Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Παπαναστασίου με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αιτωλοακαρνανίας.

Με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του στην Αιτωλοακαρνανία συναντήθηκε την Τετάρτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτρικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου, τους οποίους και συνεχάρη για την εντιμότητα, την άψογη παρουσία αλλά και το δυναμικό αγώνα που δίνει ο κάθε ένας προσωπικά στο νομό.


Παράλληλα, τόνισε πως «δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο» και πως μέσα σε μια προεκλογική περίοδο την οποία η παρούσα κυβέρνηση προσπαθεί να… αποσιωπήσει, φιλοδοξώντας να οδηγήσει ανυποψίαστους τους πολίτες στην κάλπη, οι ίδιοι θα πρέπει να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την αφύπνιση των πολιτών.

«Πάμε καλά και με την βοήθεια όλων σας και ασφαλώς, την εμπιστοσύνη των πολιτών της Περιφέρειας, αυτή η εκλογική μάχη θα οδηγήσει στην μεγάλη ανατροπή που η Δυτική Ελλάδα χρειάζεται. Καθημερινά βλέπουμε πως η κοινωνία θέλει να αντισταθεί σε εκείνους που πιστεύουν πως την έχουν δεδομένη και που την καταδίκασαν σε υπανάπτυξη, βάζοντας τα κομματικά τους γαλόνια πάνω από τον τόπο τους. Εσείς, βγείτε στη κοινωνία περήφανα, ως πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και μεταφέρετε ένα μήνυμα νέας αρχής. Γίνετε οι λαμπαδηδρόμοι της νέας ελπίδας» τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ».

Ο κ. Παπαναστασίου περιόδευσε παράλληλα στις περιοχές Αιτωλικού, Νεοχωρίου και Κατοχής, ενώ οι επισκέψεις του θα συνεχιστούν και την Πέμπτη, στους δήμους Θεστιαίων, Παραβόλας και Θέρμου.

Την Παρασκευή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας θα βρεθεί στην Πάτρα, όπου θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία «Άγιος Ανδρέας» και «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίον και θα περιοδεύσει στις περιοχές Παραλίας, Βραχναιίκων και Κ. Αχαΐας.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Να σημειωθεί, πως σε λειτουργία βρίσκεται το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» στην Πάτρα, στην οδό Ερμού 36. Υπεύθυνη λειτουργίας του Εκλογικού Κέντρου είναι η πολιτευτής κ. Ελένη Πανίτσα – Μπακουλοπούλου, με την πολύτιμη αρωγή και βοήθεια των κ.κ. Α. Πανταζάτου και Ν. Γκοργκόλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αργά ή γρήγορα η αλήθεια έρχεται στο φως…
άλλες φορές μετά από 88 χρόνια και άλλες φορές μετά από 88 βδομάδες…
Έτσι λοιπόν στις 14 Οκτωβρίου, ο Ιταλός, Lorenzo Bini Smaghi, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ( η οποία θέτει σε εφαρμογή τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, δίνει οδηγίες προς τις Εθνικές ΚΤ και γενικά διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες της ΕΚΤ) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σε ομιλία του στη Ρώμη, στην ημερίδα «Aspen Transatlantic Dialogue: “Western Democracies under Pressure”», είπε:

In Europe – to take another example – if the Greek government had decided to intervene with corrective action as early as autumn 2009, having just discovered the budget hole left by its predecessor, it could have avoided the sovereign debt crisis and the drastic adjustment programme which it then had to put in place under pressure from the markets.

Σε απλά ελληνικά και χωρίς να το παιδεύουμε, είπε δηλαδή αυτό που λέει και ο Σαμαράς 10 μήνες τώρα:

Αν το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει έγκαιρα μέτρα τον Οκτώβριο του 2009, θα είχε αποφευχθεί η κρίση δανεισμού και η υπαγωγή μας στο μνημόνιο!!!!
Τώρα που δεν το λέμε εμείς οι “συκοφάντες”… ούτε ο Σαμαράς ο “λαϊκιστής”
τι έχουνε να πούνε τα λαμόγια που τα φορτώνουν όλα στη ΝΔ και ο Γιωργάκης που θέλει εξεταστική από το 2007 μέχρι τον Οκτώβριο του 2009;

ΥΓ. Ενώ τα ΜΜΕ προσπαθούν να τηρούν τα προσχήματα, τη συγκεκριμένη είδηση δεν την ανέφερε κανένας τους… ούτε καν ο Χατζηνικολάου!!! Γι αυτό στην Ελευθερία του Τύπου πέσαμε 25 θέσεις από πέρσι.