Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Απαγορεύεται το παρκάρισμα...



Άλλη μια περίπτωση που κάποιος κάτοικος του Αγρινίου αποφάσισε -προ ημερών- να εξασφαλίσει κάμποσες θέσεις παρκαρίσματος σε κεντρική οδό της πόλης!!! Ίσως βέβαια να ήθελε να προστατέψει τους οδηγούς από την κακοτεχνία του δρόμου, που όπως μπορείτε να δείτε χρήζει άμεσης επιδιόρθωσης. Εκτός και αν βέβαια οι ειδικοί ''σηματοδότες'' τοποθετήθηκαν από τους αρμόδιους, κάτι το οποίο θέλουμε να αποκλείουμε από αισθητικής άποψης και μόνο... Όσο για την καθ'όλα ''νόμιμα'' παρκαρισμένη μηχανή επί του πεζοδρομίου... τα σχόλια δικά σας!

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα, διαφήμιση ελαιόλαδου θα 'ναι!

Ανώνυμος είπε...

Kαλά αυτός με τη μηχανή είναι πολύ γελοίος απ τη στιγμή που όπως φαίνεται από τη φωτογραφία υπάρχει χώρος να την παρκάρει στο δρόμο.Λίγο ακόμα ήθελε και αν μπορούσε θα την πάρκαρε στο διαμέρισμά του.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι θέλουν να χεις κανα παλιό αγροτικό να μη σε νοιάζει αν στο πειραξουν και να αρχίσεις στις κλοτσιές και τους τενεκεδες τους πραγματικους και τους τενεκεδες που τους εβαλαν...

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ? ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ?ΜΠΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΙΚ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΞΑΝΑΒΡΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΗΚΩΤΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΝ ΔΡΟΜΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ...

(A)Sotos είπε...

... μηπως ο άνθρωπος θέλει να διαφυλαξει τα αυτοκινητα απο τις λακουβες ??? .. ο δρόμος ειναι χαλασμενος εκει...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ.

Σ.Φ.Τ. είπε...

ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ [29 Αύγουστος 2009 4:41 μμ] >>>>> ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ Ι.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Γράψτε οδό και αριθμό! Ξεμπροστιάστε τους!

Ανώνυμος είπε...

Το πάρκιν ειναι ελεύθερο σε καθε Ελληνα πολίτη που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας.

Οι μηχανές στα πεζοδρόμια (για να γλυτώνουν απο τα αυτοκινητα, αλλιως η πολιτεια να κατασκευάσει ειδικά πάρκιν για μοτό.)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΧΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΥΛΙΚΑ. ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΧΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΥΛΙΚΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ?

Ανώνυμος είπε...

1:42 μένω στην περιοχή.Όντως μπορεί να είναι όπως τα λες όμως τους τενεκέδες τους είχε εκει μια ολόκληρη μέρα χωρις να παει κανένας γερανός.Εκτός και αν Σαββατιάτικα ανήμερα της Παναγίας δουλεύει κανεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο καταγγέλων γιατι δεν κάλεσε την αστυνομία; Υπάρχουν και νόμοι σε αυτή τη χώρα, για τις αυθαιρεσίες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ...ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΕΖΟΣ? ΝΑ ΤΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ Ι.Χ. ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΖΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΕΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια μην το ψαχνετε αυτο... οσες φορες παρκαρα το μηχανακι στο δρομο, οταν πηγα να το ξαναπαρω, το ειχε ανεβασει οδηγος αυτοκινητου για να παρκαρει. Τι να κανουμε; να βαλουμε αγκυρα στα μηχανακια να μην μας τα μετακινουν οι οδηγοι των αυτοκινητων; Η να φωναξουμετον πιο πανω χρηστη που ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΩ να κανει τον μηχανοφύλακα; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

εδω δεν εχει παιδεία.. δεν εχει νοσοκομεία... θα σου φκιαξουν παρκιν για μηχανάκια; σαν δυσκολο το βλέπω..

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρωστε βρε παιδια,καποιος λογος θα υπηρχε που εκλεισε ο δρομος.Ψαξτε λιγο το θεμα και μην βγαζετε συμπερασματα ευκολα και πυροβολητε χωρις λογο.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο δήμος Αγρινίου είχε δημιουργήσει χώρους στάθμευσης σε διάφορα σημεία της πόλης και φυσικά με προσιτές τιμές(έχουμε ένα από τα ακριβότερα δημοτικά πάρκινγκ στην Ελλάδα) δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στη πόλη που ζούμε!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΕΡΑΝΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ή ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΕΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ? ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

S.F.T. είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕ ΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΙ (ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΦΩΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗ), ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Η ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΗΠΩΣ ????
ΤΟΥ ΕΧΟΥΒ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ??? ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ??? ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ... Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ????

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι κατοικος της περιοχης και οι τενεκεδες τοποθετηθηκαν οντως για τη χρηση γερανου. αυτο που δεν σκεφτηκατε πριν δημοσιευσετε τη φωτογραφια ειναι οτι ο ανθρωπος προσπαθουσε να διευκολυνθει αλλα και να διευκολυνει.. προτιμουσατε ενα γερανο στη μεση του δρομου και απο πισω μποτιλιριασμενα αυτοκινητα να κορναρουν? Συμφωνω επισης με τα σχολια περι δημοσιογραφικου ταμπεραντου, δεν νομιζω οτι χρειαζεται αλλο ενα μπλογκ σε ρολο βλαχοδημαρχου που θα κανει"καταγγελιες" ειδικα αν πρωτα δεν εχει κανει ερευνα. Θ.Σ

Αγριος είπε...

Ο ΚΑΤΑΓΓΈΛΩΝ μάλλον θάθελε να παρκαρει για να πάει να πιεί καφέ στις καφετέριες, και τον πειραξε που ο ανθρωπος περιμενε γερανο να ανεβασει τα ιλικα στην οικοδομη του, που στο κατω κατω ειναι το σπιτι του εκει, ακομα και η μοτό που ειναι στον τοιχο και δεν εμποδιζει τους πεζους, να δουμε ποσα αλλα κακως κείμενα θα μας παρουσιασει άραγε...

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΑΡΕΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΣΑΤΕ ΑΠ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ,ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ, ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, με το διαδικτιο, ο καθένας γίνεται άνετα δημοσιογράφος. Βλέπει κάτι που του φαίνεται παράδοξο ή παράνομο και χωρίς να το εξετάσει, καταγγέλλει και ξεμπροστιάζει (όπως έγραψε παραπάνω κάποιος αδαής του στιλ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ, ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ) . ανθρωπάκια θύματα των μιντια που μέσα τους φαντάζονται σπουδαίοι, με κοινή συμπεριφορά και νοοτροπία καταδικασμένοι μικροαστοί αλλά και φαρισαίοι με μια δήθεν απελευθέρωση, που σε κάνει να ξερνάς από τις πλάτες!
Καλά λέει ο παραπάνω. Να βγάλετε φωτογραφία κεντρικό ξενοδοχείο και άλλους πολλούς. Ή Μήπως είναι πελάτες σας?
Το μόνο που καταφέρατε είναι που προκαλέσατε στεναχώρια σε μια οικογένεια.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ είπε...

Καντε καμια καταγγελία για τους καρχαριες της περιοχής, και αφηστε ησυχους τους Αγρινιώτες βιοπαλαιστες κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.Η ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ Κ.Ο.Κ.ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΣΤΕ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΑΓΡΙΝΙΟΦΙΣ είπε...

[...ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ... ]6:44 μμ...

Ωστε ετσι εφαρμόζεις τους νόμους εσυ; με τραμπουκισμους; και με φορτηγό χωρίς πινακίδες; Το προβλέπει και αυτο ο Κ.Ο.Κ;

γείτονας Κ.Τ. είπε...

Πράγματι από πάνω χτίζουν. Ο καταγγελων, αν και γυναίκα απ ότι λένε οι γειτόνοι, προκειμένου να παρκάρει το αυτοκίνητο της για να πάει για καφέ, δημιουργεί όλη αυτή τη φασαρία για πράγματα ευτελή. Αυτό άλλωστε δείχνει και την μικροπρέπεια του καταγγελοντα, που μ αυτή την πράξη προδίδει οτι ανήκει στο κλαμπ… των μικρορουφιάνων. Αίσχος, και πάλι αίσχος. Ας σφυραμε αδιάφορα για τα σοβαρά προβλήματα, και ας αλιλοξεμπροστιαζόμαστε – αλιλορουφιανεβόμαστε, για μια θέση πάρκιν. Άλλη μια ένδειξη της άθλιας αστικοποίησης του ανθρώπου.

Σ.Φ.Τ. είπε...

Εντάξει, θα βάλει ο Δήμος παρκόμετρα τώρα, οποτε η Κυρία με το καφεδάκι δεν θα ξαναπαρκάρει εκεί και ο άνθρωπος δεν θα ξαναχρειαστεί τενεκέδες για να ξεφορτώσει τα ιλικά της οικοδομής του.