Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

SOS για εθνική οδό

Δραματική είναι η κατάσταση τις τελευταίες μέρες στην εθνική οδό, η οποία πλέον δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της αυξανόμενης κίνησης. Τροχαία δυστυχήματα ακούμε συνεχώς αυτές τις μέρες , όπως στη διασταύρωση Αγριελιάς στο Μεσολόγγι αλλά και χθες το απόγευμα στο ύψος της Λυσιμαχίας όπου διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 55χρονο .
Επίσης, υπερατλαντικό ταξίδι έχει καταντήσει ένα μπάνιο στη Λευκάδα, ειδικά το Σαββατοκύριακο. Το προηγούμενο Σάββατο μάλιστα σε ώρα αιχμή, οι οδηγοί χρειάστηκαν 3(!) ώρες για να φτάσουν στον προορισμό τους. Ας είναι καλά ο κόμβος Αμφιλοχίας και η γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.
Είναι πλέον προφανές ότι τα όρια αντοχής του κυκλοφοριακού της Εθνικής οδού έχουν φτάσει στα όρια τους. Είναι πλέον ζήτημα αν αυτά θα συμβαδίσουν με τους ρυθμούς κατασκευής της Ιονίας Οδού. Πέραν της παράκαμψης Αμφιλοχίας, όπου γίνονται έργα, στη Κλόκοβα και στον Εύηνο επικρατεί στασιμότητα.
Μέχρι τότε, ( να περάσουν δηλαδή κάποια χρόνια) ας το πάρουμε απόφαση ότι θα οδηγούμε στην εθνική με 60 χιλιόμετρα, αν θέλουμε βέβαια να φτάσουμε ασφαλείς στους προορισμούς μας...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!
ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!
ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!
ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ(ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ). ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.... ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΠΗΓΕ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΗΜΙΤΕΛΕΣ!!!! ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ..
ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε παιδια,τι ξεφτιλλα ειναι και αυτη...ειδικα τα σκ η κατασταση ειναι τραγικη.στην αμφιλοχια η ουρα ειναι απο τον στανο μεχρι την αμφιλοχια και θες μια ωρα περιπου για να περασεις...και πες οτι περνας την αμφιλοχια και θες να πας προς λευκαδα!!!εκει μετα το χαος ,στροφες,στενος δρομος και μια γεφυρα που κανεις τον σταυρο σου μην σε πιασει και περιμενεις κανα 30 παλι.ελεος.κατα τα αλλα η εγνατια εχει γινει και ειναι ολα μια χαρα στην β.ελλαδα και μεις εδω τιποτα...

Ανώνυμος είπε...

Με 60 χιλιόμετρα ανα ώρα;
Πολλά λες!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΛΟΙ....
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ??????
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ????
ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ?????