Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Πανό διαμαρτυρίας στο γήπεδο του Παναιτωλικού για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη.


Οι αντιδράσεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξη δεν λένε να κοπάσουν ούτε στο Αγρίνιο. Τη σκυτάλη πήραν αυτή τη φορά οι οπαδοί του Παναιτωλικού, oι οποίοι ανήρτησαν πανό διαμαρτυρίας για το θλιβερό αυτό γεγονός στον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πυρσό Γρεβενών. Το πανό αναρτήθηκε από τη Θύρα 6. Δεν είναι η πρώτη φορά ειδικά φέτος που ο κόσμος του Παναιτωλικού παίρνει θέση για ζητήματα που απασχολούν το τόπο μας και το γενικότερο κοινωνικό γίγνεσθαι. Θυμίζουμε πριν μερικές εβδομάδες το πανό κατά της εκτροπής του Αχελώου που είχε σηκωθεί πάλι από τα παιδιά της Θύρας 6.
Το βίντεο πήραμε από την ιστοσελίδα www.agriniofans.gr

Όσον αφορά τις αντιδράσεις για τον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το συντονιστικό των μαθητών, προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ''!!!Αυτό τα λέει όλα.Η μοναδική ομάδα με αυτό τον τίτλο,γεγονός που καταμαρτυρεί το κοινωνικό της έργο πέραν του αθλητικού. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις νυχτερινές σχολές του Παναιτωλικού όπου δεκάδες φτωχά παιδιά έμαθαν γράμματα και μετέπειτα προόδευσαν στη ζωή τους. Αναμφισβήτητα και οι οπαδοί της ομάδας μας μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με το πρέπον αθλητικό πνεύμα αλλά και την αρμόζουσα κοινωνική ευαισθησία. Έτσι λοιπόν και το συγκεκριμένο γεγονός δεν άφησε τους οπαδούς μας ασυγκίνητους αποδεικνύοντας πως η φωνή τους έχει δύναμη και πως ο ρόλος τους είναι και παρεμβατικός απέναντι σε νοσηρά κοινωνικά φαινόμενα.

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδοί της μικρής κερκίδας και ειδικότερα της Θυρας6 αποδεικνύουν ότι έχουν άποψη και συνείδηση.

Ανώνυμος είπε...

10 νοματέοι είναι ρε παιδιά! έλεος που τους είδατε τους οπαδούς;;;
Ο Κωστούλας έδωσε άδεια για αυτό το πάνο;;; Λογικά όλα έγιναν με την αδειά του καθότι παλιός αριστερός... (χα χα χα!!!!)

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ 10 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΄΄ΧΙΛΙΑΔΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΤΙ....
ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ-ΛΟΓΙΑ....
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ''ΕΞΥΠΝΟΣ'' ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ...ΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.
ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΑΙ-ΣΙΧΤΙΡ'' ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ..ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΘΑ ΣΑΙ.
ΚΑΤΕΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ''ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ'' ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ''ΧΑΡΙΣΜΑ'').
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ???
ΞΥΠΝΑ ΚΑΜΑΡ'Μ'!!!!

VOIVOD-6

Ανώνυμος είπε...

ela na mas deis apo konta an eimaste h an hmastan 10 nomataioi

Ανώνυμος είπε...

μονο παναιτωλικος και τιποτα αλλο.οι φιλαφλοι αυτης της ομαδας ειναι το κατι αλλο και συντομα θα το διαπιστωσει και ολοι η ελλαδα.οσο για τους οπαδους της ομαδας ασυγκριτοι.αγρινιο ζουμε στην α΄ να σε δουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΑΑΚΑ-ΣΒΙΛΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΓΟΙ .
ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ.
ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ,
ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ
ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ,ΜΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ
ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΤΘΕΡΙΣΜΟΥ.
Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΟΒΑΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΠΙ ΙΜΙΩΝ ΕΠΙ ΟΤΣΑΛΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑ-ΚΡΥΝΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.
ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ
ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ
ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΕ.
ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΝΑΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ
ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΥΜΑΣΤΕ ΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛ-ΛΕΣ
ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΩΣ Ω-ΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.
Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ.
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ
ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ
ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ 40 ΤΡΙΣ ΔΗΛΑΔΗ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟ-ΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
ΕΦΕΡΕ ΚΑΙΡΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ .
ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΩΝ 50ΕΚ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ . ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕ-ΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΚΥΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ .ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥ-ΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ,
ΠΑΡΑΛΥΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ
ΣΠΟΡ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ.
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ
ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΠΟΥ ΣΥΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ
ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ

Α υτες τις μερες,δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος σ'αυτη τη χωρα που να μην εχει ακουσει εστω μια φορα φρασεις κλισε οπως "η νεολαια ξυπνησε","οι μαθητες αγωνιζονται για ενα καλυτερο αυριο" κλπ.Απ'το πρωι ως το βραδυ,τα Μμε παλευουν απεγνωσμενα να μας πεισουν οτι συντελειται μια μεγαλη κοινωνικη εξεγερση,με προεξαρχοντες τους νεους και νεες αυτου του τοπου.Ειναι ομως ετσι;
Προφανως ΟΧΙ!Γιατι ποτε αλλοτε δεν ειχαμε τοση χειραγωγηση και μαζοποιηση ενος κινηματος που θα επρεπε να ειναι αγνο,αυθορμητο και πραγματικα επαναστατικο.Οι μαθητες κλεινουν τα σχολεια...μεχρι νεωτερας (δηλαδη μεχρι να τελειωσουν οι χριστουγεννιατικες διακοπες),ελαχιστοι απ'αυτους κατεβαινουν στους δρομους και διαμαρτυρονται κοσμια (αν δεν μπλεχτουν στα ποδια τους κουκουλοφοροι),ενω οι αδηφαγοι τηλεοπτικοι καννιβαλοι εκμεταλλευονται την κατασταση για να δειξουν τη "νεολαια που αντιστεκεται".

Ετσι λοιπον και χτες,στην εκπομπη του παντογνωστη Τριανταφυλλοπουλου,ειχαμε αλλο ενα σοου υποκρισιας,γενικολογιας και βλακειας:μαθητριες εμφανισιμες και καθολα περιποιημενες (δεν ειναι κακο αυτο),καθονταν εκ δεξιων και εξ ευωνυμων του πανμεγιστου κριτα Μακη,φτιαχνοντας ετσι ενα ωραιο,πιασαρικο τηλεοπτικο πλανο.Φατε ματια ψαρια δηλαδη...

Γιατι απο ουσια...μηδεν!Κοριτσακια εκτος τοπου και χρονου,ντυμενες με την τελευταια λεξη της μοδας,κηρυτταν μια επανασταση που μοιαζει περισσοτερο τρεντυ και λαιφσταιλ απο ποτε.Απολιτικοποιημενες,αλλα ταυτοχρονα ευκολα χειραγωγησημες,αναπαρηγαγαν συνεχως τον κομματικο ξυλινο λογο και τα στερεοτυπα που μας εχουν κατακλυσει εδω και χρονια.Δηλαδη:

-Για ολα φταιει το συστημα και η-ατιμη-κοινωνια.Το ξερο μας το κεφαλι ποτε!

-Μας φταινε και οι τραπεζες,τις οποιες να καψουμε και να σπασουμε ευχαριστως,αφου "μας κλεβουνε".Αληθεια,τα σινιε ρουχαλακια πώς τα πηρανε;Μηπως με πιστωτικες και αλλα δανεια;Αλλα ακομα κι αν δεν χρησιμοποιουνε τις τραπεζες για αγορες,δε σκεφτονται οτι εκει μεσα δουλευουν και κακοπληρωμενοι υπαλληλοι,οι οποιοι θα πληρωσουν τις ζημιες με περικοπες μισθων και απολυσεις;

-Ολα τα κομματα ειναι ιδια,αν και ο...Τσιπρας ειναι λιγο καλυτερος απο τους αλλους!!!Βλεπετε,στη νεολαια περναει πιο ευκολα η εικονα ενος cool νεου μορφωνιου (;),ασχετα αν ουσιαστικα ειναι ιδιος και χειροτερος με τους...γερους.

-Μας φταιει γενικως και αοριστως η Παιδεια,αλλα πιστευουμε οτι θα την αλλαξουμε με τις καταληψεις.Θελουμε πτυχια με κυρος,αλλα μας αρεσει και το καθισιο στα Πανεπιστημια,οπως και οι εξετασεις-παρωδια.Μεθαυριο,οταν πιασουμε δουλεια,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καλοπληρωνομαστε,ασχετα αν δεν εχουμε τα προσοντα γι'αυτο.

Αυτη η νεολαια,που καλλιστα θα μπορουσε να βγει αυτες τις μερες μπροστα και να επαναστατησει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ουσιαστικα δεν κανει τιποτα αλλο απ'το να δινει τροφη στα καθε λογης κομματικα κορακια και καπηλευτες του θανατου του Αλεξη.Δεν γινεται,αγαπητοι εφηβοι,να κανεις επανασταση και να μην ξερεις το γιατι.Δε γινεται να τα εχεις ολα και να κλαιγεσαι,επειδη ετσι συμβαινει παντα σ'αυτη τη ρημαδοχωρα.

Αλλα μηπως φταινε μονο τα παιδια;Τοσα χρονια τι βλεπουν απο τους γονεις τους;Οταν το κοριτσακι βλεπει τη μανα να σηκωνει τα μαγαζια καθε μερα και το αγορακι τον μπαμπα του ν'αλλαζει αυτοκινητο καθε 2 χρονια,πώς να μην αποκτησει μετα υπερκαταναλωτικη συνειδηση;Τους εμαθε κανεις το ΜΕΤΡΟ;Τους εδωσε να καταλαβουν οτι στη ζωη εκτος απο δικαιωματα,εχει κανεις και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;

Κι εμεις υπηρξαμε εφηβοι και συμμετειχαμε στις καταληψεις,που τοτε γινονταν πιο...ρομαντικα,αν θελετε.Σημερα,τα σχολεια κλεινουν για ψυλλου πηδημα,για να ειναι τα παιδια πιο...ελευθερα για τα φροντιστηρια!Διαμαρτυρονται για τις "τρωγλες" των Δημοσιων σχολειων-κατι ψευδες,αφου τα περισσοτερα απο αυτα ειναι ολοκαινουρια και πανακριβα κτιρια-ενω τους στοιβαζουν σε γκρουπακια μεσα σε δωματιακια,τα οποια ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.Αληθεια,εκει δεν υπαρχει λογος καταληψης;Ολα καλα κι ωραια ειναι στην παραπαιδεια;

Αγαπητοι μαθητες,στο χερι σας ειναι να στειλετε ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ολους αυτους που λυμαινονται τον αγωνα σας:δηλαδη τους κομματικους συμμαθητες σας,τους ινστρουκτορες καθηγητες που σας παρακινουν σε καταληψεις για να καθονται και να πληρωνονται-ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ-και τους μιντιακους λαοπλανους,που σας εκμεταλλευονται για να εξυπηρετησουν τα δικα τους συμφεροντα.

Κατεβειτε αυθορμητα στο δρομο,προτεινετε λυσεις ουσιαστικες για τα προβληματα που σας απασχολουν κι επιτελους εκφραστε τις αποψεις σας με το δικο σας τροπο και οχι ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ ΤΑ "ΑΙΤΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!Ολες αυτες τις μερες ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βλεποντας να γυροφερνουν στα καναλια επαγγελματιες μαθητες-το 99% εξ αυτων μελων αριστερων και "αριστερων" κομματων-που μεθαυριο θα ζητανε την ψηφο σας,ακολουθωντας το παραδειγμα του λαμπρου πρωην καταληψια και νυν Προεδρου του Συριζα,Αλεξη Τσιπρα.

Επιτελους,ξυπνηστε και επαναστατηστε πραγματικα!Και τοτε ολος ο κοσμος θα ειναι στο πλευρο σας...

Ανώνυμος είπε...

παναιτωλικάρα...

Ανώνυμος είπε...

o panaitolikos idrythike sto mesologgi..akomi kai i omada sas den sas anikei..artemis

Ανώνυμος είπε...

ο γιωργακης μωρε θα μας σωσει ο γιωργακης!!!! φανταστειτε κυβερνηση γιωργακη με τσιπΡΡΡα και αλαβανο!!! θα σηκωθει ο κολοκοτρωνης απο τον ταφο και θα μας παρει με τις πετρες!! ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑ!!!