Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Πραγματικά μας έχετε μπερδέψει!

Μετά τον υπουργό κ. Στυλιανίδη, φωτιές ανάβει με δηλώσεις και ο αρμόδιος ειδικός γραμματέας επί θεματών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης κ. Αθανάσιος Κυριαζής. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του city 99.5 τόνισε ότι η απόφαση για τη δημιουργία του 24ου Πανεπιστημίου της χώρας ελήφθη και εξαγγέλθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί η αναγκαία μελέτη σκοπιμότητας.

Πραγματικά ας αποφασίσουν επιτέλους εκεί στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να ακολουθούν μια κοινή γραμμή πλεύσης, γιατί έχουμε μπερδευτεί. Μετά την έδρα, μας λένε κατάματα ότι ουδεμία μέριμνα έχει ληφθεί απ'την πολιτεία για τη βιωσιμότητα του εν λόγω ιδρύματος και ότι εάν και εφόσον ιδρυθεί θα παράγει άνεργους πτυχιούχους! Mήπως θα ήταν σκόπιμο οι αρμόδιοι να παραχωρήσουν εκ νέου μια συνέντευξη τύπου, γιατί πολύ απλά η επίσκεψη Στυλιανίδη θόλωσε περισσότερο το τοπίο προκαλώντας ερωτήματα τα οποία χρήζουν άμεσης απάντησης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ). ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ.Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΩς ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!! ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος.Ουστ λαμόγια. Δε χρειαζόμαστε τέτοια όργια στο νομό. Αυτοί οι ίδιοι που παίρνουν τις ψήφους δεκαετίες τώρα μας κοροιδεύουν κάθε τέσσερα χρόνια. Ουστ.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_08/10/2008_287548

Αμα δειτε πανεπιστημιο πειτε μου και μενα...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΛΠ...ΗΜΑΡΤΟΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Ή ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΙ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ...
ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

γιατί ρε άμα έχει όνομα Ιωαννίνων το πτυχίο σημαίνει ότι θα βρεις πιο έυκολα δουλειά;Ποιος παπάρας κάποτε ξεκίνησε και έβγαλε αυτή τη κοτσάνα.
δουλειά θα βρεί κάποιος που έχει σπουδάσει κατι που γουσταρε και κάποιος που ξέρει τι ζητάει τουλάχιστον.
ΚΑι δηλαδη σε ποια πόλη δεν έγιναν τόσες σχολές για τα νοίκια και γιοα τις καφετέριες;ΑΠο το 99 και μετά ξέρεις πόσα ΤΕΙ έγιναν σε μέρη που δεν έπ΄ρεπε ,χωρίς κτίρια χωρίς λεφτά,χωρις καθηγητές.
Στο μόνο συμφωνούμε έιναι ότι για ολα αυτα φταίει η πολιτεία αλλά αν περιμένεις απο το Καρατζαφέρη με τους εθνικιστες και ρατσιστες να πάς μπροστά που το μόνο που τους νοιάζει ίεναι πώς να πάρουνε την Αγιά Σοφιά παρε ένα όπλο και πήγαινε πολέμα μόνος σου να γίνεις και ήρωας αν έχεις τα αρχ....α.

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου ρε μεγάλε εσύ που τά'χεις με τον Καρατζαφέρη, τα άλλα λαμόγια της πολιτικής σε έχουν αφήσει ικανοποιημένο...;!
Άκου φασίστας και εθνικιστής, κάποις που αγαπά την πατρίδα του!
Πες ρε μάγκα τι θέσεις έχουν ΄λοι οι υπόλοιποι, εκτός ίσως του ΚΚΕ, σε θέματα εξ. πολιτικής, οικονομίας, παιδείας κλπ...
Τι Αγιές Σοφιές και κουραφέξαλα λες για τον Καρατζαφέρη, δουλοπρεπή και κοντόφθαλμε Έλληνα!
Κόψε τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΕΣ και ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ...
Δες την αλλάγή που έρχεται και θα με θυμηθείς!
Μακριά από πολιτικούς λούληδες και ανείκοντες σε λέσχες Μπίλτεμπεργκ και...αδελφάτα ιπποτών, όπως λέει κι ο Γ. Γεωργίου!

Ανώνυμος είπε...

Άσε μεγάλε 11:21 δεν το σώζεις... Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη θα τους κάνετε όλους σαπούνι!