Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ΓΕΑ 57-75


"Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ η ΓΕΑ πέρασε από τα Γιάννενα επικρατώντας του τοπικού Κρόνου. Οι παίκτες του Θόδωρου Σταυροθανάση ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση κατάφεραν να προηγηθούν με 14-23 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κρόνου με μπροστάρηδες τους Αυγερινό και Σφήκα προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι αλλά η κατά διαστήματα πολύ καλή άμυνα της ΓΕΑ σε συνδυασμό με τις πολύ καλές επιλογές στην επίθεση που είχαν οι παίκτες της αγρινιώτικής ομάδας έφεραν την διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της με την λήξη του ημιχρόνου 27-41. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν μια μικρογραφία των τρίτων δεκαλέπτων που έχει παρουσιάσει η ΓΕΑ στα πρώτα παιχνίδια της. Κακή άμυνα και βιαστικές επιλογές στην ζώνη των γηπεδούχων επέτρεψαν στον Κρόνο να πλησιάσει στους 6 πόντους 48-54. Ένα τρίποντο του Σταμουλάκη και ένα δίποντο του Σταυρόπουλου επανέφεραν της ισορροπίες στο παιχνίδι και το δεκάλεπτο τελείωσε με 43-53 υπέρ της ΓΕΑ. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Θόδωρου Σταυροθανάση μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το παιχνίδι. Και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο παίζοντας εξαιρετική άμυνα και περνώντας την μπάλα κοντά στο καλάθι στον Λουγιάκη που έμοιαζε ανίκητος δημιούργησαν γρήγορα μια διαφορά ασφαλείας και το μόνο που έμενε να δούμε ήταν το τελικό σκορ. Τελικό αποτέλεσμα 57-75 για την αγρινιώτικη ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιώργο Μπερερή ( Επαγγελματική Υποχρέωση με το Ναυτικό) και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.


Δεκάλεπτα: Α: 14-23 Β: 13-18 Γ: 16-12 Δ: 13-22


ΓΕΑ: (Σταυροθανάσης) : Τσιαμάκης 6, Μηλιάτης, Σταμουλάκης 14(4), Σταυρόπουλος 23(1), Δάρλας, Τσιρώνης 6, Λουγιάκης 15, Μιχαλάς, Σώκος 2, Γεωργούλας 9(1), Σαράκης,



Βαθμολογία:

Γ.Ε.Α.

6

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

6

ΛΟΥΡΟΣ

6

ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

5

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

5

ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

5

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

4

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

3

Α.Γ.Σ.Ι.

3

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

3

ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ *

3

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΡΤΑΣ *

2


Έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο



* Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Ναυπάκτου"

Ρεπορτάζ για τους αγώνες μπάσκετ της ΓΕΑ στο geabasket.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι Αγρινιώτες δεν έχουν τα κόμπλεξ των ψαρόμυαλων. Αγκαλιάζουμε όλους τους παίκτες στα σπορ, όπως και σε κάθε πτυχή της ζωής.