Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Συνέντευξη του προέδρου του ΚΤΕΛ κ. Καψιαμπέτη Γεώργιου στο agrinionews


Σήμερα Πέμπτη 15 Απριλίου το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας γυρίζει σελίδα καθώς τίθεται σε λειτουργία ο νέος υπερσύγχρονος σταθμός στην πόλη του Αγρινίου.
Σύμφωνα με τη διοίκηση, τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 8-5-2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 και προσκαλείται όλο το κοινό να παραστεί.
Εν μέσω λοιπόν οικονομικής κρίσης, με το κόστος της βενζίνης να εκτινάσσεται στα ύψη, το ΚΤΕΛ αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική λύση. Εμείς επιλέξαμε την ημέρα αυτή να πάρουμε συνέντευξη από τον πρόεδρο του κ Γεώργιο Καψιαμπέτη, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια άναβάθμισε καταλυτικά τις υπεραστικές συγκοινωνίες του τόπου μας.

Κ. Καψιαμπέτη μπορείτε να μας δώσετε μερικές πληροφορίες για το νέο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στο Αγρίνιο ;
Το μεγαλύτερο ΚΤΕΛ της Ελλάδος με το μεγαλύτερο στόλο απέκτησε επιτέλους τη δική του στέγη. Όπως διαπιστώσατε κι εσείς είναι από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις που υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα , αφού πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κτίριο με λειτουργικούς χώρους για το επιβατικό κοινό . Είναι ένας σταθμός με υποδομές για τα επόμενα τουλάχιστον πενήντα χρόνια. Ο σταθμός κατασκευάστηκε σε οικόπεδο 13 στρεμμάτων και θέλουμε να πιστεύουμε ότι βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της πόλης.
Τι περιλαμβάνουν οι νέες εγκαταστάσεις ;
Οι νέες εγκαταστάσεις έχουν έκταση 2.500 τ.μ. και περιλαμβάνουν εκδοτήρια εισιτηρίων, αίθουσα αναμονής, καφετέρια για καπνίζοντες και μη, μίνι μάρκετ, εστιατόριο, τουριστικό γραφείο, δύο μηχανήματα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και της ALPHA BANK , υποδομές για εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες , κατάστημα 80 τ.μ. μη υγειονομικού ενδιαφέροντος, αποθήκη ασυνόδευτων μικροδεμάτων, 500 τ.μ. στον πρώτο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων 400 τ.μ. στον δεύτερο όροφο , 1.000 τ.μ. υπόγειο για το αρχείο της εταιρείας μας , ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος με δυνατότητα ηλεκτροδότησης του κτιρίου σε περίπτωση διακοπής ρεύματος , στεγασμένες ρεμίζες για φορτοεκφόρτωση 10 λεωφορείων ταυτόχρονα , χώρος για αναμονή 11 εφεδρικών λεωφορείων , στεγασμένο πάρκινγκ 50 θέσεων Ι.Χ. αυτοκινήτων καθώς και 70 υπαίθριων θέσεων , αφετηρία αστικών λεωφορείων ,αφετηρία ΤΑΞΙ , μικρό εκκλησάκι αφιερωμένο στην Παναγία Οδηγήτρια και χώρος πράσινου 3.000 τ.μ. με αυτονομία άρδευσης.
Πως χρηματοδοτήθηκαν όλα τα παραπάνω ;
Η υλοποίηση του παραπάνω έργου έγινε με ομολογιακό δάνειο από την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και μάλιστα με χαμηλό επιτόκιο περίπου 1,5% .
Ποιο είναι το κοινωνικό πρόσωπο της ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Α.Ε. ;
Πρέπει να γνωρίζετε ότι η εταιρεία μας εκτελεί πραγματικά κοινωνικό έργο, δεδομένου ότι εξυπηρετεί όλα τα τοπικά διαμερίσματα του νομού με μηδαμινή επιβατική κίνηση χωρίς να χρηματοδοτείται από το κράτος. Ακόμη, παρέχει έκπτωση στα εισιτήρια σε διάφορες κοινωνικές ομάδες όπως : πολύτεκνους , φοιτητές στρατιώτες, μαθητές, εργαζομένους χωρίς και πάλι να χρηματοδοτείται από το κράτος. Τέλος, θέλω να αναφέρω ότι η εταιρεία μας απορρόφησε την αύξηση του Φ.Π.Α. των εισιτηρίων από 9% σε 10% καθώς και την αύξηση του Φ.Π.Α. των ασυνόδευτων μικροδεμάτων από 19% σε 21% .
Θα μας πείτε λίγα λόγια για το στόλο της εταιρείας σας ;
Διαθέτουμε 177 σύγχρονα λεωφορεία με μέσο όρο ηλικίας κάτω των οκτώ ετών και θέλω να επισημάνω ότι τριάντα από αυτά είναι ολοκαίνουργα και εκατό πενταετίας.
Υπάρχουν επόμενα σχέδια για την εταιρείας σας ;
Στα επόμενα σχέδια μας περιλαμβάνεται η αγορά οικοπέδου και κατασκευή σταθμού στην πόλη του Μεσολογγίου καθώς και η κατασκευή σταθμού στο ιδιόκτητο οικόπεδο μας στην πόλη της Ναυπάκτου .
Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι άλλο ;
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν στην υλοποίηση αυτού του έργου και ιδιαίτερα το νομάρχη Αιτωλ/νιας κ. Σώκο Ευθύμιο, το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Μοσχολιό Παύλο και όλους τους μετόχους που με την στήριξη τους μου έδωσαν δύναμη προκειμένου να φέρω εις πέρας το δύσκολο αυτό έργο .
Θα ήταν παράληψη μου να μην αναφέρω το μηχανικό κ. Λίνο Μπλέτσα ένα νέο άνθρωπο της περιοχής μας που ήταν ο εμπνευστής του συγκεκριμένου σχεδίου και δεν διέψευσε ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες μας .


18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτελους ανοιγουν!να και κατι καλο κ στο αγρινιο!ο παλιος σταθμος ηταν οτι να ναι.και ο κοσμος πολυ καπως.

Ανώνυμος είπε...

ο καψιαμπετης αυτα να τα πει αλλου.ειναι υποχρεωμενος να τηρει εδρα στο μεσολογγι απο το νομο και αυτος το παιζει μαγκας...

Ανώνυμος είπε...

O KAΨΙΑΜΠΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ!ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΜΠΛΕΧΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ!

Ανώνυμος είπε...

Η μιζέρια των ψαρόμυαλων δενθα τελειώσει ποτέ. Αυτό είναι δεδομένο. Οι Αγρινιώτες παρά ταύτα θα συνεχίσουν να εργάζονται και να μην τα περιμένουν έτοιμα όπως οι ψαρόμυαλοι που ζητάνε συνεχώς.

Ανώνυμος είπε...

προς τους κυρίους διαχειριστές:
Θεωρείτε τόσο σημντικό γεγονός το νέο σταθμό του ΚΤΕΛ ώστε να πάρετε συνέντευξη από τον πρόεδρό του;;; Αδυνατώ να το πιστέψω....
Παρακολουθώντας το blog σας καιρό τώρα -και διορθώστε με αν κάνω λάθος- έχετε πάρει συνετεύξεις κατά καιρούς από πολιτικά πρόσωπα του (μοσχολιός, μωραίτης, λιβανός, γιαννακά, μακρυπίδης)κάτι που -ας πούμε- είναι λογικό... Για ποιο λόγο όμως να πάρετε συνέντευξη από έναν ιδιώτη που στο κάτω- κάτω δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο... Μαγαζί άλλαξε! αν είναι έτσι να σας δώσω και εγώ μια συνέντευξη.. και 'γώ ιδιώτης είμαι!!! προς τι λοιπόν αυτός ο έρωτας με τα ΚΤΕΛ... μήπως για τις γρήγορες μετακινήσεις που μας παρέχει ; μήπως για την άνεση του ταξιδιού; μήπως για την κοινωνικά υπεύθυνη τιμολογιακή πολιτική του; που αν βάλω 10 ευρώ ακόμη στη τιμή του απλού εισητηρίου πάω Αθήνα με το αμάξι μου; ή μήπως για την ανθρώπινη συμπεριφορά του ΚΤΕΛ απέναντι στους επιβάτες που πας Αθήνα χωρίς στάση για τουαλέτα;;;; Σταματήστε τα στηρίζετε τα μονοπώλια!!!!

Ανώνυμος είπε...

οκ 1:25 τοτε να μην ασχολουμαστε και με τον Παναιτωλικο γιατι ειναι ιδωτική επιχειρηση.Α ρε μιζερια μη δουμε κατι καλο σ αυτο τον τοπο.Στο κατω κατω προτιμω να δινουν συνεντευξεις ιδιωτες που προσφερουν παρα τα 300 λαμογια που μας κατακλεβουν.

Ανώνυμος είπε...

1:25 ΑΓΝΟΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Σ...

ΕΣΥ 12:58 ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ? ΕΔΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ 100000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η' ΕΔΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ 11000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Η ΓΡΑΜΜΗ Μ1 ''ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ'' ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΑΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΕΛ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ##:20 & ##:50...ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 0.50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΕΡΓΑΤΟΙΚΕΣ ΡΗΓΑΝΑ, ΣΚΟΠΑ, 3 ΦΑΝΑΡΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ, ΚΑΡΑΠΑΝΕΙΚΑ, ΝΕΟΣ Ι.Ν. ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ , ΔΗΝΜΟΤΣΕΛΙΟΥ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΑΡΚΟ, ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Κ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΟΥΛΙΟΥ, ΔΑΓΚΛΗ, ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ, ΑΓ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΑΛΙΜΕΝΤΑ, ΚΤΕΛ

Ανώνυμος είπε...

αντε να ΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ, και να παρουν ποδι τα ΚΤΕΛ εννοω, να ανοιξουν οι μεταφορες, και να μπορουν και τα απλα πουλμαν, αλλα και οποιος γουσταρει να κανει δρομολογια Αθηνα Αγρινιο
και τοτε να δουμε εαν θα πληρωνουμε πανω απο 15 ευρω το εισιτηριο

Ανώνυμος είπε...

1.25 ο τυπος δεν ειναι ιδιωτης..τον στολο του κτελ τον ανανεωσε απο το 2001 με σωρεια επιχορηηγησεων που πηρε απο τον βερελη.Ασκει αποκλειστικο συγκοινωνιακο εργο που σημαινει οτι μεχρι το 2019 κανεισ αλλος δεν μπορει να κανει χρηση υπηρεσιων κτελ.νομοσ τον υποχρτεωνει στα δρομολογια,στην κατανομη του 5% σε υποδομες,να εχει πραγματικη εδρα στο μεσολογγι κλπ..αυτος προφασιζεται οτι ειναι ανωνυμη εταιρεια και παρακαμπτει το νομο με τισ ευλογιεσ του νομαρχη και των βουλευτων.ασκει δε προνιμιακη πολιτικη υπερ του αγρινιου ενω βγαζει για παραδεειγμα ενα σωρο χρηματα απο το μεσολογγι λογω των φοιτητων του πρωτιστωσ και απο την ναυπακτο..οποτε τα παραμυθια αλλου και ειναι απιστευτο οτι ενα κρατος δεν λειτουργει

Ανώνυμος είπε...

7.02 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΛΟΓΙΚΗ?Η ΛΟΓΙΚΗ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ?ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΨΙΑΜΠΕΤΗΣ ΠΟΥ ΩΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ..ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ?ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑς ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ, ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ, ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

8:46 κ 8:50, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΝ ΝΟΜΟ..., ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Π ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ? ΘΕΛΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΤΟΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ...Κ ΜΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Τ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Τ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 95% ΔΛΔ...ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ψαρόμυαλοι, αν δε σας αρέσει φτιάξτε νέο κΤΕΛ να δούμε τί θ αβγάζετε από εκεί κάτω. Όπως θέλετε και νέο επιμελητήριο ψαροχωρίου-ναυπάκτου και πολλά τέτοια. Όλα να γίνουν από δύο στο νομό να δούμε τί θα βγάζει ο καθένας. 10 δραχμές εσείς, 1000 εμείς εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

...Δε φτάνει που όταν πηγαινοερχόμαστε Αθήνα ,χάνουμε και 20 και βάλε λεπτά από τη ζωή μας για να φορτώσει ή να αδειάσει μεσολογγίτες το λεωφορείο!... Άσε που βρωμάνε από τα χέλια που έχουν φάει πριν!..

ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΑΓΡΙΝΙΟ, ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΘΗΝΑ EXPRESS ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!..

ΜΟΝΟ ένα λεωφορείο τη βδομάδα για τους Μεσολογγίτες, να βγαίνουν λίγο, παραέξω να βλέπουν πώς είναι ο Κόσμος!

Τα υπόλοιπα δρομολόγια του Μεσολογγίου αποκλειστικά για τους σπουδαστές, να την κοπανάνε πού και πού από τους εκμεταλλευτές τους Μεσολογγίτες που έκαναν τα κοτέτσια τους γκαρσονιέρες και τις χρυσοπληρώνουν τα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Για όσους δεν γνωρίζουν η έδρα του Κ.Τ.Ε.Λ. Α.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ είναι πράγματι στο Μεσολόγγι. Το ευρύ επιβατικό κοινό όμως είναι στην περιοχή του Αγρινίου δηλαδή 120.000 περίπου και με πληρότητα 80% τουλάχιστον. Τα σχόλια δικά σας.............

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ?ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ? ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ?