Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Μάλλον δεν κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Αγρίνιο.

Όπως ήδη έχει γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό , η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής προτίθεται να κλείσει το σύνολο των υποκαταστημάτων της ανά την Ελλάδα. Μάλιστα το αρχικό σχέδιο προβλέπει ότι πλην της Αττικής θα διατηρηθούν μόνο τα υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Λάρισα. Όπως αντιλαμβάνεστε και το Αγρίνιο αλλά και το Μεσολόγγι μένουν εκτός, με αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας στην περιοχή. Μάλιστα επί του θέματος απέστειλε πρόσφατα σχετική επιστολή προς τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός μέσω της οποίας ζητούσε την επανεξέταση της υπόθεσης του υποκαταστήματος της πόλης μας.

Όπως όμως φημολογείται τις τελευταίες μέρες, τελικά στο Αγρίνιο δε θα μπει λουκέτο. Το γεγονός δεν οφείλεται ούτε στις παρεμβάσεις προσώπων της κυβερνώσας παράταξης ούτε στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Απλά αρκετά από τα στελέχη της εν λόγω εταιρείας έλκουν την καταγωγή τους από το Αγρίνιο και με δική τους παρέμβαση εισηγήθηκαν να παραμείνει ως έχει το υποκατάστημα. Μένει όμως να δούμε το αποτέλεσμα στην πράξη. Είδατε που τελικά καμιά φορά η ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη για τη γενέτειρα μπορεί να αποδειχτεί σημαντική για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων, δίχως να χρειάζεται η ''εκ των άνω δύναμις'' των πολιτικών μας τάγων;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή κλείνει ή δεν κλείνει! Το "μάλλον" δεν είναι είδηση. Θυμίζει ράδιο-αρβύλα.

Ανώνυμος είπε...

Το κατάστημα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Αγρίνιο δεν κλείνει, όπως επίσης και τα αντίστοιχα σε Τρίπολη και Κοζάνη. Μάλιστα αναβαθμίζεται ο ρόλος του αφού πλέον είναι το μοναδικό σε ολόκληρη τη δυτική Ελλαδα μετά το κλείσιμο των υπόλοιπων καταστημάτων σε Ιωάννινα, Κέρκυρα, Άρτα, Πρέβεζα, Μεσολόγγι.

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρε αγρινιο,ολα στο αγρινιο.τελεια και παυλα!!!!