Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Σταματούν τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Σταμάτησαν οι εργασίες στη μικρή εξέδρα του γηπέδου του Παναιτωλικού. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση επί του θέματος αναφερόμενη στα αίτια της διακοπής. Εμείς σας παραθέτουμε την εν λόγω ανακοίνωση όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο site της ομάδας:
''Όπως σε όλους είναι γνωστό, μία από τις βασικές επιδιώξεις της σημερινής διοίκησης ήταν η ανακαίνιση – αναμόρφωση του γηπέδου Παναιτωλικού, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες στέγασης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και να προσφέρει στους φιλάθλους - θεατές ανθρώπινες συνθήκες παρακολούθησης των αγώνων.
Με την ανάληψη της διοίκησης και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ανακατασκευάστηκε ο αγωνιστικός χώρος (αντικατάσταση χλοοτάπητα, αλλαγή περίφραξης κ.α.), ανακαινίστηκαν τα αποδυτήρια, κατασκευάστηκαν γραφεία, αίθουσα τύπου, καφετέρια και κυλικεία, εξωραΐστηκε ο περιβάλλων χώρος, τοποθετήθηκαν καθίσματα και στέγαστρο για την προστασία των θεατών από τα καιρικά φαινόμενα.
Αποτέλεσμα των αλλαγών που έχουν συντελεστεί είναι, όσοι επισκέπτονται το γήπεδο την τελευταία τετραετία, να κάνουν λόγο για «γήπεδο ευρωπαϊκού επιπέδου». Η προσπάθεια για τη βελτίωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων είναι διαρκής και από τότε προστίθενται συνεχώς νέα έργα.
Με την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής σεζόν και μετά την άνοδο της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, σχεδιάσαμε τη βελτίωση της ανατολικής (μικρής) εξέδρας, εντάσσοντας στα έργα και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης με την κατασκευή νέων σύγχρονων δημοσιογραφικών θεωρείων στον χώρο αυτό, καθώς επίσης και διάφορες άλλες παρεμβάσεις (επιπλέον τουαλέτες, νέο κυλικείο κ.α.).
Κατατέθηκαν στις αρμόδιες αρχές όλα τα απαιτούμενα για την εκτέλεση των έργων δικαιολογητικά, αλλά λόγω της πίεσης για την κατασκευή τους πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, οι εργασίες άρχισαν πριν την (χρονοβόρο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες) διαδικασία έκδοσης άδειας.
Μετά από καταγγελία και παρέμβαση της Αστυνομίας, οι εργασίες διακόπηκαν. Θεωρήσαμε το γεγονός αυτό μεμονωμένο. Όμως φαίνεται πως δεν είναι. Κάποιοι, προφανώς, δεν επιθυμούν ένα καλύτερο γήπεδο απ’ αυτό που έχουμε σήμερα.
Εκδότης – δημοσιογράφος που δραστηριοποιείται στην πόλη μας, έχει επιδοθεί σε μια διαρκή προσπάθεια να εμποδίσει την πρόοδο. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που το πράττει. Τόσο με δημοσίευμάτα του, όσο, κυρίως, με ρουφιανιές σε όλα τα επίπεδα προσπαθεί να πείσει τη κοινωνία ότι το γήπεδο πρέπει να παραμείνει ερείπιο, όπως ήταν δεκαετίες πριν.
Εγκαλείται η σημερινή διοίκηση, επειδή χωρίς ούτε ενός ευρώ οικονομική βοήθεια από κανέναν, έκανε αυτά που υποχρεούνταν να έχουν κάνει οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας.
Εγκαλείται η σημερινή διοίκηση επειδή θεωρεί (και –αποδεδειγμένα- εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση) ότι και ο Παναιτωλικός και οι φίλαθλοι της περιοχής, δικαιούνται ένα σύγχρονο γήπεδο. Επειδή επένδυσε για να το αποκτήσει και να αποδοθεί χωρίς καμία δέσμευση στην κοινωνία.
Εγκαλείται γιατί ξόδεψε εκατομμύρια ευρώ χωρίς σίγουρα να περιμένει να τα πάρει πίσω με μόνο σκοπό να αποδοθεί στον φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού ένα γήπεδο αντάξιο της δυναμικής του και της ιστορίας του συλλόγου.
Ας θυμηθούν μόνο πως ήταν το γήπεδο και η γύρω περιοχή μόλις τέσσερα χρόνια πριν.
Η διοίκηση θεωρεί ότι σ’ αυτή την προσπάθειά της έχει σύμμαχο το σύνολο των φιλάθλων και την κοινωνία γενικότερα.
Επειδή όμως κάποιοι (έστω και ελάχιστοι, που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα πιέζοντας και απειλώντας προς κάθε κατεύθυνση) επιμένουν να τηρηθούν οι τύποι και παραβλέπουν την ουσία, επειδή συνεχίζουν τα καρφώματα – καταγγελίες, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αποφάσισε:
την οριστική διακοπή του συνόλου των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο Παναιτωλικού. Αν μάλιστα διαπιστώσει ότι αυτό θα βοηθήσει, θα προχωρήσει σε κατεδάφιση των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί.
Η διακοπή των εργασιών εκ των πραγμάτων δεν επιτρέπει τη χρήση της μικρής εξέδρας και προκαλεί δυσλειτουργία στην εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Ζητάμε τη συγνώμη τους, όπως και τη συγνώμη των δημοσιογράφων, επειδή πιθανώς δεν θα προλάβουμε, λόγω της καθυστέρησης που προκλήθηκε, να τους φιλοξενήσουμε τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τον τρόπο που θέλαμε για να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους.
Καλούμε τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό στο οποίο ανήκει το γήπεδο και στον οποίο θα παραδοθεί (και μέσω αυτού στην τοπική κοινωνία) με την ολοκλήρωση της μεταξύ μας σύμβασης παραχώρησης σε μόλις πέντε χρόνια από σήμερα (η σύμβαση είναι διάρκειας εννέα ετών, όταν σε ανάλογες περιπτώσεις υπερβαίνουν τα ενενήντα!) να πάρει δημόσια θέση γιατί κάποιοι θέλουν να τον εκθέσουν με στόχο προφανέστατο (όπως κάνουν χρόνια τώρα) να διαταράξουν τις άριστες σχέσεις μας.
Ζητάμε την κατανόησή του φίλαθλου κόσμου του Παναιτωλικού, που δεν θα μπορέσουμε έγκαιρα να ολοκληρώσουμε αυτό το σκέλος των εργασιών το οποίο θα βελτίωνε κατά πολύ τις παρεχόμενες σ’ αυτόν υπηρεσίες. Ζητάμε επίσης την κατανόησή του, που ασχολούμαστε με τέτοιες περιπτώσεις ανάξιες λόγου, αλλά χρόνια τώρα δύο-τρεις “δημοσιογράφοι” προσπαθούν με βρώμικο πόλεμο, με συκοφαντίες και ψεύδη, να μας βάλουν απέναντι, μία με τους δημοσιογράφους, μία με τους φιλάθλους, μία με την κοινωνία. Τώρα ανέλαβαν και ρόλο εισαγγελέα.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι δυο – τρείς “δημοσιογράφοι” ότι δεν καταλαβαίνουμε από απειλές αυτού του είδους και δεν πρόκειται να ενδώσουμε, όπως πιθανώς άλλοι κάνουν (γνωστή τακτική πολλών χρόνων). Δεν πρόκειται κανείς -πόσο μάλιστα αυτοί- να σταματήσουν την πρόοδο του Παναιτωλικού σε όλα τα επίπεδα. Καθημερινά εκτίθενται με τον βρώμικο πόλεμο που έχουν ανοίξει σε βάρος του Παναιτωλικού και σίγουρα θα μείνουν μόνοι και γραφικοί.''

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ;

agrinionews είπε...

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα σχόλια τα οποία περιέχουν προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις εναντίον συγκεκριμένων προσώπων δεν δημοσιοποιούνται στο παρών ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!ΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ANTE GUERREROS BGALTE MIA ANAKOINOSI MONOS APO ESAS AN GINEI KATI..

Ανώνυμος είπε...

Δε σας καταλαβαίνω ρε παιδιά! Δεν έχει γίνει επώνυμη καταγγελία στην πολεοδομία κτλ; Ντρέπεστε να γράψετε το όνομα του καταγγέλοντος; Τι είναι τα "δημοσιογράφος", "ρουφιάνος" , "γνωστός" κτλ; Όνομα δεν έχει; Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ; ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΞΕΔΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...., ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ..., ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.., ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ...
... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΑΝ ΠΑΛΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟΥΛΗ ΑΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ... ΚΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ... ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..
Α Υ Τ Α !!!!!

Ανώνυμος είπε...

η αδεια εχει ηδη κατατεθει απλα τα εργα ξεκινησαν νωριτερα για να προλαβουν τη εναρξη του πρωταθληματος και πολυ καλα εκαναν.οι ρουφιανοι κανουν ομως πολυ καλα το εργο τους απο οτι φαινεται και διεκοψαν τις εργασιες αυτες.ο κοσμος ομως γνωριζει πιοι ειναι και δεν ξεχνα την σταση τους.

Ανώνυμος είπε...

i ilithiotita stin ellada vrithei.poso mallon sto agrinio.oloi menoyn se mia kataggelia.oti kapoios xrisimopoei tin omada gia na kanei tis doyleies toy mi ypokeimenos se diataxeis nomon den ypologizetai.arkei san ta provata na ikanopoioume to podosfairiko mas menos,ante guerrieros kai kathe logis noymera ypostireixte tin aytairesia

Ανώνυμος είπε...

Μηπως θα επρεπε οι διαχειριστες του Blog να εγκρίνουν τα σχόλια που ειναι γραμμενα στην Ελληνικη μόνο γλώσσα ?????

Ανώνυμος είπε...

poleodomia stin souidia den yparxei??? opoios exei ena xoro mporei na ktisei???? an einai etsi na bgalo kati oikonomies pou exo na paro oikopedo stin souidia!!!! mipos i poleodomia telika thelei to kako tou panetolikou???? gia na sovareytoume ligo!

Ανώνυμος είπε...

δλδ η πολεοδομια της περιοχης που ζουμε διωκει την αυθερεσια και υποκειται σε διαταξεις και νομους;
ωραιο το ανεκδοτο του 9.03.
τα εργα που εχουν γινει απο την παε εχουν δωσει αλλο χρωμα και ομορφια στην γειτονια του γηπεδου.
κατω τα χερια απο το γηπεδο.