Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ο κυκλοφοριακός γολγοθάς συνεχίζεται..


Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα, τις τελευταίες ώρες στην υποθαλάσσια ζεύξη του Ακτίου, καθώς μεγάλος αριθμός Ηπειρωτών και Μακεδόνων επιλέγει την Λευκάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές. Κάποια στιγμή το απόγευμα οι ουρές των οχημάτων έφθαναν και τα 4 χιλιόμετρα!!!Την φωτό μας έστειλε αναγνώστης του epirusgate ο οποίος σημειώνει πως χρειάστηκε πάνω από μία ώρα,προκειμένου να περάσει το αυτοκίνητό του από την Βόνιτσα στην Πρέβεζα!
http://epirusgate.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dhmokratia ths bananias! OI XEFTILISMENOI OI POLITIKOI MAS FTAINE.
EXOUN PAEI TOSO PISW TON TOPO AYTO KAI OLH THN DYTIKH ELLADA POY PLEON H ANAPTYXH DEN MPOREI NA EMPODISTEI ALLO APO AYTOUS.
APO THN PIO FTWXH PERIFEREIA THS EYRWPHS MPOROYSAME NA GINOYME APO TIS PLOUSIOTERES ALLA DYSTYXISAME POU PESAME EPANW SE TETOIOUS XEFTILES POLITIKOUS!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ,ΑΣΤΑΚΟΥ, ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ, ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ Η ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ. ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;EIMAΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑ;OI ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ;H AITΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ(ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ!!!)

Ανώνυμος είπε...

τι να πεις ρε παιδια.εχουν φτιαξει την υποθαλασσια ζευξη εδω και χρονια αλλα ακομα να φροντισουν για τους δρομους που συνδεουν τα δυο ακρα της γεφυρας.ξεφτιλλα...ακομα χειροτερα ειναι τα πραγματα στην γεφυρα της λευκαδας που τα χιλιομετρα μπορει να φτανουν και τα 4-5 καθε σαβ/κο....