Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Πολιτικοί μετανάστες στο νοσοκομείο Αγρινίου.


Την Τρίτη 11 Αυγούστου μεταφέρθηκαν από τα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αγρινίου 4 ακόμη πολιτικοί πρόσφυγες στο νοσοκομείο της πόλης. Οι πολιτικοί πρόσφυγες μεταφέρθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.


Στο νοσοκομείο Αγρίνιο είχαν μεταφερθεί και άλλοι 4 πολιτικοί πρόσφυγες που κρατούνταν στην αστυνομική διεύθυνση Αγρινίου. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Αγρινίου βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση συνολικά 8 πολιτικοί πρόσφυγες. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες κάποιοι από τους πολιτικούς πρόσφυγες είχαν ξεκινήσει απεργία πείνας ενώ ήταν και σε άσχημη κατάσταση λόγω των κακουχιών, των διώξεων και της τρομοκρατίας που υφίστανται.


Η κατάσταση με την πολιτική της βίας απέναντι στους πρόσφυγες έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο και πλέον προκαλει τον οποιαδηποτε.

Πηγή: dakrygono-a.blogspot.com

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελοιότητες. Οι λαθρομετανάστες ήταν καταπονημένοι αλλά τίποτα περισσότερο. Τα υπόλοιπα προορίζονται για πολιτική εκμετάλλευση.
[Κάποιοι από το προσωπικό του Νοσοκομείου]

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Θύμιος είπε...

Η κατάσταση με την πολιτική της βίας απέναντι στους πρόσφυγες έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο και πλέον προκαλει τον οποιαδηποτε.

Πηγή: dakrygono-a.blogspot.com
Έχω να εκφράσω μία απορία προς τα παιδιά που διαχειρίζονται το ''agrinio news''.Δεν μπορω να καταλάβω με ποιο κριτήριο δημοσιεύται ειδήσεις που αφορούν την πόλη μας, που, κάποιες φορές, μεταφέρονται αυτούσιες μαζί με το σχόλιο του κάθε καραγκιόζη. Το θεωρώ σωστό να αναρτούνται άρθρα και να αναφέρετε η πηγή, αλλά όχι αυτά που αφορουν την πόλη μας, αυτά θα πρέπει να τα συντάσετε εσείς, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που μαζεύετε για κάποιο τοπικό θέμα. Πιστεύω πως εσείς θα μεταφέρατε καλύτερα αυτή την είδηση στον αγρινιώτη, από τον κάθε ''δακρυγόνο τυχάρπαστο''.

Ανώνυμος είπε...

Στο δημοσίευμα σας αναφέρεται: "..ενώ ήταν και σε άσχημη κατάσταση λόγω των κακουχιών, των διώξεων και της τρομοκρατίας που υφίστανται."

Όλα αυτά γίνονται στα τα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αγρινίου;

Αν ναι, γιατί; και τι μέτρα θα ληφθούν για την βία αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τα αιματα!που την ετδες την βια ρε φιλε?ποιος τους ζητησε να ερθουν εδω?Να πανε απο εκει που ηρθαν αλλιως να τους παριες σπιτι σου και να πληρωνεις τα εξοδα τους απο την τσεπη σου και οχι απο τους φορους που πληρωνω εγω και οι αλλοι εργαζομενοι.Κι αν δεν σου φτανουν τα φραγκα σου ζητα απο τα λαμογια τους πολιτικους και τους υποκριτες τους παπαδες.Εχει μαζευτει εδω ο καθε ταλιμπαν,ολες οι πουτανες απο το τζιμπουτι,ναρκεμποροι απο την νιγηρια και σφαχτες του ελληνικου λαου οι Αλβανοι.Στον αγυριστο να πανε. Θυμαστε που δεν κλειδωναμε ποτε πορτα?και τωρα δεν τολμας να γυρισεις το βλεμμα σου.Χωρια που αυτος ο συρφετος προμηθευσε με προθυμα χερια τα ντοπια καθαρματα για να κανουν τις βρομωδουλιες τους.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχετε μπερδέψει τα πράγματα. Το αντίθετο συμβαίνει!

Η "βία" που ασκεί η ανεξέλεγκτη εισβολή των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ μεταναστών στην ελληνική κοινωνία είναι εκτός ελέγχου.

Αν κάποιος ευαισθητούλης τΣυριζιώτης θέλει, ας τους φιλοξενήσει αυτός στο σπίτι του!

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα (που θα φάει από το μετανάστη!).

ΙΟΒΟΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙ-0ΦΙΣ

Μάρκος είπε...

Το "πολιτικοί πρόσφυγες" είναι κατά δήλωσή τους φυσικά, έτσι...;

Ανώνυμος είπε...

ποια τρομοκρατια βρε παιδια? τι ειμαστε δηλαδη το ασσυλο του καθε πεινασμενου που εχει το κυριλε ονομα πολιτικος μεταναστης???
το να μην μπορεις να πας τα παιδια σου στο παρκο φοβομενος αλλοδαπους δεν ειναι τρομοκρατια? τωρα αν το πειτε ξενοφοβια μαλλον δε το εχετε ζησει..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΤΛ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

εαν τα γραφομενα σου μου εδιναν να καταλαβω οτι ειχες καποια στοιχειωδη παιδια θα σου απαντουσα, αλλα μου δειχνουν ακριβως το αντιθετο οποτε δε θα σπαταλησω καν το χρονο μου. Φαινεται πως για μερικους το να γεμιζει η πολη μας λαθρομεταναστες ειναι δειγμα προοδου και πολιτισμου και το γεγονος οτι οπως ειναι λογικο στους περισσοτερους αγρινιωτες δεν αρεσει αυτο, χαρακτηριζεται ως ξενοφοβια και ρατσισμος.
Ναι λοιπον εχουμε "ξενοφοβια" και ειμαστε "ρατσιστικα" γουρουνια. Σε οποιον αρεσει, σε οποιον δεν αρεσει ας παει στο πακισταν και ας κανει παρεα με τους, συμπαθεις κατα τα αλλα, αυτους λαους καθημερινα

Μάρκος είπε...

ανώνυμε 1:08, γράφε με μικρά γράμματα. Και μάθε λίγη ιστορία, που συγκρίνεις τους Έλληνες μετανάστες, που όπου πήγαν, πήγαν νόμιμα, με τον κάθε άπλυτο παράνομο που έρχεται στην Ελλάδα. Άλλο πρόσφυγας, άλλο λαθρομετανάστης.

Ανώνυμος είπε...

προς μάρκο
1.οι συγκεκριμένοι άνθρωποι προέρχονται από αφγανιστάν και σομαλία χώρες οι οποίες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, οπότε σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο χαρακτηρίζονται ως πρόσφυγες.
2.η ελλάδα χώρα υποδοχής αλβανών μεταναστων κατα τη δεκαετία του 90, αν και κατά πολλούς προηγμένη και πολιτισμένη, δεν είχε οργανώσει καμμία μεταναστευτική πολιτική. άνοιξε απλώς τα σύνορα καιεκμεταλλευτηκε την εργασία των μεταναστων. για μεγάλο χρονικο διαστημα και να ηθελε ενας μετανασατης να ερθει νομιμα δεν υπηρχε αυτη η διαδικασια

Θύμιος είπε...

''ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ''
Πολύ δημοκρατικές οι απόψεις σου, φανερώνουν την ημιμάθειά σου και την απολυτοσύνη σου, όταν αντιμετωπίζεις απόψεις διαφορετικές από την δική σου. Με την απόλυτη ανωνυμία του, ο καθένας μας, μπορεί να εξαπολύει πυρά προς πάσα κατεύθυνση και αναίμακτα. Αφού είσαι τόσο δημοκρατικός και προοδευτικός, ανανέωσε την εγγραφή σου σε αυτό το blog και γράψε μας το όνομά σου και με τι σκατά ασχολείσαι, για να δούμε ποιος είναι ο ''βολεμένος'' και ποιος όχι! Επίσης, με την επωνυμία σου, δημοσίευσε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πρόσφυγες (για εσένα, λαθρομετανάστες για εμένα), για να φιλοξενήσεις (μαζί με τις αρρώστιες τους), όσους χωράει το φιλελεύθερο σπίτι σου. Και κάτι ακόμα, σου έχει πει κανείς πως για να λέγεσαι Αγρινιώτης, χρειάζεται κάτι περισσότερο από το να έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ; Κάποιοι καραγκιόζηδες σαν εσένα έχουν αναγάγει την καταγωγή τους σε κάτι θεικό( κάτι σαν την '' αρια φυλή'' του Χιτλερ)και βγαίνοντας έξω από αυτη την πόλη, αντιμετωπίζουν τους πάντες υπεροπτικά και στην πραγματικότητα είναι ελεηνοί μπουρτζόβλαχοι, που βρωμάει το χνώτο τους.Κάπως έτσι στιγμάτίζεται και κακοχαρακτηρίζεται λόγω της συμπεριφοράς τους, μία ολόκληρη πόλη- η πόλη μας!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ 11.16
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ!!!!ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
ΓΙΑ ΜΑΡΚΟ
ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 11.51 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Βραχωρίτης είπε...

11:51, επίσης σύμφωνα με το διεθνές και ελληνικό δίκαιο η Ελλάδα, όπως κάθε άλλη κυρίαρχη χώρα, δικαιούται να απελαύνει όσους διέρχονται παράνομα τα σύνορά της. Η μόνη εξαίρεση σήμφωνα με το Σύνταγμα είναι ο προς απέλαση λαθρομετανάστης να κατηγορείται από τις επίσημες αρχές της χώρας του για αδίκημα που μπορεί να επισύρει τη θανατική ποινή, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για σχεδόν κανένα λαθρομετανάστη. Και νόμιμες είναι λοιπόν οι απελάσεις και την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού έχουν.
Οι ελάχιστοι που επιθυμούν την παραμονή τους ας τους πάρουν στα σπίτια τους επιτέλους και μην προσπαθούν να τους φορτώσουν με το ζόρι στις πλάτες των υπολοίπων.

Πλάκα είχε και το μοίρασμα φυλλαδίων για τους "φυλακισμένους πρόσφυγες στο ΑΤ Αγρινίου" στο Συντριβάνι σήμερα το μεσημέρι. 7-8 νεαρά άτομα - μετρημένα - ήταν εκέινη την ώρα στο σημείο και η ντουντούκα είχε την τιμητική της, το ίδιο και τα λατινοαμερικάνικα τραγουδάκια νηπιαγωγείου. Αν η παρουσία τους εκεί δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, θα προκαλούσε άφθονο γέλιο.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το γκρέμισμα του καταυλισμού της Πάτρας! (έτσι, για να προβοκάρουμε λιγάκι...)

Μάρκος είπε...

@11:51, και προς κάθε "ανώνυμο", ας γράφετε ένα τυπικό όνομα, να ξέρω σε ποιόν απαντάω τουλάχιστον.
ΕΠί της ουσίας: άλλο πρόσφυγας, άλλο πολιτικός πρόσφυγας. Γράφει πουθενά ότι επειδή έχει πόλεμο στη...Σομαλία και το Αφγανιστάν, πρέπει να καταστεί η Ελλάδα χώρος υποδοχής προσφύγων; Συνορεύουμε με αυτές τις χώρες και δεν το ήξερα;
Όσο για τα περί μεταναστευτικής πολιτικής, το ξέρετε κι εσείς κι εγώ, ότι το "ζουμί" της υπόθεσης είναι στου ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ. Αυτούς αφήνουν ελεύθερους να δρουν όλοι οι παράγοντες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο μέγας "νταβατζής" κάθε πικραμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έβγαλε ούτε ανακοίνωση μετά τις αλεπάλληλες αποκαλύψεις κυκλωμάτων λαθρεμπορίας ανθρώπων τον τελευταίο μήνα. Ούτε λέξη!