Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Νέα διοίκηση στο Σύλλογο των Αγρινιωτών της Αθήνας.

Tα μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών «Ο Άγιος Χριστόφορος», εξέλεξαν τη νέα τους διοίκηση, μέσα από μια άκρως δημοκρατική και μαζική γενική συνέλευση που έλαβε χώρα στα γραφεία τους. Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασοπούλου-Βότση Μόλλη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κογεώργου-Πιστιόλα Αίγλη
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπρέσιακας Ανδρέας
ΤΑΜΙΑΣ: Χατζή Σοφία
ΜΕΛΗ: Καναρά-Μητρονίκα Ρέα
Σουφλής Γιώργος
Υφαντή Θεοδώρα

Η σημαντική αύξηση της συμμετοχής των Αγρινιωτών της πρωτεύουσας στην εν λόγω εκλογική διαδικασία, αλλά και το πλήρες ανανεωμένο συμβούλιο με νέα πρόσωπα, πρόθυμα να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου, καταμαρτυρούν πως μια νέα εποχή ξεκινάει για το ιστορικό σωματείο που φέτος έκλεισε 50 χρόνια ζωής. Έχοντας πάντοτε ως οδηγό το ομολογουμένως πλούσιο έργο των παλαιότερων διοικήσεων, επιθυμούμε μέσα από την ανάληψη μιας σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών, να καταστήσουμε σαφές πως οι Αγρινιώτες του λεκανοπεδίου είναι παρόντες στα πολιτιστικά δρώμενα τόσο της γενέτειράς τους όσο και της πρωτεύουσας της χώρας. Σε αυτή μας την προσπάθεια, μέσο επικοινωνίας μας με τους απανταχού συμπατριώτες μας ανά την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, θα αποτελέσει το περιοδικό του συλλόγου μας «Ρίζα Αγρινιωτών», στο οποίο εδώ και 19 χρόνια αποτυπώνεται με τον πιο περιγραφικό και γλαφυρό τρόπο η πλούσια ιστορική και πολιτιστική μας παράδοση.

Έχοντας ως γνώμονα τα ανωτέρω και ωθούμενοι από πραγματική αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα μας και ιδίως για τους εν Αθήναις ανθρώπους της, αισθανόμαστε την ανάγκη να τους απευθύνουμε ένα κάλεσμα συμμετοχής στις δραστηριότητες του συλλόγου μας. Στόχος μας είναι, όλοι μαζί από κοινού να διαμορφώσουμε αυτό που κάποιοι οραματίστηκαν πριν από μισό αιώνα: Tη δημιουργία δηλαδή, μιας δυναμικής και φιλικής προς όλους Αγρινιώτικης κοινωνίας των Αθηνών, που η παρουσία της δε θα περνά εύκολα απαρατήρητη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη νέα Διοίκηση, καλή επιτυχία στο έργο σας και ιδιαίτερα στον Γεν. Γραμματέα...
gialinomati

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yKOI0315rIY

Ανώνυμος είπε...

Πολλά διπλά επίθετα βλέπω,πάλι καλά που δεν έγινε μέλος και η Φάνη Πάλη Πετραλιά.
:)

Ανώνυμος είπε...

πασοκοι δεν ειναι οι περισσοτεροι?

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Αντρέα, μούρη στο σύλλογο!!! :-)