Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Βρείτε από που περνάει ο πεζός και κερδίστε!



Απο σήμερα εγκαινιάζουμε ένα φωτορεπορτάζ με γωνίες της πόλης που χρήζουν άμεσης διόρθωσης.Σήμερα ξεκινάμε με τις εικόνες αυτές που μας έστειλε αναγνώστης μας.

Βλέπετε εδώ λοιπόν, μπαλκόνι στο πεζοδρόμιο, στύλος ΔΕΗ και υδρορροή σε "ιδανικό" ύψος. Και όλα αυτά σε πεζοδρόμιο πλάτους 1 μέτρου! Ο "πολιτισμός" μας σε όλο του το μεγαλείο! Βρείτε από πού περνάει ο πεζός και κερδίστε!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hjkuyyt

Ανώνυμος είπε...

Αν το βρω τι κερδίζω?!Φαίνεται οτι η πόλη αυτή είναι φτιαγμένη για spidermen kai supermen?! Να προσθέσουμε οτι τα περισσότερα πεζοδρόμια της πόλης (εκτός από την οδό Παπαστράτου) έχουν αυτή την εικόνα. Επίσης,αν είχαν πράγματι πλάτος 1 τουλάχιστον μέτρο θα ήμασταν ιδιαιτέρως ευτυχισμένοι..! Φαίνεται οτι εκεί στο δήμο η αντίστοιχη υπηρεσία δε γνωρίζει τι θα πει να διευκολύνει κανείς με τις δημιουργίες του την καθημερινότητα των πολιτών. Εμπρός λοιπόν επιστροφή στα χωριά μας που έχει πολλή άνεση χώρου και... λίγες αρκούδες..!

Ανώνυμος είπε...

AMAΡΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.
ΣΤΟ ΑΡΓΙΝΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΗΜΟ ΣΠΙΤΙΩΝ(ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΚΤΑΟΡΟΦΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ).

Ανώνυμος είπε...

ta xalasne ta plakakia afta ki na ta valne stou pizodromu

Ανώνυμος είπε...

Μια φίλη μου καθώς περπατούσαμε κάποτε στην Αθήνα μου είπε: γιατί εσείς οι αγρινιώτες περπατάτε μες στο δρόμο; Μήπως σας έχουν βάλει νάρκες στα πεζοδρόμιά σας; Νάρκες δεν έχουν, έτσι ελπίζουμε τουλάχιστον, αλλά εμπόδια οπωσδήποτε, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες...

Μαμά στο Δρόμο είπε...

Μα από πού κατέβηκε εκείνη η αθηναία που σχολίασε τη συνήθεια των αγρινιωτών να περπατούν στο δρόμο; Κι εμείς οι πρωτευουσιάνοι τραβάμε τα ίδια. Αν δε με πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στο μπλόγκ μου και θα δείτε σημεία και τέρατα των αθηναϊκών πεζοδρομίων. Αναδημοσιεύστε όσες φωτογραφίες θέλετε για το φωτορεπορτάζ σας.