Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Ο Αβραμόπουλος μας αιφνιδίασε...με όσα δε μας είπε!

Το νοσοκομείο Αγρινίου επισκέφτηκε τη Δευτέρα το απόγευμα ο υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος. Ο επίδοξος μνηστήρας του προεδρικού θώκου της Ρηγίλλης ( που με τις πρόσφατες δηλώσεις του έθεσε εαυτόν εκτός, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο διάπλατα στη Ντόρα), απέφυγε τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επίσκεψη. Τώρα μη μας ρωτήσετε αν ο διοικητής κ. Γρηγορόπουλος τον περίμενε ''αιφνιδιαστικά'' όπως προ ημερών ο υφυπουργός ανάπτυξης τον πρωθυπουργό, γιατί πραγματικά δεν γνωρίζουμε. Το θέμα όμως είναι άλλο. Ο κύριος υπουργός τα βρήκε όλα τέλεια! Αυτό βέβαια μας κάνει να πιστέψουμε, ότι είτε ζούμε αλλού είτε πρέπει επειγόντως να επισκεφτούμε κάποιον οφθαλμίατρο είτε επιτέλους να γίνουμε και εμείς fan του Κώστα Χαρδαβέλα και του ''Αθέατου Κόσμου'' !!! Αλήθεια με εκείνη τη ΜΕΘ μήπως όφειλε να μας πει τι θα γίνει; Πόσο καιρό θα περιμένουμε ακόμη να τεθεί σε λειτουργία;

Y.Γ.: Είμαστε σίγουροι πως οι κυβερνητικοί θα μιλήσουν για ριξικέλευθες τομές και αναμόρφωση του χώρου, ενώ οι αντιπολιτευόμενοι θα προβούν στις αναμενόμενες δακρύβρεχτες δηλώσεις για το απαξιωμένο σύστημα υγείας. Αυτό δηλαδή, το οποίο μεχρι πριν από 4,5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε ''εξυγιάνει'' και ''αναδιοργανώσει'' και που η ΝΔ εδώ και 4,5 χρόνια έχει ''εξυγιάνει'' και ''αναδιοργανώσει'' και αυτή με τη σειρά της. Με άλλα λόγια: ''Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα'' που θα λεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος…για να συμπληρώσουμε και εμείς με τη σειρά πως ''Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν…''

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ εκτιμώ ότι έχει υποκατασταθεί στο ρόλο του ως αντιπολίτευση από μια μεγάλη ομάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία προσπαθώντας να πλήξουν την εικόνα του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το οτιδήποτε για να καλλιεργούν κλίμα μέσα από μονοθεματικά δελτία ειδήσεων. Εμείς είχαμε και έχουμε την ευκαιρία αυτήν την κατάσταση να τη διορθώσουμε. Δεν υποτιμώ τη σημασία των δημοσκοπήσεων, θεωρώ όμως ότι δε μορφοποιείται ρεύμα υπέρ της αντιπολίτευσης, ότι οι πικραμένοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας δεν πηγαίνουν στο Πασοκ, αλλά στους αναποφάσιστους, δίνοντας μια ευκαιρία στον Καραμανλή να αντεπιτεθεί και ότι οποιαδήποτε διαφορά καταγράφεται υπέρ του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες μετρήσεις οφείλεται κυρίως στην ψυχολογική αποσυσπείρωση της ΝΔ που έχει φτάσει στο 55% και στην αντίστοιχη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ που έχει φτάσει στο 85%. Η επανασυσπείρωση της ΝΔ, δηλαδή, υπερκαλύπτει τη διαφορά που εντοπίζεται και οι επιθετικές κινήσεις στο χώρο της πολιτικής και της επικοινωνίας έχουν τη δυνατότητα να ξαναδώσουν σαφές πολιτικό προβάδισμα στον Καραμανλή και στην κυβέρνηση.
Θέλω να προσθέσω κάτι. Αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι τηλεφωνικές μετρήσεις των 1000 ατόμων. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πραγματικές δημοσκοπήσεις δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και χαρακτηριστικά αναφέρω την πρόσφατη εκλογή αιρετών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε όλη τη χώρα. Στήθηκε κάλπη, ψήφισαν περίπου 140.000 εκπαιδευτικοί και αθροιστικά στις δύο βαθμίδες η ΔΑΚΕ βγήκε πρώτη αυξάνοντας τη δύναμή της σε ψήφους. Αυτό δεν εμφανίστηκε πουθενά. Βγήκε η ΟΛΜΕ και ζήτησε να γίνει πανελλήνια απεργία διαρκείας και από τις 86 γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ, οι 78 εψήφισαν κατά της απεργίας. Οι καταλήψεις πριν από δύο χρόνια ήταν 2500 και σήμερα είναι 18. Αυτά, όταν εκπέμπουν αρνητισμό, γίνονται πρωτοσέλιδα, όταν όμως τελικώς αποδεικνύονται «φούσκες» δε γράφονται στις εφημερίδες, δεν ακούγονται στα δελτία ειδήσεων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιο πασοκ μωρέ τώρα και ποια νέα δημοκρατία.Τι έχουν προσφέρει τόσα χρόνια;
Εσύ ρε 8:14 ποια η εικονα προπαθεί να πλήξει το πασοκ για την ΝΔ;
Μας δουλευεις τώρα τι ρόλο βαράς;
Αυτό που έχει γίνει με Τη ΝΔ δεν έχει όριο.Τα πάντα έχουν γα...ει.
Τι μας λές τώρα λές και ζεις σε άλλο πλανήτη.Αντε μωρέ δε βαρεθήκατε τον εαυτό σας λέω γώ.Πήγαινε γλείψε τον αβραμόπουλο και το κάθε αβραμόπουλο.Αυτό ξέρεις να κάνεις και αυτό κάνε.

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε μην σχολιάζετε τον Αβραμόπουλο, το παιδί έχει τρεχάματα τώρα θέλει να γίνει αρχηγός! Όσο για τον 8:14 που έγραψε το πρώτο σχόλιο, προφανώς ζει σε άλλο πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΕΠΙ ΝΔ(ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ) ,ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΣΟΚ).
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΟΚΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

4:24 ζήσε στο ΜΕΓΚΑ και το ΑΛΤΕΡ.όντως εμείς νομίζουμε ότι ζούμε σε άλλη χωρα με αυτα που ακούμε απο τα διαπλεκομενα ΜΜΕ του πρωην καθεστωτος ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΓΑΠΗΤΕ 8:14 ΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, Η ΝΔ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.....

zeidoron dtsoukas είπε...

Το παρακατω κειμενο δημοσιευτηκε την Κυριακη 30-11-2008 στο blog "skeftomasteellhnika.blogspot.com" Αποβραδις διαβασα το αρθρο σας περι υγειας κι εκανα μερικες μελαγχολικες σκεψεις ως συνηθως.


ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ZEIDORON"


Μα και σεις ολα στραβα τα βλεπετε, δεν χρωστατε εναν καλο λογο για την Κυβερνηση.
Τελος παντων!
Τι με νοιαζει εμενα;
Ενας φτωχος πλην τιμιος και νομοταγης πολιτης ειμαι.
Εχω πληρωσει απο καιρου τους φορους μου,καθημερινα πληρωνω και τους εμμεσους και δοξα τω Θεω δεν χρωσταω ουτε στην εφορια,ουτε στις τραπεζες.
Για τη Μιχαλου δεν ξερω, θα σας γελασω.
Επεσα λοιπον να κοιμηθω τον υπνο του δικαιου.
Μετα απο λιγο τσαφ, νασου ο Εφιαλτης.
Οχι,οχι,δεν ηταν ο Μητσοτακης.
Κατι πολυ χειροτερο.
Ενα τεραστιο σαπιοκαραβο που ταλανιζονταν στο φουρτουνιασμενο πελαγος της Ελληνικης κοινωνιας.
Προσπαθησα μεσα στο σκοταδι να δω τα χαρακτηριστικα του πλοιου.
Μπροστα κυματιζε μια Ελληνικη σημαια ,ξεθωριασμενη και σκισμενη,στις σκουριασμενες λαμαρινες του ξεχωριζαν αχνα κατι ξεβαμμενα γραμματα.

ΕΣΥ.
Εσυ;
Τι εγω;
Μπα!Κανω ζουμ πανω στα γραμματα και βλεπω τα ιχνη πουχαν αφησει:
Ε(θνικο)Σ(υστημα)Υ(γειας).
Ωχ Θεε μου!!!
Ειναι γεματο υπεραριθμους επιβατες (ασθενεις) και τελειως ακυβερνητο.
Κι ομως στο σαλονι του πλοιου υπαρχουν φωτα,η ορχηστρα παιζει ποιοτικη μουσικη.
Σε μια γωνια ενας αταραχος, ατσαλακωτος ανθρωπος,μ'ενα αστραφτερο παγωμενο χαμογελο.
Ειναι ο καπετανιος,καθεται κι απολαμβανει τη ματαιοτητα του.
Δεν φοραει καπελο με κλαρες, δεν εχει το κλασικο μουσι των καπεταναιων,ουτε καν τσιμπουκι.
Φοραει μονο το αστραφτερο τουχαμογελο και το υφος του ατρομητου.
Δεν φαινεται να αντιλαμβανεται τι γινεται.
Ισως τα κυματα κι οι κραδασμοι να μη φτανουν ως εκει.
Οι επιβατες(ασθενεις) εχουν λουφαξει τρομαγμενοι στις "κουκετες" και στους διαδρομους,τα "τρωκτικα" (ανωτερο πληρωμα) αποντα.
Μαλλον ξεμειναν στα γιωτ τους (ιδιωτικα ιατρεια).

Οι ναυτες κι οι λοστρομοι (το κατωτερο πληρωμα,γιατρουδακια και νοσηλευτες)τρεχουν απο δω κι απο κει να δουν τι μπορουν να περισωσουν απο το ναυαγιο του ΕΣΥ.
Μα το καραβι δεν διαθετει ουτε σωσιβιες λεμβους,ουτε απλα σωσιβια,ουτε καν ανεμοσκαλες!!!
Καποιοι παιρνουν το θαρρος να ενοχλησουν τον καπετανιο.
Ξυπνααα καπετανιεεε!!!
Βυθιζομαστε. Κανε κατι.
Βαλε μπροστα τις αχρησιμοποιητες μηχανες(καινουργια μηχανηματα που σαπιζουν στ'αμπαρια-νοσοκομεια του πλοιου-της χωρας).
Στειλε SOS στον μπαρμπαΓιωργο να μας χορηγησει τα 28δις ευρο που δεν γουσταρουν οιτραπεζες μπας και σωθουμε.
Εκεινος χαλαρος με το υφος του επιτυχημενου και σιγουρου τους λεει σε απταιστα αγγλικα: "Ιτς εβριθινκ αντερ κοντρολ".
Σ'αυτο το σημειο πεταχτηκα απο το σοκ.
Ανοιξα το ραδιοφωνο,τις τηλεορασεις μπας κι ακουσω κατι για την εξελιξη τουναυαγιου.
Τιποτα,χαζοτραγουδα, μπλα-μπλα,η στιγμη της αληθειας, Εφραιμολογια κι εξεταστικη επιτροπη της Βουλης.
Ολα ενταξει,σκεφτηκα.
Και ξαναπεσα για υπνο,οπως ολοι οι αλλοι.
"Zeidoron"
Υ.Γ.:Την ιδια ωρα που διαδραματιζονταν το ναυαγιο,στο διανυκτερευον καφενειο του λιμανιου απ'οπου απεπλευσε το πλοιο ειχαν μαζευτει ολοι οι προμηθευτες του κι επιναν τον καφε της παρηγοριας, παρακολουθοντας στο χαζοκουτι παλιες συνεντευξεις (Θα,θα,θα) του ατσαλακωτου καπετανιου.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 30/11/08
στις 11:18:00 πμ 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση Ετικέτες ΑΡΘΡΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ναι 5:42 έχεις απόλυτο δίκιο και ευχαριστούμε τη ΝΔ που μας έκανε την τιμή σε όλους μας, να τελειώσει το νοσοκομείο γιατι παρόλο που έχουμε ένα θέλουμε και δευτερο.
επίσης ευχαριστούμε τη ΝΔ που με ταχυτατους ρυθμους ολοκληρώνει αυτό το πανδύσκολο έργο, αφου μερικές φορές επειδή οι ρυθμοι είναι τόσοι γρήγοροι ξεπερνάνε και σπάνε το φραγμα του ήχου και ακουγονται κρότοι.
Επίσης ευχαριστούμε και το Πασοκ που ξεκινησε αυτό το έργο και άς έφαγε τα λεφτά γιατί μπορεί η ΝΔ να ξεχνουσε να ξεκινήσει αυτό το έργο.
Οσο για τον τρίτο όροφο ίσως μας περισευει και δεν έπρεπε να γίνει γιατί οι Αγρινιώτες και οι αιτωλοακαρνάνες δεν αρωσταινουν εύκολα και γενικά δε χρειάζονταν να ξοδευτούν τα λεφτά για ένα κωλοόροφο.Αλλα΄αφου θα γίνει ευχαριστούμε και πάλι τη ΝΔ για τον τρίτο όροφο παρακαλώ ,ναι για τον τρίτο όροφο του νέου νοσοκομείου Αγρινιου.
Μην μας κακομαθένετε με αυτά τα έργα γιατί θα συνηθίσουμε και μετά θα ζητάμε και άλλα τόσο αναλογα και μεγαλοπρεπή.
Μράβο σας αγαπητε μας υποχρεώνεται καθε φορά και δε ξέρουμε πως να σας το ανταποδώσουμε.
Ειστε μεγάλο κεφάλαιο για την Ελλάδα και ειδικοτερα για τον νομό Αιτωλοακαρνανιας.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ τώρα που η ΝΔ φτιάχνει 3ο όροφο αισθάνομαι πραγματικά Ευρωπαίος!!! Και φυσικά δεν έχει σημασία που η πόλη αυτή τη στιγμή δεν έχει ουσιαστικά νοσοκομείο, κάποτε η ΝΔ θα μας το φτιάξει! Κάποτε! Ευχαριστούμε για το τεράστιο έργο!!!!

Ανώνυμος είπε...

11:27 ,2:02 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ(ΕΡΓΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ).
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΛΙΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΧΑΙΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε 5:42 τι θές να πείς ότι το αυτονόητο το έχουμε θωερήσει ότι μας κάνει και χάρη που η ΝΔ!!!!!
για καθήστε ρε παιδιά και κοιταξτε τη πραγματικότητα.Εδώ μιλάμε για τόσα προβλήματα και επειδή γίνεται ένα νοσκοκομείο που έτσι και αλλιω΄ς έπρεπε να γίνει μα το βγάζετε και ως επιτευγμα μιας κυβέρνησης.
ΟΧΙ δε μου λέει κάτι αυτό και έτσι και αλλιώς η ΝΔ μας έχει αποδείξει τς προθέσεις τις για το νομό.
Δε μέ αφορά τι έκανε το πασοκ πριν γιατί κρίθηκε και αυτό και έφυγε απ την εξουσία , η Νδ είναι κυβέρνηση τώρα και βλέπω μόνο αρνητικα έως πολύ αρνητικά.Αν εσείς είστε ικανοποιημένοι κάποιο λόγο θα έχετε για να είστε.Εγώ βλέπω όμως πράγματα τα οποία δε τα δεχομαι.
ΚΑι δε δεχομαι κάποιος να μου παρουσιάζει το αυτονόητο ως χάρη.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ?????? ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ? Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ?? ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΒΥ ΤΗΕ WAY ΩΡΑΙΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ??? ΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

3:50 ΟΠΩΣ ΕΚΡΙΝΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ(ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΔ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.
ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

5:04 γιατί όλοι οι ΝΔημοκράτες λειτουργείτε το ίδιο;
Γιατί όταν ανφερομαστε για τη ΝΔ τότε πετάτε το μπαλακι στο Πασοκ;
Ειπαμε το Πασοκ είναι μια απ οτα ίδια και χειρότερο.Να τελειώσει αμέσως αυτό το παραμύθι.
Οσο άξιος έιναι να κυβέρνησει ο καραμαμνλής και η ΝΔ τόσο άξιοι είναι και οι ύπολοιποι των κομμάτων.
Το πασοκ και η ΝΔ δοκιμαστηκαν και απετυχαν!Μη κανετε τα στραβά μάτια βλέπετε τι σκάναδαλα γίνονται συνέχεια.
Απο κεί και πέρα θα μου πείε ποιος πρέπει αν κυβέρνησει.Το ΚΚε ,το σύριζα;Γινεται;Μπορούν;Εχουν το κόσμο με το μέρος τους;
Αυτό για να γίνει πρέπει απλά να το δούμε.
Αλλα΄απο τη στιγμή που έχετε δεί όλοι τι εστί Πασοκ και ΝΔ όσο και κολλημενοι να είστε, όσο ραντισμένοι και αν είστε με αυτους πεταξτε ένα ακυρο ρε πουστη μου.Αφήστε μια φορά να μη βγεί πλειοψηφική κυβερνηση ,αφήστε τους να φαγωθουν να δούμε τι θα γίνει.
Και σταματηστε αυτό το βιολι ,να φοβούνται οι Πασοκοι μη βγεί η ΝΔ και ΝΔιτες μη βγεί το ΠΑσοκ.
Και θέλω κάποιος απο ΝΔ και Πασοκ ψηφοφόρους, να μας πουνε αν είναι ικανοποιημένοι με τα κομματα τους και τι πρόσφεραν τον τόπο μας συγκεκριμένα όλα αυτά τα χρόνια.Αν εσείς βλέπετε τίποτα τι να πώ!!!
Αν εσείς για τον α,β λόγο έχετε τους λόγους σας καλά κανετε.
Εγώ όμως δεν έιδα τίποτα και απο ότι βλέπω με αυτους δε θα δώ.
Γιαυτό έιναι κρίμα για το εαυτό σας και για τον κόσμο που θέλλουν να ξφύγουν απο αυτή τη καταντια καια απο αυτή τη μυζέρια και να πάμε σε άλλες πολιτικές.