Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Από το Art Lake festival στην Τριχωνίδα

Μεγάλη η προσέλευση στο 2ο Art Lake Festival


Υπό τους ήχους έντεχνου ( Παρασκευή βράδυ)
και ροκ μουσικης ( Σάββατο βράδυ)



Φωτογραφίες με τις ομορφιές του τόπου μας ( και όχι μόνο)
πλαισιώνουν το καλλιτεχνικό ντεκόρ της εκδήλωσης

Εκθεση σκίτσου: Κυριαρχεί η εκτροπή του Αχελώου!

Ένας πολλά υποσχόμενα θεσμός πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ στη θέση Αμπάρια στη λίμνη Τριχωνίδας. Πέρα των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων ( μια γεύση πήρατε στις φωτογραφίες) , πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες το Σάββατο το απόγευμα στον ίδιο χώρο ( canoe cayak στη Τριχωνίδα, τοξοβολία κ.α) .
Το Art Lake μπορεί ως θεσμός να εξελιχθεί ακόμα καλύτερα: Να προσελκύσει περισσότερο νέο κόσμο, γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και να προωθηθεί επικοινωνιακά στα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ. Πλεονέκτημα του ότι γίνεται πολύ κοντά στη πόλη του Αγρινίου ( μόλις 10 λ χρόνος οδήγησης).
Ευελπιστούμε λοιπόν κάθε χρόνο και καλύτερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για την προσπάθεια.

Αυτές οι εκδηλώσεις αξίζουν περισσότερη στήριξη...

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έρχονται και γνωστά συγκροτήματα μεγάλου μεγέθους για να αποκτήσει όνομα το festival.Πιστευω ότι την επόμενη φορά θα δούμε κάποια μεγάλα ονόματα παράλληλα και απο metal ,rock και jazz μουσικής.ΕΠίσης ένα άλλο festival που θα μπορούσε να γίνει με τη βοήθεια των δημοτικών αρχων του νομού θα ήταν να γίνει καπου στον αχελώου ωστε να μπορούσαν να αναδείξουν και το ε΄γκλημα της εκτροπής.
Υπάρχουν πολλά όμορφα σημεία που θα μπορούσαν να γίνουν άνλογες εκδηλώσεις περιμένουμε να γινονται πιο πολλά στη τριχωνίδα.

Agrinio Smile Clinic είπε...

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ) ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΗΠΙΑΣ ΚΥΛΚΟΦΟΡΙΑΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΗ).