Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Ανάπλαση Αγίας Τριάδας

Ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες η ανάπλαση της Αγίας Τριάδας. Όπως μπορείτε να δείτε, με πλακόστρωτο αντικαταστάθηκε η άσφαλτος που υπήρχε πριν. Τα σχόλια δικά σας.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό.Αλλά θα μπορούσαν να μπουν τα διπλάσια δέντρα και ανάμεσα από τα δέντρα και το πράσινο να τοποθετηθεί κατά μήκος χώμα με χρωματιστά λουλούδια που θα έδιναν άλλη μορφή.
Παντού βλέπουμε πλάκες,πλάκες,πλάκες.
Επίσης επείγει η αντικατάσταση του γρασιδιού του περιβόλου,καθώς βρίσκεται σε αυτή την άθλια κατάσταση εδώ και 10 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, λύνεται έτσι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της πόλης...

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3:39 είσαι ο κλασικός κάψας που τα βλέπει όλα μαύρα. Δε λύνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Δηλαδή ήταν ωραίο το σκασμένο τσιμέντο πριν?
Αν δε σου αρέσει στο Αγρίνιο,άντε πίσω στο χωριό από το οποίο κατέβηκες.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε του 3:39 ελπίζω να κάνεις πλάκα... ;!;!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφο, δεν ήξερα ότι γίνονταν έργα εκει.

Ανώνυμος είπε...

ποιο ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα προβληματα της πολης?ο αυλιος χωρος της αγιας τριαδας? ειμαστε καλα? εκτος και αν κανεις πλακα 3:39

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλουν τα λεφτά οι παπάδες,καλα μας τα μασάνε τόσα χρόνια,Κρέμασμα θέλουν όλοι

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει καλό είναι απ οτο προηγουμενο αιώνες μπροστά.
ΚΑι μην γκρινιαζετε ρε Αγρινιωτες όλα ξέρετε να τα κανετε καλυτερα το είπαμε αυτό.
Οσο για το γραδισι ας πάνε στο φώτη Κωστουλα που αλλάζει καθε τόσο το τάπητα στο γήπεδο του παναιτωλικου να σας δείνει τον παλιο.
ΘΑ παιζουμε και μπαλα.

Ανώνυμος είπε...

καλο εργο ηταν και αυτο.το αγρινιο σιγα σιγα αλλαζει γειτονια με γειτονια και γινεται ολα και πιο ομορφο.ελπιζω και η κεντρικη πλατεια να γινει αρκετα καλη γιατι θα ειναι ενα εργο βιτρινα για τη πολη.ελπιζω εστω και τελευταια στιγμη να μπει καποιο συντριβανι για να δωσει μια διαφορετικη νοτα στο κεντρο και επιτελους λιγο φωτισμο παραπανω στην πλατεια χατζοπουλου.θεωρειται καινουργια πλατεια και ειναι πιο σκοτεινη απο οτι ηταν πριν σε αντιθεση με αλλες πλατεις τις πολης που ειναι πολυ φωτεινες οπως τα καραπανεικα,η πλατεια ειρηνης,η σουλιου και αλλες....

Ανώνυμος είπε...

¨ολες οι νυφούλες θα προτιμούν πεζόδρομο τώρα Αγίας Τριάδος

Ανώνυμος είπε...

Καλες ειναι οι αναπλασεις των πλατειων και των δρομων! Αναπλαση της βλαχονοοτροπιας ορισμενων "επαγγελματιων" περιξ της πλατειας να δουμε ποτε θα γινει... Που οσο διαρκουν τα εργα στην πλατεια και με δεδομενη την δυσκολια στην κινηση των πεζων δεν μετακινουν τα ΑΔΕΙΑ τραπεζοκαθισματα των καφετεριων τους ουτε ενα χιλιοστο προκειμενου να διευκολυνθει καπως η κατασταση!

ΥΓ: Τις προαλλες περπατωντας στο πεζοδρομιο της οδου Μπαϊμπα ενας ανθρωπακος παραλιγο να βρεθει αγκαλια με ενα σφαγμενο και μισογδαρμενο αγριογουρουνο που κρεμοταν απο τσιγκελι εξω απο γνωστο κρεωπολειο της πολης ακριβως απεναντι απ'την εκσυγχρονιζομενη πλατεια. Τριτοκοσμικες καταστασεις που δε μας τιμουν...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 4:17 ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΣ. αν είσαι άθεος δεν πρέπει να ασχολεισαι. δεν σε ενδιαφερει το θεμα.
αν πιστεύεις και βριζεις ετσι, τοτε να σε δω όταν θα τρεμει το τσαούλι σου λίγο πριν τα κακαρωσεις και φωναζεις παπα να εξομολογηθείς και κοινωνησεις. όλοι οι ψευτοάθεοι ή τσαμπαμαγκες,τουλαχιστον η μεγάλη πλειοψηφία στο τελος αυτό το κλασιμο παθαίνουν.

ο παπάς της ενορίας σου.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να φτιαχτεί, πάλι ενα παρκινγκ για αυτοκίνητα θα καταλήξει.., όπως ηταν και πριν, και οπως ειναι και οι υπολοιποι πεζοδρομοι της πολης! Και αυτο θα επρεπε να το θίξει το blog.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που ερχονται οι γιορτες και θα πηξουμε στα αμαξια να δω τι θα κανουν μερικοι μερικοι ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος να τοποθετήσει κολωνάκια στρην πλευρά της Μακρή ,για να μην ανεβα΄νουν στον πεζόδρομο τα αυτοκίνητα. Μας έχουν κατακλύσει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:02 μμ δεν πιστεύω να υπάρχει μεγαλύτερος άθεος απο τους ίδιους τους παπάδες.Καθημερινά το βλέπουμε στις ειδήσεις.Εκτός και αν εσύ ζείς σε άλλη χώρα.Όσον αφορά το άθεος που λες για μένα,άκου,εγώ πιστεύω στο θεό και όχι στους παπάδες.Αυτοί αυτό που κάνουν είναι να κάνουν τον κόσμο να αηδιάζει.Υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες εξαιρέσεις αλλα,δυστυχώς για όλους μας είναι ελάχιστες.Θα πρέπει να φορολογηθεί η περιουσία της εκκλησίας,όπως όλων των επιχειρήσεων μιας και σαν επιχείρηση λειτουργεί και να πληρώνονται απο τα δικά τους λεφτά και όχι απο του λαού.
Όσο για το άλλο που λες,"αν πιστεύεις και βριζεις ετσι, τοτε να σε δω όταν θα τρεμει το τσαούλι σου λίγο πριν τα κακαρωσεις και φωναζεις παπα να εξομολογηθείς και κοινωνησεις" θα θέλα ειλικρινά να μάθω πως θα νιώθουν οι ίδιοι οι παπάδες που έχουν φάει τόσα λεφτά και δεν υπηρέτισαν αυτό που υποτίθεται έπρεπε να υπηρετίσουν,όταν θα φτάσει η δική τους η ώρα και θα πρέπει να κριθούν απο το θεό.

Ανώνυμος είπε...

H παλια μου γειτονια! Θύμαστε πριν χρόνια που ήταν θεοσκότεινα κ φοβόσουν να περάσεις από εκεί; Μετά έγινε ανάπλαση με πολύ πράσινο, με παγκάκια... Θύμαμαι όλο το προαύλιο γεμάτο από παρέες (η καθε μια στο δικό της παγκάκι), τα μηχανάκια, τις μαμάδες με τα καροτσάκια, τους παππούδες για απογευματινή βόλτα...
Και μην ξεχνάμε για πόσα χρόνια το παραρτημα του 3ου δημοτικού (μεση αριστερα της φωτο). Ενταξει αυτό δεν ήταν καλό, αλλά είναι ωραία ανάμνηση.

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ, ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ!ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ(ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ)!

DPF είπε...

ο παπάς της ενορίας σου.
17 Δεκέμβριος 2008 10:02 μμ

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥ ΣΟΥ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΙΑ, ΚΗΔΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΙΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΣΑΓΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑ/ΡΥΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΑΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕ ΣΟΥ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ..........
ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΝΕΤΕ.