Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Πρώτη πανελλήνια πρεμιέρα στο "Άνεσις"

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄Άνεσις΄΄
από την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009
θα προβάλει σε Πρώτη Πανελλήνια πρεμιέρα την ταινία :
X-MEN ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ Η ΑΡΧΗ
Επιστροφή στο παρελθόν, για να γνωρίσουμε το ξεκίνημα του θρυλικού μεταλλαγμένου ήρωα Wolverine (Hugh Jackman), κατά κόσμον Jack Logan. Ο νεαρός Jack με τον αδελφό του Victor το σκάνε από το σπίτι τους, μετά από ένα τραγικό γεγονός. Αφού περιπλανηθούν τυχοδιωκτικά στον κόσμο, θα τους στρατολογήσει ο William Stryker (Danny Huston) σε ένα σώμα μεταλλαγμένων πολεμιστών. Λίγο αργότερα ο Wolverine αποσύρεται, όμως ο Stryker θα τον εντοπίσει χρόνια αργότερα για να του ζητήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και στο νέο στρατιωτικό πρόγραμμα, 'Weapon X'.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:
Γκαβιν Χούντ.
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Χιου Τζάκμαν, Ραιαν Ρεινολτς,Λιν Κόλινς
Προβολές Καθημερινά : 7.30 μ.μ & 9.30 μ.

Τηλ.Επικοινωνίας : 26410 – 44345.

9 σχόλια:

kostakoutas είπε...

ψιλό μάπα είναι,το είδα πριν κάνα μηνα.

Ανώνυμος είπε...

δεν αντιλεγω οτι το ανεσις κανει φιλοτιμες προσπαθειες για την αναβαθμιση του σε ολους τους τομεις.ειναι κριμα ομως για μια πολη σαν το αγρινιο να μην εχει εναν πολυσινεμα με τουλαχιστον 4-5 αιθουσες.ειχα ακουσει πως καποιος επιχειρηματιας ειχε ενδιαφερθει για τη δημιουργια νεου σινεμα στο αγρινιο στην περιοχη γιαννουζι αλλα εχει παγωσει μου φαινεται το ενδιαφερον.μηπως ξερεις κατι για το συγκεκριμενο agrinionews;υπαρχει παρα πολυ κοσμος που αγαπαει τον κινηματογραφο αλλα δεν τον προσελκυουν οι εγκαταστασεις οι υπαρχουσες.εξαιρεση αποτελει ο θερινος κινηματογραφος που ειναι μια οαση στο κεντρο της πολης και για αυτο καθε καλοκαιρι τον τιμα με την παρουσια του ο κοσμος του αγρινιου.agrinionews αν εχεις καμια πληροφορια περιμενω ενημερωση.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

3.54 ΠΟΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ??

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΛΙΓΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΞΙΖΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΝΙΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ STAR ΝΑ ΗΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ti les kamarim, pame gia kamia tsafomenin sto pezodromo..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΕΣΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΑ.

nakmax είπε...

καλός ο θερινός δε λέω. Αλλά κατά τη γνώμη μου τον ρίχνει ο δρόμος στον οποίο βρίσκεται. Περνάει όλοι η τσοπανοβλαχιά με τα τουμπανοφτιαγμένα κονσερβοκούτια τους με την σκηλομουσική στη διαπασών και χαλάνε πολλές φορές την ατμοσφαιρα της ταινίας.

Ανώνυμος είπε...

o therinos cinema sto agrinio pragmatika einai ena kosmima gia to agrinio kai giauto ginete kai xamos kathe kalokairi apo kosmo.to thema einai na ginei kai enas kalos xeimerinos cinema giati autoi den paleuontai.