Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Φωτορεπορταζ από τη πλατεία..







Οι παραπάνω φωτογραφίες τραβήχθηκαν σήμερα από τη Πλατεία Δημοκρατίας που είναι υπό κατασκευή. Οι εργασίες προχωράνε μεν, όμως έχουν αρκετό δρόμο ακόμα..

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai h masa synexizetai!
pantws me ulika apo stock kai triths dialoghs plateia den ftiaxneis dhmarxe.
kai pou eisai....den einai pote arga na valeis syntribani. oi polites apaitoun.

Ανώνυμος είπε...

oxi allo plakaki re paidiaaaa

Ανώνυμος είπε...

έλεος με το χάλι της πλατείας! αλλού πλακάκια αλλού τσιμέντο και ότι να 'ναι! έλεος τις καφετέριες και τα αυτοκίνητα που καβαλάνε το πρεβάζι για να παρκάρουν... έχει δίκιο το agrinioculture
http://sites.google.com/site/agrinioculture/Home/plateiaakornteon

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλαβε να ανοιξει μια χαραμαδα στα "οδοφραγματα" και οι αθεοφοβοι οι καφετερειουχοι εσπευσαν να βγαλουν τραπεζια εξω στα... τσιμεντα! Λες και θα παει κανενας να πιει καφε μες στη σκονη και τα κομπρεσερ!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε τελειώνετε.. να απλώσουμε παντου καρέκλες...!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που ανοιξε εστω και αυτο το λιγο η πλατεια γιατι ο κοσμος ειναι παρα πολυς που περνα απο κει και γινονταν χαμος.θα περιμενω να δω πως θα γινει οταν ολοκληρωθει η πλατεια για να κρινω.για το συντριβανι ομως συμφωνω με τον φιλο παραπανω.δεν ειναι αργα για ενα μεγαλο και εντυπωσιακο συντριβανι σε καποια μερια της πλατειας.τωρα ειδικα με την αναπλαση που η πλατεια θα γινει τεραστια καλο θα ηταν να εβαζαν και ενα συντριβανι μονο και μονο για να ικανοποιησουν το κοινο αισθημα των περισσοτερων αγρινιωτων.ελπιζω ο δημαρχος να ερχεται σε επαφη με το blog και αν οχι καποιος να του το μεταφερει.

Ανώνυμος είπε...

Ολο γκρίνια είστε μερικοί. Να μην γίνεται τίποτα λοιπόν...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ; ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ; ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα συντριβάνια τώρα. Έριξαν τσιμέντο, πάει. Μη τους βαζετε ιδέες κι αρχίσουν να τα ξηλώνουν πάλι και δε θα τελειώσουν ούτε το 2050.

panaitolicos είπε...

Θεωρώ ότι την συγκεκριμένη στιγμή ήταν ανούσιο να κλείσει η πλατεία για διάφορες εργασίες που για μένα δεν ήταν καν απαραίτητες να γίνουν .Φαίνεται κάπου περίσσευαν κάπου χρήματα και επειδή δεν είχαν τι να τα κάνουν είπαν με αυτό τον τρόπο να τα σπαταλήσουν η στην καθομιλουμένη να τα φάνε .Μπράβο αδέλφια


Υ.Γ Προσοχή στα κουτάλια παιδιά μην στραβώσουν λόγο των ημερών

Ανώνυμος είπε...

Αν ολοκληρωθεί εντός του θέρους προβλέπεται και σεζ λονγκ για τα think tank της πόλης;

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ!

ΚΑΝΤΕ copy paste ΤΟ link ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...


http://img168.imagevenue.com/img.php?image=78894_DSC01700_122_118lo.JPG

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια τι γινεται στο αγρινιο αυτες τις ημερες.τι κοσμος ειναι αυτος.μιλαμε για πολυ κοσμο και για...καλο κοσμο....α ρε αγρινιαρα με τα ωραια σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο δημαρχος πρεπει να κανει κατι και για τα πουλια που χεζουν την πλατεια κ το καλοκαιρι μυριζει...
Πυροκλανης

Ανώνυμος είπε...

an de valoun sintrivani tha anatinaksw ti nea plateia me
c4! :) :) :)

Ανώνυμος είπε...

συντριβανι δεν βλεπω .
παντως με 1,600,000 ειναι να αναρωτιεσαι τι στα κομματια κοστιζει τοσο πολυ?
εχουμε κανει και εμεις εργα και ξερουμε οτι μια πλατεια και ειδικα η συγκεκριμενη δεν κοστιζει τοσο πολυ και με αυτα τα υλικα@@!

Ανώνυμος είπε...

Που να δείτε και τις πλατείες που φτιάχνουν πίσω από τον Παναιτωλικό... όλο τσιμέντο και πράσινο ούτε για δείγμα! Είναι που το Αγρίνιο φημίζεται για τα δροσερά καλοκαίρια και δεν έχει ανάγκη από δεντράκια...!

Ανώνυμος είπε...

για το συντριβανι το λεει ολο το αγρινιο πλεον και δεν ειναι αργα πιστευω να γινει μια κινηση τετοια εστω και τελευταια στιγμη σε καποια γωνια της πλατειας.με αυτην την χατζοπουλου τι θα γινει επιτελους;ειναι απο τις ποιο μεγαλες πλατεις στο κεντρο της πολης και ειναι πιο σκοτεινη και απο τον τελευταιο δρομο του δημου.τα φωτα που εβαλαν φωτιζουν τα πλατανια και οχι την πλατεια με αποτελεσμα να ειναι θεοσκοτεινη.ειναι πολυ κριμα για αυτην την πλατεια που ειναι και διπλα στην κεντρικη πλατεια να την εχουν ετσι παραμελημενη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ... ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ!

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-0ΦΙΣ