Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του "Γάλλου"


Ο κορυφαίς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών του Παναιτωλικού, Γιώργος Παπαδόπουλος, γνωστός ως "Γάλλος" τιμήθηκε όπως άρμοζει σε αυτόν και στην πολύτιμη προσφορά του από την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Χθές εγιναν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα που βλέπετε στη φωτογραφία προς τιμήν του μεγάλου αυτού ποδοσφαιριστή, που δημιούργησε ο γνωστός Αγρινιώτης γλύπτης Θύμιος Πανουργιάς αφιλοκερδώς. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην επίσημη ιστοσελίδα της http://www.panetolikos.gr/ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:
"Σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, η χήρα του Γιώργου Παπαδόπουλου, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα, έκανε τα αποκαλυπτήρια, υπό το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων και τα συνθήματα των φιλάθλων. Η κ. Ευθαλία Παπαδοπούλου παρέδωσε αναμνηστικά στον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάκη Μπελεβώνη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων Βασίλη Σταρακά, ο οποίος μίλησε για τον τιμώμενο συμπαίκτη του.Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί παλαίμαχοι, μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Καρακίτσος, ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ζωή ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, που ήρθε γι’ αυτό τον λόγο από την Πάτρα που ζει μόνιμα. Επίσης, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής και μαθητές της Ακαδημίας του Παναιτωλικού, όπως επίσης και πολλοί φίλαθλοι.Της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων προηγήθηκε φιλικός αγώνας, στον οποίο οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού νίκησαν 3-1 μικτή ομάδα Παλαιμάχων της Αιτωλοακαρνανίας. "

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαλλε θεε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ.ερχομαστε ρεεεεεεεεε............

Ανώνυμος είπε...

μηπως ειναι υπερβολικη ενεργεια το αγαλμα? μια αναφορα σε ολους τους συντελεστες του παναιτωλικου σε μια πλακα θα ηταν καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 526. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ? ΤΙ ΠΗΡΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

προεδραρα φτιαξε και το αγαλμα του ΤΙΤΟΡΜΟΥ να ερχομαστε να προσκυναμε.

Ανώνυμος είπε...

βασικα επρεπε να στησουν αδριαντα και για εναν αλλον Γιωργο Παπαδοπουλο, που για χαρη του οποιου καποιοι σε εκεινα τα χωρια οπως στη Κατοχη και στο Νεοχωρι, οι κατοικοι του τρωνε με χρυσα κουταλια, και με πολλα μετρητα στην ΑΤΕbank

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά τι το σημαντικό έκανε αυτός ο "Γάλλος"?