Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

To τρίτο μέρος της συνέντευξης Μοσχολιού στο agrinionews


Σήμερα σας παρουσιάζουμε το τρίτο μέρος της συνέντευξης Μοσχολιού. Λόγω τεχνικού προβλήματος με τον ήχο, σήμερα κατέστη εφικτό να έχουμε το ένα από τα δύο βίντεο. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ανέβει και το τελευταίο μέρος. Στο απόσπασμα αυτό γίνεται αναφορά για την ανάπλαση πλατείας και τη τελική της μορφή, για τα έργα που πρόκειται να κάνει ο Δήμος καθώς και τις παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό, ενώ γίνεται λόγος και για τη προοπτική του σιδηρόδρομου στο τόπο μας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε του Αγρινίου, που βρίσκεται η περιβόητη μελέτη της ΕΟ Αγρινίου – Καρπενησίου για τα πρώτα 30 ΚΜ και τη δρόμος θα γίνει. Μήπως θα μπορούσατε να απαντήσετε στα παρακάτω:
Έχετε πάρει τη προμελέτη στα χέρια σας;
Τι έχετε πράξει μέχρι σήμερα;
Πότε θα τελειώσει η μελέτη;
Πότε πρόκειται να υπάρξει ένταξη;

Σας ρωτάω επειδή τα 20 ΚΜ βρίσκονται στο δικό σας Δήμο

Αναμένω

Ανώνυμος είπε...

ΓIATI ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

Διαπιστώνω πως από τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τους αναγνώστες του μπλογκ,στο δήμαρχο μεταφέρατε επιλεκτικά κάποιες από αυτές, τις οποίες μάλιστα αλλάξατε αρκετά ώστε να δίνετε πάσα στον αγαπητό δήμαρχο να μας διαφημίσει το έργο του.. Ποιό το νόημα να μας υποβάλετε σε αυτή τη δοκιμασία αφού τελικά κάνατε μια ΔΙΚΗ σας συνέντευξη....?

agrinionews είπε...

Πές ποια ερώτηση τέθηκε και δεν τη θέσαμε στο Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

π.χ. γιατι στην μεγαλυτερη και την κεντρικη πλατεια του αγρινιου δεν περιλαμβανεται ενα συντριβανι.ειμαστε μια πολη που το καλοκαιρι βραζει απο την ζεστη και δεν προβλευθηκε ουτερ ενα συντριβανι για την πλατεια ετσι για να ξεγελαστουμε λιγακι.απο οτι θυμαμαι το ειχαμε θεσει σαν θεμα στις ερωτησεις προς τον δημαρχο αλλα δεν εγινε καμια ερωτηση...οπως επισης και γιατι δεν μπαινουν φαναρια σε πολλους δρομους που ειναι απαραιτητα(π.χ.goody's,δικαστηρια,πισω απο τα sprider κ.α)

agrinionews είπε...

επιμέρους θέματα έχουν τεθεί στις ερωτήσεις για τη πλατεία και το κυκλοφοριακό.
αμα θέταμε ερώτηση για το κάθε φανάρι όπως λες, τότε ακόμα θα ρωτούσαμε..

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΩΡΕΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ! ΜΟΝΟ ΝΕΡΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

τοσο δυσκολο ειναι ρε δημαρχε ενα συντριβανι στο κεντρο της πολης;εχουν συντριβανι ακομα και κατι κουτσοπλατειες στην πολη στην κεντρικη πλατεια βρηκατε να τσιγκουνευτειτε.κοιταξτε τουλαχιστον να την τελειωσετε μεχρι το καλοκαιρι.