Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους...


Όπως είναι φυσικό η φετινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας βρίσκει την πόλη μας σε σαφώς πιο πλεονεκτική θέση συγκριτικά με άλλες χρονιές, καθώς η αυτονόμηση αλλάζει τα δεδομένα και κυρίως την εικόνα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό.

Δυστυχώς όμως, αντιστρόφως ανάλογη είναι η κατάσταση από τα νούμερα που προέκυψαν. Το ανησυχητικό είναι ότι τα πανεπιστημιακά τμήματα της πόλης μας βρίσκονται χαμηλά στις προτιμήσεις των υποψηφίων, αφού κατά μέσο όρο η βάση εισαγωγής μόλις και και μετά βίας ξεπερνά το 11,5 με τους πτρωτοετείς φοιτητές να ανέρχονται συνολικά σε 410.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τονίσει ότι καλό θα είναι να πάψουν τόσο οι διθυραμβικές όσο και οι ''μίζερες''-δακρύβρεχτες τοποθετήσεις. Μάλιστα προκρίναμε ως ενδεδειγμένη λύση την εποικοδομητική κριτική. Κινούμενοι λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο αναρωτιόμαστε μήπως οι ιθύνοντες πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους απέναντι στην υπόθεση πανεπιστήμιο; Η δημιουργία ελκυστικών και ανταγωνιστικών τμημάτων καθώς και η προβολή της πόλης μας τίνος έργο είναι; Μήπως της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης αντίστοιχα; Αλλά ξεχάσαμε αυτοί είναι επιφορτισμένοι με άλλο ρόλο αυτή τη στιγμή. Οι μεν πρώτοι απολαμβάνουν τις επινίκιες δάφνες και επιδιώκουν την ψηφοθηρική εκμετάλλευση, οι δε δεύτεροι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ''κακώς'' έγινε η αυτονόμηση, γιατί υλοποιήθηκε από τη δεξιά παράταξη.

Κύριοι ας σοβαρευτούμε επιτέλους...Το πανεπιστήμιο έχει ανάγκη να ''πατήσει'' σε γερές βάσεις τώρα που βρίσκεται εν τη γεννέσει του, γι αυτό και απαιτείται πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας από όλους μας...διαφορετικά μετά από χρόνια ίσως έρθουμε και εμείς στη θέση των πολιτών του Μεσολογγίου και τότε θα είναι πολύ αργά! Ο νοών νοείτω...

24 σχόλια:

Koan είπε...

νομίζω η απάντηση μου στο προηγούμενο θέμα για το πανεπιστήμιο καλύπτει απόλυτα αυτο το θέμα. Πρέπει να μπει ενα τελος στον παραγκωνισμό της επαρχίας και το μερίδιο να μοιραστεί λίγο προς τα έξω . Αυτό θα γίνει μονο αν αλλάξουμε συστημα , η αστυφιλία και κατ' επέκταση η μαζοποίηση βολεύει τον καπιταλισμό. Αν προωθηθούν πόροι (οικονομικοί, ανθρωπινοι κλπ) στην επαρχία και ο κόσμος δει οτι μπορει να ζησει ισάξια "καλά" με την πόλη τοτε θα γυρίσει πάλι πίσω. Τα πανεπιστήμια είναι ένα κομμάτι όλου του παιχνιδιού. Πρεπει οι τοπικοί παράγοντες να κινηθούν μη περιμένετε η κυβέρνηση να ξυπνησει ενα πρωί με καλη διάθεση για το Αγρίνιο. Στην τελική αν δεν ικανοποιούν οι εκλεγμένοι τοπικοί παράγοντες ας δραστηριοποιηθουν στο χώρο οι ίδιοι οι πολίτες την επόμενη φορά που θα υπάρχει η δυνατότητα εκλογής.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο Ζαπαντοβράχωρο. Εσείς διαφωνείτε με αυτά. Τι σημαίνει "ακτινωτό" Πανεπιστήμιο; Εδώ ακόμη δεν στάθηκε στα πόδια του και κάποιοι θέλει σώνει και καλά εξ αρχής να υπονομεύσουν την ύπαρξη του με τα κουφά περί τμημάτων και σε άλλες πόλεις. Δυστυχώς το λεγόμενο "πολιτικό κόστος" των βουλευτών του νομού οδήγησε σε αυτό το έκτρωμα!!! Το γνωστό με τον γύφτο και το γαϊδουρόπουλο ισχύει και στην περίπτωση αυτή... Η μήπως όχι!!! Αλλά μήπως και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί με τη συμπαιγνία των πανεπιστημίων Ιωαννίνων και Πατρών που προτιμούν ένα ανίσχυρο Πανεπιστήμιο αναμέσα τους; Λέω μήπως...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΑΛΛΑ Η ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΝ-ΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Π.Χ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ,ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ.ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΑΡΙΣΑ,ΒΟΛΟΣ Κ.Λ.Π

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ, ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΡΥΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΚΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ, ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΄΄ΞΕΡΩ ΟΛΑ΄΄(ΑΝ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΡΥΤΑΝΗΣ, ΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!)

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ, ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΥΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΛΟΓΟΙ!!!

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ:EXOYME ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.ΑΣ ΤΟ ΑΠΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλά είναι δυνατόν ο Μοσχολιός να κάνει τέτοια δήλωση;Δε λέω να βγει και να πανηγυρίσει αλλά τουλάχιστον να μην τα βλέπει όλα μόνο ως ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ.Τόσο καιρό ο ίδιος δε ζητούσε αυτονόμηση;Κάθε Φεβρουάριο που ανακοινώνονταν οι σχολές στο μηχανογραφικό αυτός δεν έβγαινε και κλαιγόταν ζητώντας το τέταρτο τμήμα;Σε αυτές τις περιπτώσεις αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις καλύτερα μη μιλάς γιατί ο κόσμος ακούει και γελάει!

Ανώνυμος είπε...

δεν νωμιζω οτι οι μιζερες τοποθετισεις επαιξαν κανεναν ρολο διοτι οι μαθητες ειχαν παραδωσει τα μηχανογραφικα τους δυο μηνες πριν.οποτε τι ρολο επαιξαν?πιστευω οτι το προβλημα ηταν το ονομα!!!ολοι ηξεραν οτι θα γινει δυτικης ελλαδας!!!ομωσ και παλι πειμενα να ανεβουν οι βασεισ για τον εξης λογο....οσοι μαθητεσ εβγαλαν γυρω στο 12 λογικα πρωτα επρεπε να δηλωσουν τα ΑΕΙ και μετα τα ΤΕΙ αρα λογικα επειδη μαγαλο ποσοστο δεν εγραψε καλα θα τις πρωτημουσε!!!σωστα?δευτερευοντα αλλα εξισου σημαντικα προβληματα ειναι.το αγρινιο,κανεισ δεν μιλαει για το αγρινιο ακομα και αν ειναι απο μικροτερη πολυ.(ουτε ζωη δεν εχει ουτε τιποτα,γιατι να χαραμισει καποιος τα χρονια του εδω?αλωστε αντιστηχεσ σχολεσ υπαρχουν και σε αλλεσ πολεισ και εδειξαν ανωδικες τασεις) οποτε να αλλο ενα προβλημα.τριτο προβλημα ειναι τα γνωστα δικαιωματα και περι υποδομων και εστιων κτλ.πολυ φοιτητεςδεν εχουν χρηματα και οταν θελουν να περασουν καπου τα ψαχνουν ολα!!!ενα παραδειγμα....στις εστιεσ στα γιαννενα ο φοιτητησ πληρωνει 35 το μηνα και εχει δωρεαν ιντερνετ θερμανση ολη την ημερα δωρεαν νερο και ενας κοινοχρηστος χωρος με φουρνακια και ο καθενασ το ντουλαπακι του για να μαγειρευει.επισης η γκαρσονιερα εχει γραφειο,κρεβατι κτλ.ετσι ο φοιτητης δεν ειναι αναγκασμενος να κανει καθολου εξοδα.θα χαλαει λιγοτερα και απο οτι χαλουσε σπιτι του!στο αγρινιο δεν υπαρχρει καθολου φοιτητικη μεριμνα!πως να επιλεξει καποιος τις σχολες οταν μαλιστα ειναι και 5 χρονια!!!τα ειπα οπωσ ειναι και περιμενω τις αποψεις σας.....ενασ ταπεινος φοιτητης στο αγρινιο.

Ανώνυμος είπε...

10.45 τι ακριβοσ ενοεις για το πανεπιστημιο ιωαννινων και πατρων?

Ανώνυμος είπε...

AGRINIONEWS ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΝΔ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.ΣΤΗ ΝΔ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ!ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ)ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ(ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)...

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΤΛ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΜΙΖΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ). ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΜΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ (ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ) ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ Η ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (ΔΕΑΠΤ ΚΑΙ ΔΠΦΠ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1 ΛΥΘΗΚΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2 ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.ΚΟΝΤΟΣ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΔΕ, ΒΡΑΣΕ ΟΡΥΖΑ ΑGRINO!!!ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ NA KYLHSEI, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ,
ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ,
ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΔΡΑΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ\ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΔΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΟΥΝE ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ!!!
ΕΞΩ KONTE, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΞΚΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

9:58 ΩΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ Η ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ...ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα 11:52, είναι οτι δεν βλέπω να πηγαίνουν στο Μεσολόγγι τμήματα "μακροπρόθεσμα" όπως λες αλλά πολύ σύντομα, από τα επόμενα ήδη που θα γίνουν (όταν γίνουν). Κάτι που είναι εντελώς παράλογο τη στιγμή που ήδη με τα τμήματα του ΤΕΙ σε μαρασμό, το Μεσολόγγι συνεχίζει να δέχεται ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ φοιτητές από το Αγρίνιο. Και να μην μιλήσουμε για αναλογίες σε σχέση με τον πληθυσμό...
Ας ελπίσουμε με την αλλαγή της κυβέρνησης να φάει σουτ ο Κοντός.

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti as paei kai allo tmhma stomesologgi otan tha paei!!!aytoi exoyn gramenoys 8000 xiliades kai sto mesologgi fytoyn 4000.emeis edw eimaste 1000 kai opws pane ta pragmata ta epomena 5 xronia tha eimaste 2000.alla mexri ekei!!!sobara milate!!!kai milame oti sto tei logistikhs kathe xrono pernane 400 atoma kai sto agrinio h sxoles exoyn eisakteoys(apo perish giati ta prohgoymena xronia htan 75)130 atoma!!!eleos!!!kai na rwthsw kati poy den to gnwrizw:lete oti to neo panepistimio tha to diaxeirizetai mesologgiths!ti einai aytos kai kata poso isxyei!!!................enas tapeinos foithths....!!!

Ανώνυμος είπε...

ektos oti tha ginoyn alla 2 nea tei sto mesologgi!!!

Ανώνυμος είπε...

http://ola-sto-mesologi.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 11.52 ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ.
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΟΥΡΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΑΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ=Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΕΝΤΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ Η ΚΕΡΟΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ,ΤΗΝ ΠΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ STATUS QUO TOY NOMOY.
ΑΡΑ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑ, ΠΧ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΩΤΗ Η ΝΑΥΠΑΚΤΙΟ, ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΠΑΝΩ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙ-ΤΣΑΣ,ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΜΟΛΙΝΑ,ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΔΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΕΝΑ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΑΖΟΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, Η ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΕΞΑΡΘΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΩΣ ΚΑΡΦΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΙΑΣ ΣΤΕΝΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΗΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ,ΠΟΥ ΘΑΒΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΑΣ ΠΑΕΝΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΧ ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ,ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΝΟΜΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ(ΟΡΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ),ΚΛΠ ΠΡΑΣΙΝΟΚΗΦΗΝΩΝ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΓΕΛΑΝΕ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΥΣΑΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΄΄ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ΄΄, ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΣΚΟΠΩΝ, ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΓΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.
Ε, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΛΠ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΕΣΤΙΕΣ ΚΛΠ), ΣΕ ΑΜΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΄΄ΑΡΜΕΓΕΙ΄΄ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΕΞΩ ΚΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

9:25 πρέπει να παραδεχτείς ότι την αυτονόμηση δεν την έκανε ούτε ο Σαλμάς ούτε ο Μακρυπίδης!Έγώ έχω μάθει να κρίνω εκ του αποτελέσματος.Και από τότε που ο Κοντός ανέλαβε δράση μέσα σε λιγότερο από 4 μήνες είδαμε αυτόνομο πανεπιστήμιο,είτε σου αρέσει είτε όχι...

Ανώνυμος είπε...

9:25καταλαβα τι ειδος μουρη ειναι αυτος ο κοντος!!!ρε κοντε χαλαρωσε λιγο θα γυνουμε παραπανω οι φοιτητεσ και το μεσολογγι δεν ειναι μακρια σαν τα γιαννενα!!!οτι και να πουμε για αυτο το πανεπιστημιο παντα θα υπαρχει προβλημα....το μονο που επρεπε να εχει γινει σε αυτη την φαση ηταν το πανεπηστιμιο αγρινιου και αφου εγινε δυτικησ ελλαδασ ζητω που καηκαμε!!!θα ειναι τοσο δυσκολο να αλλακσει αυτο οσο και να γινει το αγρινιο πρωτευουσα!!!βασικα ομωσ το αγρινιο ωσ μεγαλυτερη πολη δεν εχει περισσοτερουσ βουλευτες αρα και μεγαλυτερη επιδραση στο νομο???(ας απαντησει καποιοσ που ξερει)γιατι εδω υπαρχουν τοσο καμενοι βολευτες κτλ..μηπως ο αγρινιωτικος λαος συμβηβαζεται και δεν φωναζει?μηπωσ δεν εχει αποψη?και επειδη το ζητημα ειναι καθαρα πολιτικο ποιος μπορει να εμποδησει αυτους τους εγκλυματιες?και 9:23οσο για το αυτονομο πανεπιστημιο που ειδαμε,να δουμε και τι αλλο θα δουμε γιατι πανεπιστημιο δεν ειναι ενα κτιριο και μια ταμπελα ειναι και οι υποδομες και για οσους δεν ξερουν για να στεγαστει ενα τμημα χρειαζονται τουλαχιστον 2 χρονια εργασιας,που ειναι?του χρονου ερχεται που θα το βαλουν?θα δουμε και θα τα λεμε και τον χειμωνα αλλα ενα σαν λεω εχει να πεσει πολυ ξυλο με τους οργισμενους φοιτητες αν τους κοροιδεπσουν ξανα.....ενασ ταπεινοσ φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνούμε Αγρινιώτες και Μεσολογγίτες, οπουδήποτε και αν γινόταν το Πανεπιστήμιο κέρδος θα είχε ο Νομός μας.. Τα τμήματα είναι αξιόλογα, απλά δεν το έχουμε καταλάβει, σίγουρα μια μέρα θα πάρουν την αξία που τους πρέπει.. Τέλος θα ήθελα να πω ότι το κόστος σπουδών ενός φοιτητή στο Αγρίνιο είναι πολύ μικρότερο από οποιαδήποτε πόλη, έχω κάποιες κατά νου, αλλά όλοι έχετε παραδείγματα. Κλείνοντας , θέλω να πω ότι κανένα πανεπιστήμιο με την ίδρυσή του δεν είχε τις τέλειες υποδομές, σιγά - σιγά έγιναν.

Κρίμα είπε...

Ρε κάποιος πρέπει να μαζέψει αυτόν τον "ταπεινό φοιτητή". Δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Προτείνω να γυρίσει στο δημοτικό ώστε να μάθει ορθογραφία και τα σημεία στίξης.
Απ όσα βλέπω πρέπει να είναι πρωτοετής Πασπίτης..
Οπότε αυτό δικαιολογεί μερικώς τα πράγματα..Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

To 5o Τμήμα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έρθει στο Μεσολόγγι!

Προτείνω, μάλιστα, να είναι τμήμα Ιατρικό ή Παρα'ι'ατρικό (πχ Ψυχασθένειας ή Παραλογικής) διότι αν κρίνω από την επιστολή των συμπολιτών μου υπάρχουν πολλοί, μα πολλοί βλαμμένοι στο Μεσολόγγι...

Ένας Μεσολογγίτης με σώας τας φρένας...

Ανώνυμος είπε...

1:41 πες μου σε παρακαλω τι σε ενοχλησε σε ολα αυτα που λεω και που εχω αδικο.αν μου αποδειξης οτι εχω αδικο θα σε παραδεχτω!!!και οσο για το πασπιτης που λεσ δεν σε περνει να μιλασ για καποιον χωρις να ξερεις και ποσο μαλλον οταν εχει κραξει ολα τα κομματα στο πανεπιστημιο και πολλες λαθος αποψεις τους!!!οποτε φιλε μου δεν ανοικω σε καποιο καμμα οτε θα μου βαλει καποιος ταμπελα!!!περιμενω την απαντηση σου για το τι λαθοσ εχω πει......και να μην ξεχνιωμαστε....ενας ταπεινος φοιτητης!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ο κοντός ρε άμα έχει τη νοοτρποία των ψωρουπερήφανων Μεσολογγιτών καήκαμε.Εχουμε δεί πολλά τόσα χρόνια και το σίγουρο είναι ότι μας έχουν ρίξει στάχτη στα μάτια.
Ρε παιδιά εμείς δε θέλαμε πανεπιστήμιο Αγρινίου ή έστω δυτικής στερεάς και όχι δυτικής ελλάδα;Μήπως παίζεται κάι περιέργο;
Ενα άλλο είναι και αν του χρόνου και τους παραχρόνου που θα έρθει να γίνει κάποιο καινούριο τμήμα και χωθεί το Μεσολογγι και η Ηλεία πραλληλα και έχουμε κλαψαρίσματα;
Δε πρέπει να τα κοιτάξουμε απο τώρα αυτά ώστε να μαστε έτοιμοι σε αυτά τα θέματα;
Ειναι αναγκαίο για να λειτουργήσει η Εδρα σωστά να γίνει ένας πυρήνας με 7-8 σχολές και πανεπιστημιούπολη και μετά βλέπουμε να δημιουργηθεί και κανα καινουριο τμήμα αλλού.
Και οι μεσολογγίτες δε ζητούσαν τόσα χρόνια ένα τμήμα απο την Πατρα;Ας πα΄ρουν απο κεί.
Αρα πρώτο ζητούμενο είναι να γίνει η πανεπιστημιούπολη τώρα!!!
Πρέπει όλοι να ξεκινήσουμε ενεργειες και να πιέσουμε καταστάσεις.
AGRINONEWS για κανε τα κουμάντα σου εδώ και βάλε μια αναρτηση με νεότερα με το θέμα της δημιουργίας πανεπιστημιούπολης τώρα που αυτονομήθηκε και γίναμε και έδρα.Για να δούμε τι θα κάνουνε οι νομαρχηδες και οι δημαρχοι και οι υπολοιποι τοπικαριοι.
Και ξέρετε κατι αν έχουμε υποδομές δυσκολα μοιράζονται απο δώ και απο κεί σχολές.
Ας κάνουμε εμείς το πανεπιστημιο με 8 σχολές και μετά πέρνουμε και κανα τμήμα ΤΕΙ γιατί εμείς δεν έχουμε ουτε απο αυτό.
Εμείς οι Μα...ες θα'μαστε δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!!

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΄΄ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΄΄ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ΄΄ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΝ΄΄ ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΕΣ ΨΑΡΟΚΟΤΕΣ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: H ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΨΕΥΔΟΕΛΙΤ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΡΟΤΙΙΜΑ ΝΑ ΄΄ΞΕΡΟΤΡΙΒΕΤΑΙ΄΄ ΣΤΙΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΕΣ ΒΕΓΚΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.