Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Ποδηλατικός γύρος της Τριχωνίδας

Το Γύρο Τριχωνίδας, στην κατηγορία των Παίδων, διοργανώνει από κοινού με τους παρατριχώνιους δήμους η ομάδα του ΠΟ Πατρών, την Κυριακή 31 Αυγούστου. Ο αγώνας αυτός είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 1η Ιουνίου που μας πέρασε, αλλά λόγω των εξετάσεων των αθλητών είχε αναβληθεί.Ο Γύρος Τριχωνίδας αναμένεται να έχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή, μιας και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι αθλητές της κατηγορίας των παίδων που έχουν επίσημο δελτίο της ΕΟΠ. Σημαντικός παράγοντας για τη μεγάλη συμμετοχή αναμένεται να είναι και η επιλογή της ημερομηνία, αφού ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνε αρκετές μέρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους, αλλά κα αρκετές μέρες μετά το τέλος (λογικά...) των διακοπών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to kako einai oti den mporoume na organosoume oi idioi enan agwna kai erxontai oi Patrinoi kai kanoyn edw ton agwna toys...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠ ΠΑΤΡΑΣ.
ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ(ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΩΝ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

nai kala oti peite!
Gia na mathete pantos symetoxi apo aitoloakarnania den tha exoyme.

P.S.
Kai den apla paidakia me podilata...