Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Επεισόδια αυτή τη στιγμή στο κέντρο του Αγρινίου!

Εκτεταμένα επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην πόλη μας. Ομάδα περίπου 20 νεαρών ανθρώπων έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο κέντρο του Αγρινίου. Συγκεκριμένα, έχουν προβεί σε βανδαλισμούς στις τράπεζες της πόλης, προκαλώντας ζημιές στην Eurobank (στην πλατεία και στην Κύπρου), στο Ταμιευτήριο, στη Γενική και στην Εμπορική. Μάλιστα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Παπαστράτου, αφού έχουν στηθεί οδοφράγματα με φλεγόμενους κάδους, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία. Αξίζει να αναφέρουμε πως η αστυνομία μέχρι στιγμής απλά παρακολουθεί τα γεγονότα. Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός που μας κατέθεσε φίλος αναγνώστης. Χαρακτηριστικά μας ανέφερε ότι φτάνοντας οι νεαροί στη Eurobank, προέτρεψαν έναν πολίτη που έκανε ανάληψη να απομακρυνθεί, αφού όπως του τόνισαν δεν έχουν κανένα πρόβλημα μαζί του...Αυτά προς το παρόν. Αργά το βράδυ θα έχουμε και αναλυτικό φωτορεπορτάζ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στόχος των κουκουλοφόρων

να ρίξουν την κυβέρνηση

μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα γινόμαστε μάρτυρες μίας προσπάθειας κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος από κουκουλοφόρους που ενεργούν με στρατιωτικές μεθόδους και καταστρέφουν συστηματικά, απροκάλυπτα και χωρίς καμία επίσημη σοβαρή ιδεολογική ομπρέλα, οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.
Τα εναλλασσόμενα χτυπήματά τους, η οργανωσή τους, ο εξοπλισμός τους και η βεβαιότητά τους καταδεικνύουν την τακτική αντάρτικου πόλεων που συνοδεύεται από μια σειρά ψυχολογικών επιχειρήσεων εκ μέρους συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ.
Η δράση των δύο, φαινομενικά ανεξάρτητων «ομάδων κρούσης» σαν στόχο έχει να δημιουργήσει σοβαρό ρήγμα στην δημοκρατική λειτουργία του κράτους, να ενσπείρει τον πανικό ανάμεσα στους πολίτες, τους οποίους όμως προτρέπει στην συμμετοχή πορειών δαμαρτυρίας για να τους χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα και να δημιουργήσει (εάν είναι εφικτό) και άλλους νεκρούς-θύματα του πολέμου που έχουν ανοίξει κατά το έθνους, του κράτους, των θεσμών και των συμφερόντων των απλών πολιτών.

Η χειραγώγηση των πολιτών μέσω των ΜΜΕ αποφέρει σημαντικά οφέλη και μετατρέπει μερίδα πολιτών σε μάζα με προπτική την μετατροπή τους σε όχλο. Οι κοινωνιολόγοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις, αναγνωρίζουν εύκολα την χειραγώγηση και τον ψυχολογικό πειθαναγκασμό και την ουσιαστική προτροπή για «συμμετοχή» σε ενέργειες τις οποίες, υπό το καθεστώς της λογικής, κανείς πολίτης δεν εγκρίνει!!!
Η διαμαρτυρία των κουκουλοφόρων γίνεται για τον άδικο και αψυχολογητο όντως θάνατο του νεαρού 15χρονου, όμως την ίδια στιγμή καταδικάζοντα χιλιάδες εργαζόμενοι στην ανεργία και σε πλείστα όσα προβλήματα αυτή σημαίνει. Μέσα στα πλαίσια του πολέμου κατά της έννομης τάξης, οι «ακυρώσεις» (καταστροφές) και οι «απαλλοτριώσεις» (κλοπές) είναι φαινόμενα που επαναλαμβάνονται συνεχώς, καταδεικνύοντας την ποιότητα του αγώνα και ων αγωνιστών του, θυμίζοντας πλιάτσικο από μη ελεγχόμενους στρατιώτες.
Οι πολίτες που μπορούν ακόμη να παρατηρούν ψυχρά τα τεκταινόμενα, βλέπουν τους πρωταγωνιστές και τους υποστηρικτές του βιασμού τη δημοκρατίας και της απόπειρας καταρράκωσης των πάντων. Αναμένουν το ξύπνημα αυτής της κυβέρνησης και την προσπάθειά να αποκατασταθεί η έννομη τάξη και η δημοκρατία.
Εάν οι υπεύθυνοι υπουργοί, φορείς και όργανα της πολιτείας αποτύχουν να πατάξουν το φαινόμενο του πολιτκού καιροσκοπισμού το οποίο συνοδεύει και αλληλοϋποστηρίζεται με αυτόν τον στρατό των κουκουλοφόρων καταστροφέων, τότε....;

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε! Θαυμάστε «υπεύθυνα» λόγια από ανθρώπους «υπεύθυνους»:

-Αλαβάνος : "Ο 15χρονος είναι πια δίπλα σ' όλους τους νέους αγωνιστές,τον Πέτρουλα,τον Κομνηνό,την Κουμή,τον Καλτεζά"

-Κώστας Τσαρούχας (δημοσιογράφος) προς καταστηματάρχη που του κάηκε το μαγαζί: "Δεν με νοιάζει το καταστημά σας, εδώ έχουμε ένα νεκρό".

-Σρόιτερ προς Λαζόπουλο: "Τι θα λέγατε σε αυτούς τους νέους που είναι τώρα στους δρόμους και διαδηλώνουν και τα σπάνε;"

Λαζόπουλος: "Nα μην σταματήσουν!!!"

Θαυμάστε τους! Και όπου τους δείτε, φτύστε τους!
Αισχροί καραγκιόζηδες που χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα του Αλέξανδρου!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς τα παιδιά εδώ στο Αγρίνιο δεν πείραξαν ΚΑΜΙΑ περιουσία ιδιώτη και χτυπούν μόνο τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες.

Ανώνυμος είπε...

μας κυβερνα ο αλαβανος και το 5%? ρε δεν παμε καλα! να βγει ο στρατος εξω!

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ... (10:41)

Ανώνυμος είπε...

eytyxos pou sto agrinio spane trapezes..ti lete ore noumera.....pou dikaiologeitai oli tin alitaria pou to paizei eyaisthiti me to drama mias oikogeneieas kai enos paidiou..oust pseytoproodeytikoi fasistes..miasmata tis dimokratias..apovrasmata tis xountas pou foresate aristero mandua kai aselgeitai sto neoelliniko kratos....exete xeftilisei kathe ennoia dimokratias tromokratontas kai vazontas se apologia kathe ennoia kratoys stoxeyontas kai kolontas ti retsinia toy fasista...lamogia apo pou kai os pou ginate dimokrates?otan ypokineite epeisodia gia na kanete politiki?

Ανώνυμος είπε...

χουντα σου χρειαζεται 11:28, οχι θα αφησουμε να τα διαλυσουν ολα 50 νοματαιοι και ο αλαβανος!

Ανώνυμος είπε...

αφήστε την κυβέρνηση να βρεθεί σε απόγνωση! μόνο έτσι θα καταλάβουν..