Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Στην Αμφιλοχία ο Αβραμόπουλος για τα εγκαίνια του ΚΑΦΚΑ.

Τα εγκαίνια του Κέντρου Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμφιλοχίας θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 5 μ.μ. παρουσία του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου και του υφυπουργού Μάριου Σαλμά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο ΚΑΦΚΑ είναι δυναμικότητας 60 κλινών.

Υ.Γ.: Άντε να δούμε πότε θα κοπεί η αντίστοιχη κορδέλα και στο νοσοκομείο της πόλης του Αγρινίου...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ;
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ 60 ΚΛΙΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ... ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ta παντα ολα ο μαριος,εργο 15ετιας θα εγκαινιασει.

Ανώνυμος είπε...

18.000(μεσολογγι) χ 3 = 54.000(αγρινιο).οπως και να το δειτε χωριατες ειμαστε τριπλασιοι και αντε γεια...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε (1), γιατί δεν περνάς μία βόλτα από το Κ.Α.Φ.Κ.Α να δεις το Κέντρο και τις κλίνες οι οποίες εδώ και έναν μήνα λειτουργούν; Να δεις επίσης τα 60 άτομα προσωπικό; Να διαβάσεις τον Οργανισμό;.......................

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Κ.Α.Φ.Κ.Α. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΛΗ.....

Ανώνυμος είπε...

to ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ειχε εγκαινιαστει εν ετει 1999 απο τον τοτε γ.γ.του υπουργειου υγειας,ΠΑΝΟ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΣΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

.....Είχε εγκαινιαστεί από τον αξιότιμο γ.γ.ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε στα κανάλια ότι σκοπός του είναι να δοθεί το Κ.Α.Φ.Κ.Α. σε ιδιώτες???
Ποιος ταϊζει και σε ποια πρόβατα σανό???

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1999 ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΠΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004 ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2004 ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.Ο κ.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ κ.ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΤΟ 2006 ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ.