Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Κλειστή επί μήνες η Ι. Σταίκου



Κλειστή εδώ και πολλούς μήνες παραμένει η Ι.Σταίκου, από το ύψος της Κακαβιάς έως στο ύψος της Κύπρου. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας, εκτελούνται ακόμα έργα, τα οποία έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους. Από την άλλη έγινε διαπλάτυνση του πεζόδρομου, οπότε το Parking θα είναι αδύνατο στο τμήμα αυτό του κεντρικού δρόμου της πόλης μας, όταν παραδοθεί. Τα έργα αυτά έχουν μεν "επιβαρύνει" το κυκλοφοριακό στο κέντρο του Αγρινίου, όμως ευελπιστούμε πως όταν τελειώσει θα υπάρχει περισσότερος χώρος για τους πεζούς που θα κατέβουν στο κέντρο για τη βόλτα τους. Αυτά μέχρι στιγμής.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν και μεγαλώνουν τα πεζοδρόμια...Εχουν καβαλήσει όλοι μια ροδα πλεον και γινεται χαμος στο κεντρο της πολης...Τα ποδια μας τι τα εχουμε? Απο το ενα ακρο του Αγρινιου στο αλλο για να πας θες το πολυ 20-25 λεπτα περπατημα...

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιως καλά κάνουν καιμεγαλώνουν τα πεζοδρόμια και κανέναν αμαξι να μη μπορεί να παρκάρει στο κέντρο.Ειχανε μαθει να πηγαίνουνε για ψώνια και να παρκάρουνε απέξω απο τα μαγαζία, ακόμα και για καφέ ο άλλος ήθελε να παρκάρει απέξω απο τη καφετέρια ,όλοι θυμόμαστε τι γινόταν.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο δήμο!

Ανώνυμος είπε...

να κλεισουν ολοι οι δρομοι στο κεντρο! τις τους θελουμε? μονο για ανεφοδιασμο να περνανε για τα μαγαζια και τπτ αλλο! οποιος θελει παρκιν στο δημοτικο παρκιν, τι το φτιαξαμε?

Ανώνυμος είπε...

Aπό το resaltomag.gr .

"ΦΛΩΡΙΝΑ: μια πρώτη δοκιμή
Και οι γνωστοί αχρείοι…

Τα γεγονότα είναι καταιγιστικά. Μέσα στις ψυχώσεις πανικού του κατεστημένου από την χρηματοπιστωτική κρίση και τις ψυχώσεις της διατεταγμένης, αντικυβερνητικής σκανδαλολογίας, τα εθνικά θέματα παρασιωπούνται παντελώς. Και ας φωνάζουν κάποιοι για τις μεθοδευμένες «κινήσεις» εναντίον της Ελλάδας,.
Και ας κραυγάζει ο Μίκης για τους μεγάλους εθνικούς κινδύνους. Και ας αποκαλύπτουν πολλά μπλογκ γεγονότα οργανωμένων και διατεταγμένων επεισοδίων στη Φλώρινα.
Τα ΜΜΕ ασχολούνται με την μικροπολιτική των επιλεγμένων σκανδάλων, με το πώς θα στρώσουν το έδαφος για την τελική έφοδο των αρπακτικών εναντίον της Εκκλησίας, με το πώς θα προωθήσουν τα μακάβρια σχέδια των υπερατλαντικών αφεντικών.
Βλέπετε η οικονομική κρίση ωθεί τα μονοπώλια σε νέες ληστείες εναντίον των κοινωνιών και του ελληνικού λαού, συνακόλουθα και εναντίον της εκκλησιαστικής περιουσίας και του Ορθόδοξου δόγματος: Αυτού του εναπομείναντος ισχυρού συνεκτικού ιστού της ελληνικής κοινωνίας.
Κάποιες επιδοτούμενες, δωσιλογικές εστίες, όπως οι «Ιοί» ή τα «Ουράνια Τόξα» δεν αρκούνται στον υπόγειο και βρώμικο ρόλο τους. Μόλις ξεμυτίσει καμιά αποκάλυψη εναντίον των «σπονσόρων» τους, ωρύονται ι σαν ύαινες και ρίχνονται εναντίον αυτών που αποκαλύπτουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που οργανωμένα στρέφονται εναντίον της Ελλάδας, στις «πονηρές» αυτές μέρες των πολιτικών και παραπολιτικών ψυχώσεων. Επετέθησαν λοιπόν, οι ύαινες εναντίον των Μπλογκ που αποκάλυψαν και ανέδειξαν τα δόλια και ύποπτα γεγονότα της Φλώρινας:

greece-salonika.blogspot.com/
taxalia.blogspot.com/
Στα ανωτέρω μπλογκ θα πληροφορηθείτε όλες τις λεπτομέρειες των «πονηρών» και κατευθυνόμενων εξελίξεων.
Εδώ απλώς θα πούμε το εξής: Στα γεγονότα της Φλώρινας, σε μια αγροτική διαμαρτυρία των κατοίκων για τις καταστροφές των καλλιεργειών τους, προκλήθηκαν επεισόδια και συνελήφθηκαν άτομα-δημοσιογράφοι καναλιών των Σκοπίων!!! Οι κάτωθι: 1. Goran Momiroski (Горан Момироски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
2. Gorazd Comovski (Горазд Чомовски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Α2
3. Igor Jankovski (Игор Јанковски), ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
4. Mary Jordanovska (Мери Јордановска), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ NOVA MAKEDONJIA. Η παρουσία και η πρόκληση αυτή των δημοσιογράφων σε ελληνικό έδαφος δεν είναι απλώς σκανδαλώδης, αλλά σηματοδοτεί, αυτά που κατά κόρον, εδώ και πολύ καιρό, έχουν επισημανθεί: Επιχειρείται η πρόκληση επεισοδίων που να «εμφανίζουν» την πλασματική, προπαγανδιστική εικόνα ύπαρξης «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα.
Τα ξένα κέντρα προωθούν τέτοιου είδους «προκλήσεις», και μάλιστα σε περιόδους κρίσεων, επιλεγμένων σκανδάλων, και μικροκομματικής, παραφιλολογικής οξύτητας, για να «σπείρουν» το σπόρο των «μειονοτήτων» και όλων των μακάβριων σχεδίων εναντίον της Ελλάδας, της ιστορίας της και της εθνικής της υπόστασης.
Και οι προπαγανδιστικοί θύλακες της Νέας Τάξης, τα ιδεολογικά Μαντεία των «Ιών» και οι λοιποί γενίτσαροι ροπαλοφόροι σπεύδουν να στηρίξουν αυτούς τους αμερικανικούς σχεδιασμούς και να στιγματίσουν, ως «εθνικιστή» και «ρατσιστή» τον κάθε ένα που θα αντιστέκεται και θα αποκαλύπτει τους έμμισθους λακέδες και εγκάθετους. Για άλλη μια φορά:
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…
Περισσότερα στα μπλογκ που αναφέραμε."

Ανώνυμος είπε...

μια τολμηρη λυση θα ηταν να πεζοδρομηθει εντελως η παπαστρατου η επιτελους να μπουν φαναρια στις καθετους της.

Ανώνυμος είπε...

καλα κανει ο δημος και μεγαλωνει τα πεζοδρομια για να μπορουν να περπατανε οι κατοικοι λιγο στους στενους δρομους της πολης.
παντως πρεπει στις νεες περιοχες που αρχιζουν να χτιζονται να προβλεπετε μεγαλυτερο πλατος δρομων πεζοδρομιων και χαμηλοτερα κτηρια.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν καθυστερήσει πολύ τα έργα στη Σταϊκου και την Υψηλαντη... Κι όταν αρχίσουν και οι βροχές θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Ανώνυμος είπε...

αντε και ποδηλατοδρομους...

Ανώνυμος είπε...

ante re kosta pote tha tin teleioseis ti staikou???