Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Στην πλατεία Δημάδη έχουν μεταφερθεί τα επεισόδια.

Αυτή τη στιγμή τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Πλατεία Δημάδη. Τα άτομα που έχουν προκαλέσει τα επεισόδια έχουν συγκεντρωθεί εκεί. Άναψαν φωτιές και εξακολουθούν να βρίσκονται σε ''θέση μάχης''. Η αστυνομία στην πόλη μας απ' ότι φαίνεται, έχει λάβει σαφείς οδηγίες να μην επέμβει, προκειμένου να εκτονωθεί με αυτό τον τρόπο η κατάσταση. Πάλι καλά που τουλάχιστον η πυροσβεστική βγήκε στους δρόμους.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ.ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ). ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ.ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχεις φιλε.
εδω ειναι αγρινιο και οχι αθηνα.
σημερα στη πορεια χτυπηθηκαν μονο κρατικοι-καπιταλιστικοι στοχοι.
σε πειραξε που εσπασαν την εφορια που τοσο χρονια μας πινει το αιμα;
σε πειραξε για τις τραπεζες;
η μηπως για τα γραφεια του ΛΑΟΣ;
οι αγρινιωτες αναρχικοι δεν εχουν προβλημα με τους μη ενστολους αγρινιωτες συμπολιτες τους.
οποτε κοιμησου ησυχος και παψε τη γκρινια.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο, σωστά τα λέει ο 1:24!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ.
ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΧΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 15ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ Η ΠΑΛΙ ΣΤΑ Α....ΔΙΑ ΣΑΣ
απο οτι βλεπω στις φωτογραφιες εχουν προκληθει ζημιες σε τραπεζες και δημοσια κτιρια οποτε οι φωνες οτι σπανε και λεηλατουν οτι βρισκουν μπροστα τους να τουμπεκιαστουν και να κατσουν στον καναπε τους και απο την προπαγανδα τους ξερουμε τι κρυβεται πισω απο το μικροαστικο τους ακροδεξιο πρωσοπειο προς τους φιλησυχους και νομιμοφρων πολιτες που μιλανε για φθορες στα μαγαζια των κλεφτων και ενοω(τραπεζες-δημοσια κτιρια)δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρηθει για τον θανατο του δεκαπενταχρονου αλα μονο προπγανδα και κριτικη για αυτους που αντιδρουν σε αυτα που μασ επιβαλουν-για τον 8.59 στο τελος πανεεξυπνε καθα μερα μας φορολογουν ολο και περισοτερο

Ανώνυμος είπε...

filaki gia kathe anarxiko tsoutseki tora!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

1.06 είσαι τόσο φανατισμένος και τόσο επικύνδινος όπως ήτανε και ο μπάτσος ο δολοφόνος.Ατυχής η αναφορά σου στον 8.59 για ακροδεξιό.Όσοι δεν φοράνε παρωπίδες και δεν παρασύροντε σε σκοπιμότητες από αυτούς που εκπροσωπούν την δήθεν αριστερά δεν σημαίνει πως είναι ακροδεξιοί.

Ανώνυμος είπε...

Blaxo anarxiko den exw ksanadei...Epanastates tis karpazias

Ανώνυμος είπε...

Η δόλια Ελλάδα έγινε και πάλι ρεζίλι σε όλο τον κόσμο, καθώς παραδόθηκε αμαχητί από προχθές το βράδυ στη μανία πεντακοσίων όλων και όλων κουκουλοφόρων, τάχα οργισμένων για το φόνο του δεκαπεντάχρονου από τον τρομαγμένο ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια (χίλιοι έπαινοι δε στους πυροσβέστες που απέτρεψαν τη μεγαλύτερη καταστροφή που θα γνώριζε μεταπολεμικά η πρωτεύουσα).
Ολα τα διεθνή πρακτορεία και τα μεγάλα κανάλια «ανέβασαν» τους πρωτοφανείς βανδαλισμούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ηπειρο και αλλού σε «πρώτο θέμα της ημέρας»... αναγνωρίζοντας στην Ελλάδα τη θλιβερή «πρωτιά» στην αναρχία, όπως έχουν αναγνωρίσει την «πρωτιά» της στα τροχαία δυστυχήματα, στο κάπνισμα, στην παχυσαρκία και τη φοροδιαφυγή!...
Τα «παράθυρα» των δικών μας καναλιών βιάστηκαν να καταδικάσουν την Αστυνομία γιατί... εκτρέφει «δολοφόνους» και «εκτελεστές», όπως αυτός ο ειδικός φρουρός, αλλά κανένας από τους αρσενικούς και θηλυκούς «γουρλομάτηδες» (της από δω και της από κει πλευράς) δεν είχε το σθένος να απευθυνθεί ανοιχτά στους κουκουλοφόρους και να τους πει:
«Ωρέ, θρασύδειλα καθάρματα, ωρέ κακομαθημένα βουτυρόπαιδα, ωρέ βλαμμένοι απάτριδες που καίτε σημαίες, τι σας έφταιξαν όλοι αυτοί οι δόλιοι μαγαζάτορες που τους κάψατε τους κόπους μιας ζωής; Τι σας έφταιξαν τα παραδοσιακά κτίρια της Ερμού; Τι σας έφταιξαν οι φουκαράδες γιωταχήδες που τους καταστρέψατε τα αυτοκίνητα; Τι σας έφταιξε η δόλια πατρίδα που την κάνατε ρεζίλι την ώρα που δοκιμάζεται η οικονομία της και ακόμη περισσότερο ο τουρισμός της;»
Οι δε βετεράνοι αγωνιστές της Αντίστασης, όσοι τουλάχιστον ζουν, θα τους έλεγαν: «Ωρέ, δειλά σκουλήκια, γιατί δεν βγάζετε τις κουκούλες σας να πείτε στον κόσμο (όπως κάναμε εμείς στα άγρια χρόνια της Κατοχής) “να βρε, εμείς είμαστε, κυνηγήστε μας, πιάστε μας, βασανίστε μας, αλλά δεν θα σας αφήσουμε ήσυχους. Αν φυλακίσετε εμάς θα έλθουν πολλοί άλλοι στη θέση μας. Ο αρχηγός μας, ονομάζεται έτσι και τον κρύβουμε εκεί που δεν θα μπορέσετε να τον βρείτε, γιατί είναι αγαπητός στο λαό μας”...».
Κάπως έτσι θα μιλούσαν οι αγνοί λαϊκοί αγωνιστές και δεν θα τα έβαζαν με χιλιάδες αδύνατους και ανυπεράσπιστους βιοπαλαιστές, παριστάνοντας τους «αντιεξουσιαστές» αλλά στην πραγματικότητα υπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα. Ή μήπως δεν είναι έτσι, σύντροφοι Αλαβάνο, Τσίπρα και Αλέκα, που κόπηκε η λαλιά σας;