Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Ζητούνται ενοικιαστές...

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, ενοικιαστές αναζητούν πολλά διαμερισμάτα τόσο στο κέντρο του Αγρινίου, όσο και αλλού...
Φαίνεται ότι η ραγδαία οικιστική ανάπτυξη των προηγούμενων χρόνων δεν μπορεί πια να ακολουθήσει τη ζήτηση της αγορας. Έτσι λοιπόν πληθώρα διαμερισμάτων είτε μένουν απούλητα, είτε αναζητούν ενοικιαστή. Την αγορά "κινούν" επί το πλείστον οι φοιτητές που έρχονται να σπουδάσουν και από άλλες πόλεις, αλλά ο αριθμός τους παραμένει σταθερός. Επίσης χαμηλή είναι και η ζήτηση για επαγγελματική στέγη.
Ας ελπίσουμε να έρθουν καλύτερες μέρες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε ολη την ελλαδα το ιδιο προβλημα.
ο καθε ελληνας εχει απο 2-3 σπιτια τουλαχιστον.
ωρα να αρχιζουμε να γκρεμιζουμε ιδιως οσα ειναι απο τον εννατο οροφο και πανω στην πολη μας και οσα δεν εχουν σκεπες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΥΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

καλα στο αγρινιο δεν συμφερει να νοικιαζεις, οποιος εχει διαμερισματα βεβαια.
εχουμε τα φτηνοτερα ενοικια στην ελλαδα μαζι με την καρδιτσα!
8:24 μην μιλας για ακριβα σπιτια στο αγρινιο ειδικα!
ειναι τα φτηνοτερα στην ελλαδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Που κυμαίνονται τα ενοίκια στο Αγρίνιο.

Ανώνυμος είπε...

Στα 200-250 ευρώ

Ανώνυμος είπε...

καρδιτσαρα ντιπ μυαλο!! εμεις στην καρδιτσα το 2αρι το νοικιασαμε 170 ευρα ΜΟΝΟ! ενω εδω σαν φοιτητης πλερώνω 270!!!! ελεος! απο χρυσαφι ειναι?
Πυροκλανης

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΙΜΕς ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΜ/ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟς ΠΩΛΗΣΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜ/ΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ.ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΜ/ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΟΛΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ (ΑΛΒΑΝΟΥΣ)...!