Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Μεθυσμένος Αμερικανός από το Αμερικάνικο καράβι δημιουργεί επεισόδιο στο Αστακό

"Μεθυσμένος Αμερικανός αναστάτωσε την ήσυχη παραλία του Αστακού, δημιουργώντας επεισόδια και φασαρία σε δυο καταστήματα. Πρώτα έκανε χειρονομίες σε μια κυρία που έπινε τον καφέ της σε καφετέρια της παραλίας και αργότερα ανέβηκε στο μπαρ ΑΓΝΑΝΤΙ όπου συνέχισε να είναι εριστικός με τους θαμώνες.
Όταν ο Αμερικανός, που ήταν από το πλήρωμα των αμερικάνικων καραβιών που είναι αραγμένα στο κόλπο του Αστακού,
άρχισε να δημιουργεί τις πρώτες φασαρίες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο αλλά και οι ”προστάτες τους”- με τις στολές παραλλαγής που κατακλύζουν την παραλία κάθε φορά που κάνει την εμφάνιση του αμερικάνικο καράβι- κανένας όμως δεν εμφανίστηκε να τον ”μαζέψει”. Είναι προφανές πως η εντολή είναι να προστατέψουν τα αμερικανάκια και όχι τους κατοίκους του Αστακού. Ο μεθυσμένος Αμερικανός στο μπαρ Αγνάντι έσπασε ένα μπουκάλι και τα γυαλιά βρήκαν κάποιους από τους θαμώνες, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσουν.Όταν οι θαμώνες και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού τον οδήγησαν στο σκάφος για να πάει ξανά πίσω στο καράβι αυτός συνέχιζε να βρίζει και να χειρονομεί."

2 σχόλια:

o Ξερόλας είπε...

Α ρε λεβεντογένα Κρήτη , θα είχε καεί επί τόπου ο Τζωνγουέην,μέχρι να πείς "see you later alligator"

Ανώνυμος είπε...

να πανε οι φασιστες του λαος να τον χαιδεψουν για να ηρεμησει, αφου ειναι και στην ιδια συμορια που πουλαει προστασια στους λαους.
και αν οι ντοπιοι φιλοι του ειναι απαχολημενοι ας πανε οι λιμενικοι και οι τροχονομοι να τους ηρεμησουν.
οξω λαμογια ντοπια και αμερικανικα καθαρματα.