Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Φωτορεπορτάζ από τα επεισόδια στο Αγρίνιο







29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Ελπίζω να μην κρύψουν την αλήθεια και αυτή τη φορά.Κρίμα στο παιδάκι και την οικογενειά του.

Ανώνυμος είπε...

Κουτί της ήρθε της Νέας Δημοκρατίας!Πολύ καλό τάιμινγκ.Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9:58 Χαίρετε με τον θάνατο ενός παιδιού, μόνο και μόνο για την ...επάνοδο! Αυτοί είμαστε..!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!
Χίλιες φορές να καεί οι βιτρίνες και οι τράπεζες παρά να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή! Οι φασίστες βασιλεύουν.

Ανώνυμος είπε...

12:05 καμία σχέση με κόμματα και καμία χαρά.Το περιστατικό προσφέρεται για εκμετάλλευση από οποιοδήποτε χώρο,αυτό γίνεται από χτες και θα δούμε για πόσο.Τα πορίσματα από κάθε άσχετο,μέσα κι οι πολιτικοί,είναι για κλάματα.

rev!! είπε...

9,58 είσαι γάτα συμφωνώ μαζί σου είδες για πότε υπέβαλλαν παραιτήσεις Παυλόπουλος Χηνοφώτης και για πότε δεν έγιναν αποδεκτές?

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά είχε ο 16χρονος να πετάει πέτρες?Ηθικοί αυτουργοί η παρέα του, οι αντιεξουσιαστές, που τον παρέσυραν και εκτός των άλλων των παράτησαν αβοήθητο και εξαφανίστηκαν.Αν επανάσταση είναι να καις το περίπτερο μιας γριάς, τότε χάρισμά σας η επανάσταση σας.

Τραγικοί οι αστυνομικοί, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ο υπαίτιος.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ!ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή επειδή κάποιο ένστολο κάθαρμα την είδε ράμπο...

Ανώνυμος είπε...

5,43 Ποιός σου είπε ότι πετούσε πέτρες ο 16άχρονος, ότι η παρέα του είναι οι αντιεξουσιαστές και τον παράτησαν αβοήθητο?το αντίθετο έγινε οι αστυνομικοί που τον πυροβόλησαν τον άφησαν αβοήθητο.Ένα παιδί ήταν θα μπορούσε να ήταν και το δικό σου έλεος!!

Ανώνυμος είπε...

Ανάρτησέ το ακριβώς έτσι:
Η ΠΟΥΤΑΝΑ η κοινωνία ευθύνεται,που εκφυλλίζεται κάθε μέρα και περισσότερο. Η ΠΟΥΤΑΝΑ η κοινωνία που δημιουργούν κάποιοι πλούσιοι και βολεμένοι. Κάποιοι που κάνουν τον Πόντιο Πιλάτο στα τηλεοπτικά παράθυρα. Κι όλοι εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ που τουσ ψηφίζουμε τόσα χρόνια. Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει κοινωνική αναταραχή τέτοιου μεγέθους. Και δε νομίζω ότι θα σβήσει γρήγορα. Η κατάσταση δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και ίσως δεν είναι μακριά η στιγμή που θα γίνει το μεγάλο μπαμ.
Όλοι αυτοί που ζουν με εκατομμύρια ευρώ και καθορίζουν τις τύχες των πολλών,ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΑΝ για ότι γίνεται. Θα πουν 2-3 λόγια ψευτοσυμπόνοιας και υποκρισίας και γι'αυτούς θα τελειώσει εκεί το παραμύθι. Γιατί γι'αυτούς είναι ένα ακόμα παραμύθι.
Κοινωνία που θεωρεί "μάγκα" αυτόν που κλέβει τους περισσότερους και βγάζει φράγκα μαύρα. Κοινωνία που δε βλέπει πιο μέρα από τη μύτη του καθενός. Κοινωνία που ανταγωνίζεται τη μιζέρια της προηγούμενης μέρας. Κοινωνία που καθοδηγείται από τη βρώμα που αναδύεται από τα "υψηλα" κλιμάκια.
ΟΥΣΤ. Δε γουστάρω που καίγονται το βιος μικρομεσαίων ανθρώπων. Δε γουστάρω τις αλητείες πολλών από αυτών που το παίζουν τιμητές των αγώνων. Δε γουστάρω να βλέπω να πυροβολείται παιδί 154 χρονών,οτιδήποτε κι αν έγινε από μια παρέα 15 χρονων,γιατί κι αυτοί είναι θύματα της άυτής κοινωνίας.
Όλοι φοράμε μάσκες για να μη βλέπουμε τα αίσχη και το έκτρωμα που δημιουργείται καθημερινά,διογκώνεται κι εμείς κοιτάμε σα χάνοι ως σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Μήπως τελικά παίρνουμε αυτό που μας αξίζει?
Αύριο μπορεί να είναι το δικό μας παιδί κι εμείς κοιτάμε απορημένοι...

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν ξέρουμε να διαχειριστούμε τη δημοκρατία,αυτό που μας αξίζει είναι η χούντα.Αμήν και πότε να τελειώνουμε μ΄αυτό το μπ...λο.Όπου μπ...βάλτε ότι θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΝΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ... ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, Η ΣΦΑΙΡΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΛΠ ΚΛΠ...

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
ΕΝ ΨΥΧΡΩ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ
ΠΑΡΤΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ "ΕΞΟΥΣΙΑΣ"

kostakoutas είπε...

+++++Επιτέλους συνέβη!!
Μη με παρεξηγείτε...
Όλοι το περίμεναν,όλοι ξέρανε ότι η μέρα που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ήταν απίστευτα κοντά..
Τώρα τι γίνετε?
Θα γίνουν τα εξάρχεια και η αθηνα νέο soho?
Υπάρχει πολιτική ηγεσία η οποια θα επωμιστεί το βάρος μιας ευθείας και σκληρότατης αντιπαράθεσης?Γιατί κύριοι μη γελιόμαστε...Στις μέρες που έρχονται 2 πράγματα θα συμβούν..Η θα γίνουμε γαλλία-soho-βερολίνο.Η δεν θα γίνει τίποτα από το μέρος της κυβέρνησις και κάθε έννοια κράτους θα διαλυθεί.
Το κρίμα πάει στο παιδί που πάνω στο πτώμα του θα παίξουν όλοι το παιγνίδι τους...Από τους συναγωνιστές του,την αστυνομία, μέχρι τα κόμματα, την κυβέρνηση και οποιους εξωτερικούς καλοθελητές.
Το παιγνίδι αναμένεται πολύ βρώμικο..
Μην παίρνετε άμεσα το μέρος κανενός.

Ανώνυμος είπε...

9:16 γιατί είναι "δολοφονία εν ψυχρώ"; Επειδή στο είπανε τα κανάλια;

Ανώνυμος είπε...

9,46 "ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΏ" είναι μεγάλε όχι γιατί το είπαν τα κανάλια αλλά γιατί το λένε άνθρωποι που ήταν εκεί και δεν είναι λίγοι.

zeidoron dtsoukas είπε...

O Kostakoutas exei apolyto dikio.Kairo twra to Kazani evraze,kapoioi estrivan ligo ti valvida na feugei o atmos.Na omws pou xtes o fonias astynomikos esfikse teleiws ti valvida kai to kazani eskase.Ekapse ki akoma kaiei s'oli tin Ellada dikaious kai adikous.Krima gia to mikro Aleksandro pou exase toso adika ti zwi tou.Oloi eimaste ypeuthinoi gia oti egine kai ginetai.Oi kyvernontes giati ektos apo anikanoi einai aplistoi ki axortagoi kai meis giati tous anexomaste.Na doume pws tha stamatisei to kako ki an oli ayti i katastasi ginei aitia gia rizikes allages ston topo.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν κρίμα για το παιδι. Αλλά μην κρίνουμε τα πάντα από τη μαλακία ενός ειδικού φρουρού. Όλοι αυτοι που αυτοαποκαλούνται «αναρχικοί» είναι κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, που δεν τους εχει λήψει ποτέ τίποτα και ούτε λόγος για ιδεολογία. Όσες φορές γίνονται συλλήψεις , βγαίνουν αμέσως έξω (βάζουν τα μεσα οι γονεις) και κανεις δεν καταθέτει εναντιον τους γιατί φοβάται!
Ποιος φταίει που εγλωβίστηκαν στα σπίτια τους σήμερα μικροί και μεγάλοι, που δεν μπορεσαν να βγουν για το μεροκάματο, που είδαν τα αυτοκίνητα τους να καταστρέφονται, τα μαγαζιά τους να καταστρέφονται; Πόσοι ακόμα θα μείνουν ανεργοι, αφού καψανε τα καταστηματα που δουλευαν; Και πόσοι θα μπορεσουν να μετακινηθούν χωρις να φοβούνται μη φάνε καμια αδέσποτη; Να πληρώσει ο ένοχος και όχι όλοι εμεις!
Αν αυτοί οι αναρχικοί είχαν σκοτώσει έναν αστυνομικό τι θα γινότανε σήμερα; Θα πανηγυριζανε; Πάλι μια ζωη δεν θα χανότανε άδικα;
Ας σταματήσουμε κάποτε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι! Παντού υπάρχουν κάποιοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους και κάποιοι όχι.
Και κάτι τελευταίο, πόσοι πιστεύτε ότι ένα πλουσιόπαιδο που πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο στα βόρεια προάστια κατεβαίνει στα εξάρχεια για καφε?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φασίστα R24. Γράφεις "Αν αυτοί οι αναρχικοί είχαν σκοτώσει έναν αστυνομικό τι θα γινότανε σήμερα;" Θα ήθελα να σου επισημάνω ότι αυτό που έγραψες είναι απλά μια ΥΠΟΘΕΣΗ, ενώ οι φόνοι που διαπράττουν οι μπάτσοι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν ξέρω αν αυτό σου λέει κάτι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Φυσικά εσύ θα προτιμούσες να ζούμε στο 3ο Ράιχ και όλα τα "κακομαθημένα πλουσιόπαιδα" να γίνονταν σαπούνι για να πλένεις τα εκλεκτά σου χέρια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ. ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΦΥΚΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΜΠΑΤΙΡΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ 15ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ... ΟΣΟ ΛΟΥΦΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΤΗΣΑΜΕ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
Ε ΟΧΙ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ 15ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΣ 40ΑΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ
ΟΣΑ ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
ΕΝΑΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ
ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΑΟΠΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός οτι ενα παιδι σκοτωθηκε αδικα εννοειται οτι το κατακρινω! Νομιζα οτι ηταν ευνόητο. Πριν βιαστεις να με κρινεις, εγω αναφερομαι στις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ των επεισοδιων στους απλους πολίτες. Πού βρήκες εσυ φασισμό σε αυτά που εγραψα; Να γινουν διαδηδωλώσεις ναι, χωρις επεισόδια όμως. Η δημοκρατία του καθένα σταματά εκει που ξεκινάει η δημοκρατία του άλλου. Εσυ συμφωνεις με όλα αυτά που γίνονται σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ:

ΑΝΑΡΧΟΠΛΟΥΣΙΟΙ-ΜΠΑΤΣΟΜΙΣΘΩΤΟΙ 1

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΙΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ!Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οι αυθαίρετες κουβέντες έγιναν πια κανόνας με αφορμή το θλιβερό αυτό συμβάν.Πόσοι αθώοι σκοτώθηκαν από αστυνομικούς;Πόσους ΦΟΝΟΥΣ που διαπράττονται από μπάτσους ξέρεις εσύ; Ή πετάς τη μπαρούφα σου κι ότι κάτσει;

Μάρκος είπε...

Δεν είδα κανέναν σας να κλάψει όμως, όταν σκοτώνεται κάποιος αστυνομικός. Το να δικαιολογείς τις καταστροφές αυτοκινήτων και καταστημάτων βλάκα, είναι φασισμός.Όταν σε κάψουν κι εσένα να δούμε τότε τι θα πεις!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΕΣΥ 2,14 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ!ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

KRIMAAAAAAAAAAA REEEEEEEEEEEE ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ 15 ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ

giannis είπε...

καλα τα ειπες R24...μην ξεχναμε οτι και οι αστυνομικοι εχουν μανες,γυναικες και παιδια...μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι..ΕΛΕΟΣ πια...και αυτοι εντολες εκτελουν και για 900 ευρω,παιζουν τα κεφαλια τους καθε μερα..ας τα βαζετε με τους πολιτικους αρχηγους και τα ηγετικα στελεχη,που βολεμενοι στα γραφειακια τους δινουν εντολες...οσο για κατι τριανταφυλοπουλους,και τατιανες που καθονται στις πολυτελεστατες βιλες και με τους παχυλους μισθους τους ,που δηθεν και ταχα συμπονουν εμας την γενια των 700..ας μας πουν και ποσοι αστυνομικοι εχουν σκοτωθει εν ωρα υπηρεσιας..τον αστυνομικο που εσωσε την ελληνικη σημαια που καιγοταν γιατι κανενας δημοσιογραφος δεν βγηκε να τον επιβραβευσει?αλλα δειχνουν μονο τα κακως κειμενα..αντικειμενικη δημοσιογραφια λεγεται αυτο??αλλα ομως αυτη ειναι και η νεα γενια που δεν σεβομαστε ουτε το εθνικο μας συμβολο και μουντζουρωνουμε το αγαλμα του Ελ. Βενιζελου..αντι να ανοιξουμε ενα βιβλιο ιστοριας και να μαθουμε για αυτους που πραγματικα αγωνιστηκαν για να απολαμβανουμε σημερα,αυτο που αποκαλουμε δημοκρατια και ελευθερια..ΑΙΣΧΟΣ..καλα τα κανανε και τα πλακωσανε..σε ποια αλλη χωρα βλεπεις αυτα τα αισχη?ουτε στις τριτοκοσμικες..αφου οι γονεις και οι δασκαλοι ηταν ανικανοι να τους μαθουν να σεβονται αξιες και ιδανικα,καποιος επρεπε να το κανει..δεν ειμαστε και τοσο ηλιθιοι για να θεωρουμε οτι τα σημερινα 15χρονα ειναι και ολα αγγελουδια και οτι δεν συμμετεχαν και ανηλικα μεσα στο πλιατσικο,καταστρεφοντας το βιος απλων ανθρωπων..δοξα το θεο εχουμε και ματια και βλεπουμε.. ας παψουν και οι δημοσιογραφοι να ριχνουν λαδι στη φωτια..φτανει η κοροιδια απο τους πολιτικος..γραφουμε στα μετωπα μας ΗΛΙΘΙΟΙ?κριμα στο παιδι που χαθηκε και στους γονεις του..αλλα δεν φταινε και ολοι οι αστυνομικοι..υπαρχουν και αξιοι οπως παντου..