Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία υποψηφίου Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού σε Αράκυνθο

Περιοδεία σε τοπικά διαμερίσματα Αρακύνθου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Απόστολο Ντζάνη, δημοτικούς συμβούλους του δήμου Αρακύνθου και κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή.»
O Παύλος Μοσχολιός, είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής της Μακρυνείας, μιας περιοχής που με αγώνα και επίπονες προσπάθειες πριν μερικούς μήνες, αποτελεί πλέον ένα από τα πλέον προνομιακά και δυναμικά τμήματα του νέου δήμου Αγρινίου, αφού συνδυάζει τον παραγωγικό τομέα, με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον (Τριχωνίδα , Αράκυνθος) και τα ζωντανά χωριά, που διατηρούν σημαντικό πληθυσμό νέων ανθρώπων.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο νέος δήμος Αγρινίου καλείται να υλοποιήσει συγκεκριμένες δράσεις, που θα αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μακρυνείας και θα στηρίξει τους ανθρώπους της που θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν και να δημιουργούν στην περιοχή.
Ο κ. Μοσχολιός ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στο Άνω Κεράσοβο, όπου και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις της Γιορτής κάστανου που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Αρακύνθου. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος διαβεβαίωσε πως βούληση της δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές του Νοεμβρίου, θα πρέπει να είναι η συνέχιση και ενδυνάμωση τέτοιων πρωτοβουλιών που προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα και συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν και περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, όπως το Άνω Κεράσοβο και τα χωριά του Αρακύνθου.

Ο Παύλος Μοσχολιός συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις περιοδείες του σε τοπικά διαμερίσματα του νέου δήμου Αγρινίου και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί τοπικά διαμερίσματα του δήμου Παραβόλας.
Γραφείο Τύπου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έλλειμμα της Ιρλανδίας ανήλθε στο 32% του ΑΕΠ .

Οι αρχικές εκτιμήσεις την περασμένη Ανοιξη έλεγαν ότι δεν θα υπερβεί το 15%!

Δεν άκουσα κανέναν να μιλάει για «Τιτανικό».

Ούτε κατηγορείται η κυβέρνησή ότι έδινε ψεύτικα στοιχεία στη Eurostat.

Προφανώς δεν υπάρχουν Irish statistics!

Σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε «την αξιολόγηση του μακροπρόθεσμου χρέους της Ιρλανδίας σε Α+ από ΑΑ- με «αρνητική προοπτική».

Μπορεί κάποιος από τους πολυάριθμους συμβούλους του κ.Παπανδρέου να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις:

1.Η Ιρλανδία με έλλειμμα 32% του ΑΕΠ πως τα καταφέρνει και βρίσκεται εκτός …Μνημονίου;
2.Εμείς, γιατί τρέξαμε να αναζητήσουμε …Μνημόνιο όταν το έλλειμμα μας ήταν περίπου το 1/3 της Ιρλανδίας;
3.Γιατί η Ιρλανδία μ’ αυτό το έλλειμμα έχει καλύτερη αξιολόγηση από την Ελλάδα;
Δεν περιμένω απαντήσεις. Ένα είναι βέβαιο. Κάθε μέρα που περνάει ο ελληνικός λαός θα πείθεται όλο και περισσότερο ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να μας εξηγήσει με τρόπο πειστικό γιατί μας οδήγησε εδώ.

Δεν θα μπορεί να το αποφεύγει για πολύ καιρό ακόμα.

Και κυρίως πρέπει να μάθουμε, επιτέλους, ποιοι ήταν και είναι οι κερδισμένοι από την υποταγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ

ο κυριος Μοσχολιος ξερει κατι επι του θεματος μιας και τον υποστηριζει το Πασοκ?
ας μας απαντησει καποιος απο τους πρασινοφρουρους παρακαλω.

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:00
Επειδή είσαι τελείως άσχετος από οικονομικά και καλό θα ταν γαλάζιο παπαγαλάκι μα μην λες μαλακίες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις, άνοιξε κανα βιβλίο να δεις πως είναι τα πράγματα και μην παπαγαλίζεις τις λαικίστικες μαλακίες που λέει στο λαό (και έλεγε ανέκαθεν η Ν.Δ.) και τα γαλάζια μέσα από τα οποία ενημερώνεσαι!
Και επειδή εγώ ξέρω οικονομικά λόγω πτυχίου και επαγγέλματος να σου κάνω και γω μια ερώτηση:
Ώστε το έλλειμα ήταν στο 4%, ε?

Αναγνώστης

Ανώνυμος είπε...

7 Οκτωβρίου 2010 10:06 π.μ.

οικονομολογος της πλακας εισαι.
απο που το πηρες το πτυχιο σου?
δεν απαντησες στο ερωτημα.
γιατι αυτοι δεν ειναι στο ΔΝΤ και ο δικος σου μας πηγε εμας που ημασταν σε καλυτερη μοιρα απο αυτους και απο αλλες χωρες?
και δεν ειχε πει κανεις οτι το ελλειμα στο τελος του 09 θα ηταν 4% αλλα γυρω στο 9 με 10%

Ανώνυμος είπε...

Πρός σχολιαστές
6 Οκτωβρίου 2010 7:00 μ.μ.
7 Οκτωβρίου 2010 10:06 π.μ.
8 Οκτωβρίου 2010 9:53 π.μ.

.
Κύριοι ειστε λάθος και οι δύο στον τρόπο που παραθέτετε τις απόψεις σας εδώ πέρα.
Ο δε πρώτος με την εκτός τόπου και χρόνου (Δηλαδή του θέματος του αρθρου), παράθεση σχολίου , και πρόκληση αναφερόμενος σε πρασινοφρουρούς,
και ο δε δεύτερος για τις προσβλητικές εκφράσεις που εγραψε στην απάντησή του, που φυσικά δεν συνάδουν με την οποια επιστημονική του ιδιότητα που αναφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μοσχολιέ, δέν ξέρω τι ωρα επιστρέψατε στο Αγρίνιο απο την περιοδεία σας στην Μακρυνεία.

Αν επιστρέψατε βράδυ σίγουρα θα είδατε στο Κάτω Ζευγαράκι μεχρι την στροφή εκεί στην "Συκιά" τον καλοφωτισμένο δεξιά και αριστερά κεντρικό δρόμο.
Δεν πιστεύω μια και ενοποιειται ο δημος Αρακύνθου με τον δήμο Αγρινίου να εχουμε τα ιδια μαύρα σκοτάδια οπως σήμερα των ΄περισσότερων και κεντρικών δρόμων της πολης του Αγρινίου.
Θά εχουμε τέτοια και εκεί Κύριε Δήμαρχε?