Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και αθλητικές εγκαταστάσεις τα νέα έργα που δημοπρατούνται


Δύο σημαντικά έργα που αφορούν τη βελτίωση των υποδομών στον αθλητισμό και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων δημοπρατούνται άμεσα.

Πιο αναλυτικά η Δημαρχιακή Επιτροπή ενέκρινε τους όρους δημοπράτησης στα εξής έργα:«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ "Κ.Χ. 1040" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ»ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 300.000,00 € " ΣΑΤΑ" Σύμφωνα με την μελέτη του έργου στο κοινόχρηστο χώρο (κάτωθι του παλαιού Αγίου Χριστοφόρου και επί της οδού Γούναρη) θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανάπλασης για την κατασκευή γηπέδου 5x5 και γήπεδο καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα θα ανακατασκευασθούν οι δρόμοι που περιβάλουν τον κοινόχρηστο χώρο (εργασίες ασφαλτόστρωσης - κατασκευή πεζοδρομίων - ηλεκτροφωτισμός).«ΕΠΕΚΤΑΣΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ»

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 200.000,00 € "ΣΑΤΑ"

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου προβλέπεται τοποθέτηση δημοτικού φωτισμού στις οδούς: Αγίου Γεωργίου, Παπακώστα, Παναγοπούλου, Σούλου, Μακρή, Σκόπα, Αλεξοπούλου και συμπλήρωση δικτύων ηλεκτροφωτισμού σε διάφορες οδούς του Δήμου Αγρινίου.
Y.Γ. Επιτέλους κάτι έπρεπε να γίνει άμεσα με τον δημοτικό φωτισμό, καθώς όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, δεν λειτουργεί σε πολλά σημεία της πόλης.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για την πλατεια χατζοπουλου δεν βλεπω να προβλεπεται καμια βελτιωση στον φωτισμο της πλατειας αλλα και της περιοχης γενικοτερα απο πλατεια χατζοπουλου μεχρι αγ δημητριο.ειναι μακραν η πιο σκοτεινη πλατεια στο κεντρο και να φανταστει κανεις οτι ειναι μολις λιγα μετρα μακτυα απο την κεντρικη πλατεια της πολης...ελπιζω εστω και καθυστερημενα κατι να γινει και για την περιοχη αυτη που ειναι υποβαθμισμενη αρκετα.

Ανώνυμος είπε...

τα χρηματα ειναι ψιχουλα σε σχεση με τις αναγκες.μας δουλευουν...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια έλεος μήπως ειναι τρελά λεφτα τα 200 χιλιαρικα για φωτα;;;;;

δεν κοιτανε να μπαλώσουνε κανα δρόμο που τωρα με τις βροχές γεμίσαμε λακούβες στο κέντρο;;;

τα φώτα τι τα θέλουμε δεν κυκλοφορεί και κανενας το βράδυ σε αυτή την πόλη!!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε 4.16 τα φωτα τα χρειαζονται μονο οι ξενυχτηδες;τι μας λες ,θα μας τρελανεις;δηλαδη 7ή8 ή 11 η ωρα το βραδυ που εχει κοσμο εξω εσυ δεν θες φωτα,βλεπεις και χωρις αυτα,ε;τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΕΝΟΙΚΙΑΣΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 39 ΕΥΡΩ..ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΛΑΒΗ[ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ]ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ..ΜΕ ΝΕΑ ΧΡΕΩΣΗ 48 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ?ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΝΟΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 19 ΕΥΡΩ.! ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ...!ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ κ.κ. ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΞΙΩΝΕΤΕ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ..??

kostakoutas είπε...

Προς κύριο 12:55
Μην εκπλήσσεστε...
Το αγρίνιο αν και διαθέτει πληθώρα(αρδευτικού και υδρευτικού) νερού,καθώς επίσης διαθέτει και 2 ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες,οι πολίτες του πληρώνουν από τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη..Ο λόγος?Όταν για φωτισμούς,πλακοστρώσεις κλπ απαιτούνται υπέρογκα ποσα(κάποιοι πρέπει να φάνε),από κάπου πρέπει να βρεθούν και τα κονδύλια...Οποτε πλήρωνε μακακα Έλληνα(αγρινιώτη εν προκειμένω).

αλήθεια εκείνο το στάδιο έχει αφεθεί στη τύχη του η μου φαίνεται? Παίζει να γίνει κάνα έργο εκεί πέρα ή θα το αφήσουν να σαπίσει και να διαλυθεί?