Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Η Βουλή ενέκρινε την αυτονόμηση. Αντιδράσεις από μερίδα πολιτών του Μεσολογγίου.


Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατατεθεί (την Πέμπτη), η σχετική τροπολογία για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο. Μάλιστα σας είχαμε αναφέρει ότι η σχετική νομοθετική ρύθμιση αναμένοταν να ψηφιστεί εντός της εβδομάδας που διανύουμε, όπερ και εγένετο. Έτσι από σήμερα και επίσημα πλέον το πανεπιστήμιο της πόλης μας αυτονομήθηκε, αφού η εν λόγω ρύθμιση ψηφίστηκε από το ΄β θερινό τμήμα της Βουλής.

Αυτό όμως που μας προξενεί εντύπωση είναι η αντίδραση του ''Ομίλου Φίλων του Πανεπιστημίου Μεσολογγίου'', ο οποίος ζητά τη ματαίωση της ίδρυσης του αυτόνομου πανεπιστημιακού ιδρύματος στο Αγρίνιο! (άκουσον άκουσον), μέσω επιστολών που απέστειλε τόσο στον Πρωθυπουργό όσο και στους βουλευτές. Εμείς δε θα μπούμε στη δαδικασία να σχολιάσουμε τις εν λόγω ανακοινώσεις, γιατί πολύ απλά είναι ώρα ευθύνης απ όλους μας και τέτοιου είδους ενέργειες τιρβάζουν περί του αντιθέτου... Σας παραπέμπουμε στην εφημερίδα ''Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων'' προκειμένου να διαβάσετε τις δύο επιστολές και θα καταλάβετε τι εννοούμε...(http://e-politeia.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3017&Itemid=100)

52 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΣ ΚΟΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση των "συμπολιτών" μας.
Επειδή δεν μπόρεσαν να έχουν οι ίδιοι αυτόνομο πανεπιστήμιο σημαίνει ότι ούτε εμείς πρέπει να έχουμε???Ας "τρέχανε" κι αυτοί και ας είχανε..
Από την άλλη όντως πρέπει να κοιτάξουμε να βγάλουμε τον καλό εαυτό μας για να δημιουργήσουμε καλές εντυπώσεις στους φοιτητές.
Αφού μπήκαμε στον χορό τουλάχιστον,ας χορέψουμε καλά...

Ανώνυμος είπε...

ντροπη στο μεσολογγι......ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.........ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!:-P

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΕΜ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ. AN ΣΑΣ ΚΟΤΤΑΕΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΜ. ΘΑ ΠΕΣΙΕ Η ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!! WWIII!!!
ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ LIVE ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ CNN!!!
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!!
Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ade re oi koblexikoi

Koan είπε...

+1 me ton 3:21.... οι επιστολες μου θυμιζαν λες και διάβαζα κειμενα της χρυσης αυγής ... Ε Λ Ε Ο Σ

1.στο αγρινιο βαση πλυθησμού δε βολεύει πιο πολύ το πανεπιστίμιο και τα κτελ?

2.απο οτι καταλαβα αποδοκιμάζουν τη δημιουργία νεο πανεπιστιμίου?

3. Και ξανα-αναφέρω η ΔΠΦΠ και πλεον Μηχανικων Περιβάλλοντος είναι καλή σχολή -- σιγουρα αν υπάρξουν και οι υποδομές θα ακολουθήσουν και αλλες...

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια προσπάθεια υπονόμευσης της πόλης μας εκ μέρους τους.

Αντί να κοιτάξουν πως θα αναβαθμίσουν τα τμήματα των ΤΕΙ και να έχουν κόσμο μέσα απο την παροχή ποιοτικών ακαδημαικών υπηρεσιών προσπαθούν συνεχώς να υποβιβάζουν τον γείτονά τους και να πέρνουν απο αυτόν.

Αρκεί να αναλογιστείτε πόσοι Αγρινιώτες Δημόσιοι Υπάλληλοι εργάζονται στο Μεσολόγγι και γιατί οι υπηρεσίες βρίσκονται εκεί και όχι στην Αγρίνιο που μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα απο Γεωγραφικής και Πληθυσμιακής πλευράς το Νομό.

Να θυμίσω εδώ ότι στο Μεσολόγγι οι φοιτητές - φαντάροι που κατοικούν στην πόλη φτάνουν το 35% περίπου του πληθυσμού. Αντίθετα στο Αγρίνιο το ποσοστό αυτό δεν υπερβαίνει το 2-3%.

g_nestoras

Agrinio Smile Clinic είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΟΡΦΗ!!!!

ΑΣ ΜΗ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΣΧΥΡΟ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ..ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την καραμέλα της "Ιερής Πόλης" δεν την έχουν βαρεθεί ?

Μήπως στο όνομα της "Ιερής Πόλης" κάποιοι πρέπει να κατεβάζουν και το παντελόνι τους ?

Ποιοι είναι αυτοί οι "φίλοι του πανεπιστημίου στο Μεσολόγγι" που κοιτάζουν πίσω αντί για μπροστά.
Για τίποτε μπαρμπάδια ή κομουνιστές τους κόβω.
Εντάξει, υπάρχουν και στο Αγρίνιο τέτοιοι, αλλά τους κάνουν στην άκρη οι νέοι, δεν τους αφήνουν να εκτίθενται έτσι.

Δεν καταλαβαίνω...

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζω οτι αυτα που γραφουν στην επιστολη τους (η οποια αλλα λεει στον πρωθυπουργο και αλλα στους βουλευτες ακριβως αντιθετα) μπορουν να τα υπογραψουν πανω απο τρεις ΄΄σκεπτομενοι΄΄ πολιτες.

προτεινω την επισκεψη δωρεαν ψυχιατρων και αλλων τρελογιατρων στα γραφεια των τρειων αυτων πολιτων του πνευματος με ισχυρες δοσεις αντιπαρανοικων φαρμακων.

επισης αν καποιοι τους παρουν στα σοβαρα και αρχιζουν να βριζουν ολο το μεσολογγι και την λιμνοθαλασσα σε επομενα σχολια ,τοτε προτεινω την δημιουργια συλογγου ΄΄φιλων του ΑΤΕΙ αγρινιου΄΄ με πρωτη κινηση την απαντητικη επιστολη στις προκλητικες και διχαστικες επιστολες των παρανοικων, στον πρωθυπουργο και τους βουλευτες.

Ανώνυμος είπε...

Ναι "Ιερή Πόλη" είναι όταν την θυμούνται οι Μεσολογγίτες...
Αυτόνομο πανεπιστήμιο, ΚΤΕΛ, Εμπορικό Επιμελητήριο, Τεχνικό Επιμελητήριο,κλπ κλπ, σημαίνει ανάπτυξη, κάτι που μάλλον το Μεσολόγγι δεν έχει γνωρίσει...

Ανώνυμος είπε...

Ας μη γελιομαστε και μην ενθουσιαζόμαστε ακόμα.Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να δούμε ένα σοβαρό και υπέυθυνο αυτόνομο πανεπιστήμιο.
Το αυτονόητο έγινε και με πολλές δυσκολίες.Είχαμε τοσό καιρό να δούμε ένα γεγονος αφου μιας και η ΝΔ κάνει ότι δεν υπάρχουμε και παραλληλα το ΠΑΣΟΚ να μην κάνει τίποτα και απλά να το εκμεταλέυται αυτό μην ξεχνόντας τα δικά του λάθη και φτάσαμε να μας δίνουν ένα πανεπιστήμιο λες και μας κάνουν χάρη ενώ θα έπρεπε εδώ και 15 χρόνια να το είχαμε.
Με λίγα λόγια τα εμπόδια στην ανάπτυξη του Αγρινιίου και αυτομάτως και του νομού είναι οι πολιτευτες των 2 κομματων που μαλιστα και το κάθε κόμμα είναι οι Β και Γ διαλογής και δευτερον αυτό το καρκίνωμα που λέγεται Μεσολογγι.
Αυτοί οι άνθρωποι που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση απλά δεν είναι άνθρωποι,είναι 5 κομπλεξικά απόβλητα που δεν θα έπρεπε να ζούν καν....αλλά μην ασχολούμαστε άλλο με αυτους γιατί μας πάνε πολύ πίσω και πληρώνουμε ακόμα τα λάθη της ανοχής και της υπομονής των περασμένων ετών.
Οσο για το πανεπιστήμιο πρέπει επιγόντως να δημιουργηθούν σοβαρές υποδομές.Για μένα έδρα χωρίς 7-8 σχολες δεν είναι έδρα.ΝΑ γίνουν τμήματα και τεχνολογικού ενδιαφέροντος.Καλά τα αγροτο-οικονομικά αλλά υπάρχουν και αλλου καλυτερα τμηματα και γι'αυτό είναι χαμηλές οι βάσεις.Η ιδια η πόλη θα αναδείξει το πανεπιστημίο και θα το δυναμώσει ώστε σε 10 χρόνια το παιδί που θα διαλέγει σχολή θα λέει ότι έχει ακούσει για το Αγρίνιο αυτό και αυτό και αξίζει να πάει να σπουδάσει.(βλεπετε Μεσολόγγι τι λένε και πήρε και άλλες 2 χολές φέτος.)Ειμαστε κοντά σε Αθήνα και σε λίγο σε Θεσσαλονίκη.
Εμείς οι ίδιοι μπορούμε να το βοηθήσουμε και αυτό να βοηθήσει εμας μετά.Αυτή πόλη πάσχει απο την έλλειψη φοιτητών και γιαυτό υπάρχει κόσμος με χαμηλό κοινωνικό προφίλ.Πρέπει να το καταλάβουμε ότι το ένα φέρνει το άλλο και όλα είναι μαι αλυσίδα.Αλλά να καταλάβουνε μερικοι ότι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα είμαστε υπόδουλοι μια ζωή και θα μεταναστεύουμε εκτός του νομού και θα αναγκαζόμαστε να απαρνιόμαστε τον τόπο μας και το σπίτι μας.

Ανώνυμος είπε...

3:43 polla akougontan tosa xronia oti to DPFP tha metonomastei se mixanikous periballontos exeis kati neotero?telika einai sigouro?an ginei ayto kai i basi tha anebei polu kai megalutero kuros tha parei to tmima alla kai o nomos exontas ena polutexniako tmima...

Ανώνυμος είπε...

O 8:16 μίλησε πολύ σοφά!!!!

Agrinio Smile Clinic είπε...

ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ; ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 3000 ΧΡΩΝΩΝ.........

Ανώνυμος είπε...

KOITAKSTE AYTO.......ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΡΙΘΜ. 936/29-07-2009 ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ "ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ".

.....................enas tapeinos foithths!!!

Ανώνυμος είπε...

autoi einai alitheia psaromualoi...
den ftanei poyu eipian to aima ton paidion toso xronia me to TEI(eidika ta prota xronia=gkarsonieres mpountroumia) k ginane ligo anthropoi tora theloun k AEI...ELEOS
oloi katalavainoume pantos oti auta ta atoma einai oi miopsifia tou plithismou tou mesologgiou

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ,ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΤΕΙ...ΘΕΛΟΥΝ Κ ΑΕΙ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΟΛΑ??? ΟΕΟ??? ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Κ Η 5η Η 6η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

11 sthn eladda mhn moy lete gia to megethos to trww sthn mapa kathe mera apo thn zwh poy exei!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΨΑΡΟΜΥΑΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΜΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΓΩΝΙΑ ΣΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

5o EINAI STHN ELLADA ...11o EINAI BASH APOGRAFHS (PERIPOU 50000)...STH PRAGMATIKOTHTA EXEI PERIPOU 100000...EINAI STOIXEIA
APO EKGURES PHGES

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον ακούραστο καθηγητή Παναγιώτη Κοντό!!!
Χάρη στις προσπάθειές του αποκτά ο νομός μας Πανεπιστήμιο!!!
(στο χέρι του είναι φιλαράκια να κάνει όσα τμήματα - παραρτήματα και στο Μεσολόγγι, για λόγους πληθυσμού βολεύει το Αγρίνιο).
Προέχει η πρόοδος και όχι οι τοπικισμοί και μαλακίες...

Ανώνυμος είπε...

xaxa...thes na moy peis oti einai athina thessalonikh patra giannena kai meta agrinio.....gia na mhn akouw blakeies h poly twn 100 xiliadwn ktl(mono sto agrinio ayksanete o plythismos).....kai sorry alla einai 13......
1 Αθήνα (Π.Σ) 3.534.608 Αθήνα 789.166
2 Θεσσαλονίκη (Π.Σ.) 836.820 Θεσσαλονίκη 385.406
3 Πάτρα (Π.Σ.) 193.843 Πάτρα 168.530
4 Ηράκλειο (Π.Σ.) 149.038 Ηράκλειο 135.761
5 Λάρισα 131.095 - -
6 Βόλος (Π.Σ.) 127.887 Βόλος 85.001
7 Χανιά (Π.Σ.) 82.551 Χανιά 55.838
8 Ιωάννινα (Π.Σ.) 81.144 Ιωάννινα 67.384
9 Χαλκίδα (Π.Σ.) 68.709 Χαλκίδα 55.264
10 Λαμία (Π.Σ.) 62.452 Λαμία 50.551
11 Καβάλα 59.222 - -
12 Καλαμάτα (Π.Σ.) 58.432 Καλαμάτα 53.659
13 Αγρίνιο (Π.Σ.) 57.174 Αγρίνιο 45.354
14 Σέρρες 55.996 - -
15 Κατερίνη (Π.Σ.) 55.586 Κατερίνη 51.332
16 Τρίκαλα 54.605 - -
17 Ρόδος 53.640 - -
18 Αλεξανδρούπολη 49.724 - -
19 Ξάνθη 46.457 - -
20 Κομοτηνή 44.421 - -
21 Δράμα 43.934 - -
22 Βέροια 43.394 - -
...απογραφη 2001

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 7.07 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΄΄ΟΡΝΙΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ΄΄ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΄΄ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ΄΄΄. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ (ΚΑΙ ΔΡΑΜΙΑΡΕΣ!!!. Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!(ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΞ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΓΚΛΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΄΄ΓΚΟΥΡΤΣΙΑ΄΄. ΤΑ ΣΙΓΑΝΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!)

Ανώνυμος είπε...

΄΄ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄.
ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ;;;

(H ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ;;;;)

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

To 5o Τμήμα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έρθει στο Μεσολόγγι!

Προτείνω, μάλιστα, να είναι τμήμα Ιατρικό ή Παρα'ι'ατρικό (πχ Ψυχασθένειας ή Παραλογικής) διότι αν κρίνω από την επιστολή των συμπολιτών μου υπάρχουν πολλοί, μα πολλοί βλαμμένοι στο Μεσολόγγι...

Ένας Μεσολογγίτης με σώας τας φρένας...

Ανώνυμος είπε...

9:34 ΑΝ Ο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ!Ο ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

7:37 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ Σ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50000 ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΝΕ Κ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ..ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟ 80% ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ...ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 50% ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

afou to leei kai o dhmarxos!!!dhladi thes na mou peis oti einai megalytero to agrinio apo to hraklei kai ta giannena kai thn larisa?kai 100 xiliades na exei pali 7 erxetai!!!kai oti symbainei sto agrinio symbainei kai stis alles polei....alla afoy to leei o dhmarxos kai oi agriniwtes kala tote....

Ανώνυμος είπε...

Ειδατε που πάλι τρωγόμαστε μεταξύ μας με τις Νέες Δημοκρατίες και τα Πασοκ που να τους πάρει ο διάολος.Με αυτες τις λογικές μενουμε στα ίδια.Αν βλέπουμε κάποιος ότι δε κάνει το αυτονόητο είτε ειναι ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ να πέρνει πούλο.
ΑΙΝΤΕ ΩΡΕ μήπως δούμε Ασπρη μέρα σε αυτό τον τόπο.Γ..Ω τα ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ λες και γενηθήκατε με αυτά και δε μπορείτε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο 7:37 ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ θέλω να πω στον 7:37, φιλικά πάντα, ότι η λίστα που έβαλε πολύ απλά δεν δείχνει τους πραγματικούς πληθυσμούς. Κι αυτό γιατί αναφέρεται σε ΔΗΜΟΥΣ και όχι ΠΟΛΕΙΣ. Υπάρχουν δήμοι λοιπόν που έχουν ενσωματώσει πολλά χωριά και κωμοπόλεις της περιοχής τους, πράγμα που δεν ισχύει στο Αγρίνιο, στο οποίο ο δήμος ταυτίζεται σχεδόν πληθυσμιακά με την πόλη (μόνο τα Καλύβια και η περιοχή της Καμαρούλας είναι έξτρα). Αν δεις π.χ. τι περιλαμβάνει ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ θα διαπιστώσεις ότι έχει ένα σωρό μεγάλα χωριά αρκετών χιλιάδων και η ΠΟΛΗ της Λαμίας είναι πολύ μικρότερη. Σκεφτείτε σαν παράδειγμα στο δήμο Αγρινίου να ήταν η Νεάπολη, το Παναιτώλιο κλπ. Προσοχή λοιπόν, ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΗ, το Αγρίνιο, ακόμη και βάση απογραφών να το δει κανείς είναι ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα στις 10 πρώτες πόλεις.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 27/8, 7:37 μια ερωτηση:
Το Μεσολόγγι ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ειναι σ' αυτη τη λιστα ????????

Ανώνυμος είπε...

to mesologgi exei 17000 xiliades plhthismo!!!kanoniko xwrio einai...perimeno kapoia lista apo kapoion poy na apodeikniei ayta pou lete gia to megethos!!!

T Z O είπε...

File p kaneis ts katametriseis pi8ismou polewn exw egw tis apodeikseis pou 8es.Stin megalyteri Online Egkyklopaideia, tin wikipedia.org leei oti to Agrinio exei 100000 katoikous peripou parolo p egrafete sts dimoskopiseis ws poli me 57174 katoikous.Nomizw oti afto t stoixeio einai arketo psaromyale!K an den me pisteveis boreis na to diapistwseis idieis omasi.

Ανώνυμος είπε...

17.ΟΟΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΕΙ ΚΑΙ 1 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ 54%.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΑΓΡΙΝΙΟ 57.174, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 18.121 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.ΠΗΓΗ ΕΣΥΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2001.

Ανώνυμος είπε...

Εκατοντάδες κάτοικοι του Μεσολογγίου με επιστολή τους προς τον υπουργό Παιδείας ¶ρη Σπηλιωτόπουλο και κοινοποίηση στην τοπική πολιτική ηγεσία κάνουν λόγο για αδικία σε βάρος της πόλης, αναφορικά με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.

Οι κάτοικοι, γνωστοί και επώνυμοι οι περισσότεροι, αναφέρονται στην δέσμευση της πρώην υπουργού Παιδείας Μαρ. Γιαννάκου για ίδρυση Πανεπιστημιακών σχολών στην πόλη και διαμαρτύρονται γιατί στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο δεν προβλέπεται αν όχι η έδρα του νέου ιδρύματος να είναι στο Μεσολόγγι, τουλάχιστον στην πόλη να λειτουργήσουν δύο σχολές βάσει και παλαιότερων αποφάσεων του Καποδιστριακού και του Παντείου Πανεπιστημίου. Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
Αξιότιμε κ. υπουργέ,
Το κατατεθέν νομοσχέδιο για ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος με έδρα άλλη πόλη και όχι την πρωτεύουσα του νομού Αιτωλ/νίας, το Μεσολόγγι, μας δημιούργησε αισθήματα αδικίας αλλά και αγανάκτησης, όταν πληροφορηθήκαμε πως στο νομοσχέδιο αναφέρεται η ίδρυση μιας σχολής στο Μεσολόγγι, σε απροσδιόριστο χρόνο. Αναφερόμαστε στην αδικία που συντελείται εις βάρος της Ιεράς Πόλεως της Ελευθερίας, της πόλεως που στα χρόνια της σκλαβιάς στέγαζε και λειτουργούσε Πανεπιστήμια, της πόλεως του πνεύματος και του πολιτισμού, της πόλεως των λαμπρών ποιητών, με προεξάρχοντα τον Κωστή Παλαμά, της πόλεως των 5 Πρωθυπουργών, με κορυφαίο τον αναμορφωτή της νεότερης Ελλάδος, Χαρ. Τρικούπη, της πόλεως με την μεγάλη και διαχρονική προσφορά στο έθνος.
Θα περιμέναμε να υλοποιηθεί τουλάχιστον η δέσμευση της προκατόχου σας υπουργού Παιδείας, κας Γιαννάκου, η οποία εδώ στο Μεσολόγγι υποσχέθηκε πως «το Μεσολόγγι θα έχει θέση σε όποιο σχεδιασμό γίνει για ίδρυση νέων Πανεπιστημιακών σχολών». Πρακτικώς αυτό σημαίνει πως, εφόσον έχει ήδη σχεδιασθεί Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος, θα έπρεπε να έχει ταυτοχρόνως σχεδιασθεί η άμεση λειτουργία τουλάχιστον δύο σχολών στην πόλη μας. Σας θυμίζουμε και σας ενημερώνουμε, αν δεν γνωρίζετε, πως υπάρχει παλαιότερη απόφαση του Πανεπιστημίου Αθηνών για ίδρυση δύο σχολών καθώς και απόφαση του Παντείου Πανεπιστημίου για ίδρυση Νομικής σχολής στην πόλη μας. Φρονούμε πως αυτές οι αποφάσεις θα μπορούσαν να έχουν ενσωματωθεί στο νέο νομοσχέδιο και να λειτουργήσουν άμεσα οι δύο προαναφερθείσες σχολές. Η ίδρυση μιας 5ης σχολής στην πόλη μας στο απροσδιόριστο μέλλον, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο, μας βρίσκει αντίθετους.
Παρακαλούμε λοιπόν και προτείνουμε στο υπό ψήφιση νέο νομοσχέδιο να συμπεριληφθεί η ίδρυση τουλάχιστον δύο σχολών και η λειτουργία τους σε ορίζοντα τριετίας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε παραχωρήθηκε το μεγάλο κτίριο των καπναποθηκών, για να υπάρχει η κατάλληλη κτιριακή υποδομή.
Αναμένουμε την ελάχιστη δικαίωση της Ιεράς Πόλεως του Έθνους.

Κάτοικοι της Ιεράς Πόλεως
της Ελευθερίας
Έπονται υπογραφές

ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ: NA ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΠΙΤΙ-ΣΠΙΤΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΟΨΙΜΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ,ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 50000.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΧΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Γράφουν:
"• Να προχωρήσει στην Ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών στο Μεσολόγγι
υπό το Πανεπιστήμιο Πατρών η άλλο."

Ακου "ΥΠΟ"!!!!! ολο απο κατω θελουν να ειναι, να μην σηκωσουν κεφαλι ποτε.
Δεν διεκδικουν σθεναρα ενα δικο τους πανεπιστημιο αλλα μια σχολη απο οπουδηποτε αλλου ..........

Λένα

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΟΣΟ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ???ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΤΕΙ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΑΕΙ. ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΑΤΕΙ ΤΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΕΙ. Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΕΙ Κ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ Τ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ Μ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε. ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ Κ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 110000 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΩ Η ΠΟΛΗ Τ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΧΕΙ 90000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ...Κ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΣ ΣΗΜΕΙΩ8ΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΄΄ΥΠΟ΄΄ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΄΄ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΄΄ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ΄΄ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΝ΄΄ ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΠΕΣΟΥΣΕΣ ΨΑΡΟΚΟΤΕΣ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: H ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΨΕΥΔΟΕΛΙΤ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΠΡΟΤΙΙΜΑ ΝΑ ΄΄ΞΕΡΟΤΡΙΒΕΤΑΙ΄΄ ΣΤΙΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΕΣ ΒΕΓΚΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΑΡΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΟΤΑΤΑ ΤΟ Ι.Ψ. = ΙΕΡΟ ΨΑΡΟΧΩΡΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Scripta manent. Ας θυμόμαστε την επιστολή των συγκεκριμένων Μεσολογγιτών, ενδεικτική της νοοτροπίας κοτζαμπάση και του πολιτικάντικου τυχοδιωκτισμού που τους διακατέχει, ως ένα ακόμα όνειδος για την πόλη τους.

Ανώνυμος είπε...

EGO APORO GIA ENA PRAGMA MONO KAI THELO APANTISI....I MRGALYTERI POLI TOY NOMOY MAS TO ASYGRITO AGRINIO GIATI TO EXEI RIXEI STA PANEPISTIMIA KAI STA EFETEIA..DEN EINAI POLI ME ANAPTYXI?POS GINETAI I POLI POY PAROYSIAZETAI OS OGOLITHOS PLYTHISMIAKOS KAI ANAPTUXIS NA EPEITEI SXOLES KAI EFETEIA..MIPOS SFIXANE OI KOLOI KAI OLA TA PERI ANAPTYXIS EINAI AKATASXEES VLAKEIES

Ανώνυμος είπε...

TO PANEPISTHMIO, TO EFETEIO K.T.L. DN EINAI ANAPTIKSH?

Ανώνυμος είπε...

1.53 kopse ta ligmena kai tis exarseis me toys plythismoys.eiste 13 poli stin ellada kai paroysiazeste os ao tis megalyteres.kai telos panton aytognosa den yparxei;ayto peri pragmatikon noumeron mono gia esas isxyei;gia tis allespoleis den isxyei;GIATI FYSIKA KAI isxyei kai paramenete pantakataidromenoi sto 13 poy einai koi groysoyziko.mpravo sto filo poy evale toys plythismoys gia na mpainoyn stin thesi toys kapoioi komplexikoi poy paroysiazoyn to agrinioo os mitropoli tis dytikis ellados

Ανώνυμος είπε...

I OYSIA EINAI MIA.MIA POLI POU PRAGMATI SYGKENTROSE TA XORIA TIS PERIOXIS KAI DIOGOTHIKE PLYTHISMIAKA META TO 50 LOGO TOY PAPPASTRATOY KAI TON KAPNON SIMERA ARGOPETHAINAI.KAMIA ANAPTYXI,ALLA ANTITHETOS OPISTODROMII.TA KAPNA PANE,O AGROTIKOS KOSMOS PEINAEI.OI AGROTOPATERES TIS AIT/NIAS DEN FRONTISAN TIS META EPIDOTISEON EPOXES....DYSTYXOS SFIXANE OI KOLOI STO AGRINIO KAI OLOI EXOUN PANIKOVLITHEI GIA AYTO KAI TO RIXANE S AYTO POU KATIGOROYSANE TOSA XRONIA STO MESOLOGGI..DIEKDIKOUNE METAFEROMENI KAI OXI OUSIASTIKI ANAPTYXI.DILADI TI SYNEXEIA MPOREI Na XEI TO PANEPISTIMIO AGRINIOU ME MANATMEN AGROTIKON PROIONTON SE SXESI ME TA IDIOTIKA PANEPISTIMIA POU ERXONTAI;TO AGRINIO TO EXEI PIASEI PANIKOS..OLA ANTISTRAFIKANE KAI TORA THA GELASEI KAI TO PARDALO KATSIKI.ME EIKONIKA EPIMELITIRIA KAI NOOTROPIES TOPIKISMOY KAI SOVINISMOY MONO PISO THA PATE KAI THA KAIROFYLAXTEITE NA ARPAXETE KAMIA YPIRESIA APO TO MESOLOGGI ENO ANTITHETOS AN EISASTAN PROTEYOUSA KAI SAS PAIRNANE YPIRESIA THA LYSSAGATE.SIMEIA TON KAIRON OLA AYTA OPOS KAI OI EIKONIKOI PLYTHISMOI.KAPOIOS FILOS MAS LEEI OTI DEN APOGRAFONTAI STA XORIA TOYS.MA POIA XORIA;AFOY OLA TA XORIA TIS PERIOXIS GINANE KATOIKOI AGRINIOY.DILADI POS EFTAE TO AGRINIO 55.000 PLYTHISMO;APO TA XORIA GYRO DEN EGINE;AYTOI DEN APOGRAFONTAI DILADI STO AGRINIO;KAI AN MILATE ESEIS GIA XORIA TI NA PEI I LARISA,O VOLOS,TO IRAKLEIO ,TA XANIA KLP;DEN XERO,EILIKRINA AKOUO EDO MESA EXOFRENIKA PRAGMATA KAI SOVARES PARANOISEIS.DEN MPORO NA KATALAVO GIATI KAPOIOI SKEFTONTAI ETSI.....MALLON THA ISXYEI AYTO POY LEGETAI PANELLADIKA GIA TO AGRINIO

Ανώνυμος είπε...

12.33 Ppoios soy eipe oti o dimarxos mesologgioy yperaspizetai to mesologgi.aytos o dimarxos apotelei to xeirotero poulitari poy exei perasei apo tin ait/NIA...prokeimenou na parei to xrisma gia tis epomenes ekloges poulaei kai ti mana tou...vlepe katadiki epistolis dikigorikoy syllogoy sto stamati,ti stasi poy kratise sto efeteio poy den paraithithike me to dimotiko symvoylio opos eixe pei,tis agalitses poy exei me tin efimerida syneidisi opoy milise gia maxites agriniotes pou polemisan sto mesologgi,tin safi thesi poy pire yper tis edras toy panepistimioy sto agrinio,otan o mosxolios milage gia panepistimio agrinioy kai oxi dytikis ellados kai otan to agrinio diekdikoyse lyssalea efeteia kai kathe ypiresia pou paei stin proteyoysa.kai kathontai kai ton anexontai oloi aytoi sto mesologgi

Ανώνυμος είπε...

KAPOIOI DEN DIAVASAN TIN EPISTOLI TON FILON TOY PANEPISTIMIOY STO MESOLOGGI.PANEPISTIMIO DIEKDIKEI TO MESOLOGGI APO TO 1979 KAI APO TIN ARXI MILISAN GIA PANEPISTIMIAKES SXOLES PARARTIMATA TIS PATRAS..AYTO LEEI I EPISTOLI....ISA ISA POU OI ANTROPOI DEN THELOUN TO MESOLOGGI PARARTIMA KANENOS KAI EIDIKA TOY AGRINIOY,,MIAS POLIS POU TO YPONOMEYEI SYSTIMATIKA KAI GIA POLLA XRONIA..EXALLOU ISTORIKA APEDEIXAN OTI DEN ITAN YPODOYLOI KANENOS SE ANTITHESI ME TO BRAXORI TON TOYRKON

Ανώνυμος είπε...

AGRINIO NEWS ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ...