Τρίτη 22 Απριλίου 2008

Αιτωλοακαρνανία:Ο Δρόμος.Η Γέφυρα.Η Έξοδος.


Σε προηγούμενη ανάρτηση σας ενημερώσαμε ότι την άλλη Τετάρτη 30 Απριλίου ο Σύλλογος Αγρινιωτών Φοιτητών & Νέων Αθήνας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα : «Σημαντικά ζητήματα για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας».
Αυτά για την επόμενη βδομάδα.

Αύριο, Μ.Τετάρτη 23 Απριλίου, Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών, πραγματοποιεί στις 18:00 το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων «Καπα Research», σε νέους και νέες για λογαριασμό του στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η έρευνα προσανατολίζεται στο να αναδείξει τις προθέσεις των νέων όσον αφορά το μέλλον τους στο νομό, όσο και τις απόψεις τους σχετικά με την υπάρχουσα υποδομή του νομού στους τομείς του πολιτισμού, της οικονομίας, της παιδείας καθώς και της κοινωνίας και την προοπτική ανάπτυξής του.
Την έρευνα θα αναλύσει ο κ. Θάνος Βούρδας, συνεργάτης της Kαπα Research. Της παρουσίασης και της ανάλυσης, θα ακολουθήσουν ομιλίες του κ. Θύμιου Σώκου, Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας, του κ. Απόστολου Κοιμήση, Προέδρου ΤΕΔΚ Αιτωλ/νίας και Δημάρχου Αμφιλοχίας, του κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή, προέδρου Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και του κ. Ιάκωβου Παλαιολόγου, προισταμένου Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Βασίλειος Πατρώνης, Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.


Εμείς χαιρόμαστε πραγματικά όταν οι νέοι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται και δραστηριοποιούνται γύρω από τα ζητήματα που αφορούν το τόπο τους.Και αυτό αποτελεί δείγμα προόδου για τη πόλη μας και το τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: