Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Θυσία λόγω εορτών..

Τα Χριστούγεννα αυτά είναι αλλιώτικα από άλλες φορές..
Οι εποχές του 2000 με τα χριστουγενιάτικα δέντρα του Αβραμόπουλου απέχουν πολύ..
Μερικές εικόνες είναι χαρακτηριστικές και μιλάνε από μόνες τους.
Βλέπεις στο κέντρο του Αγρινίου να λειτουργούν ελάχιστα ΑΤΜ.Τα υπόλοιπα δεν τα έχουν επισκευάσει. Επίτηδες μπορεί..
Μπροστά από αυτά βλέπεις ουρές που φτάνουν μέχρι το Δημαρχείο.Μάταια περιμένουν οι τελευταίοι της ουράς πολλές φορές καθώς τα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης τελειώνουν."Λυπόμαστε δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε".
Στη πλατεία δεν υπάρχει φάτνη, καρουζέλ, κτλ κτλ. Μετακόμισαν λίγο παραπάνω. Την περνάς περιμετρικά λόγω των έργων και συνωστίζεσαι με τους περαστικούς.. Στο προσταυτευτικό κάλλυμα επάνω κάνουν ..Party οι αφίσες.!!
Παλιά έπαιρνες το ΚΤΕΛ, ερχόσουν 15 μέρες Αγρίνιο ( σε ολόκληρο το ταξίδι άκουγες τα σκυλάδικα του οδηγού, έλεγες καμιά κουβέντα με τον διπλανό, το έκανες το ταξίδι κανά πεντάωρο λόγω γέφυρας αλλά έφευγες των Φώτων.
Τώρα; Διακεκομμένες διακοπες.Του σκοτωμού έρχεσαι τη παραμονή. Θα φτάσεις Τρίτη βράδυ, άντε Τετάρτη, θα κολλήσεις το Σαββατοκύριακο, θα φύγεις Κυριακή, θα δουλέψεις Δευτέρα-Τρίτη και μετά φεύγεις πάλι πρωτοχρονία! Αυτά ισχύουν και για πολλούς φοιτητές, καθώς αλλάξαν οι καιροί..
Ξέρετε κάτι όμως; Όλα αυτά δεν μου χαλάνε τη διάθεση! Γιατί η εποχή που είναι πιο ζωντανό το Αγρίνιο είναι τα Χριστούγεννα& η Πρωτοχρονιά. Όπως και να έχει, θα πάρεις με τη σειρά τα μπαράκια, θα πιεις τα ποτά και τους καφέδες σου, θα δείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα πάρεις σβάρνα τα πάρτυ. Άμα είσα και λίγο πιο μεγάλος/μεγάλη θα πάς και βόλτα τα πιτσιρίκια σου. Άμα είσαι και λίγο πιο μικρός θα βγείς άφοβα να πείς τα κάλαντα..
Αυτό είναι πάνω κάτω το Αγρίνιο στις εορτές με την καλή του όψη και με την μυστήρια λόγω συγκυριών.
Ας πάει λοιπόν η κακή μας διάθεση..Θυσία λόγω εορτών!!


Βασιλιάς Άγριος

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

""Όλα αυτά δεν μου χαλάνε τη διάθεση! Γιατί η εποχή που είναι πιο ζωντανό το Αγρίνιο είναι τα Χριστούγεννα& η Πρωτοχρονιά.""


kai otan den exoume xristougenna sto Agrinio pos tin vgazoume??? edo se thelo kavoura!!! katathlipseis, ekpobes, casino, diavasma, blog kai parigoria se vasanismenes ginaikeies psixes...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αρτέμη,άρχισες πάλι τις γνωστές μαλακίες σου?Κομπλεξικέ ψαρόμυαλε,φάε ψόφια ψάρια από τη λιμνοθάλασσα (υδρόθειο,κατάλαβες ε? ). Άντε,καλά ψαρομυαλοΧριστούγεννα.

kostakoutas είπε...

Ρε μου κλέψατε τη photo που έχω στο facebook?!!
ΑΙΧΟΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ?N ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

paei sto kalo.... xrisoygenniatika mh rixw ta mpenelikia moy...
gmt to agrinio moy gmt...

ainte kala xristoygenna

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ενώ απέχουμε μόλις λίγες μέρες απ' τις γιορτές γενικά η ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο δε θυμίζει χριστούγεννα! Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η κλειστή πλατεία, λίγο η αβεβαιότητα συντελούν σ' αυτό το περίεργο κλίμα.

Ανώνυμος είπε...

ειναι λογικο να μην ειναι και το πιο τελειο κλιμα χριστουγεννων μιας και η κεντρικη πλατεια που αποτελει τον πολο της κινησης αυτες τις μερες ειναι κλειστη.ας κανουμε υπομονη ενα χρονο και του χρονου ειμαι σιγουρος πως το κλιμα θα ειναι πολυ διαφορετικο.το κακο ειναι οτι δεν εβρισκες που δεν εβρισκες τραπεζι για καφε και πριν τα χριστουγεννα ,τωρα στις γιορτες μονο με αιτηση μπορεις να κατσεις για καφε.ναι μεν ταλαιπωρια αλλα ευχαριστη με τοσο πολυ κοσμο να περιφερετε στην πολη.

Ανώνυμος είπε...

Απαντήσεις... στον kostakouta
1. Αν απ΄ όλα αυτά σου έμεινε ότι υπήρξε ,έστω και ένας, που σιγοντάρει τις πυρπολήσεις πλην των δραστών, τότε πρέπει να το κοιτάξεις το πράγμα, μπορεί να εξελιχτεί σε σοβαρότερο, μήν το αμελήσεις...
2. Πρότεινε μιά κατηγορία, οποιαδήποτε εσύ νομίζεις καλύτερη...
Η ΕΣΥΕΑ έχει για πρόεδρό της τον δημοσιογράφο- εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ-ΑΣ! Και σιωπά! Ακόμα!
3. Ετσι είναι αυτοί οι ξένοι βρε παιδί μου...Πάντοτε επιβουλεύονται τις ανεξάρτητες επιλογές ανεξάρτητων ηγετών και προβάλλουν εικόνες διάλυσης απο την Ελλάδα μας, την ώρα που η χώρα έχει ως σκοπό την οριοθέτηση στόχων για το 2100 και επέκεινα!...
Στο σενάριο:
Δες δημοσκόπηση VPRC , που δημοσιεύτηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής 21.12.08 και θα καταλάβης ότι πρέπει να το κοιτάξεις το πράγμα, γίνεται όλο και σοβαρότερο...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 6:35
τα μπογαλάκια σου ...και δρόμο για την κάτω τραχανοπλαγιούλα...ΔΕΝ θα μας λείψεις απο την καταμέτρηση...ΟΥΤΕ τα μπινελίκια σου...

kostakoutas είπε...

09:10
Που πολύ έξυπνος νομίζεις πως είσαι και το γυρνάς στο κλασσικό παιγνίδι θα σου πω το εξής απλό.Όταν δεν ξέρεις από χιούμορ...Να αφήνεις κατά μέρος τις κριτικές γιατί το πρόβλημα έχει φτάσει σε μη αναστρέψιμο σημείο..

Από την άλλη άσε με εμενα να νομίζω και να βλέπω οράματα.Δεν χρειάζεται να είσαι ξένος για επιβουλευτείς μια κατάσταση...Παραδείγματα άπειρα.
Στο άρθρο που πριν κάποιο καιρό ανάρτησα στο mytownagrinio ανέφερα κάποια πράγματα που συνέβησαν.Αν δεν θες να τα πιστέψεις,αποτελεί μέρος του δικού σου προβλήματος.
Εγώ τουλάχιστον ότι είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορώ να το στηρίξω πολύ εύκολα και χωρίς να γίνω συνωμοσιολόγος του οποιου όλα του φταίνε εκτος από αυτοus που πραγματικά φταίνε.
Αλήθεια ποια η ενημέρωση σου για τα τεκταινόμενα των αθηνών και ανά την Ελλάδα? Ποσο σίγουρος είσαι ότι όλα αυτά που γίνανε,οι αναρχικοί κύκλοι τα θέλανε?Ξέρεις μήπως τι συμβαίνει εντός των συνελεύσεων?
Άσε φιλε μου...Να κατακρίνουμε και να ισοπεδώνουμε είναι πολύ εύκολο....Το να χτίσουμε όμως κάτι στην θέση των ερειπίων είναι πολύ δύσκολο...
Χρονια πολλά,Καλή χρονια και καλά(νέα) μυαλά!!

Ανώνυμος είπε...

Η "αυθόρμητη εξέγερση" έφυγε ήδη διακοπές
.
- Οι ινστρούχτορες και πνευματικοί καθοδηγητές της "αριστεράς" και του καταπιεσμένου λαού πήραν τα 4Χ4 και την έκαναν για Αράχωβα
.
- Τα εξεγερμένα 13χρονα που ζητούσαν "αγάπη αντί ύλη" παράτησαν τις πορείες και ξαμολύθηκαν στα Multirama για καινούρια PlayStation 3
.
- Οι καθηγητές, αναχωρούν για 15μερες διακοπές μετά την 3μηνη εξοντωτική εργασία τους, όπου ίδρωσαν από την προσπάθεια να πείσουν τα παιδιά να κάνουν καταλήψεις για να πληρώνονται τζάμπα και να κάνουν περισσότερα ιδιαίτερα
.
- Οι κορμοράνοι που διαβιούν στον εξωτικό Βοτανικό διασώθηκαν χάρη στις επαγγελματίες "προσφυγοπούλες" του Τσίπρα
.
- Οι συνδικαλιστές, εκπρόσωποι της εργατικής τάξης άναψαν ήδη τα τζάκια στα 3όροφα εξοχικά τους

Ανώνυμος είπε...

mia psarosoupa ston artemi parakalw.