Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Ξυλοκόπησαν αστυνομικό στον Αστακό...



Ξυλοφορτώθηκε άγρια ένας αστυνομικό στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας χθες το βράδυ και χρειάστηκε η διακομιδή και νοσηλεία του στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο αστυνομικός, πήγε στην περιοχή ανταποκρινόμενος σε καταγγελία για κλοπή τσάντας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι για να αποκρούσει αυτούς που του επιτέθηκαν, πυροβόλησε στον αέρα. Στη περιοχή μεταβαίνει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διερευνήσει το περιστατικό, ενώ από την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα αφήνονται ανοιχτά...

...Ξεκαθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες η υπόθεση του Αστακού. Όλες οι σφαίρες προέρχονται από το όπλο του αστυνομικού, που πυροβόλησε (στον αέρα, όχι εναντίον ανθρώπων) σε νόμιμη άμυνα όταν δέχθηκε την... επίθεση. Ο δράστης δεν συνελήφθη, αλλά αναζητείται. Είναι γνωστός και σεσημασμένος για ναρκωτικά από χρόνια. Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν ασχολείται με την υπόθεση και την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Αστακού.
Πηγή : troktiko

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gia na doume tha to kleisoun to Bar oi armodioi opws wfeiloun i tha exoume gia mia fora akomi alisferisei. Gia na doume

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Pros 12:20
Agapite katoikw poly makrya apo ekei kai den exw kamia sxesi me to xwro tou Astakou oute kai me to epagelma. Omws tha prepei na xereis oti afto leei o nomos kai ektos aftou an diavaseis prosehtika ta arthractha deis oti to Bar den prepei na einai kai toso katharo.