Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

O Tσίπρας κατά της εκτροπής.


Μιλώντας χθες σε ανοικτή συγκέντρωση στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην εκτροπή του Αχελώου, την οποία για ακόμη μια φορά καταδίκασε. Η θέση του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την αντίστοιχη των κυρίων Καραμανλή και Παπανδρέου. Η τοποθέτησή του είναι η εξής:
«...Με την πολιτική που ακολουθείται, αν περιμένουμε την εκτροπή του Αχελώου για να ποτιστούν τα χωράφια, δεν θα υπάρχουν πια αγρότες για να καλλιεργούν. Θα έχουν εκτραπεί όλοι. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας διαχρονικής πολιτικής, που αντί να στηρίζει τις αναδιαρθρώσεις, αντί να προσανατολίζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας, αντί να ενισχύει ουσιαστικά τον αγροτικό κόσμο, εκτρέπει έναν Αχελώο εθνικών και κοινοτικών πόρων στους μεγαλοεργολάβους, για φαραωνικά έργα που καταστρέφουν τον φυσικό μας πλούτο...» .

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τον πιστευω ρε γαμώτο?
Λόγια του αέρα, με απώτερο σκοπό καθαρά την ψηφοθηρία..
Παντως ειχε τα @@ να το πει στη Λαρισα, μια πολη με μεγαλους τσιφλικάδες..

Ανώνυμος είπε...

Λες και θα τον ρωτήσουν τον Τσίπρα...

Αν πράγματι ήθελε να κάνει κάτι θα δεχόταν συνεργασία τότε που είχε 17% και σήμερα θα ήταν υπουργός περιβάλλοντος. Αυτός τότε ήθελε να πάρει πίσω τα συνθήματα, όχι να κυβερνήσει.

Έτσι κατάντησε σήμερα μόνο να λέει και να μην πράττει. Οπότε, λέει ότι θέλει.

Γιώργος Ασημακόπουλος είπε...

Δεν είναι και πολύ κατά αν το διαβάσεις προσεκτικά:

"Με την πολιτική που ακολουθείται, αν περιμένουμε την εκτροπή του Αχελώου για να ποτιστούν τα χωράφια, δεν θα υπάρχουν πια αγρότες για να καλλιεργούν. Θα έχουν εκτραπεί όλοι".

Λέει ότι η εκτροπή έχει αργήσει,όχι ότι πρέπει να σταματήσει.

agrinionews τα συμπεράσματα είναι του θυμικού και όχι του λογικού μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ayti einai xekathari thesi.mono gia ayto axizei psifo

Ανώνυμος είπε...

Κε Αθανασόπουλε, καλό είναι να είστε καχύποπτος, αν και περισσότερο θα έπρεπε να ψάξετε πίσω από τα κούφια ασαφή λόγια του αρχηγού σας. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ κατά της εκτροπής του Αχελώου, κατά της εκτροπής της λογικής, όπως χαρακτηριστικά λέμε, είναι ξεκάθαρη, διαρκής και ενιαία και στην Αιτ/νια και στη Θεσσαλία. Όχι μόνο στα λόγια αλλά και με πράξεις έχει στηρίξει τον αγώνα των περιβαλλοντικών οργανώσεων κατά του φαραωνικού αυτού έργου.

Ανώνυμος είπε...

Αν έκανα λάθος το όνομα του κου Ασημακόπουλου, ας διορθωθεί από το συγγραφέα του ιστολογίου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΟΥΠΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

KΑΛΑ ΡΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΟΛΑ ΤΑ SITES ΚΑΙ TA BLOGS ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΟ AGRINIONEWS KANOΥΝ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Έλα τώρα που είναι ξεκάθαρος!

αλλά λες και θα κυβερνήσει; Ό,τι θέλει λέει.

Ανώνυμος είπε...

Οι Οικολόγοι Πράσινοι υπογραμμίζουν την ανάγκη να πάψουν επιτέλους τα θέματα αυτά να αποτελούν ταμπού και να τεθούν ανοικτά και νηφάλια στο δημόσιο διάλογο, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στην ίδια τη Θεσσαλία. Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας οφείλουν, επιτέλους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εγκαταλείποντας τη γνωστή τακτική τους:

1)του λαϊκισμού της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, που καλλιέργησαν επί χρόνια ένα κοντόφθαλμο τοπικιστικό αίτημα και σήμερα υποκλίνονται σε αυτό, χωρίς να τολμούν να πουν στους πολίτες της Θεσσαλίας στοιχειώδεις αλήθειες για τα σημερινά αδιέξοδα.
2) της διγλωσσίας του ΣΥΝ, που στην Αθήνα απορρίπτει την εκτροπή αλλά επί χρόνια τη στήριζε στη Θεσσαλία.

Απο : http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=458:2009-08-17-12-47-47&catid=3:environment&Itemid=4

Οι μόνοι που παρακολουθούν το θέμα εδώ και χρόνια και είναι ξεκάθαροι με την άποψη τους όσον αφορά το Αχελώο είναι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.
Εγώ δεν είδα το agrinio news να το προβάλει σε ξεχωριστή δημοσίευση όπως έκανε με τον Συν. ο οποίος βλέπει τις κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων να τον ρίχνουν κατακόρυφα και από φόβο κοιτάει να πάρει ψήφο από οπού μπορεί.

Περιμένω από το Agrinio news να πράξει τα δέοντα όσον αφορά και τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (ξεχωριστή δημοσίευση).

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. ΠΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ή ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Το πράγμα είναι ξεκάθαρο... Τσίπρα δαγκωτό!

Ανώνυμος είπε...

όχι ρε φίλε δε με νοιάζει ας έχουνε μπεί λεφτά ενώ ήταν και είναι παράνομο το έργο.ΔΕ με νοιάζει και στην ισπανία είχαν βάλε ιτόσα λεφτά και το σταμάτησν το έργο.Αυριο θα είναι η τριχωνίδα θα δώ αν θα λές τα ίδια.
Δε κοιτάτε τις συνέπειες στη οικονομία της ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=UhFvJNOPbPk

http://www.youtube.com/watch?v=G8_yWsu3KRI

και αυτά είναι τα ψίχουλα.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα κόμματα είναι υπέρ της εκτροπής. Η δική μας αδυναμία και η απροθυμία να καταλάβουμε τον κίνδυνο συμβάλλει σ αυτό.

Επειδή ακριβώς ο κίνδυνος είναι μελλοντικός. Κάτι σαν το τσιγάρο. Βλάπτει αλλά αργότερα. Τώρα ας καπνίσουμε.

Ξεχνάμε το γνωστό, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Υπήρξαν φωνές σαν του Παπαγιαννάκη στο παρελθόν, από την εποχή ΚΚΕ εσωτ. που ήταν κατά της εκτροπής. Όμως όλες τελικά σίγησαν από το θεσσαλικό λόμπυ και τους μεγαλοεργολάβους.Και ο ΣΥΝ τελικά ήταν υπερ της εκτροπής

Σε ένα παλιότερο γκάλοπ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΕΙΑ το θέμα της εκτροπής ήταν πολύ χαμηλά στην ατζέντα των συμπολιτών μας. Δυσάρεστη και μη αναμενόμενη στάση αλλά υπαρκτή.
Οι προεκλογικές παλινωδίες δεν αποτελούν κανένα εχέγγυο, απο κανένα κόμμα.
Τα δις που έχουν δαπανηθεί για το θεσσαλικό υποτίθεται βαμβάκι δεν θα τα αποσβέσει η χώρα μας ποτέ.

Εγώ έχω τη λύση αλλά είναι στο χώρο της ουτοπίας.
Α κ τ ι β ι σ τ ι κ ή αντίδραση όλου του νομού.

Όταν αυτό θα γίνει συνείδηση εγώ θα είμαι παππούς και θα μού έχετε βγάλει το καρκίνο νωρίτερα.

Φίλος του Τουαρέγκ

Ανώνυμος είπε...

Εαν είχε ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος πιο νωρίς θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολλά.Αλλά έστω και τώρα που είναι της μόδας τα οικολογικά μήπως να μπορούσε να γίνει έστω και κάτι.
Αμα τα βάλετε όλα με μια σειρά η μη αξιοποιηση των νερών τόσα χρόνια ήταν γέφυρα για το έργ οτης εκτροπής.Αν π.χ οι λίμνες των νερώ του αχελώου αξιοποιούνταν τουριστικα ίσως να ήταν μεγάλο εμπόδιο όπως και το 100% της εκμετάλλευσης της γής του νομού αγροτικά θα σήμαινε και μεγάλη ανάγκη για νερό.Αναρωτιέμαι εγώ μήπως όλα αυτά ήταν τυχαία;
Θα μου πείτε ότι τότε όλα αυτά δε θα έβλαπταν το ποτάμι.Λογικά με κάποιο τρόπο θα το έβλαπταν.Απο τη μία όμως τώρα χάνουμε και το νερό και τα σύν αυτου.Μερικοί απο σας δε αντιλαμβάνεστε τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν ακόμα και στη τριχωνίδα και παράλληλα αλλου μετά.
Το μέλλον μας εδώ όπως πάνε τα πράγματα δεν μας ανήκει και δε συγκινείται κανείς.Υπάρχει τόσος κόσμος που θέλει να γυρίσει πίσω αλλά δεν υπάρχουν ευκαιρίες ,δεν υπάρχει δουλειά δεν υπάρχουν υποδομές.
Τι θα γίνει με μας τελικά.Θα παίζουμε το παιχνίδι των πολιτικών ειδικά του νομού μας που έχουν ξευτιλστεί τελείως τα τελευαταία χρόνια;
Και τέλος πόσο κόπανος πρέπει να είναι κάποιος που γράφει εδω μέσα και δικαιολογεί το κράτος και τα κόματα και αντιδρά στις απαιτησεις του κοσμου;
Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λαμογιών;
Εκτός αν γράφουν οι ίδιοι οι πολιτικοί κάτι που το θεωρώ πολύ δυνατό αφου το blog διαβάζεται απο πολύ κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=12576&pid=5

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΑΤΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ....
..ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΤΑ ΚΑΠΝΑ, ΤΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΛΛΟΥ... ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΡΜΑ... ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ... ΚΡΙΜΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

XAIBANIA ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ.
ΝΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ! ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ. ΔΙΠΛΑ ΧΑΜΕΝΟΙ.
ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΑΣ...
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΟΜΩΣ... ΠΩΣ ;;; ΕΤΣΙ ΔΩΡΕΑΝ.. ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7μμ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΕΝΑ ''ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ'' ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ή ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ--ΒΛΕΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΚΚΕ...) ΕΙΠΕ ''ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ''.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορούμε εκείνη την ημέρα και ώρα (28/9 και 19.00). Έχει πολιτική εκδήλωση - συζήτηση ο ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο ΙΜΠΕΡΙΑΛ. Θα είμαστε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΔΩ. ΡΕ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΟΝΑΤΟ!

Κουναλάκης: "Δώστε λεφτά στους λαθρομετανάστες"


"Είναι απαράδεκτο ότι δεν υπάρχει στον ελληνικό προϋπολογισμό κονδύλι που να ενισχύει οικονομικά τις κοινότητες των μεταναστών στην Ελλάδα" δήλωσε στις 17 Δεκεμβρίου ο βουλευτής του ΣΥΝ Π.Κουναλάκης. Το πραγματικά απαράδεκτο είναι η ύπαρξη κονδυλίου στον προϋπολογισμό για τέτοιους βουλευτές, οι οποίοι εργάζονται για τον δημογραφικό αφελληνισμό της Ελλάδος.

ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.
ΡΕ ΣΥΡΙΖΙΩΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Όντως ο ΣΥΝ είναι εδώ και χρόνια το μόνο κόμμα που ήταν κατά της εκτροπής. Ο κ. Ασημακόπουλος προφανώς δεν παρακολουθεί το θέμα του Αχελώου όσο προσεκτικά θα περίμενε κανείς.
Όσο για το ακριβώς παραπάνω σχόλιο, ό,τι θυμάται ο φίλος χαίρεται. Ο Κουναλάκης έχει φύγει από το Συνασπισμό εδώ και χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ρε δεν πα να εχει φυγει! και μονο που το ειπε και τον ειχατε μεσα στο κομμα ειναι απαραδεκτος! και εσεις και αυτος! επιτρεπεται να εχει τετοιες θεσεις ελληνας πολιτικος?

Ανώνυμος είπε...

Άκου φίλε μου..
Πρώτ'απ'όλα, ρωτάς αν επιτρέπεται να έχει τέτοιες θέσεις έλληνας πολιτικός: δεν ξέρω αν εσύ ονειρεύεσαι μια δημοκρατία όπου ο καθένας πρέπει να περνάει τις ιδέες του από φίλτρο ή από επιτροπές (ή που θα πρέπει να κάνουμε δηλώσεις φρονημάτων) - εγώ πάντως (και πολλοί άλλοι πιστεύω πως όχι).
Δεύτερον, πρόσεξε τη διαστρέβλωση στη δήλωση του Κουναλάκη. Ο Κουναλάκης λέει να υπάρχει ένα κονδύλι που να βοηθάει τις κοινότητες των μεταναστών. Φαντάζομαι η λογική είναι να γίνεται πιο εύκολη η ένταξη αυτών των ανθρώπων στην ελληνική κοινωνία (π.χ. με μαθήματα ελληνικών) κοκ. Τι λέει το σχόλιο του Βορίδη (γιατί από την ιστοσελίδα του παλιού του κόμματος το πήρες); Ο Κουναλάκης λέει δώστε λεφτά στους λαθρομετανάστες..
Ξαναδιάβασε τη δήλωση του Κουναλάκη και δες πως "οι κοινότητες των μεταναστών" μετατρέπονται σε "λαθρομετανάστες". Η διαστρέβλωση σε όλο της το μεγαλείο (συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια) και ο νοών νοείτο.

ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ είπε...

"O Tσίπρας κατά της εκτροπής." ... αλλα ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ !!!!!