Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Αγρινίου για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Λάβαμε ηλεκτρονικά το παρακάτω δέλτιο τύπου από την ΟΝΝΕΔ Αγρινίου και το δημοσιεύουμε:

''Οι πολίτες την προηγούμενη Κυριακή έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους θέλησαν να επιβάλλουν μονοδρόμους και να επενδύσουν στο φόβο της χρεοκοπίας. Φαίνεται όμως δεν το έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους. Σε λίγες μέρες η απάντηση μας θα είναι εκκωφαντική. Έφτασε η ώρα να τους επιβάλουμε τη θέληση μας με την ψήφο μας. Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα νέο μείγμα πολιτικής που θα γεννά την ανάπτυξη και θα δίνει ξανά ελπίδα σε όλους εμάς. Ας γίνει η συμμετοχή των νέων ανθρώπων η αφορμή για να ακολουθήσουν τον άλλο δρόμο.


      Αυτή την κρίσιμη περίοδο οι νέοι και οι νέες βγαίνουμε μπροστά, συμμετέχουμε ενεργά στις εξελίξεις στηρίζοντας και αυτή την Κυριακή το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Σταμάτη στο νέο Δήμο Αγρινίου και το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.''

ΟΝΝΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί νέοι ρε παιδιά; Οι τεμπέληδες που τα παίρνουν από τα κόματα ; Τα κοματόσκυλα που γίνονται παρατρεχάμενοι στο κάθε λαμόγιο για μια θεσούλα στο δημόσιο; Οι ανεγκέφαλοι που δε μπορούν να σκεφτούν και αναμασούν τα πολιτικάντικα των τριακοσίων; Αν αυτοί έχουν την άποψη ότι μπορούν να μας κατευθύνουν στο τί θα ψηφίσουμε τη δεύτερη Κυριακή τότε τί να πούμε; Ένα μόνο ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ανώνυμε δεν είναι όλοι οι νέοι τεμπέλιδες που τα πέρνουν από τα κόμματα και κομματόσκυλα που γίνονται παρατρεχάμενοι στους πολιτικούς!!!!Αν αύτη είναι η γνώμη σας κάνετε μεγάλο λάθος...υπάρχουν κ νέοι που ενδιαφέρονται πραγμάτικά για την πολιτική ζωή της πόλης τους κ γενικότερα της χώρας τους...νέοι που ανησυχούν για την σημερινή κατάσταση κ θέλουν να βάλουν κ αυτοί ένα λιθαράκι ώστε να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση που επικρατή σήμερα...νέοι που πιστεύουν στους ευατούς τους και σε κάποιες ιδέες και αυτες εκπροσωπούν!!!!Νέοι είτε είναι είτε όχι ενταγμένοι σε έναν ιδεολογικά πολιτικό χωρο προσπαθούν για το καλύτερο και δεν αδρανούν καθήμενοι στους καναπέδες τους ή στις καφετέριες...ΝΕΟΙ που πιστεύουν ότι αυτή η κατάσταση θα αλλάξει!!!!Αν όλα αύτα εσείς τα βρίσκετε σαν προπαγάνδα των τριακοσίων είναι μόνο η γνώμη σας!!!Δεν προσπαθούμε να αφυπνίσουμε κανέναν...για τις ζωές μας ανυσηχούμε κ για αυτό προσπαθούμε!!!

Ανώνυμος είπε...

"Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα νέο μείγμα πολιτικής που θα γεννά την ανάπτυξη και θα δίνει ξανά ελπίδα σε όλους εμάς. "

Έλεος με αυτό το...μείγμα του Σαμαρά κ της ΝΔ..Δηλαδή απο τοτε που πήρε ο Σαμαράς την αρχηγία στη ΝΔ όλο γι αυτό το μείγμα μιλάει.Τι στο καλο μειγμα είναι αυτό? Για συνταγή μιλάει? και καλά ενταξει αυτός ειναι γραφικός κ λαικιστής οπότε συγχωρείται, αλλά οι νέοι τι το μασουλάνε?