Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση των Guerreros για την διακοπή των έργων στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Με αφορμή την διακοπή των έργων στο γήπεδο του Παναιτωλικού ο Σ.Φ. Παναιτωλικού Αθήνας "GUERREROS" εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Αθήνα 31 Αυγούστου 2009

Δεν υπάρχει πιο σιχαμερή φυλή ανθρώπων από τους υποκριτές. Από αυτά τα μίζερα ανθρωπάκια που ενώ είναι καλομαθημένα παιδάκια στη δομή ενός σά
πιου πολιτικοκοινωνικού συστήματος γυρνάνε από δω και από κει και το παίζουν ηθικολόγοι, δημόσιοι κατήγοροι και εξυγιαντές της κοινωνίας.

Με τεράστια έκπληξη όλοι οι φίλοι του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ ενημερωθήκαμε πως τα έργα στη μικρή εξέδρα του γηπέδου σταμάτησαν μιας και 2-3 ''ενεργοί πολίτες'' του ΑΓΡΙΝΙΟΥ θέλησαν να το παίξουν ''μεταμοντέρνοι СHE GUEVARΑ''.

Αυτοί οι απίθανοι τύποι λοιπόν καλυπτόμενοι πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και έναν βλαχομπαρόκ κομπλεξισμό συνεχίζουν να δηλητηριάζουν ότι προοδευτικό, δημιουργικό και αναπτυξιακό έργο συμβαίνει στη πόλη μας.

Οι προθέσεις και τα λιβελογραφήματα τους είναι γνωστά στους πολίτες του ΑΓΡΙΝΙΟΥ και για αυτο το λόγο η κοινωνία του ΑΓΡΙΝΙΟΥ τους έχει κατατάξει στη κατηγορία των γραφικών της πόλης που πλάθουν φαντασιώσεις παρασυρόμενοι από ναρκισσιστικές διαταραχές και μεγαλομανία.

Κύριε εκδότη δημοσιογράφε τι έχετε προσφέρει εσείς στο κοινωνικό σύνολο; τι έχετε προσφέρει στην κοινωνία του Αγρινίου ; ξαφνικά θέλετε να το παίξετε Ρομπέν των φτωχών χωρίς λόγο και αιτία μέχρι και ο Ρομπέν όμως θα γελούσε μαζί σας κύριε Αρτεμη Μάτσα.
Σκέψου λοιπόν τις πράξεις σου οι οποίες δυσφημούν τον Παναιτωλικό και γενικά το Αγρίνιο.
Οποίος θεωρεί εαυτόν πάνω από το καλό του Παναιτωλικού και το ‘’εγώ’’ του πάνω από το ‘’εμείς’’, αυτόματα πρέπει και να αποβάλλεται από τον σύλλογο, εφόσον όλοι θέλουμε ο Παναιτωλικός να προχωρά και να μη μένει στάσιμος η, ακόμα περισσότερο, να πισωγυρίζει.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Να επικρατήσει σε αυτή τη πόλη η λογική και όχι η παράνοια.
Τα έργα στο γήπεδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας πρέπει να προχωρήσουν και θα προχωρήσουν για να στεγάσουν το πάθος και τη τρέλα μας για αυτή την ομάδα που 83 χρόνια τώρα αποτελεί τον αδιαπραγμάτευτο πρεσβευτή της αγαπημένης μας πόλης σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ''ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΑΣ'' ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ''GUERREROS''

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο στους GUERREROS...επιτέλους ειπώθηκαν μεγάλες αλήθειες σε αυτη την ανακοίνωση...και πάλι μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

EILIKRINA ENA MEGALO MPRAVO STOUS GUERREROS AYTOS O SINDESMOS EXEI OUSIA KAI SOBAROTITA STA LEGOMENA TOU KAI STIS KINISIS TOU. APISTEYTI ANAKOINOSI SOSTA TOPPTHETIMENI. GUERREROS MPRAVO. EIMAI MEGALOS SE ILIKIA ALLA KSERO 2 ATOMA APO TO D.S. PAIDIA ME ITHOS PAIDIA APO KALES OIKOGENEIS SINEXIZOUN SOSTA TIN PARADOSI TOU PANETOLIKOU.

BOURANA-6

Ανώνυμος είπε...

μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί μέχρι τώρα η πολεοδομία και ο δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα δεν μιλούσαν μέχρι τώρα?
μήπως όλοι ξέρουμε οτι τα έργα αυτά δεν προβλέπονται (νόμιμα) και με τον θόρυβο αυτό θα πάρουμε δια βοής την έγκριση να προχωρήσουν κατά παρέκλιση του νόμου ?
μήπως χρειάζεται δικαιολογία για ότι επακολουθήσει ?
ας ξυπνήσουμε επιτέλους όλοι μας .

Καστρινός είπε...

Γιατί ρε παιδιά δεν τους καταγγέλλεται επωνύμως να τους πάρει και να τους σηκώσει όποιοι και αν είναι; Γιατί πάλι αυτό το κρυφτούλι και το κουτσομπολιό;
Τόσα χρόνια αυτό το πράγμα έφερνε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας στο χείλος του γκρεμού. Γιατί και τώρα ακόμα η ίδια τακτική; Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αχ αυτή η κουλτούρα, έχει φάει πολλούς...Ψευτοκουλτούρα...
Θα συμφωνήσω με τον κύριο 7:49 "παιδία με ήθος από σωστές οικογένειες", αφού όλα ξεκινάνε από εκεί!!

Ανώνυμος είπε...

9:15 OK NA ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ;ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Οι αρχοντες της τοπικης αυτοδιοικησης τι εχουν να πουν για ολα αυτά;Αλλοι φορουσαν τα κασκολ και αλλοι εμπαιναν στα αποδυτηρια να πανηγυρισουν το θριαμβο στη Ν. Σμυρνη!Αληθεια αυτοι οι Παναιτωλικαρες τωρα εχουν να πουν κατι η θα εξακολουθησουν να παρεχουν ασυλια στο κολληταρι τους;

Ανώνυμος είπε...

Για να μείνουν στην επικαιρότητα αυτοί οι "ξύπνοι", μπορείται να καταλάβετε ποιό είναι το επόμενο θέμα που θα ασχοληθούν...???
Το πανεπιστήμιο...
Ποιός ξέρει από τι θα πιαστεί πάλι για να απασχολεί τα τοπικά ΜΜΕ...???!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ;
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ(ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ) ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ(ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ) ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ή ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ)...ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.
ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΙΤ/ΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ''.
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ GUERREROS.

Ανώνυμος είπε...

δευ υπαρχει καμμια σοβαρή παρατυπία και παρανομια οσο αφορα τα υποβληθέντα προς εγκριση(ουτως η αλλως οι εργασιες τετοιου ειδους εγκρίνονται κατα παρέκλιση βασει της υφισταμενης νομοθεσιας).Απλα δεν εχει εκδοθει (ακόμη) η άδεια αν και εχουν κατατεθει και πρωτοκολληθεί τα δικαιολογητικα.-αυτα για τον 9:15
Αυτο το οποίο πρεπει να μας προβληματιζει ειναι το γεγονός οτι ορισμένοι ψαχνονται επιμονα για να δημιουργουν προβληματα

Ανώνυμος είπε...

Για οσους αναρωτιεστε ποιος ειναι ο δημοσιογραφος πηγαινετε να ρωτησετε καποιους απο τους εκπροσωπους της τοπικης μας αυτοδιοικησης και τους συνεργατες τους.Αυτοι ξερουν να σας πουν καλα το ''ποιον'' του φιλου τους τον οποιον ''στηριζουν'' εδω και πολλα χρονια...Μπραβο σας για τις φιλιες σας και τις συμμαχιες σας.Δεν εχετε καταλαβει οτι πλεον δεν εχετε να κερδισετε τιποτα απο αυτον παρα μονο να χασετε;Οι αντιπαθιες που εχει ειναι δυσκολο να μετρηθουν.Εκτος και αν τον χρειαζεστε διπλα σας για την εφημεριδα του που τη διαβαζει ο οικογενειακος του περιγυρος και μονο!

Ανώνυμος είπε...

giati de lete ena onoma? na kseroume poios de thelei to kalo tou topou mas ......

S.F.T. είπε...

ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ....
ΚΑΤΑΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ....

Ανώνυμος είπε...

AΝ ΠΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ Κ. ΕΚΔΟΤΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΦΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΗΦΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....................

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ....
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΚΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο αείμνηστος Εθναρχης Κων\νος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είχε πει ότι η Ελλάδα κάποια στιγμή "κατάντησε τρελοκεομείο". Θα τρελεθώ εντελώς με αυτά που διαβάζω. Είναι αυθαίρετα τα έργα στο γήπεδο ή δεν είναι; Η πολεοδομία του Δήμου γιατί δεν έκανε το καθήκον της; Και ένα τελευταίο για τους λεγόμενους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού. Εσας βρε παιδιά δεν έλεγε ο Κωστούλας ΑΝΟΗΤΟΥΣ και ΑΛΗΤΕΣ; Τώρα τα βάζετε με έναν άνθρωπο έτσι ανώνυμα και βεβαίως βρίζοντας χωρίς να στέκεστε στην ουσία όσων γράφει. Που έχει άδικο ο άνθρωπος και που λέει ψέμματα. Αν λέει ψέμματα έχει καλώς αν όμως γράφει αλήθεια; 'Η δεν μας ενδιαφέρει η αλήθεια για το καλό της ομάδας;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ; ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι είστε ορε παίδες!!! Ζητάτε να μάθετε ονόματα αλλά τα δικά σας τα κρύβετε. Τσάμπα μάγκες δηλαδή. Τσάμπα μάγκες όπως και στο γήπεδο. Αλλά καλά σα έχει κάνει ο κ. Κωστούλας. Άμποτε να σας εξωπετάξει να ησυχάσουμε μιας και καλή με όλους εσας. Στο δε συγκεκριμένο ζήτημα γιατί τα βάζετε με τον δημοσιογράφο που έκανε τη δουλειά του και έλεγξε την Πολεοδομία που κάνει τα στραβά μάτια και δεν τα βάζετε με τον Κωστούλα που δεν έβγαλε άδεια για να γλυτώσει 2-3.000 ευρώ. Γιατί άραγε; Αλλά κι αυτός ο δημοσιογράφος πάλι πολύ μαλακά το περνάει το θέμα με την πολεοδομία. Λες και δεν ξέρουμε ότι την κατεύθυνση την έδωσε ο φίλος του ο Δήμαρχος. Μισές αλήθειες και μισές δουλειές κάνετε κύριε δημοσιογράφε. Και οι μισές δουλειές η οι μισές αλήθειες έχουν αυτά τα αποτελέσματα. Με τις πλάτες του Μοσχολιού προχώρησε καουμπόυκα ο Κωστούλας κύριε Δημοσιογράφε. Με τις ίδιες πλάτες που έκαναν τις ματσαραγγιές και για το σκέπαστρο της μεγάλης εξέδρας. Όσο και για τον Αγρινιώτη που κατήγγειλε στη αστυνομία τις αυθαίρετες κατασκευές γιατί τον κακίζετε. Αν μπροστά στο σπίτι σας σηκώνανε μια παράνομη πολυκατοικία εσείς δεν θα αντιδρούσατε; Μάλλον αν κρίνω απο τον τσάμπα τσαμπουκά σας, θα παρα-αντιδρούσατε. Και λάθος δεν κάνω. Και υπογράφω και 'γω ως ανώνυμος γαιτί σας... ΦΟΒΗΘΗΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

τι μας λες ρε 7.11!εισαι στον κοσμο σου πραγματικα και τσιρακι απο οτι φαινεται των 2-3 που αναφερει η ανακοινωση του παναιτωλικου.με τα μυαλα τα δικα σου δεν προκειται να παει ποτε μπροστα αυτος ο τοπος γιατι πολυ απλα τυποι σαν και σενα που κοιταν μονο τον κ...λο τους ειναι καταδικη για την οποια αναπτυκη παει να γινει.και αν δεν αρεσει σε σενα και στους αλλους 2-3 αυτο που γινεται στο γηπεδο μην ξαναρθεις.σε ολους τους αλλους αρεσει και ειμαστε κατα πολυ περισσοτεροι.ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωμενους της αθηνας για τα λογια τους.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που στο μπλόγκ αυτό διαβάζω και ψύχραιμες και νηφάλιες φωνές. Αλήθεια αυτοί οι GUERREROS τι είναι και τι έχουν πρσοφέρει στον τόπο για να μιλούν έτσι για εναν έμπειρο και τουλάχιστον απο όσο ξέρω ηθικά άμπεπτο δημοσιογράφο. Και αυτό ανεξάρτητα απο τις κομματικές του προτιμήσεις που όλοι γνωρίζουν ότι είναι πρασινοφρουρός; Τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν και γαιτί φοράνε κουκούλες; Τουλάχιστον ο εν λόγω δημοσιογράφος τα γράφει και τα λέει επώνυμα. Και τη φωτογραφία του έχει ο άμθρωπος στο ΜΠΛΟΓΚ του και αυτά που γράφει εκεί τις περισσότερες φορές τα γράφει και στην εφημερίδα του. Οι λεγόμενοι GUERREROS ούτε στο μπλογκ που έχουν, δεν γράφουν τη σύνθεση του Διοικητικού τους Συμβουλίου. Η Φιλική Εταιρεία είναι ή μήπως δεν λένε τα ονομάτα τους απο ταπεινοφροσύνη;
ΣΑΣΑ-εκπαιδευτικός

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ''ΘΑΨΟΥΝ'' ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΝΟΜΙΜΗ-ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.ΟΜΩΣ Ο Κ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΙEΜΥΝΗΣΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ!ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ:TEΛΙΚΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ;ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ή ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

O εκδοτης τωρα ισχυριζεται οτι στοχος του δεν ειναι η ΠΑΕ αλλα η πολεοδομια!Τι αλλο θα ακουσουμε;Ομως γιατι δεν στραφηκε και κατα της πολεοδομιας στην περιπτωση του ΚΑΠΗ στον Αγιο Κων/νο;

bak ju είπε...

Διαβάζω κάποια σχόλια και θλίβομαι. Μα να υπάρχει τόση άγνοια. Να υπάρχει τόσο ωχαδελφισμός. Τόση αδιαφορία. Αίφνης παρακινούμαι απο το τελευταίο σχόλιο του 10.11 π.μ. που γράφει γιατί δεν τα έβαλα με την Πολεοδομία στην περίτωση του ΚΑΠΗ του Αγίου Κων/νου. Βρε έρμε νεαρέ μάθε ότι όχι μόνο τα έβαλα αλλά και απειλήθηκα με σειρά μηνύσεων απο τον προϊστάμενο της και του συνεργάτες του. Μπές στο μπλόγκ και δες και μόνος. Αλλά που να βρείς το χρόνο να... διαβάσεις. Μόνο για κραυγές είσαι ικανός. Κραυγές μέσα απο ψέμματα... Δεν σε κακκίζω όμως. Θύμα της νεο-μαφίας είσαι και συ. Μάθε όμως τούτο. Στο παρελθόν η πέννα μου τα έβαλε με πολλούς και αντιμετώπισα και πάλι μια παρόμοια κατάσταση. Με απειλές κ.λ.π. το αποτέλεσμα ξέρεις ποιό ήταν; Επιβεβαιώθηκα σε όλα. Και με τον Ρούσσο και με τους προηγούμενους και με όλους. Όταν σκέπτεσαι με το μυαλό και μιλάς με την καρδιά να ξέρεις ΔΕΝ λαθεύεις. ΠΟΤΕ.

bak ju είπε...

Και κάτι ακόμη για να σας "γαργαλήσω" την περιέργεια αλλά και για να ψαχτήτε λιγουλάκι. Την καταγγελία δεν την έκανε κάτοικος της πάνω πλευράς του γηπέδου. Άλλος την έκανε απο άλλη πλευρά. Εκεί που μένουν, φίλοι, κουμπαραίοι και λοιποί συγγενείς... Αλλά θα τα γράψω και αυτά όταν έρθει η ώρα... Να είστε σίγουροι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΗ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ;ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΝΜΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΑΔΑΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ;
ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

12:49 ntavatziliki den einai auto pou kanei h pae alla auta pou kanei o dhmosiografos edo kai tosa xronia.rota kalytera sta dikastiria na sou poun poion exoun monimo pelati kai tote ta xanaleme.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ WARRIORS EXOYN 2 ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΑΡΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

για την ταμπακερα τσιμουδια απο τον δημοσιογραφο απο οτι παρατηρω...μονο τον νεαρο βρηκε να τα βαλει παραπανω.για την ομαδα,την προοδο της και τον προεδρο της κουβεντα ακομα!!!

Ανώνυμος είπε...

agapite file, oi guerreros exoun onoma ta onomata tou ds einai gnosta se olous kai stin dioikisi kai ston kosmo kai ston erasitexni kai stous dimosiografous. einai toylaxiston axaristo na les oti den prosferoun kai anti na eisai perifanos pou iparxei sindesmos tou panetolikou stin athina o monos eparxiakos sindesmos omadas stin athian les kai paparies. alla malon o ido=ios eisia..

paki- 6

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε guerreros εμεις ολοι οι αιτ/νες της αθηνας γνωριζουμε και ξερουμε τη ποιοτητα,το ηθος και τη παναιτωλικοφροσυνη σας χωρις να θελετε να προβαλετε τους εαυτους σας και να το παιξετε δημοσιοσχεσιτες ή κομματοφυλακες.
μπραβο γιατι 3 χρονια τωρα η φωνη του παναιτωλικου στην αθηνα ειναι δυνατη και αξιοπιστη και γι αυτο και υπαρχει μαζικη συμμετοχη στις εκδηλωσεις σας οπως διαπιστωσα στο μπαραζ.
δυστυχως στο αγρινιο υπαρχουν καποιοι που δεν κατανοουν τι θυσιες και τι κοστος εχει να δρας συλλογικα και κοινωνικα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

υ.γ συγχαρητηρια στο agrinio-news για την ενημερωση ολων εμας που ζουμε εκτος του νομου μας.