Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Μολότοφ κατά αλβανικού λεωφορείου στο Κεφαλόβρυσο.

Τρεις βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι σε λεωφορείο με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Η επίθεση έγινε στο 44,5ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου.

Ευτυχώς, στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μόνο υλικές ζημιές σε τρία τζάμια.

Από τις μολότοφ προκλήθηκε και μικρής έκτασης φωτιά σε χόρτα και θάμνους, η οποία κατασβήστηκε άμεσα από την Πυροσβεστική στο Μεσολόγγι.

Πηγή: zougla.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai. kai?

topikistisagriniotis είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ????ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ.ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...ΜΟΝΟ 3 ΜΟΛΟΤΟΦ???ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ???ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Κ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15-20 ΜΟΛΟΤΟΦ Κ ΓΕΜΑΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρός Τοπικιστή
30 Αυγούστου 2010 3:46 μ.μ.
Φούλη μου δεν ειναι σωστά αυτα που γράφεις οσο και να μην τους χωνεύεις αυτούς.
Και εγώ δεν τους χωνεύω και δεν τους πάω με τίποτα.

Απο την αλλη ομως,!

Πρόσεχε μην πέσει το μήνυμά σου στις υπηρεσίες του Σφακιανάκη της ΓΑΔΑ.
Η να βρεθεί κάποιος να σε καρφώσει.
Την εβαψες εσύ και το Blog που σε φιλοξενεί.
Υποπίπτεις στο αδίκημα μέσω ηλεκτρονικού τύπου της παρότρυνσης σύστασης συμμορίας, συμμετοχής και παρότρυνσης σε εγκληματική ενεργεια.
Μην τα παίρνεις ετσι επιπόλαια αυτά.
Σου βρίσκουν τα ιχνη σου στο αψε σβήσε.
Γιάννης.

topikistisagriniotis είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΙ ΦΟΝΟΙ Κ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΠΧ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΑΙΤ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΤΛ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

30 Αυγούστου 2010 10:38 μ.μ.

εδω ρε φιλε υπαρχει ολοκληρο αναρχικο, παρακρατικο, οτι σκατα θες ειναι τελος παντων, indymedia και φιλοξενειτε σε server του πολυτεχνειου που ανακοινωνει και τρομοκρατικες προκηρυξεις και τους κλανουν μια μαντρα, με εμας θα ασχοληθουνε ρε φουλη γιαννη?
καληνυχτα παιδια.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ρατσισμος,μεσαιωνισμος και μαυρα μεσανυχτα εδω μεσα απο λιγους ξενοφοβους ακροδεξιους που βρισκουν μοναδικη διεξοδο για να κοκορευτουν τον ψευτικο διαδικτυακο μικροκοσμο των μπλογκς.Και με το δικιο τους βεβαια αφου το συγκεκριμενο μπλογκ κοβει αλλες αναρτησεις θεωρωντας τις προκλητικες,προσβλητικες,υβριστικες και δε ξερω και γω τι αλλο αλλα παρολα αυτα δημοσιευει σχολιο οπως το πιο παραπανω.
Υ.Γ:ακυρο ψευδωνυμο μιας και οι περισσοτεροι Αγρινιωτες ειναι τοπικιστες αλλα ειναι και φιλοξενοι με οσους πρεπει να ειναι και φυσικα δεν ειναι ρατσιστες και ξενοφοβοι

Ανώνυμος είπε...

@ 31 Αυγούστου 2010 11:30 π.μ.
Πρός τοπικιστή

Αγαπητέ συνσχολιαστή, ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Επίτρεψέ μου να σου ανταπαντήσω.
Το θεωρώ δεδομένο να μην το πάρει σοβαρα αυτή την στιγμή η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος την ανάρτηση. Και ετσι ειναι σωστό .
Με ενα αλλά ομως.
Πές οτι μερικοί βοηθούντος και των ποτηριών του τσίπουρου η κάποιου αλλου ποτού, εστω και για πλάκα ακόμη, αποφασίσουν να κάνουν αυτό που εγραψες.
Παρόμοιο συμβάν απο την πλάκα ξεκίνησε μέσω blog μπήκαν οι φυτιλιές και εγινε φονικό με τον φίλαθλο αν θυμάσαι Ολυμπιακοι- Παναθηναικοί.
Κατηγορήθηκαν και οι διαχειριστές του Blog για αρκετα αδικήματα τότε.
Με φιλική διάθεση πάντα,
Καλήνύχτα.
Γιάννης.