Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Από την παρουσίαση του τουριστικού οδηγού ΑΙτωλοακαρνανίας

Μαζική προσέλευση στην παρουσίαση του τουριστικού οδηγού


Το πάνελ της εκδήλωσης

Ο συγγραφέας του τουριστικού οδηγού Λίνος Υφαντής και ο εκδότης Ηλίας Ζαπαντιώτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του τουριστικού οδηγού Αιτωλοακαρνανίας. Πολλοί συμπολίτες μας τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί νέοι άνθρωποι. Όπως προαναφέραμε , το εν λόγω βιβλίο περιέχει 232 σελίδες με φωτογραφίες, στοιχεία για το φυσικό πλούτο και την ιστορική κληρονομιά για κάθε γωνιά του νομού μας. Η όλη ιδέα είχε ως διαδρομή έρευνα πολλών μηνών προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα στοιχεια, ( κείμενα και εξαίρετο φωτογραφικό υλικό από τον κ. Γιάννη Γιαννακόπουλο), τα οποία πλαισιώνουν ο τουριστικός χάρτης της Αιτωλοακαρνανίας στη πρώτη σελίδα καθώς και αναλυτικός πίνακας χιλιομετρικών αποστάσεων όλων των δήμων και κοινοτήτων από το Αγρίνιο και την Ι.Π. Μεσολογγίου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος. "Χαρούμενος και περήφανος" για αυτή την εκδοτική προσπάθεια δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς, ενώ ο αντινομάρχης κ. Παναγιώτης Κατσούλης ανέφερε ότι χρειαζεται η σύμπνοια κρατικής βούλησης και ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη του τόπου, ενώ έκανε λόγο για ένα χρήσιμο εργαλείο που θα συμβάλει καθοριστικά στη προσπάθεια προβολής της Αιτωλοακαρνανίας. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος που έρχεται να υπηρετήσει ο τουριστικός οδηγός, διότι "αν μάθουμε κάθε γωνία του τόπου μας, τότε θα τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο " επισήμανε ο συγγραφέας των κειμένων κ. Λίνος Υφαντής.
Η κύρια παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ.Παναγιώτη Τσιχριτζή, τον Γενικό Διευθυντη του Υπ. Ανάπτυξης κ. Γιώργο Τσούκα και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανία κ. Χρήστο Κωστακόπουλο, οι οποίοι αναφέρθηκαν διεξοδικά στις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης που υπάρχουν στην Αιτωλοακαρνανία και τη θετική συμβολή που αναμφιβολα έχει ο Τουριστικός οδηγός.
Στην εκδήλωση παρουσίασης το παρόν έδωσαν πολλοί επίσημοι μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι Θεστιέων Δημ. Τραπεζιώτης, Φυτειών Παν. Τζαχριστας, οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Θ. Λαδάς και Στ. Τσούκαλος, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραίτης, οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Μακρυπίδης και Παναγιώτης Κουρουμπλής, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, εκπρόσωποι πολιτιστικών και άλλων φορέων.
Ο Τουριστικος Οδηγός κυκλοφορεί στη τιμή των 20 ευρώ σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
Την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 7:00 θα γίνει η δεύτερη παρουσίαση του τουριστικού οδηγού στη Στοά του Βιβλιου
( Πεσματζόγλου 5 κ Σταδίου).
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος.
Ομιλητές:
-Παναγιώτης Κοντός, Γενικός Γραμματέας Πανεπιστημίου Αθηνών.
-Φαίδων Στράτος, οικονομολόγος
-Κωνσταντίνος Ζούλας, Δημοσιογράφος

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα λέγομαι ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ είμαι ο διαχειριστής του astakos wordpress δεν μπόρεσα να έρθω στην εκδήλωση, την ίδια μέρα και ώρα είχε και στον Αστακό μια εκδήλωση για την ενέργεια. έχω βιβλιοπωλείο ασ μου στείλει κάποιος 4-5 τεμάχια από τον τουριστικό οδηγό για να τον δω, η ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου 2646042404

Ανώνυμος είπε...

ρε αρτεμη τι ξεφτιλλα και αυτη...το αγρινιο να εχει τα διπλασια ξενοδοχεια απο το χωριουδακι σου και σε ποιοτητα πολυ ανωτερα επισης.κριμα ρε γαμωτο για τους δεκαδες χιλιαδες των τουριστων που εχει το μεσολογγι.δεν μας χεζεις ρε αρτεμη λεω γω.ανοιξε τα στραβα σου να δεις την πραγματικοτητα και βαλε τα κλαματα καλυτερα απο τωρα...

Ανώνυμος είπε...

nai re paidia exei dikaio o proigoumenos filos.to agrinio exei pragmatika ta diplasia hotel apo to mesologgi.kala den mou kanei kai tromeri ekpliksi mias kai to mesologgi exei meinei ston mesaiona se ola.malista exoun valei kai nees pinakides ston ethniko tou agriniou gia anergesi kai neou hotel konta sto neo nosokomeio 4 asteron.gia na to doume kai auto.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΙΚΑ.Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΡΑΜΗΛΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΙΚΡΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΧΩΡΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

vre katsiapliades pou exete kai trassos milate gia xenodoxeia pou ftiaxate ta teytaia tria xronia stin etniki odo me katara vlaxoproseggisi kai xoris na apoteloun tipote to idiaitero..mexri protinos ta xenodoxeia sas itan anyparkta ,atlia kai vlaxokatafygia gia agrotopidikoules..oxi oti tora den einai..ta xenodoxeia ta kanate dioti ysteroysate enanti toy mesologgioy kai parousiasate perissoteres klines..sto agrinio me miden toyrismo kai me terastia asximia den prokeitai na stathei xenodoxeio oute ston aiona ton apanta..gia kapoioys pou lene gia trixonida toys exoume etoimous..den tha mas to paizete eyaisthitoi kai tha katapatate tin limni ....kalomeletate kai erxetai i parakampsi tis ionias kai na doume posd tha ta syntirisete ta xenodoxeia..oso gia to mesologgi kalomeletate kai erxontai dyo monades pentasteres kai mia stin marina pou ginetai tora...tha fate kala trasytatoi vlaxofitoules..artemis

Ανώνυμος είπε...

βγαζεις και γλωσσα απο πανω ρε κακομοιρη αρτεμη αντι να κρυφτεις σε κανα λαγουμι...ειστε πισω απο τον κοσμο παρτω χαμπαρι και ασε τα παλαβα και την παραπληροφορηση.ακομα και και στα ξενοδοχεια τρομαρα σου ανωτερω ειναι το αγρινιο κατα πολυ μαλιστα απο το χωριουδακι σου.τι σε ετσουξε και αυτο και παραμιλας;;;;περαστικα σου και ξυδι.ρε τι επαθε ο μαυροαρτεμης,χαχαχαχαα

Ανώνυμος είπε...

ma kala,pos xorane ta karavania ton touriston pou katafthanoun sto mesologgi kathe mera se 3-4 hotel pou exoune;dropi re artemi,akoma kai se auton ton tomea eiste poli piso pou na xtipiesai apo kato!

Ανώνυμος είπε...

ARTEMH TELEYTAIA FORA EIXA ERTHEI MESOLOGGI GIA NA .... KAI DEN EIXA POU NA PAW! EPSAXNA GIA XENODOXEIO THS PROKOPHS KAI BGHKA NAYPAKTO!

Ανώνυμος είπε...

τα ξενοδοχεια του μεσολογγιου ειναι παλια και ειναι δυο μεγαλα και δυο μικρα συν τα ενοικιαζομενα δωματια...ειναι γεγονος οτι τα τελευταια χρονια δεν εχει φτιαχθει κατι καινουργιο σε αντιθεση με το αγρινιο που ενω ειχε δυο τρια ξενοδοχεια μικρα πεπαλαιωμενα και στεναχωρα εφτιαξε τα τελευταια 8 χρονια 4-5 ξενοδοχεια καλυτερα φυσικα απο το μεσολογγι συγχρονα και με συνεδριακες αιθουσες ,σε καμια ομως περιπτωση δεν ειναι ξενοδοχεια που μπορουν να συκγριθουν με μεγαλα ξενοδοχεια της επαρχιας,μεγαλες μοναδες δηλαδη που προυποθετουν τουρισμο...τα καλυτερα ξενοδοχεια τα εχει η παλαιρος και το η πολη που εχει το καλυτερο ξενοδοχειο σε μεσο επιπεδο ειναι η ναυπακτος με το ναυς.....το ζητημα ειναι οτι στο αγρινιο επενδυουν σε μεσα ξενοδοχεια που μπορουν να φιλοξενησουν μονο συνεδριακο τουρισμο επιπεδου περιφερειακων εκδηλωσεων..τιποτε αλλο δν μπορει να σταθει ..το αγρινιο δεν μπορει να αποτελεσει τουριστικο πολο για τουσ γνωστους λογους και για αυτο στρεφεται σε διεκδικησεις που ειναι ξενες με το χαρακτηρα του σαν πολη(βλεπε πανεπιστημια,εφετεια,αρχαιολογικα μουσεια)..τωρα στο μεσολογγι..ενα ξενοδοχειο θα φτιαχθει μεσα στα επομενα δυο χρονια στην μαρινα που θα εκλιμενιζει 500 σκαφη ημερισιως και αποτελει μετα το πλατυγιαλι το δευτερο μεγαλυτερο αναπτυξιακο εργο της αιτ/νιας....ακουγεται για το ενδιαφερον ιδρυσης πενταστερων ξενοδοχειων ωστοσο ομως θα διαφωνησω με τον αρτεμη ,τιποτε ακομη δεν εχει συμφωνηθει.Ειναι γεγονος οτι στο μεσολογγι οι υπαρχουσεσ κλινεσ δεν καλυπτουν με τιποτε τισ αναγκες που αυξανονται ραγδαια..υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για τουρισμο..αποτελει τα τελευταια χρονια προορισμο μαζι με την ναυπακτο της εργατικης εστιας και μεγαλων τουριστικων γραφειων αθηνας και θεσσαλονικης κατι που ηταν αδιανοητο παλια για αιτ/νια..καταρτιζεται δε ενα φιλοπνοο προγγραμμα οικολογικου τουρισμου που μπορει να δωσει τεραστια αναπτυξη στο μεσολογγι.Αλλα προσκουει προς το παρον στον δημαρχο μεσολογγιου(τον χειροτερο δημαρχο που θα μπορουσε να εχει ελληνικη πολη).Ο δημαρχος βεβαια σε λιγο παιρνει ποδι και θα λειτουργησει και η ακαδημια ελευθεριας που εκει παλι προσκρουει.....οποτε τα αναπτυξιακα δεδομενα για το μεσολογγι ειναι οντως ενθαρρυντικα και θα εχουν ως αποτελεσμα την ανεγερση τουριστικων μοναδων και οχι ασστικων ξενοδοχειων.Αυτα τα γραφω για καποιους εξ αγρινιου που πνιγμενοι σατον τοπικισμο τους δεν βλεπουν τις αναποφευκτες εξελιξεις στο τουριστικο τοπιο της αιτ/νιας.

Ανώνυμος είπε...

Στο Μεσολόγγι βρέθηκε τις περασμένες ημέρες πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ WORLD, προκειμένου να κάνει γυρίσματα για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ που θα αφορά την ιστορία της πόλης και μεταξύ άλλων να προβάλλει την αξιοπρόσεκτη συμμετοχή στις γιορτές Εξόδου, του Προέδρου του ΤΕΙ, κ. Βαγγέλη Στεργίου Πολίτη, μαζί με τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Πατρών. Θέμα της σημαντικής αυτής παραγωγής της ΕΡΤ αποτελεί η ιστορική μνήμη και πως τα διαχρονικά μηνύματα της θυσίας των Ελεύθερων Πολιορκημένων μεταλαμπαδεύονται στις νεώτερες γενιές και επηρεάζουν το σημερινό γίγνεσθαι της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου. Ο πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Πολίτης κινηματογραφήθηκε να φορά την παραδοσιακή στολή, προερχόμενη από το Εθνολογικό Μουσείο Ναυπλίου και τον πρωτότυπο οπλισμό, προερχόμενο από το Εθνολογικό Μουσείο Πελοποννήσου. Το συνεργείο της ΕΡΤ έκανε γυρίσματα στους χώρους του ΤΕΙ, στα ιστορικά μνημεία της πόλης, τη λιμνοθάλασσα με τις «πελάδες», σε οικοδομήματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής όπως τα σπίτια των Τρικούπηδων, του Παλαμά, το Πετροπουλεϊκο, και την Πινακοθήκη. Έγιναν επίσης λήψεις κατά τη διάρκεια της πομπής προς τον Κήπο των Ηρώων αλλά και της αναπαράστασης της ανατίναξης του Καψάλη. Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί αργότερα από το κανάλι της δορυφορικής ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο.


Αναρτήθηκε από Πολιτεία Αιτωλών & Ακαρνάνων

Ανώνυμος είπε...

Διαλέγεις Υφαντής...
διαλέγεις ποιότητα...
χαχαχα...
Μπράβο Λίνο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 7.20,ΘΑ ΜΑς ΤΡΕΛΑΝΕΙς;ΠΟΙΟς κοινωνικος τουρισμος στο μεσολογγι,πας καλα.ανοιξε και κανα βιβλιο με τα καταλυμματα που εχουν δηλωσει συμμετοχη απο το χωριο σου και μετα μιλα.ενα μονο ξενοδοχειο εχει δηλωσει συμμετοχη αλλα εσυ μαλλον ονειρευεσαι καραβανια τουριστων και ξενοδοχεια 5αστερα.και στο αγρινιο αν θες να μαθεις δεν μιλησε κανεις οτι επειδη εγιναν ενα σωρο νεα ξενοδοχεια θα αποκτησει ξαφνικα και τουρισμο.για μια πολη τεραστια ομως σαν το αγρινιο τα βηματα αυτα ειναι προς τα μπροστα και και προσελκυουν αλλο ειδος 'τουρισμο' για την περιοχη που εσεις αγνοειται ετσι και αλλιωσ,και να εισαι σιγουρος πως ο τουριστα που θα πεσει στον νομο θα επιλεξει να μεινει ναυπακτο η στα παραλια του ιονιου προς λευκαδα μερια.

Ανώνυμος είπε...

Συνεδριακός Τουρισμός στο Αγρίνιο

Υποβλήθηκε στις 2009-04-25 , 10:00 AM


Ξαφνικά, από ‘κει που δεν το περίμενε κανείς και απ’ το πουθενά, μας προέκυψαν… σύνεδροι. Τόσοι που δεν χωράνε στα ξενοδοχεία του Αγρινίου. η Σύνοδος των Περιφερειαρχών αυτές τις μέρες και αμέσως μετά το forum Αδριατικής – Ιονίου. Προσθέστε και τις διάφορες άλλες εκδηλώσεις που «κατεβάζουν» τον δικό τους κόσμο και βγάλτε συμπέρασμα… Ο κλάδος πάντως (των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων) έχει αισθητά αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια στο Αγρίνιο. Και πάλι όμως έρχονται μέρες που ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών φαντάζει πολύ φτωχός. Επιστρατεύονται βέβαια τα ξενοδοχεία άλλων περιοχών (Αμφιλοχίας λ.χ.) και κανείς δεν μένει… άστεγος! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται νέες μονάδες. Θα λέγαμε δε ότι δυο – τρία ξενοδοχεία ακόμη χωράνε άνετα σήμερα στο Αγρίνιο. ...........................................Καταρχήν το κατεξοχήν όργανο του αγρινιώτικου τοπικισμού και της βλακώδους αντίληψης περί κυριαρχικής δράσης του Αγρινίου στην Αιτ/νια,η εφημερίδα συνείδηση έχει χάσει εντελώς το μέτρο και οι προκλήσεις της έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της φαιδρότητας.Η συγκεκριμένη εφημερίδα ΕΠΑΊΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΈΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΎ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ....όταν ακόμη και αυτή η κρήτη και η ρόδος δεν το κάνει..κάποιοι δεν βλέπουν την κατάντια της πόλης τους και την παντελή έλλειψη αισθητικής της και βλέπουν το Αγρίνιο ως κέντρο συνεδριακού τουρισμού.Τι να πεί κανείς,εύχομαι εκεί στο Αγρίνιο κάποιοι να προσγειωθούν γιατί έχουν πέρει ψηλά τον αμανέ και δεν διδάσκονται από πρόσφατα στραπάτσα.Για τον φίλο 9.04..Φίλε μου φυσικά και μόνο έχει δηλώσει ένα ξενοδοχείο κοινωνικό τουρισμό και το οποίο είναι γεμάτο απο πελάτες διότι το Μεσολόγγι αποτελεί διανυκτέρευση και προορισμό κάτι που μέχρι πρότινος υπήρχε μόνο για την ναύπακτο.Μπορώ να σου αναφέρω πλείστα τουριστικά γραφεία που το συμπεριλαμβάνουν στις εκδρομές τους,κάτι που ήταν αδιανόητο προ ετών.Το Πάσχα και τις εορτές των Βαίων βούλιαξε απο επισκέπτες...Ολοι πια το βλέπου ως μια πόλη που αξίζει να επισκεφτείς..πάρα πολλά τα αφιερώματα εφημερίδων,περιοδικών και τηλεοράσεως.Μη μιλήσουμε για το Αγρίνιο,γιατί μπορεί να έχουν δηλώσει όλα τα ξενοδοχεία κοινωνικό τουρισμό αλλα ποιος θα έρθει στο Αγρίνιο και τι να κάνει?Οταν μιλάτε για το Αγρίνιο πάντα κοτσάρετε και την τριχωνίδα που δεν είναι Αγρίνιο.Συνέχεια σας ακούω να λέτε τεράστια πόλη κλπ..Τεράστια πόλη φυσικά δεν είστε αλλα ας το προσπεράσουμε και αν γίνεται εξήγησέ μας τι είδους τουρισμό εννοείς?και γιατί δε μας λες?Είναι κρυφό δηλάδή?Το Μεσολόγγι αν και σας πληγώνει έχει τεράστια δυναμική..Η ανοχή για κάποιους που το κρατάνε καθηλωμένο έχει εξαντληθεί..Οκόσμος φωνάζει,οι καιροί απαιτούν νέα αντιμετώπιση και οι Μεσολογγίτες της Αθήνας μετά απο αυτά που πήγατε να κάνετε με το Εφετείο έχουν κινητοποιηθεί.Είναι θέμα χρόνου πια............

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕς ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗς ΠΟΛΗς ΣΑς ΛΕΩ ΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΥΣΗΧΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΔΕΝ ΣΑς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ KΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;;;;ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ