Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Προβλήματα σε φωτισμό και κυκλοφοριακό.


Προβλήματα υπήρχαν τα τελευταία 24ωρα στο δημόσιο φωτισμό της πόλης και συγκεκριμένα στη περιοχή της Αγίας Τριάδας. Παράλληλα τις τελευταίες μέρες γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση του, για αυτό και η οδός Μακρή ήταν κλειστή χθες και σήμερα το πρωί, από το ύψος της Αγίας Τριάδας και πάνω.Αυτός ήταν και ο λόγος που σχηματίζονταν ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων στους δρόμους του Αγρινίου, σε ώρες αιχμής, ειδικά στις οδούς Παναγοπούλου & Γοργοποτάμου (στην τελευταία εκτρέπονταν τα οχήματα που διέρχονταν τη Μακρή). Ας ελπίσουμε ότι οι απαραίτητες αυτές εργασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα, για να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ. Ως ΠΟΤΕ; ΑΛΛΟΥ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΙΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ? ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ?ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ
Έφυγε... Ο τελευταίος ηγέτης του Κυπριακού Ελληνισμού δεν είναι πια κοντά μας. Μα εκεί που πάει δεν είναι μόνος. Τον συντροφεύουν οι αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. Ο Διγενής, ο Καραολής, ο Παλληκαρίδης και κοντά σ' αυτούς ο άλλος Τάσσος, ο Ισαάκ με το φίλο του Σολωμό Σολωμού. Ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν ευτύχισε να μαρτυρίσει για τη Πατρίδα. Την υπερασπίστηκε όμως με όλη τη δύναμη της ψυχής του. Από τα νεανικά του χρόνια που πολεμούσε τους Εγγλέζους μέχρι το τέλος της ζωής του που πολεμούσε με όλη τη Νέα Τάξη επιλέγοντας το δύσκολο δρόμο της αρετής. Στις 22 Απριλίου 2004 συγκλονισε τον Ελληνισμό με το ιστορικό διαγγελμά του δίνωντας ένα μάθημα σε όλους τους προσκυνημένους της Νέας Τάξης.

''Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «Κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών. Έναντι της ανεδαφικής ψευδαίσθησης ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της..... Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας.Είμαι βέβαιος ότι δεν σας αγγίζουν ψεύτικα διλήμματα. Ότι δεν σας τρομάζουν απειλές για δήθεν διεθνή απομόνωση. Ότι δεν σας πείθουν τα περί δήθεν τελευταίας ευκαιρίας. Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθούν να έχουν για σας νόημα οι ηθικές αρχές και αξίες του λαού μας, του πολιτισμού και του εθνικού ιστορικού μας βίου, τον οποίο θέλετε να συνεχίσουμε με ασφάλεια, δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη.
Ελληνικέ κυπριακέ λαέ,
Στη ζυγαριά του ΝΑΙ και του ΟΧΙ, πολύ βαρύτερες και πολύ πιο επαχθείς θα είναι οι συνέπειες του ΝΑΙ.
Σε καλώ να απορρίψεις το Σχέδιο Ανάν.
Σε καλώ να πείς στις 24 του Απρίλη ένα δυνατό ΟΧΙ.
Σε καλώ να υπερασπιστείς το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία σου.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Ιστορία, στο παρόν και το μέλλον της Κύπρου και του λαού μας, σε καλώ να μην υποθηκεύσεις το μέλλον στην πολιτική βούληση της Τουρκίας. Να προασπιστείς την Κυπριακή Δημοκρατία, λέγοντας ΟΧΙ στη κατάλυσή της.''

Έχοντας υποθήκη τα λόγια αυτά πορευόμαστε στους δύσκολους καιρους που έρχονται. Οι σχεδιαστές του σχεδίου Ανάν θα βρουν ένα καινούργιο σχέδιο διάλυσης της Κύπρου μας. Η απάντηση που θα λάβουν από τη κυβέρνηση δεν θα είναι η ίδια αλλά οι Κύπριοι αδελφοί μας δεν ξεχνούν και θα αντισταθούν γι άλλη μια φορά έχοντας στο νου τους το ''ΟΧΙ'' του Τάσσου Παπαδόπουλου που σαν σύγχρονος Λεωνίδας αρνήθηκε να προδώσει την πατρίδα του.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΑΣ.
αρθρο taxalia
Πήραμε σήμερα πάνω από 10 εφημερίδες. Οι πρώτες σε πωλήσεις συναγωνίζονται σε -κραυγαλέα- αντιΚαραμανλική προπαγάνδα. Ξεχειλίζει η συντονισμένη προσπάθεια να πλήξουν τον πρωθυπουργό. Μπορεί να ξέρουν κάτι, που δεν ξέρουμε εμείς. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός θα είναι πρωθυπουργός! Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι καλύτερος, μπορεί να είναι ο Τσίπρας, μπορεί να είναι ο Καρατζαφέρης.
Μας ενδιαφέρει ο πρωθυπουργός να βγεί αβίαστα από το λαό κι όχι από τους μηχανισμούς της προπαγάνδας των διαπλεκόμενων. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
Τόσο απλά.
Τι βλέπουμε λοιπόν τον τελευταίο καιρό:
Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
1. Δίνουμε πολλά, πολλά, πάρα πολλά δώρα, (σε καμία περίπτωση δεν καλύπτεται το κόστος, λογικά οι εφημερίδες θα έπρεπε να έχουν ζημιές δις με τέτοια ..δώρα, αλλά αυτό είναι δουλειά του ΣΔΟΕ του Κωστάκη). Αν χρειαστεί ζητάμε από τα αφεντικά λεφτά, ώστε σε κάθε εφημερίδα να δίνουμε δώρο και ένα πενηντάρικο.!
2. Με τα δώρα τσίμπησε ο πελατάκος. Και τώρα η προπαγάνδα:
3. Εκμεταλλευόμαστε φυσικά το κλίμα των ημερών, με τις παρακάτω τεχνικές:
α. Μιλάμε συνέχεια για "μαθητές", "νέους" και "νεολαία". Δεν έχουν γνώση του τι γινόταν παλιότερα, είναι πιό εύκολα θύματα.
β. Κάνουμε συνεχώς αφιερώματα στους νεκρούς από την αστυνομική βία, παραλείποντας τις ενοχλητικές λεπτομέρειες και κυρίως τις περιπτώσεις αυτοάμυνας των αστυνομικών. Δεν θυμίζουμε π.χ. ότι ο Μελίστας ήταν στριμωγμένος σε ένα βαν, στο οποίο είχαν πέσει -μέσα- μολότωφ και ήταν θέμα δευτερολέπτων να καεί ζωντανός.
γ. Δεν θυμίζουμε ότι οι 16 από τις 18 εκτελέσεις/φόνοι/δολοφονίες "αντιεξουσιαστών", έγιναν επί κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ. Η λέξη πρέπει να αποφεύγεται πλήρως, ώστε όλοι οι φόνοι να "κρεμαστούν"(attach) και να υποστηρίξουν (support) το κλιμα που δημιούργησε ο τελευταίος φόνος.
δ. Ξεχνάμε αυτά που λέγαμε για το δικαίωμα κάθε, μα κάθε κατηγορούμενου σε δίκαιη δίκη αλλά και συνήγορο και την πέφτουμε σε όποιον αναλάβει τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ώστε να εκφοβίσουμε και να εκβιάσουμε τους υποψήφους δικηγόρους.
ε. Σε περίπτωση που βρεθεί συνήγορος, που τιμά το λειτούργημά του, την πέφτουμε στο δικηγορικό σύλογο, ακόμη και με διασπορά ψευδών ειδήσεων, ώστε να φτιάξουμε κλίμα και να τον τρομοκρατήσουμε.
στ. Αν ο συνήγορος τιμά το λειτούργημά του προχωράμε παραπέρα και τον απειλούμε άμεσα. Υποκινούμε ακόμη και σωματική βία εναντίον του. Αν τον δείρουν κιόλας, ακόμη καλύτερα. Προσοχή: να μην τον σκοτώσουν, γιατί αυτό θα δημιουργήσει συσπείρωση στους δικηγόρους.
ζ. Κάνουμε σε όλες τις εφημερίδες, σαλόνια, με πολλές φάτσες μαθητών, οι οποίοι να καθοδηγούνται να πουν αυτά που θέλουμε. Βάζουμε οπωσδήποτε τη φάτσα τους, ώστε να αγοράσουν την εφημερίδα οι δικοί τους, οι συμμαθητές τους κ.λ.π. για να δουν τη φάτσα τους στο φύλλο μας.
4. Κάνουμε ολομέτωπη επίθεση στο Κ.Κ.Ε. το οποίο χαλάει τη σούπα της "αριστερής" εξέγερσης. Ψάχνουμε στοιχεία για πλουτισμό στελεχών του, παλιές δηλώσεις, παιδιά κομμουνιστών που κάνουν μπίζνες, που πήγαν σε ιδιωτικά σχολεία, ό,τι μπορεί να δυσφημήσει το Κ.Κ.Ε.
5. Το ίδιο κάνουμε με το Λ.Α.Ο.Σ. Βρείτε θέματα για τη Μανωλίδου, ώστε να ακυρώσουμε τον Άδωνι.
6. Χτυπάμε άμεσα τον Καραμανλή, με τους εξής τρόπους:
α. Αποδομούμε τις επιλογές του σε πρόσωπα. Αυτή την περίοδο ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος στους "Καραμανλικούς", Παυλόπουλο και κυρίως στον Στυλιανίδη. Η κριτική δεν πρέπει να γίνεται σε πολιτική επίπεδο, αλλά σε κοινωνικό για να είναι πιό εύπεπτη από τις σαστισμένες από το βομβαρδισμό εικόνων μάζες. Δίνουμε βαρύτητα σε πιασάρικα θέματα, όπως "στα μπουζούκια ο Στυλιανίδης, ενώ η Ελλάδα πενθούσε", ή "αγόραζε κοσμηματα η γυναίκα του Παυλόπουλου, ενώ η Ελλάδα καιγόταν".
β. Ενισχύουμε τους υποτιθέμενους διαδόχους του. Τους παρέχουμε ολοσέλιδα ή και το "σαλόνι" για συνέντευξη, με κολακευτικές φωτογραφίες, όπου τονίζουμε ό,τι τους ξέφυγε και δείχνει ότι υπάρχει κλίμα διαδοχής.
γ. Συντηρούμε κλίμα διαδοχής, με αναφορά σε "καλά πληροφορημένες πηγες στο εσωτερικό της Ν.Δ.", οι οποίες πηγές, εμφανίζονται δήθεν δυσαρεστημένες από την "ατολμία" του Καραμανλή.
δ. Προβάλλουμε δηλώσεις ιεραρχών, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ακόμη κι η εκλλησία, που μέχρι τώρα ονομάζαμε "η δεξιά του κυρίου", κρατά αποστάσεις από το αστυνομικό κράτος του Καραμανλή.
7. Εξαφανίζουμε τα εθνικά θέματα κι οτιδήποτε δείχνει εξωτερικό κίνδυνο, γιατί αυτό θα συσπειρώσει τους Έλληνες. Κρύβουμε τυχόν προκλήσεις Τούρκων, Σκοπιανών κ.λ.π., ώστε να μην ενισχύουν το σενάριο, ότι πλήττεται ο Καραμανλής, επειδή είπε όχι στην είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και είπε ναι στο Ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου.
8. Κάνουμε όσο το δυνατόν μικρότερη προβολή στο Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να μην ταυτιστεί με τις ζημιές και απορροφήσει τη δυσαρέσκεια της πονεμένης αγοράς. Αν χρειαστεί, ταυτίζουμε τις ζημιές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε οι "νυκοκυραίοι" να στρέψουν προς τα εκεί τα βέλη τους. Ενισχύουμε αυτή τη θέση με δημοσιεύματα και δημοσκοπήσεις που δείχνουν οργή προς το ΣΥΡΙΖΑ και μόνο. Βάζουμε τα δύο κόμματα της αριστεράς να τρώγονται μεταξύ τους.
Θέλουμε μια ελεγχόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση.
9. Χτυπάμε ανελέητα την κρατική τηλεόραση, που είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων μας έχουν σιχαθεί. Ψάχνουμε οτιδήποτε εναντίον του προέδρου της. Αν αντέχει στα χτυπήματα, διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις, εμφανίζοντάς τον ως έτοιμο να παραιτηθεί, ως δυσαρεστημένο, ως άτολμο.
10. Επειδή ο Καραμανλής είναι χαλκέντερος και αντλεί δύναμη από τη φυσιολογική οικογενειακή του ευτυχία, ξαμοληθείτε και βρείτε στοιχεία, που να του ταράξουν την οικογενειακή γαλήνη, τη σχέση του με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Αρχίστε με δημοσιεύματα του τύπου "άλλη γυναίκα στη ζωή ισχυρού Έλληνα πολιτικού;" ή "η Νατάσσα ενοχλημένη από επιθέσεις εναντίον της" ή κάτι για τα παιδιά του. Πηγαίντε στο σχολείο των παιδιών του και ψαρέψτε δασκάλους, γονείς συμμαθητών. Κάποιος θα βρεθεί να πει ότι τα παιδιά του πρωθυπουργού έχουν διαφορετική μεταχείριση, π.χ. "η δασκάλα κουμπώνει όλα τα κουμπιά στο μπουφάν της Αλίκης, ενώ η -αλήτισσα- άφησε άλλο παιδάκι ξεκούμπωτο στην παγωνιά". Πιέστε τους με απανωτές ερωτήσεις. Απομονώστε κάποια λέξη, μεγεθύντε την και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
..
B.Π. taxalia 14-12-2008

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η πατερούλης Στάλιν είπε...

Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

ayta ta asxeta giati ta afinete kai ta dimosieyete ?Ase pou den lene kai tpt ousiastiko.Copy+Paste einai ola!!As bazete to link kai opoios thelei as ta diabasei!

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή κείμενα που διάβασα στο πολύ καλό HellasOrthodoxy αλλά και στο μοναδικό TaXalia και στο GreekAlert και που αφορούσαν την «κάστα» ανθρώπων που σήμερα αρθρώνουν λόγο για τα εντός της χώρας μας διαδραματιζόμενα, ανθρώπων που χθες και προχθές έριξαν τις μάσκες τους και έδειξαν ανερυθρίαστοι την ιδεολογική τους προέλευση και την των εργοδοτών τους σαφέστατη ανθελληνική κατεύθυνση, τολμώ εγώ ο μικρός, αδύναμος και άγνωστος μεταξύ αγνώστων Ελλήνων να φωνάξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου:
ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Δουλικά της Νέας Τάξης πραγμάτων, υπηρέτες μεγάλων και καλά οργανωμένων συμφερόντων, πράκτορες και καθοδηγούμενα πασίγνωστων μυστικών υπηρεσιών, αγύρτες και ξεπουλημένα ανθρωπάκια, υποταγμένα στην βούληση των αφεντικών και των εργοδοτών τους, αλήτες χειρότεροι και από τους κουκουλοφόρους, δίοδοι και ενεργούμενα ανθελληνικών κέντρων, αλαλάζοντες γενίτσαροι και άριστοι μαθητές μηδενιστικών ιδεολογιών, επαίσχυντα πλάσματα που ζείτε καταστρέφοντας…

Οι χειρότεροι των χειρότερων παρελαύνουν περιχαρείς στα τηλεοπτικά κανάλια και προτρέπουν στην συνέχιση της επίθεσης κατά της Ελλάδας!!! Προτρέπουν στην ισοπέδωση όλων, στην κατάλυση του πολιτεύματος και σε οτιδήποτε χρειαστεί
- Αρκεί να φύγει αυτή η κυβέρνηση που υπέγραψε συμφωνία με τον ρώσο κατά των αμερικανικών συμφερόντων…
- Αρκεί να φύγει αυτή η κυβέρνηση που δεν αγκάλιασε τους λαθρομετανάστες (και όχι μόνο) που κατέκλεψαν, που έκαψαν και που προπηλάκισαν Έλληνες συμπολίτες μας…
- Αρκεί να φύγει αυτή η κυβέρνηση στην οποία επιτίθενται οργανωμένα, χρησιμοποιώντας τοξικομανείς, κοινούς εγκληματίες του ποινικού δικαίου…
- Αρκεί να φύγει αυτή η κυβέρνηση των ανίκανων (γιατί περί ανίκανων πρόκειται), ασχέτως εάν δεν μας παρουσιάζουν λύση για το μετά (ίσως επειδή η λύση αυτή θα είναι χειρότερη αλλά δυστυχώς μοναδική επιλογή εάν δεν υπάρχει τίποτε άλλο…)
Αρκεί να φύγει αυτή η κυβέρνηση παντί τρόπω και έργω…
Δεν τους ενοχλεί η κακή διακυβέρνηση, αλλά τους ενοχλεί που αυτή η κυβέρνηση δεν υπακούει στις διαταγές των δικών τους αφεντικών…
Πάμπλουτοι οι ίδιοι, καθισμένοι απέναντι από το τζάκι του ασφαλούς σπιτιού τους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και τρίβουν γεμάτοι χαρά τα χέρια τους με ένα σαρδόνιο χαμόγελο στα χείλη τους…
Όλα πηγαίνουν καλά, όπως τα έχουν σχεδιασμένα…
Και έπονται τα χειρότερα…
Να ξεσηκωθούν οι Έλληνες πολίτες και να χτυπήσουν τους λαθρομετανάστες, τους κλέφτες, τους εγκληματίες, τους βιαστές, τους καταστροφείς, τους βάνδαλους, τους ναρκομανείς… Επιζητούν την σύγκρουση του στρατού τους με την κοινωνία για να ρίξουν στη συνέχεια τα βάρη στην ανίκανη κυβέρνηση…
Συνεχίζουν να ψεύδονται πως δεν βλέπουν τίποτε από όλα όσα γίνονται, συνεχίζουν να προτρέπουν σε κλιμάκωση της σύγκρουσης και σε συνέχιση των καταστροφών, επιθυμώντας να χυθεί αίμα… κι άλλο αίμα… θέλουν κι άλλον νεκρό… κι άλλους νεκρούς…
Τα μισάνθρωπα ένστικτά τους, τα αιμοσταγή συμφέροντά τους, δεν ξεδιψούν με όσα έγιναν… ετοιμάζουν χειρότερα… μία γενική πρόβα ήταν αυτό που ζήσαμε… έρχονται χειρότερα… πολύ χειρότερα, εάν δεν φύγει αυτή η κυβέρνηση…
Η ηθική αυτουργία είναι πασιφανέστατη, αλλά οι εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν πλέον… τουλάχιστον όχι για να υπερασπιστούν τις περιουσίες και τις ζωές των πολιτών, αλλά ακόμη και αυτή την ίδια την πολιτεία και την δημοκρατία της…
Οι πόρνες των συμφερόντων κατάφεραν να ξεγυμνώσουν την πολιτεία και να σοδομίσουν επάνω της αφήνοντας κάθε δυνατή ακαθαρσία… Περιχαρείς περιδιαβαίνουν και ανακοινώνουν ξεδιάντροπα τις πεποιθήσεις τους, τα όνειρά τους και τα βρωμερά πιστεύω τους…
Κι εμείς τους αφήνουμε, τους κοιτάζουμε και τους ακούμε, αδιαμαρτύρητα…
Μα πόσο δίκιο είχαν τελικά οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα!!! Και πόσο ανίκανη αυτή η κυβέρνηση που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, που δεν υπεράσπισε τον Έλληνα πολίτη και την περιουσία του και την περηφάνια του…
Πρώτος τη τάξη των ευθυνών ο ανίκανος υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος… Καθηγητής, ακαδημαϊκός στο επάγγελμα, αγνόησε όλες τις πληροφορίες που του έλεγαν τι επρόκειτο να γίνει (γιατί αποκλείεται οι αρμόδιες υπηρεσίες πληροφοριών να μην τον ειδοποίησαν για τα επερχόμενα, πριν από τα γεγονότα...) και έδωσε το «ελευθέρας» στους γνωστούς-αγνώστους να ρημάξουν όλη την Ελλάδα.
Δεύτερος τη τάξη, ο υπουργός Παιδείας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, που εγκληματικά φερόμενος έκλεισε τα σχολεία, αφήνοντας τους μαθητές να τρέχουν ελεύθερα μέσα στα πεδία των μαχών (γιατί μάχες γινόντουσαν αυτές τις ημέρες σε όλη την Ελλάδα), χωρίς καν να σκεφθεί πως θα μπορούσε να προσφέρει το αίμα ενός ακόμη αθώου παιδιού στον βωμό των αλητών και των μηδενιστών, που επιτίθενται στο επίσημο κράτος και στον κάθε Έλληνα πολίτη.
Τρίτος τη τάξη, η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, που επέτρεψε να κατέβουν Ελληνικές σημαίες από πρεσβείες μας στο εξωτερικό και να υψωθεί στους ιστούς των Ελληνικών πρεσβειών η σημαία των αναρχικών!!! Αφού είχε μηδενικό έργο μέχρι τώρα στο υπουργείο της, αποφάσισε μάλλον πως το μηδέν δεν αλλάζει σαν βαθμολογία και δεν προσπάθησε καν να αποφύγει την ντροπή και το αίσχος… Άλλωστε, ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται…
Τελευταίος τη τάξη, ο αρχηγός όλων αυτών, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που συμπεριφέρθηκε σαν ανθρωπάκι, κουβαριασμένος σε μία γωνιά να παρατηρεί τις εξελίξεις, τα δραματικά γεγονότα, χωρίς να δίνει ούτε μία εντολή πλήρους και με κάθε μέσο καταστολής της επίθεσης που δεχόταν το κράτος… Αντί να ισοπεδώσει τα ενεργούμενα εγκληματικά στοιχεία, αλλά και τους ηθικούς τους αυτουργούς (εδώ τους γνωρίζουμε εμείς, πόσο μάλλον οι υπηρεσίες του κράτους), συλλαμβάνοντάς τους και οδηγώντας τους σωρηδόν σε προσωρινό εγκλεισμό, παρέμεινε ο πρωθυπουργός ένας ακόμη απλός θεατής…
Οι πόρνες όμως, τελικά τα κατάφεραν…
Σκόρπισαν την βρωμιά τους παντού…
Ισοπέδωσαν ότι βρήκαν μπροστά τους, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία…
Και αυτές οι πόρνες συνεχίζουν ατιμώρητες το "έργο" τους…

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΗΜΕΡΙ. ΤΟ ΙΝΤΙΜΕΝΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΝΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ SOROS ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

ΝΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ …ΤΟ INDYMEDIA ????

INDYMEDIA .....

ΣΑΣ ….. «ΞΕΦΥΓΕ»…..Ή …ΞΕΦΥΓΑΤΕ??????

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ????

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???? Ή ΜΗΠΩΣ «ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΤΕ» ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΟΛΟΓΗΣΕΙ ??

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ …. ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ "ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ"

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ!!!

(κοιταξτε την κορυφη της σελίδας)
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ στις 12:15:00 π

Ανώνυμος είπε...

προς9,32 και11,32 "νάχαμε να λέγαμε αμπέλια να κλαδεύαμε" πως λέμε εκτός θέματος.

Ανώνυμος είπε...

ό,τι να 'ναι...

Ανώνυμος είπε...

11,27 είσαι απίθανος!Εσύ δεν διαβάζεις απλώς μα σερβίρεις αμάσητο (η διαφημίζεις)ότι δημοσιεύουν το TaXalia και το GreekAlert. Αναρωτήθηκες ποτέ ποιοι είναι αυτοί που τα γράφουν τι εξυπηρετούν και αν επαληθεύονται αυτά που γράφουν και αν ναι τι σχέση έχουν αυτά με τα "προβλήματα σε φωτισμό και κυκλοφοριακό"?
Συμφωνώ με τον 2,14 π.μ agrinionews "ποιος ο λόγος να δημοσιεύονται τα κείμενα και να μην γράφουν το link"?Δεν νομίζω ότι θα σας κατηγορήσουν για λογοκρισία.

Ανώνυμος είπε...

στο θέμα μας. ας απαντήσει κάποιος πότε θα δούμε φώς?