Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Για άλλη μια χρονιά τραυματισμοί από βεγγαλικά στο Αγρίνιο

Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά δεν έλειψαν οι τραυματισμοί από βεγγαλικά και κροτίδες στη περιοχή μας τις ημέρες των εορτών του Πάσχα. Στο νοσοκομείο ΚΑΤ έχουν μεταφερθεί τρία άτομα από το Αγρίνιο: Ένας 24χρονος έχει ακρωτηριαστεί στον αριστερό καρπό, ένας 46χρονος έχασε τρία δάχτυλα του χεριού ενώ μια 19χρονη κοπέλα τραυματίστηκε στον αυχένα από θραύσματα.
Εϊναι μια θλιβερή πραγματικότητα ότι τα έθιμα αυτά κρύβουν μεγάλους κινδύνους: Δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχοντες σε αυτά ακρωτηριάστηκαν η ακόμα έχασαν τη ζωή τους τις ημέρες αυτές. Ας ελπίσουμε να λαμβάνονται στο εξής τα κατάλληλα μέτρα και τέτοια περιστατικά να μην ξαναεπαναληφθούν..

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη! Αυτοί που θέλουν και τα παθαίνουν... τΙ ΝΑ ΠΕΙς ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν έχει μυαλο έχει πόδια. Καμιά φορά βέβαια δεν έχει χέρια... Λυπηρά συμβάντα και περαστικά στους τραυματίες αλλά ας πρόσεχαν. Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά ! Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο άσχετο με το θέμα των τραυματισμών.... Είναι ντροπή για την πόλη μας χρονιάρες μέρες να παρουσιάζει αυτή την εικόνα των βρώμικων δρόμων και πεζοδρομίων από τα διαφημιστικά έντυπα των πολυκαταστημάτων και άλλων επιχειρήσεων που διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ..... Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με το θέμα και να πιεσθεί ο Δήμος να περιορίσει , επιτέλους, αυτό το φαινόμενο ελέγχοντας τους τόσο τους διαφημιζόμενους όσο και τους διανομείς των εντύπων .Η εικόνα της πόλης, τουλάχιστον σε κάποιες γειτονιές του κέντρου , είναι σχεδόν τριτοκοσμική και μας ντροπιάζει όλους ... ευχαριστώ....

Ανώνυμος είπε...

Αφου κι εσεις ομως προβαλλεται το βλαχο-εθιμο των χαλκουνιων, που επισης εγκυμονει κινδυνους...
μετα κατοπιν εορτης κλαιμε για τα θυματα...

Ανώνυμος είπε...

katse re file , oxi kai vlaxoethimo ta xalkounia, mhn ta isopedwnoyme ola!
ama eisai gay kai den mporeis ton pono phgaine allou.

Ανώνυμος είπε...

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...

katse re file , oxi kai vlaxoethimo ta xalkounia, mhn ta isopedwnoyme ola!
ama eisai gay kai den mporeis ton pono phgaine allou."


-ponas wre manolio?
- ponan ta palikaria wre?
:PPP

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάζω τα επιχειρήματα σας περί gay και περι χαλκουνιών. Ωραία...

Α ρε Αγρίνιο... από πολιτισμό μηδέν!!!

Ανώνυμος είπε...

να μην "ξαναεπαναληφθούν.."

Ανώνυμος είπε...

τα χαλκουνια ειναι για ντρες και για αυτους που τα αντεχουν.αυτοι που δεν μπορουν να κατσουν σπιτι τους και να μην πετανε οτι παπαρια τους κατεβει για το εθιμο των χαλκουνιων που κραταει τοσα χρονια στο αγρινιο.