Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η στάση των πολιτικών κομμάτων κατά τη χθεσινή ψηφοφορία.

Αναφορικά με τη στάση που κράτησαν τα κόμματα της Βουλής κατά τη χθεσινή ψήφιση της τροπολογίας για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, έχουμε να τονίσουμε ότι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν υπέρ αυτής, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εκφράζει κάποιους προβληματισμούς. Αντίθετη ήταν η στάση των τριών άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων τα οποία δεν ψήφισαν τη σχετική τροπολογία.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΕΚΟ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στη ΝΔ καιτο Πασοκ που μας εκαναν το πανεπιστημιο!!!!
Ελάτε όλοι στο Αγρίνιο να σπουδάσετε!
Οι σχολές μας είναι γαμάτες!!
Η απορόφησή σας αφού αποφοιτήσετε είναι τεράστια!
Θα τελειώσετε Διαχείριση Περβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και θα δουλέψετε αμέσως σε καμιά πιτσαρία ντελίβερι!!
Ελάτε να σας πάρουμε τα € € € € € € €!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΟΩ...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΤΕΙ ΣΟΥ Κ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ...ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΕΡΘΩ ΚΑΤΩ Κ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΑΛΙ...ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.θΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 2 ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ(ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΤΡΑ) ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΕΤΣΙ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΒΡΣΙΚΟΥΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΠΟΛΕΙΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΕΡΓΕΣΗΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΨΗΦΟΥΣ Ας ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 'ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ' ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2009/08/blog-post_7565.html

Zήλεψε και η Ηλεία και θέλει και αυτή Πανεπιστήμιο!!
Άντε κάντε ένα και εκεί!
Κάντε πανεπιστήμια παντού!
Στο χωριό μου στην Ορεινή Ναυπακτία γιατί δε κάνουν ένα Πανεπιστήμιο κτηνοτροφίας...ξέρετε πόσους τσοπάνηδες έχουμε εκεί??

Ανώνυμος είπε...

οι πατριωτες του ΛΑΟΣ καταψηφισαν το νεο πανεπιστημιο και μαλιστα ο φιρερ ποντουλης(μαζι με τον σουφλια υπερψηφισε την εκτροπη του αχελωου) εκανε και αστεια με την εδρα μεσα στο χωρο της βουλης.
τοσο πολυ μας υπολογιζουν οι εκφραστες της ηθικης και του πατριωτισμου.
το παραξενο ειναι η καταψηφιση απο την αριστερα ενος πανεπιστημιου που υπαρχει στο νομο απο το 85 με την οικονομικη σχολη που αργοτερα πηγε στην πατρα.
μας θελουν μια ζωη στην αμορφωσια στην ελειψη διεξοδων και στην εσωτερικη μεταναστευση.δεν ειναι τυχαια τα ποσοστα που εχουν τα τρια μικρα κοινοβουλευτικα κομματα στο νομο αφου ειναι εκτος τοπικης πραγματικοτητας.νομιζουν οτι η ελλαδα τελειωνει στις παρυφες της καμενης αττικης.

Ανώνυμος είπε...

O 7:19 το θέτει πολύ ωραία και είναι ακριβώς έτσι όπως το λέει"αφου ειναι εκτος τοπικης πραγματικοτητας".
Και η πραγματικότηα είναι ότι μας αντιμετωπίζουν σαν ζώα αφου ο κόσμος είναι 20 χρόνια πίσω λες και έχει σταματήσει ο χρόνος.
Ενα άλλο σημείο που αναφέρει ο 7:19 για ροντούλη και σουφλιά είναι ότι αυτοί ας πούμε είναι ο καθρέτφης της νοοτροποίας που επικρατεί στα μέρη εκεί.
Ειναι τοπισκιτες ψευτόπατριώτες και γενικά έχουν περάσει μια ιδέα οτι η Θεσαλία με αφεντικό τη Λαρισα είναι το κέντρο της Ελλάδος.
Μιλάμε για πολεις που αν είχε πάει κάποιος πριν το 90 το Αγρίνιο μπροστά ήταν πολυτέλεια.
Και το θέμα είναι ότι έχουμε στη κυβέρνηση 3 υψηλά στελέχη απο κεί, Σιούφας ,Χατζηγάκης και ΣΟυφλιάς που οι συγκερκιμένοι κύριοι είναι μεγάλα εμπόδια για την αναπτυξη του νομού μας.

Για παραδειγμα κοιτάχτε λεφτά που χάνονται καθε χρόνο απο το μεγαλυτερο νομό της Ελλάδας και πανε εκεί.
http://trixonidanews.blogspot.com/2009/07/leader.html

Και δεν είναι μόνο αυτά.Ειναι παρα πολλά που δεν μαθένουμε και λειτουργούν μεθοδικά ώστε να περνάνε στο ντούκου χωρίς να τα πέρνουμε χαμπάρι.
Το Πανεπιστήμιο λοιπόν πιστευω ότι θα μαρτυρήσει αν τα πράγματα συνέχίσουν με αυτες τι λογικές.Πρέπει βγούν οι τοπικοί παραγοντες χωρίς κομματικές παρωπίδες και να απαιτήσουν τα αυτονόητα επιτέλους.
Μαζί θα ακολουθήσει και ο κόσμος.
Γιατί όπως είπε και ο 7:19 μας έχουν στην αμορφωσιά ,στην αδιέξοδο και το χειρότερο στην εσωτερική μεταναστευση γιατί πάρχει τόσος κόσμος που θέλει να γυρίσει πίσω αλλά δε μπορεί.Χρόνια τώρα αυτό το πράγμα και γι'αυτό στην Αθήνα υπάρχει άλλος ένα; νομός ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.Και απο τον Εβρο μέχρι την κρητη να συναντάμε ένα Αγρινιωτη ένα Αιτωλοακαρνάνα......

Ανώνυμος είπε...

To 5o Τμήμα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έρθει στο Μεσολόγγι!

Προτείνω, μάλιστα, να είναι τμήμα Ιατρικό ή Παρα'ι'ατρικό (πχ Ψυχασθένειας ή Παραλογικής) διότι αν κρίνω από την επιστολή των συμπολιτών μου υπάρχουν πολλοί, μα πολλοί βλαμμένοι στο Μεσολόγγι...

Ένας Μεσολογγίτης με σώας τας φρένας...

Ανώνυμος είπε...

KAI NA HTAN MONO AYTO? ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!ΑΣ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΜΠΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΧΕΖΩ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.