Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

B. Αντωνόπουλος: ''Μην ακούτε φήμες – Προχωράμε μπροστά''


Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν από λίγο ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και κατα πάσα πιθανότητα υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Αντωνόπουλος, σχετικά με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Αντωνόπουλος δηλώνει ότι, σε αντίθεση με φήμες που διακινούνται, ο ίδιος δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

''Ο Βασίλης Αντωνόπουλος με δήλωση του ξεκαθαρίζει ότι αντίθετα από τη φήμη που διαδίδουν κάποιοι ότι δήθεν «έχει κάνει πίσω», επιδιώκοντας να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη ξεκαθαρίζει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει και δηλώνει:
«Μην ακούτε φήμες - Προχωράμε μπροστά»


Γραφείο Τύπου''

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κακο του κεφαλιου σου γιατρε!!!

Ανώνυμος είπε...

Και επισημα τιτλοι τελους για το κατεστημενο του Αγρινιου: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.........Παυλο αν και εισαι καλος ανθρωπος τα κολλητιλικια με τα προσωπα που οι πολιτες εχουν βαρεθει δεν κανουν καλο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ.ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτό που λέμε Από δήμαρχος κλητήρας

Ανώνυμος είπε...

4:13 το 8ωρο σου ειναι 8-4.Λογικα θα πληρωθείς για τις υπρωρίες σου και τα 13 λεπτά παραπάνω!Αλλά τώρα τρέχετε και δεν φτάνετε.Έχεις να φας υπερωρίες!Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει.Ο πανικός είναι δείγμα ηττοπάθειας....Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Στον κόσμο του...

Ανώνυμος είπε...

να στε καλα παιδια και σας ευχαριστουμε!!!
αντε στο καλο! 40 χρονια στο σβερκο σας εχουμε!
αντε να φαει και κανεις αλλος!
ε μα πια με αυτα τα πασοκια.
στενος κορσες μας εγιναν.

Ανώνυμος είπε...

4.33,ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΤΑ 33 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ 4.13,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

"Εγώ ανησυχώ; Εσύ ανησυχείς και φαίνεται". "Εμένα φαίνεται; Εσύ ανησυχείς και άστα αυτά" "Εγώ να τ' αφήσω; αφού ανησυχείς" "Εγώ ανησυχώ; Εσύ ανησυχείς" "Εγώ; Ανησυχώ εγώ; Δεν είσαι καλά".

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Αντωνόπουλος ρε παιδιά. Από που και ως που είναι λύση;
Καλός, χρυσός αλλά προέρχεται από το κομματικό σωλήνα του ΠΑΣΟΚ.
Τι ψηφοδέλτιο θα κατεβάσει; Μια από τα ίδια.
Να ταν κάποιος νέος, άφθαρτος εντάξει αλλά πως μπορεί να αποτελέσει τομή.
Οι Λύσεις που θα βοηθήσουν το τόπο για τη μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων του μεσαίου χώρου οφείλουν να είναι λύσεις εξουσίας με προτάσεις που έχουν δοκιμαστεί με τα όποια λάθη ή παραλείψεις.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος μου θυμίζει περισσότερο δήμαρχο μικρού καποδιστριακού Δήμου. Αυτό δεν έχει να κάνει με το ήθος του αλλά δεν αρκεί αυτό να κυβερνήσεις.
Για όλα αυτά τα παραπάνω...Παύλος Μοσχολιός!!!

Ανώνυμος είπε...

katevenei ψifodeltio ths antikapitalistikis aristeras me aniktes sineleuseis xoris dimarxo alla me sintonistiki omada pou protinei ananeosi tou dinamikou ths ana 6mhnes na paroume tis zoes mas sta xeria mas kamia pelatiakh sxesei me tous mosxoleous etsi alazoun ta dedomena oxi me tis matodoξies tou kathe antonopoulou

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ,Ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΞΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΕΡΣΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ LOOSER ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΑΚΗ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΛΙΟ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ,ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΡΙΑΚΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ: ΜΠΑΧΑΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

το κολπο των εκλογών.Ανεξάρτητοι συνδιασμοί,αλλα πασοκ-νδ.
Μήπως και τσιμπήσουν κανα δυσαρεστημένο.
Ειτε επισημα πασοκ-νδ,είτε ως ανταρτες ειστε το ίδιο.Οποιο μανδύα και αν βαλετε.
μην τσιμπατε.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΑΥΤΟΥΣ.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι θα αλλάξει αν βγει ο Αντωνόπουλος ή ο Σταμάτης ή ο Μοσχολιός? Δηλαδή τι δεν έγινε στο Αγρίνιο που θα μπορούσε να γίνει και τι το παραπάνω θα μπορούσε να κάνει κανείς? Δηλαδή τι περιμένετε να γίνει το Αγρίνιο Νέα Υόρκη ή Παρίσι?

Όλοι όμως σκέφτεστε τη νίκη αυτών των εκλογών σαν επιβεβαίωση της παράταξης που ανήκει ο καθένας (ή του πολιτικού γραφείου) και όχι για το καλό του τόπου.

Όσο τα λεφτά πήγαιναν και πηγαίνουν Πάτρα και Γιάννενα (από κάθε κυβέρνηση) λίγα πράγματα θα αλλάζουν στο νομό.

Ανώνυμος είπε...

Φιλέ 30 Αυγούστου 2010 8:19 μ.μ. τα επιχειρήματα σου για να ψηφίσουμε τον Μοσχολιο και η κριτική στον Αντωνόπουλο είναι απαράδεκτα καθώς δεν λες κάτι σοβαρό μάλλον ξέμεινε ο επικοινωνιολόγος του Παύλου από επιχειρήματα…
Ο Αντωνόπουλος είναι το κάτι διαφορετικό που πρέπει να του δώσει ο κόσμος μια ευκαιρία ένας πολίτικος με ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ που τις έχει κάνει στάση ζωής τόσα χρόνια και αυτό που έχει ως σκοπό στην ζωή του είναι να του δώσει μια ευκαιρία ο κόσμος του Αγρινίου να προσφέρει στον τόπο που ζει και εργάζεται.
Όσο για το ποιους θα κατεβάσει θα δεις και θα τρίβεις τα μάτια σου σε λίγες μέρες οι περισσότεροι θα είναι νέοι στην πολιτική άφθαρτοι και με τις ιδέες ΙΔΕΕΣ και ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ με τον γιατρό σε συνδυασμό με κάποιους έμπειρους θα αλλάξει πρόσωπο ο δήμος.
Όσο για τον Σταμάτη το λέει ο φίλος του ο 30 Αυγούστου 2010 6:01 μ.μ. θα προσπαθήσει να πάρει τον δήμο για να τρώνε με χρυσά κουτάλια όπως έκαναν στην νομαρχία 8 χρόνια.
Τέλος η λέξη «εξουσία» που χρησιμοποιεί ο φίλος 30 Αυγούστου 2010 8:19 μ.μ τον Αντωνόπουλο δεν τον εκφράζει ούτε όσους τον στηρίζουν για εμάς μόνο μια λέξη υπάρχει ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον τόπο του Αγρινίου. Εξουσία δίνει ο κόσμος σε αυτούς που την έχουν ανάγκη όταν έχει ανάγκη ο λαός εκλέγει ανθρώπους για να προσφέρουν και άνθρωπος της προσφοράς από όλους όσους κατεβαίνουν είναι μόνο ο Αντωνόπουλος .
Δ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

12:19 για τη ταμπακέρα δεν λες τίποτα. για το ήθος συμφώνησα μαζί σου.
το ύφος που απαντάς σπεύδεις να οξύνεις τα πνεύματα και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι δείγμα παλαικοκομματισμού.
αφού χρησιμοποιείς το Internet λογικά θα είσαι και νέος άνθρωπος, αλλά παρ όλα αυτά υιοθετείς μεθόδους 2 και πλέον δεκαετιών.
Το μόνο λοιπόν επιχείρημα που ουσιαστικά χρησιμοποιείς είναι οτι θα είναι νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι.
Και σε ρωτάω το εξής:
Φτάνει κανείς να είναι απλά νέος και άφθαρτος;Με τι άλλα χαρακτηριστικά συνοδεύεται αυτό;
Η απάντηση όταν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια. "Κυριακή κοντή γιορτή" που λέει και ο λαός.
Λυπάμαι αλλά μου δίνεις την εντύπωση ότι ο λόγος σου είναι απλά και μόνο συνθηματικός.
(Θυμίζει 80ς Δηλαδή)
Ίσως το "πράξεις" και προφίλ τοπικής αυτοδιοίκησης να είναι πιο χρηστικό για ένα δήμο Αγρινίου.
Χορτάσαμε από φερέλπιδες ταμπέλες που σταματάνε μόνο σε προεκλογικά φυλλάδια

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι..Τζαμαλής, Τσιτσιμελη..( αν αληθεύουν) νέοι άνθρωποι με ΄νέες ιδέες. Ψηφίστε Αντωνόπουλο!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι 31 χρονων και το Αγρινιο Δεν εχει καμμια σχεσ με παλια.
Μονοδρομοι ,πεζοδρομια, πλατειες ,παρκινκ και ποσα ακομα εγιναν στην πολη μας για 2 λογους κυριως: 1. Υπηρχε μια σειρα, μια συνεχεια στο εργο των δημαρχων, δηλαδη ο ενας συνεχισζε εκει που σταματησε ο προηγουμενο.
2.δεν υπηρχε εναλλαγη δυηναμεων εξουσιας, δηλαδη πασοκ -νδ γιατι οταν θα εχοταν στα πραγματα ο ενας στην θεση του αλλου θα εβρισκε καμενη γη.
Εγω προσωπικα δεν ειμαι απο το Αγρινιο και μπορω να συγκρινω το εργο που κανουν οι δημαρχοι εκει με τους δικους μας εδω στο μεσολογγι!!

Ανώνυμος είπε...

Στο αγρινιο δεν εχει βγει ποτε η Δεξια και το Αγρινιο συνεχεια αναπτυσεται!!
Τυχαιο ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

(ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑ Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ)

Ανώνυμος είπε...

31 Αυγούστου 2010 9:09 π.μ.

μεταξυ σοσιαλισμου και βαρβαροτητας προτιμαμε την βαρβαροτητα πρασινοφρουρε.
και επειδη εχεις ελλαδα σημερα την εχεις επειδη υπηρχε η δεξια. αντε καληνυχτα προδοτες και ψευτες.

7-11-2010
η ωρα της τιμωριας πλησιαζει.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 31 Αυγούστου 2010 2:58 π.μ. την πόλωση δεν την δημιουργώ εγώ απλά σου παραθέτω κάποια επιχειρήματα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις σε αντίθεση σε όλα όσα επιχειρήματα έχετε παραθέσει μέχρι στιγμής όλοι εσείς που στηρίζεται τον κ Παύλο απέναντι στον Αντωνόπουλο τα όποια είναι από προσβλητικά έως αηδιαστικά μέχρι στιγμής. Όσο για την ταμπακέρα είναι νωρίς να αποκαλύψω οτιδήποτε για να αποφύγω τις κακές αντιγραφές από κάποιους. Τα χαρακτηριστικά των περισσότερων συνυποψήφιων του γιατρού θα είναι όμοια με τα δικά του. Αυτήν την φορά θα εκτεθούν μαζί του όσοι τον στήριζαν τόσα χρόνια και αν στις βουλευτικές πηρέ 18000 στην περιοχή του νέου δήμου Αγρινίου καταλαβαίνεις τι θα γίνει τώρα. Είδαμε την προκοπή που είχε ο δήμος και η Ελλάδα τόσα χρόνια με τους ίδιους και τους ίδιους που θα κατεβάσουν οι άλλοι συνδυασμοί. Γι αυτό πρέπει να έχουν την ευκαιρία και οι νέοι και άφθαρτοι στην πολιτική.
Όσο για σένα φίλε 31 Αυγούστου 2010 3:01 π.μ. κοιτά ποιους έχει σκοπό να κατεβάσει ο κ Παύλος και ο κ Δημήτρης στην Νεάπολη- Παραβόλα- Δοκίμι και Αγρίνιο και μετά κάνε την σύγκριση με αυτούς που θα κατεβάσει ο Αντωνόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Στο αγρινιο δεν εχει βγει ποτε η Δεξια και το Αγρινιο συνεχεια αναπτυσεται!!
Τυχαιο ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

(ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΑ Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ)

Χαχαχαχα ανάπτυξη το ΑΓΡΙΝΙΟ Μ....α πρασινοφρουρέ
Δυτικός Σιδηροδρομικός Άξονας 280 χ.λ.μ. Καλαμάτα-Αγρίνιο-Γιάννενα-Τίρανα
Ιόνια οδός που περνάει έξω απ'το σπίτι σου και πιο ζάπλουτη πόλη του πλανήτη όλου Καθυσ...η.εν.
Χαχαχα μας έκανες και γελάσαμε πάλι με το μισθό των 3500-4000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.Μήπως ανάπτυξη θεωρούσες τις in αγορές σου στα επώνυμα καταστήματα του Αγρινίου,ε;Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ ενωμένο Δ.Ν.Τ.
ΠΡΑΣΙΝΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ-Φιλάκια στα τσαούλια σας.

Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο(και δευτερευόντως απο τα Καλάβρυτα)

Ανώνυμος είπε...

πιανει ο πατερας τον Τοτο στην αποθηκη να τραβαει μαλακια.
Του χωνει μια σφαλιαρα,χαμπαρι ο Τοτος συνεχιζει αταραχος.
Του χωνει δευτερη σφαλιαρα τιποτε.
Του χωνει τριτη τιποτε.
Τελειωνει ο Τοτος κοιταει προς τα πανω.
Α εσυ εισαι μπαμπα.
Γιατι ποιος νομιζες οτι ηταν.
Νομισα οτι με βαρεσε η μαλακια στο κεφαλι...

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε 4:15 1 Σεπτεμβρίου, και καλά... "Κώστα Παπασπύρου"!

Βλέπεις εφιάλτες, ε?
Βλέπεις το τέλος της παραταξής σου να πλησιάζει και ανχώνεσαι?

Δεν έχω γράψει ούτε ένα σχόλιο σ αυτό το άρθρο αλλά παρ όλα αυτά απευθύνεσαι σε μένα και μάλιστα με άσχημους χαρακτηρισμούς...

Σε πιστέψαμε νομίζεις ότι σε λένε "Κώστα Παπασπύρου" ή μήπως νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε πως όλα τα σχόλια σου υπέρ της Ν.Δ. είναι δικά σου? Αν δεν έχεις πρόβλημα με το να πεις το όνομα σου γιατί δεν βγάζεις λογαριασμό και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία? Εγώ ξέρω ποιος είσαι!

Θα περιμένω ακόμα 1-2 μήνες μέχρι να λυτρώσει η παράταξη σου τον Ελληνικό Λαό με τη Διαλυσή της!

Θας φας το πρώτο χτύπημα στις εκλογές από το ΠΑΣΟΚ και το επόμενο πρωί από την κόρη του αποστάτη!
Συν Ντόρα και Χείρα κίνει!

Υ.Γ. Για να μην απευθύνεσαι σε μένα αδίκως: Τις τελευταίες 5 μέρες άλλοι σε ταπώνουν όχι εγώ!

Με αγάπη,

Πρασινοφρουρός