Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Εξέδιδε αλλοδαπές και επένδυσε σε αγροτουρισμό!

Σε εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο χωριό Στράτος 5χλμ. έξω από το Αγρίνιο στην ΕΟ Αγρινίου- Ιωαννίνων, αστυνομικοί της ασφάλειας πραγματοποίησαν έφοδο στο μπαρ με την επωνυμία “DIVA”, και συνέλαβαν την 52χρονη ιδιοκτήτρια, κάτοικο Αγρινίου, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια εξέδιδε αλλοδαπές γυναίκες, έναντι 125 ευρώ σε πελάτες.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πίσω από το μπαρ, 6 δωμάτια που διατηρούσε η 52χρονη. Το μυστικό ήταν γνωστό στην τοπική κοινωνία ωστόσο οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να τη συλλάβουν, γιατί όπως φημολογείται είχε διασυνδέσεις με κόσμο που της παρείχε κάλυψη για τις παράνομες δραστηριότητές της.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Ακαρνανίας, Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, είχε πάρει προσωπικά το θέμα και σε συνεννόηση με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, οργάνωσε μυστική επιχείρηση με αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως πελάτες και κατάφεραν να συλλάβουν την 52χρονη, καθώς και 6 κοπέλες οι οποίες την ώρα της σύλληψής τους πραγματοποιούσαν ερωτικά ραντεβού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπαρ.
Τα χρήματα που της απέφεραν τα ερωτικά ραντεβού που πραγματοποιούσαν οι κοπέλες, η 52χρονη τα επένδυε σε επιχειρήσεις αγροτουρισμού. Οι καταθετικοί λογαριασμοί της δεν έχουν ακόμα ανοίξει, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις, περιέχουν μεγάλα ποσά, χρήματα που προέρχονται από αυτή τη δραστηριότητα.
Οι αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής είχαν γίνει έντονες, και η σύλληψή της 52χρονης έφερε ανακούφιση στην τοπική κοινωνία. Σε βάρος της 52χρονης, έχει σχηματισθεί δικογραφία, και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: cosmo.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι το ήξεραν αυτή η γυναικα τι έκανε και όλοι έκλειναν τα μάτια.
Εδώ στους ξενώνες που έχει την άλλη φορά δεν είχε πεθάνει κάποιος;
Οι ξενώνες δεν ήταν γ..μστρώνες;
Τι λέμε: όλοι δε το ήξεραμε;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να έγινε πραγματικά γιατί η αστυνομία αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σ αυτά και όχι για να ευνοηθούν οι ανταγωνιστες του DIVA.
Ακόμα το σίγουρο είναι ότι είχε πλάτες κάποιους και τα έκανε αυτά,να δούμε θα μάθουμε ονόματα ή θα κρυφτούν για ακόμη μία φορά.

Ανώνυμος είπε...

Πεθαίνοντας στην Πτολεμαΐδα - ζώντας περισσότερο στην Ευρώπη

http://www.tvxs.gr/v1029

Αυτό έιναι απο το site του Κουλογλου.Ειναι μια εκπομπή που μιλά για τις πηγές ενέργειας.Μιλά για το λιγνιτη και ότι κάποιοι για κάποιο λόγο δεν θέλουν τις εναλλακτικες πηγές.Μιλά για τα ψέματα και τη προπαγανδα κάποιων εναντια στις εναλλακτικες πηγές ενέργειας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.ΑΛΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η EDISON.ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΗ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ.

agrinionews αμα μπορείς φτιαξτο καινοριο θέμα.Η εκπομπή είναι φοβερη΄και λέει πολλές αληθειες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ή ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ¨"ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ? Ή ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

Αν το ''ανακάλυψε'' τώρα η αστυνομία , δείχνει τα γρήγορα αντανακλαστικά και τις πληροφορίες που πρέπει να έχει... Ελπίζουμε τουλάχιστον, να αξιοποίησε τίποτε πληροφορίες ...Αλλοιώς δέν μπορεί να εξηγηθεί η καθυστέρηση...ΕΤΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

kai poy tha g....e tora oi vlaxoi???

Ανώνυμος είπε...

tha erxonte sto spiti toy 7:11.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως θυμάται κανείς όταν κόντευε η αγροτουριστική επένδυση να ολοκληρωθεί ποια πολιτικά πρόσωπα του Νομού ευχαριστούσε η Κυρία;