Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Eσύ τον σκότωσες...

Αναρτήθηκε στο agrinio culture

Εσύ που πετάς τώρα τις πέτρες και μετά τρέχεις να μπεις στη BMW του μπαμπά. Εσύ που νομίζεις ότι παπαγαλίζοντας τσιτάτα αποκτάς πολιτική συνείδηση. Εσύ που νομίζεις ότι είσαι άντρας, γιατί σπας. Εσύ τον σκότωσες. Εσύ τον σκότωσες, εσύ που νοιάζεσαι μόνο για το βόλεμά σου. Εσύ που όταν αδικείται ο διπλανός σου δεν μιλάς. Εσύ που όταν δέρνουν τους μετανάστες το βουλώνεις. Εσύ πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Εσύ τον σκότωσες δημοσιογράφε της προπαγάνδας. Εσύ τον σκότωσες ασύμμετρη απειλή. Εσύ τον σκότωσες ζαρντινιέρα, εσύ τον σκότωσες λαμόγιο. Εσύ τον σκότωσες Βιστωνίδα. Εσύ τον σκότωσες Ελλάδα που ακόμα δεν κατάλαβες ότι ο μανδύας που φοράς είναι 2500 χρόνων και έλιωσε πια. Έλιωσε σάπια Ελλάδα και είσαι γυμνή μπροστά στην ασχήμια σου. Και τώρα καίγεσαι Ελλάδα από αυτούς που τόσο πολύ προσπάθησες να κάνεις ηλίθιους. Μην κλαις, λοιπόν, Ελλάδα, εσύ τους γέννησες, εσύ τον σκότωσες. Και ξέρεις κάτι; Δεν υπάρχει ελπίδα πια. Δεν υπάρχει ελπίδα, γιατί το παιδί δεν γλίτωσε. Δεν είχες το νου σου στο παιδί Ελλάδα. Το σκότωσες το παιδί.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Swsto!!
Mprabo sto syntakth.

Makari na mh vrei ton idio dromo h ellada na gyrisei!
Oyte na stripsei
Makari na sxediasei na xaraxei neo dromo.

Kai pali mpravo

Ανώνυμος είπε...

Η δόλια Ελλάδα έγινε και πάλι ρεζίλι σε όλο τον κόσμο, καθώς παραδόθηκε αμαχητί από προχθές το βράδυ στη μανία πεντακοσίων όλων και όλων κουκουλοφόρων, τάχα οργισμένων για το φόνο του δεκαπεντάχρονου από τον τρομαγμένο ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια (χίλιοι έπαινοι δε στους πυροσβέστες που απέτρεψαν τη μεγαλύτερη καταστροφή που θα γνώριζε μεταπολεμικά η πρωτεύουσα).
Ολα τα διεθνή πρακτορεία και τα μεγάλα κανάλια «ανέβασαν» τους πρωτοφανείς βανδαλισμούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ηπειρο και αλλού σε «πρώτο θέμα της ημέρας»... αναγνωρίζοντας στην Ελλάδα τη θλιβερή «πρωτιά» στην αναρχία, όπως έχουν αναγνωρίσει την «πρωτιά» της στα τροχαία δυστυχήματα, στο κάπνισμα, στην παχυσαρκία και τη φοροδιαφυγή!...
Τα «παράθυρα» των δικών μας καναλιών βιάστηκαν να καταδικάσουν την Αστυνομία γιατί... εκτρέφει «δολοφόνους» και «εκτελεστές», όπως αυτός ο ειδικός φρουρός, αλλά κανένας από τους αρσενικούς και θηλυκούς «γουρλομάτηδες» (της από δω και της από κει πλευράς) δεν είχε το σθένος να απευθυνθεί ανοιχτά στους κουκουλοφόρους και να τους πει:
«Ωρέ, θρασύδειλα καθάρματα, ωρέ κακομαθημένα βουτυρόπαιδα, ωρέ βλαμμένοι απάτριδες που καίτε σημαίες, τι σας έφταιξαν όλοι αυτοί οι δόλιοι μαγαζάτορες που τους κάψατε τους κόπους μιας ζωής; Τι σας έφταιξαν τα παραδοσιακά κτίρια της Ερμού; Τι σας έφταιξαν οι φουκαράδες γιωταχήδες που τους καταστρέψατε τα αυτοκίνητα; Τι σας έφταιξε η δόλια πατρίδα που την κάνατε ρεζίλι την ώρα που δοκιμάζεται η οικονομία της και ακόμη περισσότερο ο τουρισμός της;»
Οι δε βετεράνοι αγωνιστές της Αντίστασης, όσοι τουλάχιστον ζουν, θα τους έλεγαν: «Ωρέ, δειλά σκουλήκια, γιατί δεν βγάζετε τις κουκούλες σας να πείτε στον κόσμο (όπως κάναμε εμείς στα άγρια χρόνια της Κατοχής) “να βρε, εμείς είμαστε, κυνηγήστε μας, πιάστε μας, βασανίστε μας, αλλά δεν θα σας αφήσουμε ήσυχους. Αν φυλακίσετε εμάς θα έλθουν πολλοί άλλοι στη θέση μας. Ο αρχηγός μας, ονομάζεται έτσι και τον κρύβουμε εκεί που δεν θα μπορέσετε να τον βρείτε, γιατί είναι αγαπητός στο λαό μας”...».
Κάπως έτσι θα μιλούσαν οι αγνοί λαϊκοί αγωνιστές και δεν θα τα έβαζαν με χιλιάδες αδύνατους και ανυπεράσπιστους βιοπαλαιστές, παριστάνοντας τους «αντιεξουσιαστές» αλλά στην πραγματικότητα υπηρετώντας σκοτεινά συμφέροντα. Ή μήπως δεν είναι έτσι, σύντροφοι Αλαβάνο, Τσίπρα και Αλέκα, που κόπηκε η λαλιά σας;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 2% ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩς Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ -ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΜΑΖΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ; ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΕΞΩ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΒΡΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

tesseris imeres meta thimithike na antidrasei o agrinio-culture
ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε τις κουκούλες ωρέ ..!

Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να τολμήσει μα πει ειλικρινά στους πολίτες όλη την αλήθεια για το καρτέλ «αντιεξουσιαστών» ,πολιτικών χώρων και …εξωθεσμικών κέντρων.

Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να υπομένουμε αυτή την αχαλίνωτη υποκρισία σε βαθμό ψυχασθένειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που υποθάλπουν την παθογένεια των … «γνωστών-αγνώστων» .

Αυτοί που δημιούργησαν τον χώρο το 75`ως δεξαμενή εν δυνάμει τρομοκρατών, αυτοί που ποτέ δεν αποκάλυψαν τους ιδεολογικούς εγκεφάλους της 17Ν , αυτοί που επί 33 χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται νεανικά όνειρα και τα μετατρέπουν σε εφιάλτες.

Αυτοί που ωσάν «Ρομπέν των ..αναρχικών και των τρομοκρατών » σπεύδουν να τους παράσχουν (αφιλοκερδώς….) νομική βοήθεια στα δικαστήρια , αυτοί που έδιναν μάχες μέσα από τα ΜΜΕ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι το θύμα τρομοκρατικής ενέργειας , ο Θάνος Αξαρλιάν ήταν απλώς μια ….παράπλευρη απώλεια !

Αυτοί που ξεδιάντροπα θεωρούν ότι το πλιάτσικο καταστημάτων , οι ληστείες τραπεζών , η φθορά ξένων περιουσιών και οι διάφορες …. «απαλλοτριώσεις» , δεν είναι αδικήματα του κοινού ποινικού κώδικα , αλλά ……εξέγερση (;).

Αυτοί που διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους ότι αυτά …..δεν είναι τα χαρακτηριστικά συμπτώματα του Φασισμού , αλλά μια νέα μορφή …προοδευτικής Δημοκρατίας.

Μαζί τους με κροκοδείλια δάκρυα μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους. Αυτοί που συναγελάζονται στην …Πρεσβεία (μια είναι η ..Πρεσβεία) και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του payroll της.

Πόσο με συγκινούν οι «αντιεξουσιαστές δημοσιογράφοι» που ως Φιλισταίοι παντός καιρού, μιλούν για τον Γαλλικό Μάη και τα οδοφράγματα, πουλούν τα ….επαναστατικά τους παράσημα και εξυπηρετούν τις …άνωθεν εντολές..

Πόσο με συγκινούν οι «παραθυράτοι δημοσιογράφοι-εκδότες» που όταν τους κόπηκε το «μπον φιλέ» των κρατικών διαφημίσεων (άσχετα εάν πρώτα είχαν καταβροχθίσει αμάσητα 2-3 εκατ. ευρώ) ως σιχαμεροί γαιοσκώληκες στράφηκαν στους ….πέραν του Ατλαντικού .

Αυτό που σίγουρα δεν με «συγκινεί» είναι ο Φασισμός .Είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας.

Αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία και η φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων «αντιεξουσιαστών» .

Γιατί ωρέ, θρασύδειλοι και απάτριδες καίτε σημαίες ; Τι σας έφταιξαν ωρέ κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες όλοι αυτοί οι δόλιοι μαγαζάτορες που τους κάψατε τους κόπους μιας ζωής ;

Τι σας έφταιξαν ωρέ μεταμοντέρνοι κατεδαφιστές τα παραδοσιακά κτίρια στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών ; Τι σας έφταιξαν ωρέ φασίστες οι φουκαράδες γιωταχήδες που τους καταστρέψατε τα αυτοκίνητα;

Τι σας έφταιξαν ωρέ κουκουλοφόροι «ιεροεξεταστές» οι αποθήκες βιβλίων και οι βιβλιοθήκες . Δεν γνωρίζετε ότι στην νεώτερη ιστορία μόνο ο Ναζισμός έριχνε στην πυρά τα βιβλία ;

Ποιος σας καθοδηγεί και εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δίνετε μαχαιριά στην ήδη άρρωστη οικονομία μας ;

Γιατί μη πιστεύετε ότι το κόστος αυτό θα το πληρώσει κανείς άλλος εκτός του Ελληνικού λαού.

Ας μη μιλούν λοιπόν για εξέγερση, αλλά για ….εξάρτηση. Και ο νοών νοείτω !
Αναρτήθηκε από politis-gr στις 12:27 μμ

Ανώνυμος είπε...

Σύνταγμα του Κράτους
MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις
TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη
'Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)


1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 18 Aπριλίου 2001

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΑΠOΣΤOΛOΣ XΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ.Η Η ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΛΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΕΧΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ.ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΟΧΥΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ,ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΞΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΛΕΝΑ είπε...

Εχει πολύ μεγάλο δικιο.
Γιατί οταν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους και κοιτάμε μόνο το τομάρι μας, αυτά γυρίζουν μπούμεραγκ.
Μόνο που φοβάμαι ότι είμαστε πολύ χοντρόπετσοι και δεν θα βάλουμε πάλι μυαλό.Το ιδιο έγινε και με τις φωτίες, φωνάξαμε όσο έκαιγαν και μετά τις ξεχάσαμε.
Θυμούνται μόνο αυτοί που πλύρωσαν την νύφη και οι υπόλοιποι συνεχίζουμε τη ζωή μας.
Για να δούμε η Ελλάδα θα συνεχίσει να τρώει τα παιδιά της;;

Ανώνυμος είπε...

h xeftila toy aristerismou...skotonei ton politismo sto onoma mias dithen epanastasis pou kaei kai leilatei..den theloyme alavanoys na STRATOLOGOUN..THELOYME SOSTOUS ANTROPOUS ME SKEPSI SYNEIDISI KAI IDANIKA..NTROPI SE OLI AYTI TIN ALITEIA.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΜΑΖΑ. ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ Η ΑΡΠΑΓΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΤΩΝ ΚΟΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΙΝΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΜΟ 1 ΔΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΜΙΖΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΕΚΟ.ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ.ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 500 ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Η ΠΟΣΔΕΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Η ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΛΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΑ 4-5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΓΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΥΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΝΟΜΙΜΑ!!! ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ 13%. ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ 1%. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! ΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ! ΤΟΥ 86%. ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 2000 ΑΤΟΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ 300 ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΒΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΞΑΣΠΑΕΙ- ΜΙΛΑΕΙ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

φθορές στα φανάρια στην Αγία Τριάδα.
θα χουμε και σήμερα τα ίδια

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΑΘΑΝΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ TV ΓΙΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΑΣ «ΨΥΧΑΚΙΑΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ 1999. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΤΕ;

ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ. ΕΓΙΝΕ: ΠΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΤΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ. ΕΓΙΝΕ: ΠΑΣ Π@@@@Σ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ Π@@@@@@Σ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ Γ@@@@@Ε ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΤΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια!
Ένα τραγικό γεγονός γίνεται αφορμη για την καταστροφη της Ελλάδας. Ένας εμφύλιος πόλεμος ανάμεσα στην πολιτεια, τους αστυνομικούς, τη νεολαία, τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, τους απλούς πολίτες και φυσικά τους κουκουλοφόρους. Όλοι τα βάζουν με κάποιον, βγαίνουν και τα απωθημενα και επικρατεί χάος. Το «διαίρει και βασίλευε» το θυμάστε; Ο Καραμανλής απών, ο Γιωργάκης ανάβει κεράκια, ο Αλαβάνος ρίχνει λάδι (η Παπαρήγα δεν παιζει ρόλο-ετσι κι αλλιως πάντα τα ίδια λέει). Τα επεισόδια και οι καταστροφές συνεχίζονται και θα συνεχίζονται. Δεν υπάρχει πια κανένας έλεγχος. Τι πρέπει να κάνει η αστυνομία; Να παραμείνει όπως και χτες, μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο; Να επέμβει και να συγκρουστει με τους κουκουλοφόρους;

Γεγονός είναι πως ένα παιδι σκοτωθηκε αδικα. Πολύ άδικα. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα τον φέρει πίσω! Ούτε αν θρηνήσουμε κι αλλα θύματα θα δικαιωθεί. ΤΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΜΕ ΒΙΑ!

Γεγονός είναι ότι πολλοι γουστάρουν τρελά αυτό που γίνεται.

Γεγονός είναι ότι όλοι εμείς είμαστε «θύματα». Φτώχεια και ανεργια σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Σε όλα αυτά τα καταστήματα που καίγονται εργαζονται χ αριθμός υπαλληλων. Οι μεγάλες εταιρίες θα ξαναφτιάξουν γρήγορα τα μαγαζια, αλλά από κάπου θα βγάλουν και αυτοί τα σπασμένα, είτε με περικοπές προσωπικού είτε με αυξησεις στις τιμες των προϊόντων τους. Οι μικρότερες δε επιχειρησεις ίσως να μην ορθοποδήσουν ποτέ.

Γεγονός είναι πως τα τελευταια 10 χρόνια, και λίγο πριν τα χριστούγεννα, ξεκινουν καταλήψεις, ειδικά φέτος φάνταζομαι με περισσότερη συμμετοχή. Αποτέλεσμα είναι να συρρικνώνονται χρονιές και εξάμηνα, η μάθηση να περιορίζεται στα βασικά.

Γεγονος είναι ότι οι Έλληνες σαν λαος έχουμε το καλό να ενωνόμαστε στις δύσκολες στιγμές, αλλά και το κακό να ξεχνάμε πολύ γρήγορα. Άραγε ένα μήνα μετά πώς θα είμαστε;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζητανε όλοι αυτοί που και καλά διαδηλώνουν (και δεν αναφέρομαι στους μαθητές, για τους άλλους λέω). Κάποιος που δουλεύει και είναι στο μεροκάματο δεν καταστρέφει την περιουσία του διπλανού του, δεν του καεί το αυτοκίνητο!

Αναλογιζόμενος τα παραπάνω σας ρωτώ:
Τι αρχές και τι παιδεία παίρνουν τα 15χρονα ζώντας αυτά τα γεγονότα;
Τι πρέπει να κάνει η αστυνομια;
Τι πρεπει να κάνει ο καθένας μας;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ δεν είχες ποτέ το νού σου ούτε σ'αυτό το Παίδι σου όπως και στ'άλλα που τα αναζητάς όταν Γινουν "Μεγάλοι" σε "Ξένες Ελλάδες"
Όμως τα ΠΑΙΔΙΑ σου Ελλάδα για σ'ένα είναι πάντα εκεί, για την Ελλαδα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε καταλάβει κάτι εσείς που πονάτε τάχα για τις περιουσίες των Ελλήνων λυπάστε για τον θάνατο του Αλέξη και για την Ελλάδα γενικά ότι για όλο αυτό το μπάχαλο υπεύθυνη είναι η Κυβέρνηση και βασικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ούτε ο συνασπισμός ούτε α
Αλαβάνος Τσίπρας και πράσινα άλογα.Συνέβη ένα τραγικό γεγονός από τη μαλακία ενός "ψυχασθενή" ενός "υπερπατριώτη" ενός του στιλ "έχω όπλο είμαι εξουσία και γαμάω" αντί η κυβέρνηση να παραιτήσει τον διευθυντή της αστυνομίας και τον υπουργό της αφήνει τους γνωστούς αγνώστους κουκουλοφόρους και πλιατσικολόγους να καταστρέφουν την Αθήνα και τις άλλες πόλεις για δυο περίπου μέρες.Χθες το βράδυ συγκαλεί επιτροπή βγαίνει ο Παυλόπουλος(ο οποίος έχει υποβάλει παραίτηση κάνα δυο φορές ωραίο θέατρο και αυτό)και αφήνει τα πρώτα υπονοούμενα για το συνασπισμό συναντά ο Καραμανλής σήμερα τους αρχηγούς των κομμάτων και τους παροτρύνει να καταδικάσουν τους κουκουλοφόρους (μόνο να υπογράψουν δήλωση δεν τους ζήτησε)βγαίνει η Παπαρήγα και λέει ότι τους χαϊδεύει ο Συνασπισμός (μπράβο συντρόφισσα)μας πετάει καπάκι και ένα διάγγελμα ο Καραμανλής και ήρθε και έδεσε το πράγμα.Ξεχάσαμε και τον Αλέξη ξεχάσαμε και αυτόν που τον σκότωσε και μιλάμε για αντιεξουσιαστές Αλαβάνους και Τσίπρες.Το Βατοπέδι τι έγινε ρε παιδιά? "Ο Καταλληλότερος" θα καταφέρει να μας ξαναδουλέψει?Αλήθεια άκουσε κάποιος ένα συγνώμη αυτές τις μέρες?Εδώ είναι όντος θέμα Τσίπας και όχι Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Προπαγάνδα που δεν φοβίζει το ΚΚΕ χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα την άποψη του Αλέκου Αλαβάνου για ταύτιση απόψεων στελεχών του ΚΚΕ με απόψεις που ακούγονται από τα στελέχη της ΝΔ, σχετικά με τα επεισόδια, ενώ απέρριψε την ερμηνεία περί εξέγερσης των νέων για τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις έντονες επικρίσεις που διατύπωσαν ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις της, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων, η κα Παπαρήγα είπε ότι τόσο η δική της δήλωση, όσο και η απάντηση του ΣΥΝ είναι συνηθισμένες, καθώς, όπως είπε, το ίδιο θέμα -αλλά πιο ήπια, γιατί ήταν άλλες οι συνθήκες- το είχε θέσει το ΚΚΕ και με τις περυσινές κινητοποιήσεις.

Το ΚΚΕ, είπε η κα Παπαρήγα, θέλει στις παρούσες συνθήκες να στρέψει τα πυρά στους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς που θέλουν να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα.

Επίσης, απαντώντας στον ΣΥΝ ότι το ΚΚΕ ταυτίζεται με τη ΝΔ, η κα Παπαρήγα είπε ότι δεν μας φοβίζει τέτοια προπαγάνδα και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ το χωρίζει χάος με την πολιτική της ΝΔ.

Παράλληλα, η κα Παπαρήγα εξαπέλυσε νέα επίθεση για την δράση των κουκουλοφόρων, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι κάτω από τις μάσκες θα βρει κάποιος όχι μόνο απογοητευμένους, αλλά και ανθρώπους που δεν συνιστούν νέο υποκείμενο του αγώνα, αλλά υποκείμενα.

Παράλληλα η γγ του ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε το μεσημέρι, αφού ασχολήθηκε με τις πολιτικές εξελίξεις και τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα.

Η κα Παπαρήγα εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση «δεν θα μπορέσει, όχι μόνο να εξαντλήσει την τετραετία, αλλά δεν θα μπορέσει κρατήσει για πολύ» και πρόσθεσε ότι αν η εκλογική αναμέτρηση έρθει νωρίτερα καλώς να έρθει, σημείωσε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τους αγώνες για να κοιτάξουμε τις κάλπες, ενώ υπογράμμισε και την εκκρεμότητα που υπάρχει με την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Νωρίτερα, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ χαιρέτισε τους νέους και τις νέες, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, τους εργαζόμενους που από την πρώτη στιγμή ως σήμερα αντέδρασαν με μαζικές κινητοποιήσεις και καταλυτική διαμαρτυρία στην δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Για την δράση των κουκουλοφόρων η ΚΕ τονίζει ότι η τυφλή βία των κουκουλοφόρων «της οποίας γινόμαστε μάρτυρες μέσω των τηλεοπτικών κυρίως καναλιών, γίνεται προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί από το αστικό κράτος, την κυβέρνηση της ΝΔ, προκειμένου να ανακόψει το ογκούμενο κύμα δυσαρέσκειας και λαϊκής παρέμβασης που αναπτύσσεται».

Αναφέρει ακόμη ότι ο πυρήνας τους, έχει διαμορφωθεί στους κόλπους του κράτους, από θύλακες μέσα και έξω από την Ελλάδα και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ, και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, σε κάποια φάση είναι δυνατόν να ξεφύγουν και από τον έλεγχο των αρχικών εμπνευστών τους.

Η Κεντρική Επιτροπή επανέρχεται στην κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι ιδιαίτερες ευθύνες επίσης έχουν όσοι δίνουν συγχωροχάρτι στην τυφλή βία των κουκουλοφόρων, προσπαθώντας να τους ταυτίσουν με αυθόρμητες ενέργειες αγανακτισμένων παιδιών, μαθητών.

Όσοι χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και μια ομάδα σύμμαχων προπαγανδιστών του από τα ΜΜΕ, αναφέρει η ΚΕ, επωμίζονται βαριά πολιτική ευθύνη. Εξ αντικειμένου με την πρακτική του στηρίζει σε βάρος του κινήματος μορφές δράσης που είναι ανοικτές και ευάλωτες στην διείσδυση των κρατικών μηχανισμών καταστολής, και άλλων υπηρεσιών και χαρακτηρίζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικό καιροσκοπισμό».

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.
ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΟΦΛΙΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το σύστημα, δηλαδή το πολιτικο-οικονομικό σύμπλεγμα, δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής ενός κράτους, ενός κρατικού μηχανισμού, λόγω του παρατεταμένου εθισμού στην αλαζονεία. Το σύστημα θεωρεί ότι οι συσχετισμοί δεν θα αλλάξουνε, η εξουσία δεν θα απειληθεί, το οικοδόμημα αιώνων δεν θα καταρρεύσει.

Το πολιτικο-οικονομικό σύμπλεγμα δεν αντιλήφθηκε σε ολόκληρο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι μία εξαθλιωμένη κοινωνία βρίσκεται σε διαρκή αναβρασμό. Το σύστημα "χάθηκε" στο κουτσομπολιό, στην παραπολιτική, στην αδυναμια αντίληψης περί της οικονομικής κατάστασης, στην διαχρονική βλακεία των υπερασπιστών του.

Η κοινωνία της βιτρίνας, όμως, «έσπασε».

Η χρεοκοπημένη κυβέρνηση, το χρεοκοπημένο mediaκό σύστημα των ανεύθυνων, οι «άκαπνοι» πανελίστες που έχουν άγνοια κινδύνου, οι «άθλιοι» των Αθηνών που έκαψαν την πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, η πολιτική ηγεσία που είναι δεσμευμένη από την δική της «πολιτική ορθότητα», οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, οι αγράμματοι δημοσιογράφοι, οι αμοραλιστές μεγαλοεπιχειρηματίες, τα κοσμικά υποκείμενα, οι «επαναστάτες» του πορτοκαλί παπουτσιού, η «γενιά του Πολυτεχνείου», οι ψευδοεισαγγελείς είναι οι ίδιοι που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα επέδειξαν αλαζονεία, αναλγησία, απραξία απέναντι στο ζήτημα της οικονομικής εξαθλίωσης.

Φυσικος αυτουργός της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είναι ο επικίνδυνος για τη δημοκρατία ειδικός φορυρός.

Ηθικοί αυτουργοί της διάλυσης του κράτους, της καταστροφής των ελληνικών πόλεων, της κατατρομοκράτησης της κοινωνίας, της παραπλάνησης της κοινής γνώμης είναι:

* Η ελληνική κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο.
* Η Νέα Δημοκρατία η οποία τηρεί την παράδοση της συντήρησης και της ενεργοποίησης του παρακράτους.
* Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διοργανώνει πορείες, τις οποίες, τελικά, δεν πραγματοποιεί επιτρέποντας σε ετερόκλητα στοιχεία να παρεισφρέουν στις τάξεις τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξεγέρσεις χωρίς ιδεολογικό μανδύα.
* Η ΕΛ.ΑΣ. και η ηγεσία της, που δεν μπορούν να αποβάλουν τα νεοναζιστικά, ακροδεξιά και εθνικιστικά, πνευματικά ανάπηρα,στοιχεία από τις τάξεις τους και τελικά, σχεδόν , σκόπιμα δεν μπορεί να επίβάλλει την τάξη.
* Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι οποίοι επί δύο 24ωρα λένε ανακρίβειες, προϊόντα αμάθειας παραπλανώντας την κοινή γνώμη.
* Τα ξένα κέντρα και οι «τσολιάδες» τους, οι οποίοι περιμένουν στη γωνία και παραμένουν στις θέσεις τους απειλώντας το μέλλον μας.
* Το οικονομικό σύστημα με βάση το οποίο και στο πλαίσιο του οποίου κάποιοι να ζουν σε βάρος των άλλων.
* Οι παρακρατικοί θύλακες του «βαθέως κράτους» που υποστηρίζουν ότι «προειδοποίησαν», αλλά τώρα κρύφτηκαν στις τρύπες τους, ως συνήθως.
* Το καθεστώς της κτηνώδους δράσης ενός κατασταλτικού μηχανισμού που εκπαιδεύεται να αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως εχθρό.
* Όσοι από τους κρατικούς λειτουργούς και υπαλλήλους είναι μισάνθρωποι.
* Η αποπολιτικοποίηση του κοινωνικού συνόλου.
* Η ευνουχισμένη, στην κυριολεξία, παιδεία.
* Οι «νοικοκυραίοι» πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι πλήττονται και υπερασπίζουν αυτούς οι οποίοι τους πλήττουν καθημερινά.
* Οι μικροαστοί συμπολίτες που δεν γνωρίζουν πως να εκτονωθούν χωρίς να πλήξουν τους συμπολίτες.
* Το «στήσιμο» δίπλα σε πεινασμένους, ιλουστρασιόν επιχειρήσεων οι οποίες δεν μπορούν να πληρώσουν τους εργαζόμενους.
Ελάτε κύριοι!!! ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ!!!

Δεν περιμένουμε τον κ. Παυλόπουλο και κ. Καραμανλη να μας αναλύσει μία κατάσταση την οποία οι ίδιοι «τρέμουν». Άλλωστε οι ίδιοι και οι συνάδελφοί τους διέλυσαν το κράτος. Παραιτηθείτε. Αν έχετε ίχνος πολιτικής ευθιξίας. Αλλιώς διαβάστε τον «Ανθρωπάκο» του Βίλχελμ Ράιχ. Μία φορά, εκτός από τα παραπολιτικά των αγράμματων καθοδηγούμενων, διαβάστε. Μην σέρνεστε από τους διανοητικά ασθενείς ανεπαρκείς και διεστραμμένους. Κύριε Καραμανλή κάντε κάτι. Αν όχι, τότε παραιτηθείτε.

Η ανυπαρξία της κυβέρνησης, η κτηνώδης αντίδραση του καπιταλισμού, η επιθετικότητα των «άθλιων» αυτής της κοινωνίας μας προκαλούν ΔΕΟΣ!!!

kp

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ 25 ΑΤΟΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στη Ξάνθη διαλύουν τα πάντα...Φωτιές βλέπουμε και ελπίζουμε να μην υπάρξουν ζημιές. Επίσης σας ενημερώνω οτι 3 αντιεξουσιαστές χτύπησαν ανελέητα μια 19χρονη κοπέλα και εναν φαντάρο...Δεν ξέρουμε την κατάσταση τους, ούτε και την αφορμή.

Ανώνυμος είπε...

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

ΙΣΣΟΚΡΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης και οι γνωστές παρακρατικές ιστοσελίδες έσπευσαν να βαπτίσουν Χρυσαυγίτες, τις χιλιάδες των Ελλήνων που υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους. Σε δημοφιλή (και απολίτικη) ενημερωτική ιστοσελίδα δημοσιεύθηκε η πληροφορία ότι… «Χρυσαυγίτες μαχαίρωσαν νεαρή κοπέλα στην Πατησίων». Ντροπή σας κύριοι! Προσπαθείτε με τη λάσπη και με το ψέμα να αντιστρέψετε το κλίμα και να περιορίσετε την αγανάκτηση του κόσμου. Και όμως, το μόνο που μένει από την όλη ιστορία είναι η οργή εκατομμυρίων Ελλήνων και η φωνή που ακούστηκε από χιλιάδες στόματα τις τελευταίες ημέρες: «Τώρα χρειάζεται η Χρυσή Αυγή…».

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΗΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΛΦΑ ΧΘΕΣ

΄'Όταν βγει το πόρισμα και θα λέει ότι δήθεν η σφαίρα εξοστρακίστηκε (ΣΣ. όταν βγει το πόρισμα θα τους χαλάσει τη σούπα τελείως)... Εκπροσωπώ τους 15χρονους»
Βερύκιος:
«Τους ρώτησες τους 15χρονους αν σε θέλουν για εκπρόσωπο;»
Ψαριανός μες στη μαστούρα:
«Θα το δεις ότι με θέλουν! Θα τρίβετε τα μάτια σας... Δεν θέλουν εκπροσώπους τα παιδιά!!!... Ακόμα είμαστε στην αρχή, θα γίνει πιο άγριο το έργο (ΣΣ και απειλές!! Να ποιοι καθοδηγούν)»

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για την ιστορία να θυμηθούμε τα θύματα που έπεσαν από σφαίρες Αστυνομικών τα τελευταία 28 χρόνια:

ΝΔ 1980 (2 νεκροί):
Τον Νοέμβριο του 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου η νεαρή εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμής.

ΠΑΣΟΚ 1981-89 (3 νεκροί)
* Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.

* Τον Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.

* Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

1990 Οικουμενική (1 νεκρός)
* Τον Μάρτιο του 1990 στην Πρέβεζα ο αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη. Το θύμα ήταν παγιδευμένο στην τουαλέτα «βιντεάδικου», που λίγο πριν είχε επιχειρήσει να διαρρήξει.

1990-93 ΝΔ (1 νεκρός)
* Τον Απρίλιο του 1993 ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.

ΠΑΣΟΚ 1993-2004 (11 νεκροί !!!)
* Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

* Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.

* Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

* Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

* Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.

* Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

* Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

* Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.

* Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο. Μ.Δ.

ΝΔ 2004-2008 (1 νεκρός)
* Τον Δεκέμβριο του 2008 ειδικός φρουρός σκότωσε τον Γρηγορόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΜΠΑΝΙ ΦΑΓΑΝΕ ΕΧΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού

είναι απειλή κατά της πολιτείας

Η σημερινή νύχτα ήταν κόλαφος για τους «γνωστούς-αγνώστους» οι οποίοι γνώρισαν το «χέρι» του λαού. Ξυλοκοπήθηκαν σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε όλες τις μεγάλες πόλεις που δημιούργησαν επεισόδια.
Η «στρατηγική ομάδα» των κουκουλοφόρων μπροστά στον κίνδυνο του εξευτελισμού θα επιχειρήσει να κινηθεί διαφορετικά. Θα γίνει προσπάθεια μίας μεγάλης ολομέτωπης σύγκρουσης στην Αθήνα και ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει τους πυρήνες των «αναρχικών» στην περιφέρεια, όπου ήδη έχει στείλει τους εντεταλμένους της. Ήδη συγκεντρώνουν πληροφορίες για διάφορες διαδρομές εντός των Αθηνών, μέσω του Indymedia, από όπου διάφοροι «προκεχωρημένοι πληροφοριοδότες» ενημερώνουν διαρκώς το «στρατηγείο».

Ανώνυμος είπε...

8.54 symfono apolytos mazi sou se osa grafeis gia to pasok..omos kai ayti i kyvernisi irthe na sosei apo tin lailapa kai t kane skata...o kosmos einai exorgismenos me ta vatopaidia kai toys tsitoyridides opos kai toys roysopoyloys....kai mesa s ayti tin parakmiaki dini erxetai na prosthethei o fasismos ton mpaxaloaristeriston,to kratos mpoyrdelo kai oi anikanoi astynomikoi poy sikonoyn oplo se ena mikro paidi ......kapoioi einai ypeytynoi ..mesa s aytoys eimaste oloi mas gia ton paralogismo poy zei i ellada pou prostrexei stin ilithia kai vlakodi figoura toy analyti verykioy gia na vrei ta dikia tis..den einai antistasi ayto to synothyleyma pliatsikologon kai fasostoeidon me koukoula opute i aristeri syneidisi..antistasi einai i asymvivasti logiki sto kathestos anomias,apaideysias,anaxiokratias,roysfetioy,kommatismoy kai exousiolagneias toy mesou ellina...den perimeno tipote otan oi fones ginontai vomves molotof kai spernoyn dakrya kai pono se viopalestes kai katastimatarxes....oute exegeiromai me toys allodapous pou mpoukaroun mesa sta katastimata kai zoun to dytiko oneiro toys..den perimeno tipote oute prosmeno..stin exousia tha erthei o anoitos giorkakis me tis matsoukes kai toys moraitides..me toys anikanoys kai ta lamogia pou kairofylaktoyn gia na xanafane.....me ton isxyro kommatiko mixanismo...me ton xylino logo..i aristera pethane me tin kapileia mias dolofonias kai tin avanta pou edose sto fasistoeides laos....pou na strafo,ti na prosmeno kai ti na ypomeino......krima pou den dynamai na metanasteyso...artemis

Ανώνυμος είπε...

τα ΜΜΕ εχουν ξεφυγει εντελως.οτι θελουν κανουν και λενε.Ο Καραμανλης τελικα δεν εχει τα balls να φτιαξει τπτ σε αυτον τον τοπο και εντομεταξυ θα κανουμε πρωθυπουργο τον Γιωργακη που ηταν με την Λαμπαδα χτες αγκαλιτσα. Μα καλα δεν του ειπε κανεις οτι εχουμε Χριστουγεννα και οχι Πασχα?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

8,58 π.μ. και 12.27 π.μ. ειστε απλα ηλιθιοι. Αναπαυθειτε στη μιζερια σας, τα αμαξακια σας και τα στεγαστικουλια σας και μη μιλατε για πραγματα που δεν τα χωραει ο νους σας. Για σας ολα καλα θα πανε στη ζωη. Μην ανησυχειτε. Η βλακεια ειναι ανικητη.Οταν θα παρακαλατε για τη συνταξη σας η τα φαρμακα της μανας σας να φωναξετε τουσ ¨αγανακτισμενους πολιτες και καταστηματαρχες" να σας συνδραμουν. Ντρεπομαι που η ψηφος σας μετραει οσο και των υπολοιπων. θλιβομαι που φερατε η δυνητικα θα φερετε παιδια στον κοσμο. Ολα βαινουν καλως. Οι "νοικοκυραιοι" πανω απ' ολα

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΠΛΞΝΕΙ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΧΟΛΗΣΤΩΝ ΤΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.... ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Το MSNBC πραγματοποιεί μία έρευνα για το αν η Γενοκτονία των Αρμενίων θα πρέπει να αναγνωριστεί από τις ΗΠΑ ή όχι. Μόλις λίγα λεπτά πριν τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: "Ναι" 24%, "Όχι" 76% !

Οι Τούρκοι έχουν κινητοποιήσει μία παγκόσμια εκστρατεία για την μη αναγνώριση της Γενοκτονίας (να ψηφίστεί "Όχι" στην έρευνα) αλλά εμείς δεν θα πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Η Γενοκτονία των Αρμενίων αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός, μεταξύ άλλων, από τους Τούρκους ενάντια στην Ανθρωπότητα, και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγνωριστεί.

Παρακαλώ πολύ ψηφίστε "ΝΑΙ" (YES) στην ακόλουθη σελίδα και προωθήστε αυτό το μήνυμα σε όποιον γνωρίζετε.

http://www.msnbc.msn.com/id/21253084