέψης των νέων. Ας πούμε ότι είναι μια σύγχρονη έκδοση της αρχαίας αγοράς.
Άλλωστε από την προσωπική μου εμπειρία είδα ότι οι νέοι του διαδικτύου, έχουν ξεπεράσει την απλή σχέση με ένα ακόμη καταναλωτικό προϊόν του βιομηχανικού πολιτισμού. Έχουν πλέον φθάσει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας που προβάλλει πιο σύνθετες ερμηνείες της σύγχρονης πραγματικότητας. Το διαδίκτυο είναι μία βασική δίοδος προς τα υπαρκτά προβλήματα της ζωής και επομένως και προς τα δημόσια πράγματα.
Όσο για το αν μπορεί να τους επηρεάσει στην απόφαση ψήφου, θεωρώ πως ναι σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό και κυρίως γιατί η ποιότητα της επικοινωνίας είναι αρκετά υψηλή και η όλη διαδικασία είναι ενδιαφέρουσα γιατί εκεί μπορεί ο πολιτικός να δει ότι οι νέοι επεξεργάζονται με ωριμότητα και εκτιμούν και τους κώδικες δεοντολογίας και το ύφος των υποψηφίων, ενώ απορρίπτουν τα τυποποιημένα προϊόντα.


Θα μπορούσατε να αναφέρετε κίνητρα για την παραμονή των νέων στον τόπο μας;
Τα κίνητρα θα δημιουργηθούν μέσα από την προώθηση της αναπτυξιακής διαδικασίας του Νομού μας, ο οποίος έχει τρομερές δυνατότητες στην κατεύθυνση αυτή.
Στην ομιλία μου έχω δώσει τους αναπτυξιακούς στόχους, που για μένα είναι ταυτόσημοι με την παρουσία μου στην πολιτική.
Μέσα λοιπόν από την αναπτυξιακή και κοινωνική στόχευση, μέσα από τη δημιουργία υποδομών και το ξεπέρασμα του απομονωτισμού, ο τόπος μας θα μπορέσει να απορροφήσει τη δυναμική των νέων ανθρώπων και να διεκδικήσει μαζί με αυτούς το μέλλον του.

Σε ποιό βαθμό πιστεύετε ότι τα πολιτικά δρώμενα επηρεάζουν τους νέους σήμερα;
Τα πολιτικά δρώμενα επηρεάζουν απόλυτα τη ζωή των νέων και οι νέοι στο μεγαλύτερο ποσοστό το αντιλαμβάνονται αυτό.
Υπάρχει κοινωνική και πολιτική ευαισθησία στους νέους.
Απλώς οι τρόποι έκφρασης έχουν αλλάξει, όπως άλλαξε και ο συνολικός τρόπος έκφρασης της ελληνικής κοινωνίας.

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ...ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ ΠΙΑ Κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ....

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???

Ανώνυμος είπε...

το τρενο να το τελειωσει ο βερελακης που το κανε αλλα σιγα τα αυγα

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι ενάντια στην εκτροπή γιατί βάζει υποψηφιότητα με τη ΝΔ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΞΛΙΝΟ ΛΟΓΟ;ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ;ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

παιδια ας μην καταδικαζουμε εναν υποψηφιο επειδη εβαλε υποψηφιοτητα αν και διαφωνει με το κομμα του στην εκτροπη.καλο ειναι καμια φορα εκ των εσω να ακουγεται η πραγματικη αληθεια....

Ανώνυμος είπε...

το ότι η ανεργία είναι πρόβλημα το ξέρει και η γιαγιά μου,αλλά δεν βγήκε να ζητάει ψήφους!γενικά το λέω όχι για τον συγκεκριμένο υποψήφιο. Χρειάζονται συγκεκριμένες κουβέντες και συγκεκριμένες δράσεις. Δεν είναι κακό να πουν αυτά που έχουν στο μυαλό τους οι υποψήφιοι. Δεν απευθύνονται γενικά στον ελληνικό λαό. Απευθύνονται στους κατοίκους ενός συγκεκριμένου νομού με συγκεκριμένα προβλήματα και συγκεκριμένες ανάγκες. Αν δεν μπορούν να πάω στην γιαγιά μου, μια χαρά παραμύθια λέει και αυτή.

ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

Ετσι, να μπουνε νεοι ανθρωποι στα πολιτικα κοματα, να φυγουν τα παλια τα τρωκτικα να γλυτωσει ο τοπος, μηπως και αλλαξει κατι σε αυτη τη χωρα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αρκεί απλά να λέει ότι είναι κατά της εκτροπής και μετά να είναι υποψήφιος του Καραμανλή... Δηλαδή δεν τρέχει τίποτα αν γίνει η εκτροπή, αρκεί να λέμε ότι είμαστε κατά; ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

11:13 τουλαχιστον εχει το θαρρος και το λεει.καποιοι αλλοι φοβουνται ακομη και αυτο.οπως παραδειγματος χαρην ο Μακρυπιδης που ουτε καν ερωτηση του εγινε γιατι προφανως θα το ζητησε να μην ακουμπηθει το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ Ή ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=87005

Ανώνυμος είπε...

μια απο τα ιδια μου φαινεται και ο παπαναστασιου και ας ειναι νεος ανθρωπος.οι νεες ιδεες θα μου πεις δεν πανε απαραιτητα με τα νεα ατομα.καλα δεν ηταν βολεμενος εκει στο επιμελητηριο,τι θελει και ταλαιπωρειται και ταλαιπωρει και μας...

Ανώνυμος είπε...

Ε εντάξει αφού ο Παπαναστασίου έχει το θάρρος και τα λέει τότε χαλάλι... ας γίνει η εκτροπή!
Δεν πάμε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

kostakoutas είπε...

εκεί στο agrinionews,βλέπετε ότι βγαίνει ο Γιωργής και πάτε με το ρεύμα; ή μήπως είναι πολλά τα λεφτά Άρη και προσέχετε τις ερωτήσεις σας;

Ανώνυμος είπε...

Αν όλοι οι βουλευτές μας διαφωνούσαν με τις απόψεις των κομμάτων που αντιπροσωπεύουν σε θέματα που κάνουν κακό στον τόπο μας, τότε θα είχαμε και δρόμους και νοσοκομεία και πανεπιστήμια και λιγότρη ανεργία. Προκειμένου να υπάρχει ανάπτυξη σε έναν από τους μεγαλύτερους νομούς της Ελλάδας θα πρέπει όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές μας να έχουν το θάρρος να εκφράσουν την άποψή τους ακόμη και αν αυτή είναι αντίθετη στο κόμμα.

Συγχαρητήρια Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ , ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!!! ΒΑΛΤΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ,ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε πολλά να μας τρελάνετε με τον Παπαναστασίου; Ο φελλός του φελλού είναι η κλίση του ουσιαστικού. Ποιά ανανέωση και "πράσινα άλογα" -όχι τα πασοκικά- μας τσαμπουνάτε. Πότε ασχολήθηκε με την πολιτική το παιδί και θέλει και βουλευτιλίκι. Το ΚΤΕΛ και ο μπάμπάς τον έβγαλε νομαρχιακό σύμβουλο και ο Κωτσαρέλης και τ' άλλα απόπαιδα του ΠΑΣΟΚ στο Τεχνικό Επιμελητήριο. Αυτό είναι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

που να ξέρουνε μωρέ τώρα μερικοι εδω μέσα.Εχει τρέξει ποτέ αυτός ο Παπαναστασίου για κατι ποτέ,έχει πάει ποτέ σε καμια πορεία να φάει κανα χημικό;Τον είδατε να βγεί και κοντράρει το κόμμα του για τα χάλια στο νομό και την εκτροπή του αχελώου.Αυτός δε παίζει να ξέρει κατα που πέφτει ο Αχελώος.
Τα κομπλεξικά τα παιδάκια του Αγρινίου γυρνανε μια μέρα πίσω και θέλουνε να μας κυβερβήσουνε.
Είναι πολλά τα παραδείγματα με τέτοιους ,θέλουμε απλούς ανθρώπους που έχον κουραστεί για ένα μεροκάματο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/Uploads/charoula/milly1253.jpg

... Οι πολιτικοι μας τι εχουν να πουν ????

Ανώνυμος είπε...

To τρένο να το τελειώσει ο Βερελής που το άρχισε. Απλά αυτή τη φορά να βάλει τους σταθμούς μέσα στα χωριά και όχι 3χλμ έξω γιατί πήγε και πάτησε στην γραμμή που ήταν πριν 800 χρόνια.
Αλλά μάλλον δεν έχει περάσει καν από τις περιοχές αυτές να δει το έργο του...

Ανώνυμος είπε...

9:46, αυτά τα χάλια του νομού που λες, πια είναι ??

- Το νοσοκομείο που το βλέπουμε όλοι ότι γίνεται και θα τελειώσει ?
- Το πανεπιστήμιο που έγινε και έχει και 180 στρέμματα ιδιόκτητη γή ?
- Η Ιόνια οδός που δώθηκε τμήμα και θα τελειώσει και το υπόλοιπο κομμάτι που είναι στον νομό
- Το πλατυγιάλι που ταϊζει οικογένειες του νομού ?
- Τις επιδοτήσεις και τα σχέδια βελτίωσης που έχουν πάρει οι σωστοί αγρότες του νομού ?

(αυτά ξέρω εγώ, φαντάζομαι θα υπάρχουν και άλλα που δεν τα φτάνω)

Για πια χάλια λες, γιατί όλα αυτά έγιναν τα τελευταία χρόνια κάτω από λασπολογία και οχαδελφισμό των πράσινων του νομού.

Ανώνυμος είπε...

Οι δύο και μοναδικοί άνθρωποι που γράφουν υπέρ του μπούλη της Ν.Δ. χτυπούν σε όλα τα μπλογκ. Δεν αφήνουν ευκαιρία να πάει χαμένη να προβάλλουν αυτόν... Γιατί όλοι οι μπούληδες μοιάζουν; Μπορεί να μου βρει κάποιος μία απάντηση;

Ανώνυμος είπε...

Οχι στους αχάριστους και αγνώμονες Οχι στους τεμπέληδες και τους βολεμένους.
Οχι στους παρτάκηδες
Οχι στους μισθοσυντήρητους με τα λεφτά μας.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.
ΜΑΥΡΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ, ΚΑΦΕ.

Ανώνυμος είπε...

...ΟΤΑΝ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕς ΜΟΣΧΟΛΙΟ.
ΟΤΑΝ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΩΚΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΗΦΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΛΙΝΑ, ΕΛΕΝΑ.
ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΠΙΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ;ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ!ΜΠΡΑΒΟ!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ;ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙ ΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΤΕ ΤΗ ΝΔ.ΚΥΡΙΟΙ ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ) ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

12:53... δες καθαρά τα έργα που έχει κάνει η ΝΔ στον νομό και σκέψου τι θα ψηφίσεις.

Εμείς ψηφίσαμε ΝΔ για να καθαρίσει η χώρα, όχι να ζητούμε να μας διορίσουν και να μας κάνουν και άλλα ρουσφέτια.

Η χώρα είναι σε κρίση και οι πράσινοι έχουν πάρει πολύ αέρα και έχουν βγάλει ήδη αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Ανώνυμος είπε...

1:25 ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.ΕΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΟΜΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ;Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ ΕΙΧΕ ΕΓΕΙΡΕΙ ΟΡΘΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ.Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ;ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ;ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ;ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά από το να έχω πάλι τον Πάγκαλο, Παπαντωνίου, Ευθυμίου κλπ στην εξουσία με αρχηγό τον Γιωργάκη, προτιμώ τον Καραμανλή με τις ατέλειες του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ?
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ! ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
ΡΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

10:32 πας καλα καμαριμου.
Ποια ιονια οδός μωρέ ,ένα κομματι εκεί πέρα προεκλογικό ίσα ίσα και τα έργα πάλι σταματησαν ενω απο κεί ο σουφλιάς κένει σύραγγες για τον νερό του αχελώου και δρομαρες στη περιφερειά του.
Ποιο νοσκοκομείο πάλι; που φάγανε τόσα λεφτά με γνωστό επιχειρηματία του αγρινιου που έχει οικοδομικά υλικά,μία σταματούσε μία ξεκίναγε,ποιο πανεπιστήμιο που έλεγε ο καραμανλής 6 χρόνια για ένα ρημαδοτμήμα και το έκαναν και μήλο της έριδος με την έδρα δυτικής Ελλάδος.Και το πλατυγάλι τι έχει;Κιο εκει πέρα δεν σε αφήνουν να μπείς μέσα ,τι οικογένειες ταίζει μας λες εσύ;Μήπως έρχονται και κρουαζιερόπλοια;Πας καλα μωρέ κακομοίρη τσιράκι των ρουφιανων.
Δεν έχουμε δουλειες γαμώτο και καθομαστε στην Αθήνα και τρώμε ολο το καυσαέριο για σας που διαιωνίζετε τους ρουφιάνους σας και τα κομματα σας.
Δε ντρέπεστε να υποστηρίζετε ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ που μας έχετε κατασρέψει τη ζωή.
Ενα λεωφορείο λέμε να παρουμε για ΄να έρθουμε στο Αγρινιο και εχει 25 ευρώ.Αντε μωρέ παλιοβολεμένοι μιλατε κιόλας και κανετε και προπαγάνδα.
Οποιος διαφωνεί με αυτά που λεω να μας πεί πως είναι τα πράγματα και να μας πεί εφόσον είναι καλα τα πράγματα γιάυτόν απο που κλέβει η ποιο πολιτικό έγλειψε και λάδωσε και τον βόλεψε σε μια θέση και κάθεται και μας μιλάει τώρα σα τον 10:32.

Ανώνυμος είπε...

5:32 εγκλωβισμενοι στην αθηνα φιλε και εγω! οπως χιλιαδες αλλοι πατριωτες μας, δεν την παλευω αλλο εδω! δουλειες ρεεεε αναπτυξη τσογλανια πολιτικοι!

Ανώνυμος είπε...

λίνα μας είπες πως θα μας κανεις ..... σκνίπες.
Συγγνώμη Πάκη αλλά τώρα είναι υποψήφια.

Ανώνυμος είπε...

Τα έλεγε ο 12.39 γι αυτό να μάθετε να ακούτε.
Αν είχα μια εβδομάδα ακόμη κάποιοι θα έβλεπαν και την πλάτη
της Λίνας.