Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ο απόηχος της στήριξης Σαλμά.

Όπως είναι λογικό η στήριξη του Μάριου Σαλμά στον Αντώνη Σαμαρά δίνει πλέον άλλη ώθηση στην υποψηφιότητα του μεσσήνιου πολιτικού στο νομό, καθώς ο πρώην υφυπουργός Υγείας συγκέντρωσε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου τις μισές ψήφους της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία. Η αλήθεια είναι, ότι ο Αμφιλοχιώτης πολιτικός όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία και με τα δύο επιτελεία, γι αυτό το λόγο και στη δήλωσή του τόνισε ότι ''...μετά από βασανιστικό προβληματισμό, αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας."

Όπως φαίνεται, η μάχη θα είναι πολύ σκληρή και στο νομό μας. Βέβαια, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ακόμη το πάνω χέρι σε επίπεδο στελεχών, καθώς και ερείσματα λόγω γειτνίασης με την Ευρυτανία. Το στοίχημα για την ίδια είναι η διείσδυση στη βάση γι αυτό το λόγο και τις τελευταίες μέρες δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα από το επιτελείο της σε αυτό τον τομέα. Τόσο στο στρατόπεδο Σαμαρά όσο και σε αυτό της Μπακογιάννη γνωρίζουν καλά ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει η κινητοποίηση των ψηφοφόρων την ημέρα των εκλογών. Όπως αντιλαμβάνεστε την παραπάνω Κυριακή αναμένεται μεγάλο ντέρμπυ…

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KALA KALA ASTA AYTA ME TOYS PROVLHMATISMOYS. H GYNAIKA SOY TI KANEI?

Ανώνυμος είπε...

H ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη στήριξη Σαλμά στο Σαμαρά και ψάχνουν να βρουν πράγματα γι αυτόν.Στο κάτω κάτω τη γυναίκα του βόλεψε.Δεν είναι και τόσο παράνομο όσο θέλουν τα κέντρα των μηχανισμών να το παρουσιάσουν!Ντόρα τρέμε ο Αντώνης έρχεται και ο Μάριος αναλαμβάνει αναβαθμισμένο ρόλο στο κόμμα γιατί το αξίζει.Είναι ο μοναδικός που ως υφυπουργός δούλεψε για την Αιτωλοακαρνανία και άφησε έργο στην υγεία.

Ανώνυμος είπε...

τι λες τωρα, τεραστιο εργο

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε παιδια δεν ειναι και ο πρωτος που το κανει.Και ο Πολυδωρας εχει την κορη του.Θεμα θα είναι εαν η συζυγος του ειναι απλα γραμμενη ως συμβουλος για να παιρνει τα χρηματα και δεν παταει ποτε για επιστημονικη συνεργασια ουτε στη Βουλη ουτε στο πολιτικο γραφειο.Τοτε ναι οντως εγειρεται θεμα και ειναι ντροπη να πληρωνει ο ελληνικος λαος.Βεβαια και να ισχυει κατι τετοιο τρεχα γυρευε αφου δεν μπορει να αποδειχθει καθως ολοι στο γραφειο του θα ισχυριστουν οτι είναι καθε μερα εκει και εργαζεται μεχρι αργα το βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

Αποφάσεις με την σιγουριά των γκάλοπ.
Ιδιον αυτών που δεν έχουν ηγετικές ικανότητες.
Η πρωτιά στην μικροπολιτική δεν σημαίνει κατ ανάγκη και πρωτιά στη πολιτική.
Αλλο διαχείριση, άλλο επικοινωνία άλλο ταγός και ηγέτης.

Και μείς με το Σαμαρά είμαστε για τους ακριβώς αντίθετους με τον Σαλμά λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Οι ακκισμοί και τα νάζια, οι χαιρετούρες και τα φιλιά έχουν πέραση. Όχι για πάντα.
Εμείς σαν ψηφοφόροι την υποχρέωση την βγάλαμε.
Τώρα θα αρχίσουμε να τιμωρούμε.
Η βαθειά πικραμένη ψυχή του δεξιού ανθρώπου έχει πληγωθεί. Και η ελάχιστη δικαίωση είναι το ξεκαθάρισμα της ήρας από το σιτάρι.

Κρίμα Μάριε
Και σε αγαπήσαμε και σε στηρίξαμε.
Ο καημός σου όμως για εξουσία είναι ξένος από τους δικούς μας καημούς, που δίνουμε καθημερινά την μάχη της επιβίωσης.

Πως μας καταντήσατε έτσι?

Πρωτιά στους ψήφους, πρωτιά και στην ευθύνη.
Άρα απόρριψη οριστική.
Ο Σαμαράς παρά τις γκρίζες ζώνες, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω, αποτελεί την ελπίδα του μέσου δεξιού και όχι στασίδι για να προλάβουν άλλοι πικραμένοι να κάτσουν.

Ανώνυμος είπε...

TO 8EMA EINAI GIATI NA MHN YPARXEI ENAS POLITIKOS POU NA MH DIANOEITAI NA VOLEPSEI OUTE TH GYNAIKA TOY

Ανώνυμος είπε...

αλλος ενας Αλ-Καπονοβολεψάκιας, να μην εκλειψει το ειδος απο τη χουντα της δεξιας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΠΑΡΑΒΟ ΜΑΡΙΕ ΡΕ ΟΥΣΤ