Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Με Αντωνόπουλο ο Κατσιφάρας στην Αιτωλοακρνανία. Τις επόμενες μέρες η ανκοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη για τη ΝΔ.

Κλείδωσαν και οι τρεις θέσεις για τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του κ. Κατσιφάρα. Πρόκειται για τους Γρηγόρη Αλεξόπουλο (Αχαϊα), Χαράλαμπο Καφύρα (Ηλεία) και Βασίλη Αντωνόπουλο (Αιτωλοακαρνανία). Σε λίγη ώρα (στις 5:30 μ.μ.) θα γίνει η επίσημη παρουσίασή τους στην Αίθουσα της Ένωσης Συντακτών. Πάντως, ήδη στην Αιτωλοακαρνανία άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις για την επιλογή Αντωνόπουλου, με τον Δημήτρη Ντάουλα να εξαπολύει δριμία επίθεση στο πρόσωπο του πρώην επικεφαλής του πρώην (πλέον) συνδυασμού του. Πλέον ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ καλείται να πείσει τον απλό ψηφοφόρο ότι ο ορισμός του στην εν λόγω θέση δεν ήταν προϊόν παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.


Όπως είναι λογικό εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κλείσει το θέμα των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών και για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στην Αιτωλοακαρνανία οι βασικοί διεκδικητές παραμένουν ο δικηγόρος Παντελής Βαμβακάς και ο συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ Γιώργος Σκαρμούτσος. Βέβαια, μετά την επιλογή Αντωνόπουλου πληθαίνουν ακόμη περισσότερο οι φωνές που προκρίνουν την επιλογή Βαμβακά, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα το portal parapolitika σε σημερινό του δημοσίευμα συγκλίνει στην προαναφερθείσα άποψη.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε αυτη την ανθελληνικη κυβερνηση στις εκλογες ολοι μας θα πρεπει να την μαυρισουμε.
οσοι δεν το κανουν απλα δεν ειναι ελληνες αλλα προσκυνημενοι.
φωτια και τσεκουρι.

Ανώνυμος είπε...

Το αρνί που φεύγει απ'το μαντρί το τρώει ο λύκος λέει μια παροιμία και την ξέρει καλά ο Αντωνόπουλος. Παρά το ό,τι παίχτηκε παρασκηνιακά, ο γιατρός παραμένει από τις πιο καλές επιλογές του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία, μη γελιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο..Αντωνοπουλε..τα καταφερες....
θα διεκδικησεις το ρολο του "νομαρχη" σε μια εποχη που θα εχουμε περιφερειαρχη....

Ελπιζω την ιδια σταση και αποφασιστικοτητα να δειξεις και στις διεκδικησεις για την Αιτωλ/νια..αν ο λαος σε επιλεξει...

Παρε κι εσυ ενα θρονο και κατσε....
τελικα χρηματα μαλλον ειχες...εψαχνες για εξουσια και δοξα...μπραβο καλα το πας...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αντωνοπουλε με τι κουραγιο και τι μουτρα θα βγεις να μιλησεις και να ζητησεις την ψηφο των Αιτωλοακαρνανων και κυριως των Αγρινιωτων!!!Εαν η ΝΔ επιλεξει Βαμβακα θα το χαρω πολυ γιατι θα φανει πολυ η διαφορα μεταξυ σας.Αφου ρε Γιατρε δεν σε παει η πολιτικη γιατι ασχολεισαι.............

Ανώνυμος είπε...

Oι εκλογές που έρχονται είναι ΜΟΝΟ για ένα λόγο: ΜΑΥΡΟ στους ανθρώπους του μνημονίου...μαύρο στα μεγάλα κόμματα της λαμογιάς, της κλεψιάς και του εμπαιγμού του Ελληνικού λαού, στο σικέ τους παιγνίδι για την εξαθλίωση της χώρας με το μνημόνιο, τους ΣτοςΚαν και το ΔΝΤ. ΜΑΥΡΟ με κάθε είδους επιλογή...αποχή, άκυρο, και ψήφο (σε όσους πάνε) στους μικρούς και ανεξάρτητους συνδυασμούς...
Ντροπή και αίσχος στον Αντωνόπουλο που πούλησε σωστούς ανθρώπους που ετοιμαζόταν στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο...Δημήτρη Ντάουλα δεν υπάρχει μπέσα με αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους, μην ασχολείσαι, δεν αξίζει!!!
Θα χρειαστείς κι εσύ και αρκετοί ακόμη, στην μετά μνημόνιο εποχή που δεν θα αργήσει να έρθει...Η ΧΟΥΝΤΑ μέχρι το Μάιο θα έχει φύγει νύχτα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ 4:51
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 4:51 μ.μ. ποσο α-δεξιουλης εισαι?

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7 Οκτωβρίου 2010 9:32 μ.μ.
ετσι οπως πατε σε λιγο ουτε που θα τολματε να λετε οτι ειστε με το Μνημονιο και το Πασοκ.καρπαζιες θα τρωτε απο τον κοσμο.