Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Tσίπρας & Αιτωλοακαρνανία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας για το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Να οφείλεται στο ότι ο νομός μας είναι μεγάλος και επηρρεάζει τα πανελλαδικά ποσοστά των κομμάτων ή στο ότι πολύ συγγενικό του πρόσωπο είναι παντρεμένο στην Κυψέλη του Δ. Στράτου; Ό,τι και να είναι, ο πρόεδρος του ΣΥΝ δίνει μεγάλο βάρος στην παρουσία του ΣΥΝ στο νομό μας στις επερχόμενες εκλογές. Για αυτό το λόγο πληροφορίες λένε ότι έχει επιστρατεύσει στενό του φίλο και συνεργάτη που κατάγεται από τον νομό μας για να ενισχύσει την οργανωτική προσπάθεια του ΣΥΝ στην Αιτωλοακαρνανία. Άλλες πηγές λένε ότι ο Τσίπρας του είχε προτείνει να είναι υποψήφιος του ΣΥΝ στις προηγούμενες εκλογές, αλλά εκείνος αρνήθηκε. ¨Εχει όμως αποδεχτεί την πρόταση του Τσίπρα για τις επερχόμενες εκλογές. Εάν είναι αυτός που υποψιαζόμαστε, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ θα έχουν προβλήματα, μιας και έχει προσωπικές συμπάθειες και στους δύο χώρους. Υπομονή και θα μάθουμε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όχι στην Κυψέλη! απ'τσ Σφήνα το λέμε εμείς εδώ... Ότι και να κάνει φλώρος θα παραμείνει!!! να μας πει για τον πατέρα του τον εργολάβο και τα έργα που πήρε στο φιλικό κομματικά δήμο Καισαριανής.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι άλλοι απο τα κόμματα, μας έχουν αποδείξει τι είναι άρα είναι απαράδεκτο να τους ψηφίζει κάποιος.
Τώρα γιά δάυτους ξέρουμε δε ξέρουμε . μπορείς να τους ψηφίσεις και να δείς καλό η μπορείς να δείς το αντίθετο.
Δύσκολο όμως να μπορούν να τα πράξουν αυτά που λένε και αυτά που πιστέυουνε γενικότερα τα κόμματα της αριστεράς.Η ιδεολογία πρέπει να αντικατοπτρίζει τη ζωή τους καθενός.
Δε μπορεί κάποιος να πιστέυει κάτι και να ζεί διαφορετικά γιατι τότε αναιρεί αυτό που υπερσπίζεται.

Το μόνο που τους σώζει είναι ότι δεν έχουμε δεί αν τα λόγια μπορούν όντως να τα κάνουν πράξεις.

Αλλά το χειρότερο είναι να έχεις ακουσει λόγια και να μην έχεις δεί πράξεις και να ψηφίζονται απο τον κόσμο οι ίδιοι και οι ίδιοι κάτι που γίνεται στο νομό μας και αποδεικνύει ότι τελικά μας αξίζουν αυτά που έχουμε.

Αρα υπάρχει κάποιος που όντως αξίζει η πρέπει να επιλέξουμε το πιο λίγο χειρότερο απο τα χείριστα;

Μάρκος είπε...

Μπα...καμιά γκόμενα θα έχει βρει από εκεί το παιδί μωρέ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ; ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΚΤΛ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Ο ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΜΠΛΕ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ''ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΑΡΑ'' ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

τιποτα δεν ειναι δεδομενο, και επειδη τους εχουμε δει ολους εδω και 30 χρονια ο συριζα και οτιδηποτε πιο αριστερα φανταζει μονοδρομος...

Ανώνυμος είπε...

Μονόδρομος ο Τσίπρας;Ας γελάσουμε!Καταρχάς φαίνεται ότι καθημερινά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μειώνονται και ξαφνικά από εκεί που τα στελέχη του ήταν ανένδοτα στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού(πίστευαν μέσα τους ότι είναι κόμμα εξουσίας)πλέον στην Κουμουνδούρου έχει εκφραστεί ανοικτά η τάση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ!Είναι που αυτούς δεν τους ενδιαφέρει η εξουσία, αλλά ξεχάσαμε το κάνουν για την ευημερία του τόπου!

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο φωστήρας που λέτε ότι φοβίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ποιος είναι;Το μυαλό μου πάει σε κάποιο νεαρό πρόσωπο με θητεία στο ΠΑΣΟΚ και στο εξωτερικό (αν δεν με απατά η μνήμη μου).Δε λέω αξιόλογο άτομο είναι, αλλά μην τρελαθούμε ότι θα ανατρέψει τους συσχετισμούς. Σε όσους ασχολούνται με πολιτική σε πιο ''ψαγμένα'' επίπεδα ενδεχομένως να τον γνωρίζουν. Όμως δε θα έλεγα το ίδιο και για τον μπαρμπα-Μήτσο στο χωριό μου!Αυτό είναι και το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό,ότι δηλαδή στα χωριά μας οι απλοί κάτοικοι αγνοούν την ύπαρξη του cool Alexi...Περισσότερο ξέρουν τον ''πατριώτη'' Καρατζαφέρη, παρά τον Τσίπρα που μιλά για ομοφυλόφυλους,ρατσιστές κ.α. Αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει είτε δε σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Απο τα λεγόμενα κάποιων καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η κατανατια αξίζει στον τόπο.
Ο άλλος μιλάει για πασοκ και ΝΔ που μας έχουν αλλάξει τη πίστη και ότι άλλο θείο υπάρχει και ο άλλος πλασάρει τον μη-ρατσιστή και πολύ καλό άνθρωπο καρατζαφέρη που το μυαλό του το έχει πώς να κάνει κανα πόλεμο με τα σκόπια ,αλβανία και τουρκία συν ότι έχει και τους ψυχασθενείς μαζί του.Να δώ ποιος απο αυτους θα πήγαινε να πολεμήσει;Κοτες ε κότες.
Τι να πει κανείς.Είστε ντιπ.

Θα αρχίσουμε να περνουμε κεφάλια σιγά σιγά με όλη τη σημασία της λέξεως,

Ανώνυμος είπε...

Είτε κάνει είτε δεν κάνει ο Τσιπράς κάτι για την Αιτωλοακαρνανία ένα είναι το ζητούμενο???Ότι με την πτώση του κομματός του στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί τον επόμενο καιρό να κάνει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.Γιατί αλλιώς θα χάσει την ευκαιρία να παζαρέψει για το τι θα πάρει στην εξουσία.Δεν είναι τυχαίο που τώρα τελευταία έχει ενταθεί το φλέρτ άγρια προς το ΠΑΣΟΚ.Καθώς και την ίδια επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούν και τα δύο κόμματα πέρει ανίκανης κυβέρνησης η κακιά δεξιάς!!!Λές και όλοι οι κακοί άνθρωποι μαζεύτικαν στην ΝΔ ή ότι δεν έχει συμβούλους έμπειρους που καθοδηγούνε τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό!!Πιστεύω ότι ένα παιδί του δημοτικού αυτά τα καταλαβένει καλύτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το πασοκ σε γα...ει με βαζελίνη ,η ΝΔ είναι πιο ελεικρινής τουλάχιστον σε παίρνει κατευθείαν.
Τώρα αν ο σύριζα θα κραταει το φανάρι είναι θέμα χρόνου να φανεί και επειδή μιλάμε για σύριζα και όχι για συνασπισμό εδώ λίγο αλλάζουν τα πράγματα xarianaras!
Αλλά δε μπορεί τόσο καιρό εδώ σε αυτό το blog κάποιοι να βγάζανε χολή για τις κυβερνήσεις που δε γίνεται εφετείο ,δρόμοι,έργα ,νοσκομεία και τόσα άλλα και μετά να υποστηρίζουν πασοκ και ΝΔ.
Αφου όλοι έχουνε δεί τι αίσχη γίνονται η εκτός αν συμμετέχουν και αυτοί.
Τουλάσχιστον για τα μικρά τα κόμματα έχεις τη πεποίθηση ότι μπορεί έστω και λίγο να είναι να έιναι όντως διαοφερτικοί.
Τελοσπαντων ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος κρίνει το μέλλον του αλλά δε μπορεί αυτόςο κόσμος να παίρνει συνέχεια και άλλους στο λαιμό του.